Ongediertepreventie nodig?

Plaagdiermanagement voor bedrijven

Ongedierteplagen in bedrijven kunnen tot aanzienlijke financiële schade en imagoschade leiden. Bovendien brengen plagen gezondheidsrisico’s voor je personeel mee. Is jouw bedrijf kwetsbaar voor plagen, bijvoorbeeld omdat je voedsel produceert en/of opslaat? Dan kun je veel baat hebben bij plaagdiermanagement. Dit houdt in dat je een ongediertebestrijder kunt inschakelen voor periodieke inspecties. Hij brengt de risico’s in kaart en bedenkt concrete maatregelen om ongedierteplagen in jouw bedrijf voor te zijn. Bescherm je bedrijf: bel of mail jouw lokale ongediertebestrijder nu voor meer informatie!

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ aangesloten bestrijders
50.000+ bedrijven geholpen
99% beveelt ons aan

Van welk ongedierte heb je last?

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden op een rij:

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Maarten uit Etten-leur

Maandag gebeld. Kon pas donderdag. Gezegd dat er dan niemand thuis was. Zou tussendoor iets regelen. Gegevens geven en prijs besproken (?75,00). Maan...

Lees de hele review

N.s. uit Dronten

Snelle en vriendelijke service

Marlous uit Nieuwegein

Ik belde hem, omschreef het probleem en met 20 minuten stond hij voor de deur. Met een uur waren de wespen dood en alles stil. Zo fijn! Ben zo blij!

Professional illustratie

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder