Ongediertebestrijding Groningen

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Groningen nodig? Hallo, ik ben Allard van Traas Noord-Nederland. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Groningen. In de afgelopen 10+ jaar heb ik meer dan 15.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
10+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Groningen

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Groningen ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Groningen nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Allard Westra of een van zijn collega's van Traas Noord-Nederland voor de deur!

Van welk ongedierte in Groningen heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Groningen op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Groningen komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Groningen: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Groningen

Groningen is een stad in het noorden van het land en staat bekend om het bruisende studentenleven. Ongeveer een kwart van de inwoners is student, waardoor de grote stad ook veel studentenhuizen heeft. Deze worden niet altijd even schoon gehouden. Je kunt je voorstellen dat dit ongedierte zoals muizen, kakkerlakken en bedwantsen aantrekt.

Ongedierteplagen zijn natuurlijk niet alleen te vinden in de vele studentenhuizen. De drukke binnenstad trekt door haar vele hotels, culturele voorzieningen en horecagelegenheden dagelijks veel bezoekers aan. Mensen komen vanuit het hele land naar de gezellige stad. Helaas kunnen al deze bezoekers bezoekers voor veel straatafval zorgen. Dit trekt natuurlijk veel ongedierte aan. Dat is voor niemand prettig.

Daarnaast is er in de omgeving van Groningen veel akkerbouw en veeteelt te vinden. Veel agrarische bedrijven hebben overlast van duiven, muizen of ratten. Deze ongediertesoorten kunnen nare ziektes overbrengen aan vee en vervelende schade veroorzaken aan de gewassen. Voor veel boeren kan dit het einde van hun bedrijf betekenen.

Ervaar jij ook overlast van ongedierte in Groningen in en rondom je huis of bedrijf? Maak dan snel een afspraak met Traas Noord-Nederland voor ongedierte bestrijding in Groningen. Eigenaar Allard heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Hij helpt je dan ook op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte af.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Allard, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Allard Westra heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Als je weet hoe ongedierte leeft, kun je het ook bestrijden. We hebben veel ervaring en houden onze kennis op peil door continue nascholing.”

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Groningen

Ongedierte bestrijden in Groningen is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Groningen te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Groningen lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Groningen weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Rolf uit Enschede

Er werd snel een afspraak gemaakt, ik werd vooraf nog even gebeld en er is grondig onderzoek gedaan en maatregelen zijn getroffen in overleg. Deskundi...

Lees de hele review

G a m uit Mijdrecht

S morgens gebeld gelijk doorverbonden en een afspraak gemaakt. In de middag is de verdelger gekomen en was het probleem opgelost. Ben zeer tevreden.

Els uit Almere

Binnen een dag van de wespen af. Prima geregeld!

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Groningen

Ik heb erg veel last van muizen in de studeerkamer. Er liggen muizenkeutels in het hele huis, maar de muizen "wonen" in de studeerkamer. Ook 's nachts hoor ik de muizen erg goed lopen. Ik heb de gaten waar de muizen uit komen dichtgestopt met folie, maar dit heeft niet geholpen. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

6 maanden geleden

Groningen • Groningen •

Op mijn balkon heb ik erg veel last van duiven. Op het hele balkon liggen uitwerpselen en de duiven zijn ook nesten aan het maken op het balkon. Ik wil graag voorkomen dat de duiven jongen krijgen op mij balkon. Ik zat er daarom aan te denken om een duivennet te laten plaatsen. Plaatsen jullie ook duivennetten en wat zijn de kosten voor het plaatsen van een duivennet?

6 maanden geleden

Groningen • Groningen •

Ik heb sinds een paar dagen last van allemaal rode bultjes op mijn lichaam. Ik vermoed dat het bedwantsen zijn, maar ik zie geen bedwantsen. Is het mogelijk om een inspectie te laten doen, om te kijken of ik last heb van bedwantsen? Zo ja, zou ik de bedwantsen dan ook direct kunnen laten bestrijden?

7 maanden geleden

Groningen • Groningen •

Sinds een maand heb ik last van ratten op zolder. Ik heb zelf 4 ratten gevangen met behulp van rattenvallen, maar de ratten blijven net zo hard terugkomen. Ik heb ook kleine kinderen, daarom wil ik de ratten graag zo spoedig mogelijk laten verwijderen. Welke methode passen jullie toe voor het verwijderen van ratten en wat zijn de kosten hiervan? 

8 maanden geleden

Groningen • Groningen •

Wij hebben een flinke vlooienplaag in huis, maar we weten niet waar te beginnen en wat te doen. Wellicht dat jullie ons van de vlooienplaag af kunnen helpen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn!

10 maanden geleden

Groningen • Groningen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder