Vlooien bestrijden

Tips, werkwijze en kosten vlooienbestrijding

Vlooien bestrijden is hard nodig als je woning of hotel vergeven is van deze bloeddorstige vampiers. Ze bijten katten, honden en als het even tegenzit word jij ook gebeten. Stop de jeuk en start met professionele vlooienbestrijding! Hier vind je alles over de werkwijze en de kosten van jouw lokale vlooienbestrijder. Zelf aan de slag met de bestrijding van vlooien? Ook dan hebben we hier genoeg tips en tricks staan. Geef geen enkele vlo een kans om nog eens te bijten!

Snel weer vrij van vlooien?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten

Vlooien bestrijden: zelf doen of laten doen?

Meer resultaat met jouw vlooienbestrijder

Een middeltje hier, een middeltje daar: gaandeweg kom je erachter dat niets echt goed werkt tegen de hardnekkige vlooien in je huis of bedrijf. Je kunt ook geen plekje bedenken of er zitten vlooien! Gelukkig weet onze vlooienbestrijder precies waar en hoe dit nare ongedierte het beste bestreden kan worden. Met zijn kennis en expertise van vlooien bestrijding kom je het snelst van de vlooien en hun irritante beten af!

Ontmoet het team

Zij staan voor je klaar om jouw huis of bedrijf vrij van ongedierte te maken

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Vlooien bestrijding: wat kun je zelf doen?

Alle vlooien bestrijding tips op een rijtje

Natuurlijk komt de vlooienbestrijder zo snel mogelijk bij je langs, maar we kunnen ons voorstellen dat je eigen handen ook jeuken om vlooien te bestrijden. Of jeuken ze vanwege de vlooienbeten? Hoe dan ook, met deze tips draag jij je steentje bij aan de vlooien bestrijding.

  1. Stofzuig of dweil je vloeren zorgvuldig. Sla ook de plinten niet over.
  2. Was je beddengoed en dierenkleedjes op 60 graden.
  3. Klop vloerkleedjes of tapijten buiten uit. Hang ze ook even in de zon.
  4. Behandel je huisdieren met vlooienmiddelen.
  5. Verplaats geen spullen uit besmette kamers naar andere kamers.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

1. De strijd met vlooien

Vlooien verstoren je huishouden en dat is nog netjes gezegd. Ze zitten in de vacht van je hond of kat en deze krabt zich tot bloedens toe open. Met veel pech zitten de vlooien in dierenmanden, bedden, tapijten en in meubels. Met nog meer pech word jij ´s nachts ook door deze bloeddorstige beestjes gebeten. En hoe meer bloed de vlooien opzuigen, hoe sneller ze zich verspreiden! Veel stofzuigen en dweilen kan helpen, maar als de plaag blijft aanhouden, zit er nog maar één ding op: een professionele vlooienbestrijder inschakelen.

2

2. De vlooienbestrijder komt er aan

Als je Beestjes Kwijt belt of mailt, kom je rechtstreeks in contact met een ervaren ongediertebestrijder uit je eigen regio. Hij zal je eerst wat vragen stellen om er zeker van te zijn dat het om vlooien gaat. Hij zal je ook kunnen vragen om eerst al je vloeren vrij te maken. Zo kan de vlooien bestrijding straks vlot worden uitgevoerd. Maak vervolgens een afspraak met hem en hij komt meestal binnen 24 uur langs. Gegarandeerd!

3

3. Vlooien bestrijden: eind goed, al goed

De ongediertebestrijder voert eerst een inspectie uit om te bepalen hoe ernstig de plaag is en wat er moet gebeuren. Hierna begint hij zo spoedig mogelijk met vlooien bestrijden. Zo spuit hij insecticide in alle ruimtes waar vlooien voorkomen. Vooral vloeren worden behandeld. Kleding, beddengoed of ander textiel worden niet bespoten: deze zul je zelf op hoge temperatuur moeten wassen om alle eitjes, larven en volwassen vlooien te doden. Ook stoffen meubels worden niet met insecticide behandeld. Houd er ook rekening mee dat je tijdens de vlooien bestrijding minstens twee uur uit je woning moet blijven. Na de behandeling is het belangrijk om regelmatig over de vloer te lopen of te stampen zodat alle overgebleven vlooien door de trillingen opspringen en in het gif terechtkomen. De insecticide werkt nog vier tot zes weken door, maar bij zeer grote plagen is een nabehandeling soms nodig.

4

4. Advies van de vlooienbestrijder

Tijdens en na de vlooien bestrijding krijg je adviezen van de vlooienbestrijder. Wat kun je doen om een nieuwe vlooienplaag te voorkomen? Je huisdieren behandelen met anti-vlooienmiddelen blijft belangrijk, maar je zou ze nog vaker kunnen controleren op vlooien. Het kan ook zijn dat je de vloeren wat vaker moet stofzuigen of dweilen.

Kosten van vlooienbestrijding

Vlooien bestrijden: de juiste oplossing voor de juiste prijs

Veel mensen kiezen er in eerste instantie voor om zelf vlooien te bestrijden. In de winkel of online zijn er immers genoeg middelen te verkrijgen die ook nog eens budgetvriendelijk zijn. Hier kunnen wel wat vlooien mee bestreden worden, maar hardnekkige plagen zijn er niet mee op te lossen. Jouw vlooienbestrijder helpt je dan graag. Hij bepaalt de kosten voor vlooienbestrijding op basis van:

  1. De ernst van de vlooienplaag
  2. De benodigde tijd voor inspectie en vlooienbestrijding
  3. De gekozen bestrijdingsmethode
  4. Materialen voor inspectie, bestrijding en wering
  5. Het aantal behandelingen

Hoe meer ruimtes met vlooien behandeld moeten worden, hoe meer tijd en middelen nodig zullen zijn om het probleem op te lossen. Niet voor niets is de ernst van de plaag zo bepalend voor het totale kostenplaatje. Jouw ongediertebestrijder zal je uitgebreid over de kosten inlichten voor de werkzaamheden van vlooien bestrijden aanvangen. Met hem weet je altijd precies waar je aan toe bent!

99% beveelt ons aan

Vlooien bestrijden in bedrijf

Professionele vlooienbestrijding voor elke onderneming

Vlooien zijn niet alleen maar hinderlijk: hun aanwezigheid kan namelijk tot behoorlijk wat reputatieschade leiden. Stel dat je kleding verkoopt waar vlooien in zitten? Of beheer je een hotel, waar de bedden vergeven zijn van deze bloeddorstige insectjes? Aarzel niet, maar neem via ons contact op met een professionele ongediertebestrijder voor effectieve vlooienbestrijding of preventieve controles!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

James

kwam snel aan en kon meteen beginnen met spuiten. leuke man snel en goeie bestrijding top dus.

Lilian

Zoon kreeg een particuliere woning wat bewoond was door vlooien( door vorige eigenaars met katten). Mailtje gestuurd naar Beestjes Kwijt voor prijsaan...

Lees de hele review

Rene

Snel geholpen, duidelijk uitleg gehad enigste min puntje was als je het een min puntje kan noemen is dat de bestrijder een kwartiertje te laat was

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van vlooien

Sinds drie weken zitten mijn benen vol met rode plekken, de plekken jeuken ontzettend erg. Ik ben hiervoor naar de huisarts geweest. De huisarts denkt dat de kat last heeft van vlooien. Dit is dan ook de reden dat ik last heb van vlooien in de slaapkamer. Ik vroeg mij af wat een inspectie kost en wat het zou kosten om de vlooien dan eventueel ook te laten bestrijden. Ik hoop spoedig van u te horen!

5 maanden geleden

Zuid-Holland • Leiden •

Mijn hond blijkt vlooien te hebben, hierdoor hebben de kinderen allemaal rode bultjes op hun lichaam. Ik heb enkele vlooien en eitjes gesignaleerd. Ik heb het hele huis grondig gereinigd, ingespoten met omgevingsspray en al het beddengoed op 60 graden gewassen. Ik weet niet zeker of de vlooien nu weg zijn of niet. Wat kost een eenmalige inventarisatie en behandeling?

5 maanden geleden

Gelderland • Epe •

Wij hebben inmiddels al meer dan zes maanden last van vlooien. Ik heb al verschillende keren geprobeerd om van de vlooien af te komen, maar niets werkt. Elke keer lijkt vlooienprobleem opgelost, maar dan duiken de vlooien weer op. Ik zou graag een offerte willen voor het behandelen van het gehele huis tegen vlooien.

5 maanden geleden

Zeeland • Tholen •

Mijn vrouw wordt voortdurend gebeten door vlooien. Wij vermoeden dat de vlooien zich bevinden in de vloerbedekking van onze kamer. Ik heb al verschillende bestrijdingsmiddelen geprobeerd, maar dit heeft tot op heden geen enkel resultaat opgeleverd. Hopelijk kunnen jullie ons van het vlooienprobleem afhelpen.

6 maanden geleden

Noord-Holland • Den Helder •

Wij hebben vlooien in huis. Onze 2 katten hebben last van vlooien, maar mijn kinderen ook. De kinderen hebben allebei rode bijtplekjes op de enkels. Graag zouden wij een offerte ontvangen om deze plaag te bestrijden.

7 maanden geleden

Utrecht • Amersfoort •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder