Ongediertebestrijding Utrecht

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Utrecht nodig? Hallo, ik ben Ton van AVL Ongediertebestrijding. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Utrecht. In de afgelopen 25+ jaar heb ik meer dan 20.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Utrecht

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Utrecht ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Utrecht nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Ton van Leur of een van zijn collega's van AVL Ongediertebestrijding voor de deur!

Van welk ongedierte in Utrecht heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Utrecht op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder in Utrecht komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Utrecht: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Utrecht

Utrecht trekt ontzettend veel studenten aan, want de stad telt maar liefst drie universiteiten en drie omvangrijke hogescholen. Dit betekent natuurlijk ook dat er vele studentenhuizen in de stad gevestigd zijn... en niet alle studenten hechten dezelfde waarde aan hygiëne. Zo komt het vaak voor dat professionele ongediertebestrijders moeten uitrukken om ongedierteplagen in studentenhuizen te bestrijden. Ze staan dan oog in oog met muizen, ratten, kakkerlakken of bedwantsen.

Zijn alleen studenten schuldig aan ongedierteplagen? Zeker niet, want Utrecht is ook rijk aan cafés, restaurants, terrassen, winkels en grachten. Hoe meer bezoek de stad ontvangt, hoe meer straatvuil ontstaat. Het water trekt bovendien een brede keur aan ongedierte aan. De beestjes nestelen zich in omliggende woningen en bedrijven en dan kan het feest beginnen! Overal tref je aangevreten voedsel en keutels aan. Aan meubels en balken wordt geknaagd of je staat iedere dag op met een helse jeuk dat door beten is veroorzaakt.

Heb jij ook last van ongedierte in je woning of bedrijf? Dan moet je zeker niet aarzelen om contact op te nemen met AVL Ongediertebestrijding. Ongediertebestrijder Ton en zijn twee zoons komen dan zo snel mogelijk naar je toe voor ongediertebestrijding in Utrecht. Samen zetten zij alles op alles om jou op een veilige en professionele wijze van de ongedierteplaag af te helpen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Ton, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Dit familiebedrijf wordt gerund door Ton van Leur. Zelf heeft hij al ruim 25 jaar ervaring als ongediertebestrijder. Straks zal in ieder geval zijn oudste zoon Jordi, ook een gecertificeerd bestrijder, het stokje overnemen. “Het belangrijkste is dat je dit vak leuk vindt. Ook moet je goed bestand zijn tegen allerlei soorten ongedierte”, aldus Ton.

Logo evm Logo vca

Kosten ongediertebestrijding Utrecht

Ongedierte bestrijden in Utrecht is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Utrecht te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Utrecht lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Utrecht weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Loes

Ik ben oprecht geweldig geholpen door de vakman die mij uit de brand kwam helpen naar aanleiding van een duivennest en vogelmijt wat daardoor mijn bad...

Lees de hele review

Frank

Klasse kerel die Guido!

Amber

Pascal van Ongediertemeldpunt belde mij 's ochtends vroeg terug en gaf mij advies over het ongedierte. Het was een zeer prettige samenwerking en ik be...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Utrecht

Ik hoorde gisteravond muizen lopen in het plafond. Ik heb nog nooit eerder last gehad van muizen. Ik heb ook nog geen muizenkeutels of iets dergelijks gevonden. Ik weet dus niet of dit eenmalig was of dat er zich meerdere muizen in mijn woning bevinden. Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen voor als het muizenprobleem groter wordt.

4 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

In mijn voorraadkast vind ik regelmatig larven en sinds kort ook motten. Ik heb de motten al proberen te bestrijden, maar de motten blijven terugkomen. Voor zover ik weet bevinden er zich geen motten in de kledingkasten. Wat kan er tegen de motten gedaan worden?

4 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

Ik ben sinds een paar dagen terug van mijn vakantie en heb allemaal rode bultjes op mijn lichaam. Ik vermoed dat ik last heb van bedwantsen. Ik heb daarom al mijn spullen die ik mee had op reis in de vriezer of wasmachine gedaan. Ik heb nog geen bedwantsen gezien, maar ik wordt wel bijna dagelijks gebeten door bedwantsen. Ik ben benieuwd wat de kosten zijn voor het bestrijden van de bedwantsen.

5 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

Ik heb in de kruipruimte houtwormen geconstateerd. In de balken in de kruipruimte zitten allemaal gaten. Ook ligt er op de vloer in de kruipruimte zaagsel. Graag zou ik een specialist hiernaar willen laten kijken en advies ontvangen.

5 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

In ons appartementencomplex zijn weer muizen geconstateerd, sinds dat het wat kouder weer is geworden. De muizen zorgen ook voor geluidsoverlast en laten overal muizenkeutels achter. Graag zouden wij advies willen wat wij het best kunnen doen en wat de kosten hiervan zijn.

5 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder