Veelgestelde vragen

Veelvoorkomende vragen op een rijtje

Heb jij een vraag over de service of werkwijze van Beestjes Kwijt?

Bekijk onderstaande vragen of het antwoord op jouw vraag hiertussen staat. Is dat niet het geval? Geen probleem, wij helpen je graag verder! Je kunt namelijk altijd telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0

1) Hoe kom ik in contact met een ongediertebestrijder in de buurt?

Je vult vrijblijvend het contactformulier zo compleet mogelijk in. Voor een snelle afwikkeling van je vraag of probleem adviseren wij je om telefonisch contact op te nemen. Een deskundige gecertificeerde lokale ongediertebestrijder staat je direct te woord om je vragen te beantwoorden. Ook 's avonds of in het weekend! Bel of mail ons voor het maken van een afspraak, een deskundig advies of voor een offerte.

2) Ben ik verplicht om een afspraak te maken na het invullen en versturen van het contactformulier?

Nee, je vult het contactformulier vrijblijvend in en dit verplicht je tot niets.

3) Wat zijn de kosten van het bestrijden van ongedierte?

Aanvragen van de kosten voor bestrijden van een ongedierte doe je bij ons per mail of telefonisch. Samen met een van onze lokale specialisten wordt je situatie geïnventariseerd en deze bestrijder zal met een behandelingsvoorstel komen tegen een vaste prijs incl. BTW en voorrijkosten.

4) Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Beestjes Kwijt garandeert dat je gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

Van welk ongedierte heb je last?

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden op een rij:

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder