Uw lokale ongediertebestrijder voor Utrecht

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Utrecht staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Utrecht werken we samen met AVL Ongediertebestrijding. Dit familiebedrijf wordt gerund door Ton van Leur. Zelf heeft hij al ruim 25 jaar ervaring als ongediertebestrijder. Straks zal in ieder geval zijn oudste zoon Jordi, ook een gecertificeerd bestrijder, het stokje overnemen. “Het belangrijkste is dat je dit vak leuk vindt. Ook moet je goed bestand zijn tegen allerlei soorten ongedierte”, aldus Ton.

Ton is trots op de service die zijn bedrijf biedt. “We reageren snel bij een melding van overlast door ongedierte. Dit betekent dat we binnen 24 uur al langs kunnen komen. Aan uitstel doen we niet. Als ik eenmaal ter plekke ben, leg ik u stap voor stap uit hoe uw probleem opgelost kan worden. Maakt u zich vooral niet ongerust: wij zijn er voor u!”

AVL Ongediertebestrijding helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Utrecht op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Utrecht. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Utrecht weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Utrecht ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Utrecht? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Utrecht trekt studenten en ongedierte aan

Utrecht trekt ontzettend veel studenten aan, want de stad huisvest maar liefst drie universiteiten en drie omvangrijke hogescholen. Al deze studenten die hier hun professionele carrière opbouwen, dienen natuurlijk ook gehuisvest te worden. Zij wonen vaak op de Uithof of in studentenwoningen in de stad zelf. Helaas worden deze huisvestingen niet allemaal goed genoeg schoon gehouden, waardoor ongedierte zich graag bij hen nestelt.

Vanwege de gezellige binnenstad met haar grachten, winkels en terrassen, zijn toeristen ook dol op Utrecht. Dit betekent direct dat Utrecht te kampen heeft met veel straatvuil en water, wat de stad een vakantieoord maakt voor plaagdieren, zoals muizen, kakkerlakken, vliegen, ratten en duiven. Daarnaast nemen toeristen ongemerkt bedwantsen mee op hun reis, waardoor ook hotels in Utrecht steeds vaker de hulp van een professionele ongediertebestrijder moeten inroepen. Door de dynamiek van deze grote stad, zijn de meeste bedrijven zeven dagen in de week open, waarbij het soms lastig is om ongedierte tegen te houden. Wanneer de ongewenste beestjes een lekkere plek hebben gevonden, zullen ze niet uit zichzelf verhuizen. Het wordt hun thuis, waarbij de hele familie wordt uitgenodigd. Binnen enkele dagen tot weken heeft u te maken met een serieuze ongedierteplaag.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Utrecht, weten we dat het een vervelend probleem is waar velen mee te maken hebben of krijgen. Vooral in het centrum van Utrecht, waar detailhandel, retail en horeca ondernemingen de scepter zwaaien, is ongedierte altijd aanwezig. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Utrecht door ondernemers, VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, studentencoöperaties, aannemers en makelaars. Maar ook boeren die werkzaam zijn in de veeteelt en akkerbouw rondom Utrecht weten ons steeds vaker te vinden. Zij hebben stuk voor stuk, waarschijnlijk net als u, in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Utrecht naast het gezellige nachtleven en de Domtoren helaas om bekend staat. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer dat een gast of een klant de stuipen op het lijf wordt gejaagd door een rondspringende rat of kakkerlak.

Om dit te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar het ongedierte. Echter, wij raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Utrecht is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde horecagelegenheden, kantoorpanden en studentenwoningen. Ongedierte is in een grote stad niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat een klant opeens een muis tegenkomt in een pashokje of dat een gast samen met tientallen bedwantsen de nacht doorbrengt in een hotelkamer. Een situatie die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Utrecht. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de plaagdierbestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel! Wij komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Utrecht en omstreken. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Utrecht

Sinds enkele weken last van rioolvliegjes, zonder daar een oorzaak voor te weten. Het zijn er steeds enkele geweest, maximaal 5-10 in huis. Vandaag plotseling wat meer, allemaal kleintjes die dood bij het raam lagen. Ik weet niet of het erg genoeg is om te bestrijden, of dat het wel over zal gaan. 

dinsdag 24 april 2018
Wielingenplein, Utrecht

Wij zijn bezorgd dat ons 2 kamerappartement bedwantsen heeft. We zijn gebeten en die beten hebben bedwants patronen. We hebben ze nog niet gevonden, maar afgelopen 3 dagen zijn de beten erger geworden.

donderdag 12 april 2018
Ramstraat, Utrecht

Ik denk dat ik last heb van bedwantsen, maar ik weet dit niet zeker. Ik woon zelf in Utrecht met vier andere huisgenoten. Ik ben niet ergens geweest waar ik ze heb kunnen oplopen (naar mijn idee), maar er zijn wel een aantal symptomen. Zo heb ik last van rode bultjes die erg jeuken (ook op één plek en drie achter elkaar). Maar het lijkt mij erg onwaarschijnlijk dat ik in een nacht (maandag op dinsdag) zoveel bultjes kreeg zonder dat ik daarvoor ergens last van had. Ik weet niet zo goed wat ik er mee aan moet. Graag uw advies. Alvast dank

donderdag 12 april 2018
Admiraal van Gentstraat, Utrecht
Wij hebben last van muizen in de kruipruimte.
zaterdag 7 april 2018
Pieter de Hooghstraat, Utrecht

Bij de bouwtechnische keuring van ons nieuwe huis is houtworm geconstateerd. Deze is twijfelachtig actief. In het huis zijn nog diverse houten balken aanwezig. 

donderdag 5 april 2018
Walbreukergraaf, Utrecht

Wij hebben sinds vorig jaar steeds meer mierenhopen in de tuin en ook mieren die binnenkomen. In de winter was dit voorbij maar we hebben nu alweer mieren binnen bij de schuifpui! 

vrijdag 30 maart 2018
Meloenstraat, Utrecht

Mijn huurders klagen over rode jeukende bultjes en vermoeden dat dit komt door ongedierte. Vlooien of wantsen. Vorige huurder hield een poes en heeft de boel niet goed schoon gehouden. 

zaterdag 24 maart 2018
Marnixlaan, Utrecht

Betreft een jaren 30 bovenwoning in binnenstad Utrecht. Hoorbaar muizen in spouwmuur onder drempel schuifdeur naar balkon. Ben op zoek naar een bestrijdingsdienst. Voorkeur voor bestrijding zonder gebruik te maken van gif. 

dinsdag 20 maart 2018
Griftkade, Utrecht

Ik merk dat ik een rare rode plek heb op mijn knie en dat ik overal jeuk heb. Ik ben bang dat ik een vlooienplaag in huis heb.

dinsdag 20 maart 2018
Oudenoord, Utrecht

Ik heb het idee dat ik deze beestjes vanuit Nicaragua heb meegenomen mijn huis in, nu een kleine week geleden. Ik heb een appartement van om en nabij de 30m2. Kunnen jullie mij helpen?

woensdag 14 maart 2018
Minahassastraat, Utrecht

Wij treffen met wisselende regelmaat motten en motwormen aan in onze keuken. Na zelf alle laden te hebben doorlopen, kunnen we ‘het nest’ niet vinden. Tijd om een pro te laten kijken. Kunt u aangeven wanneer dat kan? 

maandag 12 maart 2018
Nobelstraat, Utrecht

Mijn vrouw heeft een muis in onze woning gezien en ik krijg hem zelf niet te pakken. Wij zouden graag professioneel hulp willen hebben om de muizen te vangen en verjagen.

maandag 5 maart 2018
Potgieterstraat, Utrecht

We have a mouse problem in our house between two apartments that needs to be solved. We think they got babies now and they are running around in both apartments and between the walls. We have tried everything, but need someone professional.

dinsdag 20 februari 2018
Amsterdamsestraatweg, Utrecht

Wij hebben een wespennest in een border op ons dakterras. Het nest zit in de aarde. We vroegen ons af of het toch aan te raden is het nest te laten verwijderen of de winter af te wachten?

donderdag 2 november 2017
Rijnhuizenlaan, Utrecht

Wij denken dat we een wespennest in/bij de regenpijp hebben. Er vliegen wespen af en aan. Wat te doen?

zondag 17 september 2017
Everard Meijsterlaan, Utrecht