Ongediertebestrijding Utrecht

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Utrecht gewenst? Gelukkig sta ik, Ton van AVL Ongediertebestrijding, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 20.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 25+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Utrecht nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Utrecht

Ongedierte bestrijden in Utrecht? Onze lokale ongediertebestrijder pakt ze aan! Bij Beestjes Kwijt beschikken we namelijk over een landelijk netwerk van professionele ongediertebestrijders. Ton van AVL Ongediertebestrijding neemt jouw opdracht graag aan. Het maakt daarbij niet hoe ernstig de plaag is, want hij heeft overal een oplossing voor. Nu bellen of mailen voor een afspraak met ongediertebestrijding Utrecht? Zet de eerste stap en verlos je woning of bedrijf van die nare beestjes!

Van welk ongedierte in Utrecht heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

In ons land kunnen vele soorten ongedierte opduiken. Denk maar aan insecten, vogels of knaagdieren, maar ook aan schimmels. Woon of werk jij in Utrecht en heb jij op dit moment last van ongedierte in je woning of bedrijf? Dan kan onderstaand overzicht goed van pas komen. Zoek het beestje op en leer meteen meer over de bestrijding en de kosten!

Vind je het lastig om de beestjes in jouw woning of bedrijf te herkennen? Dat hoeft niet vreemd te zijn, want van vele soorten ongedierte is bekend dat zij zich goed verborgen houden. Ongediertebestrijding Utrecht is je dan graag van dienst! Jouw lokale ongediertebestrijder komt dan inspectie uitvoeren. Aansluitend krijg je een voorstel: mag hij het probleem voor je oplossen? In veel gevallen kan hij direct iets ondernemen!

Ongedierte bestrijden Utrecht: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Utrecht

Utrecht trekt ontzettend veel studenten aan, want de stad telt maar liefst drie universiteiten en drie omvangrijke hogescholen. Dit betekent natuurlijk ook dat er vele studentenhuizen in de stad gevestigd zijn... en niet alle studenten hechten dezelfde waarde aan hygiëne. Zo komt het vaak voor dat professionele ongediertebestrijders moeten uitrukken om ongedierteplagen in studentenhuizen te bestrijden. Ze staan dan oog in oog met muizen, ratten, kakkerlakken of bedwantsen.

Zijn alleen studenten schuldig aan ongedierteplagen? Zeker niet, want Utrecht is ook rijk aan cafés, restaurants, terrassen, winkels en grachten. Hoe meer bezoek de stad ontvangt, hoe meer straatvuil ontstaat. Het water trekt bovendien een brede keur aan ongedierte aan. De beestjes nestelen zich in omliggende woningen en bedrijven en dan kan het feest beginnen! Overal tref je aangevreten voedsel en keutels aan. Aan meubels en balken wordt geknaagd of je staat iedere dag op met een helse jeuk dat door beten is veroorzaakt.

Heb jij ook last van ongedierte in je woning of bedrijf? Dan moet je zeker niet aarzelen om contact op te nemen met AVL Ongediertebestrijding. Ongediertebestrijder Ton en zijn twee zoons komen dan zo snel mogelijk naar je toe voor ongediertebestrijding in Utrecht. Samen zetten zij alles op alles om jou op een veilige en professionele wijze van de ongedierteplaag af te helpen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Ton, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Dit familiebedrijf wordt gerund door Ton van Leur. Zelf heeft hij al ruim 25 jaar ervaring als ongediertebestrijder. Straks zal in ieder geval zijn oudste zoon Jordi, ook een gecertificeerd bestrijder, het stokje overnemen. “Het belangrijkste is dat je dit vak leuk vindt. Ook moet je goed bestand zijn tegen allerlei soorten ongedierte”, aldus Ton.

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Utrecht

Ongedierte bestrijden in Utrecht is vaak maatwerk

Wat kost het om ongedierte in je woning of bedrijf te bestrijden? Helaas is het niet mogelijk om hier vaste prijzen te vermelden. Veel ongedierteplagen zijn namelijk niet met dezelfde middelen en op dezelfde manier op te lossen! Vertrouw op Ton van AVL Ongediertebestrijding: hij is jouw ongediertebestrijder voor Utrecht. Hij zal altijd een eerlijke prijs voor je opstellen, maar dan moet hij wel meer weten over de volgende zaken:

  1. Van welk ongedierte is er sprake?
  2. Hoe ernstig is de ongedierteplaag?
  3. Welke bestrijdingsmethode is noodzakelijk?
  4. Met welke middelen moet het ongedierte bestreden worden?
  5. Hoeveel tijd is er nodig om het ongedierteprobleem van A tot Z op te lossen?

Zowel de werkzaamheden als de kosten kunnen in een plan van aanpak worden omschreven. Zo weet je precies wat er moet gebeuren en hoeveel je ervoor betaalt. Na jouw akkoord zorgt ongediertebestrijding Utrecht ervoor dat de werkzaamheden zo spoedig mogelijk worden uitgevoerd. Zijn er wijzigingen in het plan? Dan wordt dit altijd met jou overlegd. Niet gebeurt namelijk zonder jouw goedvinden!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Marlous uit Nieuwegein

Ik belde hem, omschreef het probleem en met 20 minuten stond hij voor de deur. Met een uur waren de wespen dood en alles stil. Zo fijn! Ben zo blij!

Kim uit Bocholtz

Snel en vakkundig werk

Simone uit Zeewolde

Perfecte service, vriendelijke man die duidelijk uitleg geeft over hoe het proces in z'n werk gaat. Goede afloop.

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Utrecht

Ik hoorde gisteravond muizen lopen in het plafond. Ik heb nog nooit eerder last gehad van muizen. Ik heb ook nog geen muizenkeutels of iets dergelijks gevonden. Ik weet dus niet of dit eenmalig was of dat er zich meerdere muizen in mijn woning bevinden. Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen voor als het muizenprobleem groter wordt.

6 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

In mijn voorraadkast vind ik regelmatig larven en sinds kort ook motten. Ik heb de motten al proberen te bestrijden, maar de motten blijven terugkomen. Voor zover ik weet bevinden er zich geen motten in de kledingkasten. Wat kan er tegen de motten gedaan worden?

7 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

Ik ben sinds een paar dagen terug van mijn vakantie en heb allemaal rode bultjes op mijn lichaam. Ik vermoed dat ik last heb van bedwantsen. Ik heb daarom al mijn spullen die ik mee had op reis in de vriezer of wasmachine gedaan. Ik heb nog geen bedwantsen gezien, maar ik wordt wel bijna dagelijks gebeten door bedwantsen. Ik ben benieuwd wat de kosten zijn voor het bestrijden van de bedwantsen.

7 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

Ik heb in de kruipruimte houtwormen geconstateerd. In de balken in de kruipruimte zitten allemaal gaten. Ook ligt er op de vloer in de kruipruimte zaagsel. Graag zou ik een specialist hiernaar willen laten kijken en advies ontvangen.

7 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

In ons appartementencomplex zijn weer muizen geconstateerd, sinds dat het wat kouder weer is geworden. De muizen zorgen ook voor geluidsoverlast en laten overal muizenkeutels achter. Graag zouden wij advies willen wat wij het best kunnen doen en wat de kosten hiervan zijn.

7 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder