Ongediertebestrijding Amersfoort

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Amersfoort nodig? Hallo, ik ben Baltus van AOB ongediertebestrijding. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Amersfoort. In de afgelopen 15+ jaar heb ik meer dan 10.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Amersfoort

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Amersfoort ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Amersfoort nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Baltus Reinhart of een van zijn collega's van AOB Ongediertebestrijding voor de deur!

Van welk ongedierte in Amersfoort heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Amersfoort op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder in Amersfoort komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Amersfoort: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Amersfoort

Amersfoort ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, op een vlakke plaats in de vallei van rivier de Eem. De stad heeft een middeleeuwse kern met grachten en wallen. Je vindt er ook veel rijks-, gemeentelijke en oorlogsmonumenten. Dit soort bezienswaardigheden maken de stad natuurlijk een interessante locatie, ware het niet dat al het groen, het vocht en de oude gebouwen ook ongedierte kunnen aantrekken.

Bruine ratten eten van straatafval en dringen woningen en bedrijven binnen om meer voedsel te vinden. Muizen en kakkerlakken kunnen via allerlei gaatjes en spleetjes in gebouwen terechtkomen om daar overlast te veroorzaken. Vooral oude gebouwen kunnen hier last van hebben, zeker als het onderhoud al wat achterloopt.

Dan is er nog het toerisme. Reizigers kunnen bijvoorbeeld bedwantsen in hun koffers vervoeren zonder dit te beseffen. Hotel na hotel kan dan worden besmet. Zwerfafval dat door bezoekers én bewoners wordt gegenereerd, trekt zowel kruipend als vliegend ongedierte aan. Wespen, muizen, ratten, kakkerlakken of duiven kunnen dan voor ergerlijke dagen en slapeloze nachten zorgen.

Heb jij ook last van ongedierte in Amersfoort? Wat de oorzaak ook mag zijn: Baltus van AOB ongediertebestrijding komt met een oplossing! Een afspraak is zo gemaakt en je krijgt heldere informatie over de bestrijdingsmethode en de kosten van ongedierte bestrijding in Amersfoort. Prettig wonen en werken in Amersfoort begint bij een schone en ongediertevrije omgeving!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Baltus, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Baltus Reinhart, werkzaam in Hilversum en omgeving, heeft jarenlange ervaring met ongediertebestrijding. “Communicatie en samenwerking zijn de sleutels voor succesvolle ongediertebestrijding. Klanten weten wat ze van mij mogen verwachten, maar andersom ook. We bespreken bijvoorbeeld wat er gedaan moet worden om de overlast op te lossen. Anders is het ongedierteprobleem in een mum van tijd weer terug.”

Logo evm Logo vca

Kosten ongediertebestrijding Amersfoort

Ongedierte bestrijden in Amersfoort is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Amersfoort te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Amersfoort lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Amersfoort weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Rajiv

Professionele en aardige muizenvanger, meneer geeft antwoord op alle eventuele vragen met een dosis humor.

Mieke

Snel en vakkundige aanpak (voorzover ik dat kon beoordelen). Vriendelijke medewerker!

A.J.M.

Vandaag is de heer A. van Leur langs geweest en heeft naar zijn expertise gesproeid. Dit i.v.m. naar mijn idee bedwants. Tot deze conclusie kwam ik n...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Amersfoort

Ik ben na een lange afwezigheid weer naar mijn huis in Amersfoort teruggekeerd. Tijdens het reorganiseren van het huis heb ik een vlooiennest ontdekt in de slaapkamer. Ik wil het vlooiennest zo snel mogelijk laten verwijderen, zodat ik weer in mijn slaapkamer kan. Wat zijn de kosten voor het verwijderen van een vlooiennest?

5 maanden geleden

Utrecht • Amersfoort •

Wij hebben afgelopen weekend overnacht in een hotel. Ik vermoed dat we daar zijn gebeten door bedwantsen, gezien de jeuk en de rode bultjes op het lichaam. Ik zou graag willen laten controleren of wij de bedwantsen mee naar huis hebben genomen.

5 maanden geleden

Utrecht • Amersfoort •

We hebben sinds de verbouwing van de straat muizen in huis. De muizen zitten in de keuken en tussen het plafond. Ik heb verschillende muizenvallen geplaatst en ik heb geprobeerd de muizen te verdrijven met met ultrasone muizenverjager, maar niets helpt. Wat kan er aan het muzienprobleem gedaan worden en is hier de gemeente verantwoordelijk voor? Ik zie uw reactie graag tegemoet!

8 maanden geleden

Utrecht • Amersfoort •

Wij hebben ontzettend veel last van zilvervisjes en wij komen er maar niet vanaf. Het gebruik van muizengif is ook geen optie in verband met 4 jonge kinderen. Wij horen graag van jullie welke opties er nog meer zijn voor het bestrijden van muizen!

8 maanden geleden

Utrecht • Amersfoort •

Wij hebben last van kleine rode mieren. De mieren bevinden zich op de derde verdieping en sinds kort ook in de voorraadkast op de eerste verdieping. Wij willen de mieren graag zo snel mogelijk laten bestrijden om te voorkomen dat de mieren zich gaan verplaatsen naar andere plekken in het huis.

9 maanden geleden

Utrecht • Amersfoort •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder