Uw lokale ongediertebestrijder voor Groningen

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Groningen staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Groningen werken we samen met Traas Noord-Nederland. Eigenaar Allard Westra heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Als je weet hoe ongedierte leeft, kun je het ook bestrijden. We hebben veel ervaring en houden onze kennis op peil door continue nascholing.”

Allard raakte jaren geleden geïnteresseerd in het beroep van ongediertebestrijder. “Toen ik een mollenvanger aan het werk zag bij het boerderijtje van mijn vader, leek mij dat ook wel wat. Zo ben ik in het vak gerold."

Traas Noord-Nederland helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Allard Westra Traas Ongediertebestrijding

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Groningen op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Groningen. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Groningen weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Groningen ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Groningen? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Groningen trekt studenten en ongedierte aan

Groningen is een bruisende studentenstad. Ongeveer een kwart van de inwoners is student, waarmee de gemiddelde leeftijd van de Groningers zeer laag is. Hierdoor heeft deze grote stad ook veel studentenhuizen. Deze worden niet altijd even schoon gehouden, waardoor muizen, kakkerlakken en vliegen zich met veel plezier bij de studenten voegen.

Daarnaast staat Groningen bekend om haar prachtige oude centrum en biedt een gevarieerd cultureel aanbod. Hierdoor trekken toeristen en dagjesmensen graag naar de stad. Daar hebben de lokale ondernemers goed op ingespeeld. Groningen is rijk aan hotels, hostels, B&B’s en andere horecagelegenheden. Helaas heeft dit ook een keerzijde, want dit alles heeft een aantrekkingskracht op allerlei ongedierte. De oude panden met kieren en gaten zorgen samen met het straatvuil voor een waar vakantieoord voor ongedierte, zoals ratten, muizen, vliegen, kakkerlakken en duiven. Daarnaast nemen toeristen ongemerkt bedwantsen mee op hun reis, waarna deze hun thuis vinden in een hotelkamer. Bovendien wordt er in de omgeving van Groningen akkerbouw en veeteelt gedreven en vindt u diverse industriegebieden, waar allerlei beestjes dol op zijn.

Door de dynamiek van Groningen, zijn de meeste bedrijven zeven dagen in de week open, waarbij het soms lastig is om ongedierte tegen te houden. Wanneer de ongewenste beestjes een lekkere plek hebben gevonden, zullen ze niet uit zichzelf verhuizen. Het wordt hun thuis, waarbij de hele familie wordt uitgenodigd. Binnen enkele dagen tot weken heeft u te maken met een ongedierteplaag.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Groningen, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Groningen door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, studentencoöperaties, aannemers, horeca giganten en makelaars. Ze ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Groningen naast het bruisende karakter helaas om bekend staat. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer dat een gast of een klant de stuipen op het lijf wordt gejaagd door een rondspringende rat of kakkerlak.

Om dit te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar het ongedierte. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Groningen is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde studentenhuizen, horecagelegenheden en de oudere panden. Ongedierte is in een grote stad niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat een klant opeens een muis tegenkomt in een pashokje of dat een gast samen met tientallen bedwantsen de nacht doorbrengt in een hotelkamer. Een situatie die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Groningen. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

We weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de plaagdierbestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. Wij komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Groningen en omstreken. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Groningen


Ik heb een muis gespot in mijn open keuken.

dinsdag 1 mei 2018
niewe ebbingestraat, Groningen

Moeten 'springstaarten' bestreden worden? Op beide balkons wemelde het vandaag van deze minuscule springende kevertjes.

dinsdag 24 april 2018
Groningen

We hebben last van muizen en willen hier heel graag van af. 

maandag 16 april 2018
Korreweg, Groningen

Ik wil graag van mijn muizenplaag afkomen. Het eerste jaar hoorde ik eerst geknaag in de muur en vloer. Het tweede jaar zag ik ze s`nachts rondlopen en vond ik kleine keutels. Ondertussen wordt ons brood opgegeten en wordt er op hout geknaagd etc. Graag hulp.

donderdag 5 april 2018
West- Indischekade, Groningen

Wederom muizen in huis. Eerdere bestrijding niet effectief gebleken.

maandag 26 maart 2018
Otto Bonsemalaan,, Groningen

Wij zien soms een muis lopen. We hebben er ooit eentje gevangen en weggezet in de natuur (ver weg). We zien ze niet vaak en dachten er vanaf te zijn. Het probleem is dat we twee/drie dagen terug er weer eentje hebben zien lopen. We zien nergens kapot gebeten materiaal/spullen, het huis is schoon en mijn inziens kan de muis ook niet bij eten. Daarnaast liggen er ook geen (zichtbare) keutels. We wonen op de tweede verdieping, dus ik ga ervan uit dat wij niet de enigen zijn die er wel eens eentje zien lopen.

maandag 26 maart 2018
Diephuisstraat, Groningen

Sinds een tijdje heb ik enorm last van jeuk als ik in mijn bed lig. Ik weet niet of dit bedwantsen zijn of dat er iets anders is, maar ik heb al van alles geprobeerd, maar niks schijnt te helpen. Ik wil graag weten of het daadwerkelijk bedwantsen zijn en er snel wat tegen doen. Wat zijn de kosten hiervoor?

maandag 12 februari 2018
Verlengde Nieuwstraat, Groningen

Met name 's avonds hoor ik geritsel op mijn plafond. Tussen woonkamer en verdieping. Ik durf niet te zeggen wat het is.

woensdag 17 januari 2018
Eerste Spoorstraat, Groningen

Ik heb last van muizen, zelf heb ik op verschillende plekken al gif staan ook zit al het eten in plastic bakken en trommels. Helaas zijn ze er nog steeds. Ik ben benieuwd wat jullie hier tegen kunnen doen en laat mij graag informeren. Ik heb wel een hond, overal gif spuiten lijkt me niet heel goed voor het beest? 

dinsdag 16 januari 2018
verlengde ja feithstraat, Groningen

Ik woon sinds iets meer dan een week in een appartement van vrienden die nu op reis zijn. Sinds ik hier woon heb ik last van jeukende bulten op m'n benen en zie ik kleine zwarte (lopende) puntjes in hun bed. Ook wat rode en zwarte vlekjes. De beschrijvingen passen allemaal erg bij bedwantsen en ik zou graag uw advies willen over wat ik hier verder mee moet doen. 

zondag 14 januari 2018
Gorechtkade, Groningen

Ik heb al enige tijd last van een muis. Mogelijk meerdere maar dat weet ik niet. Ik heb zelf muizenvallen gezet maar die werken niet. Ik heb ook 2 keer zelf proberen te vangen in een bakje maar ze zijn te snel.

dinsdag 2 januari 2018
Briljantstraat, Groningen

Graag zou ik advies krijgen. Waarschijnlijk heb ik last van papiervisjes en niet zilvervisjes. Woon in nieuwbouwwoning met zeer droge lucht ze zitten vooral in boeken en op zolder in verhuisdozen maar verspreiden zich. De woningbouw en gemeente doen niks. Ik zou graag willen weten wat de kosten  van bestrijding zijn en ook of dit zin heeft aangezien de hele buurt er last van heeft. Dus kan via via de plaag weer voortgezet worden. Verder ben ik zwanger, wat is jullie advies gezien het gevaar van bestrijdingsmiddelen?

woensdag 20 december 2017
Kapelleveld, Groningen

Last van gaatjes in kleding. Erg vervelend.

zaterdag 21 oktober 2017
Caolieweg, Groningen

Sinds een periode heeft mijn vriendin aldoor insecten beten op haar armen en benen bij mij, ik zelf heb het ook af en toe maar minder vaak dan haar. Ik heb recentelijk daarom het top matras vervangen en alles op hoge temperaturen gewassen. Dit werkte goed voor een periode echter begint het nu weer terug te komen. Kijkende naar de beten die mijn vriendin heeft lijkt het er zeer op dat het bedwantsen zijn echter blijf ik het raar vinden dat ik er zelf nauwelijks last van heb. 

zaterdag 21 oktober 2017
Torenstraat, Groningen

Knagend geluid in de tussenwand, tussen de slaapkamer en badkamer.

dinsdag 17 oktober 2017
Bakemastraat, Groningen