Uw lokale ongediertebestrijder voor Amersfoort

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Amersfoort staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Amersfoort werken we samen met AOB ongediertebestrijding. Eigenaar Baltus Reinhart, werkzaam in Hilversum en omgeving, heeft jarenlange ervaring met ongediertebestrijding. “Communicatie en samenwerking zijn de sleutels voor succesvolle ongediertebestrijding. Klanten weten wat ze van mij mogen verwachten, maar andersom ook. We bespreken bijvoorbeeld wat er gewassen of opgeruimd moet worden om de overlast op te lossen. Anders is het ongedierteprobleem in een mum van tijd weer terug.”

Als zelfstandige ongediertebestrijder maakt Baltus bewuste keuzes. “Ik heb geen reclame op mijn auto. Veel klanten willen namelijk dat buren en andere mensen niet weten dat ze last hebben van ongedierte.”

AOB ongediertebestrijding helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongediertebestrijding AOB

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Amersfoort op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Amersfoort. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Amersfoort weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Amersfoort ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Amersfoort? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Amersfoort; een plek voor toeristen en ongedierte

Amersfoort is een zeer groene stad in Nederland. Het ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, op een vlakke plaats in de vallei van rivier de Eem. De stad heeft een middeleeuwse kern met grachten en wallen. U vindt er veel rijks-, gemeentelijke en oorlogsmonumenten. Dit alles maakt Amersfoort ontzettend mooi, maar helaas trekt het ook ongedierte aan. Natuur gaat nu eenmaal hand in hand met allerlei insecten en de grachten trekken bruine ratten aan. Ander ongedierte, zoals muizen, duiven en kakkerlakken verschuilen zich weer graag in oude panden. Al met al is Amersfoort dus een walhalla voor beestjes.

Ook het toerisme zorgt in Amersfoort voor ongedierte overlast. Wist u dat toeristen op hun reis bedwantsen ongemerkt van hotelkamer naar hotelkamer meenemen? Zo kan het zijn dat er in uw hotel, B&B of hostel opeens een bedwantsenfamilie verblijft. Deze beestjes gaan niet vanzelf weg en zorgen voor veel onnodige overlast, zoals jeuk en rode plekken bij uw gasten. Als dat nog niet genoeg is, zorgt de gezellige binnenstad met al haar horeca, retail en detailhandel voor zwerfvuil. En ongedierte is gek op zwerfvuil.

De bouw in Amersfoort trekt ook beestjes aan. Zilvervisjes zijn namelijk gek op nieuwbouwpanden en –huizen. Deze zijn lekker vochtig en het duurt vaak jaren voordat dit is weggetrokken. Een ideale plek voor de zilvervisjes om zich te vestigen! Daarnaast hebben de oude gebouwen en huizen ook een aantrekkingskracht op ongedierte. Houtworm is gek op het oude hout dat is gebruikt en de gaatjes en kiertjes in de muren zijn ideaal als doorgang voor muizen en kakkerlakken. Gelukkig is al dit ongedierte goed door professionals te bestrijden!

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Amersfoort, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Vanuit Amersfoort krijgen we vooral meldingen van houtworm, muizen, duiven, kakkerlakken en ratten. Dit soort ongedierte zorgt heel snel voor een ware plaag!

Onze ongedierteverdelgers worden vaak ingehuurd in de gemeente Amersfoort door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, horecabedrijven, winkeliers, huiseigenaren, aannemers en makelaars. Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Amersfoort naast de historische binnenstad om bekend staat. We begrijpen dat het niet gewenst is dat uw huis wordt gebruikt door een muizenfamilie of dat uw hotel onderdak biedt aan onbetaalde en ongewenste gasten, zoals bedwantsen.

Om deze nare scenario’s te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar de beestjes. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Amersfoort is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde grachten en de oude panden. Ongedierte is in een grote stad als Amersfoort niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat uw huis ook een thuis wordt voor allerlei ongedierte, zoals muizen en ratten of dat uw hotelgasten kakkerlakken te zien krijgen in de professionele keuken. Akelige situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Amersfoort. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. We komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Amersfoort. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Amersfoort

Ik heb nog niet heel veel bedwantsen in mijn kamer, maar het probleem begint wel te verergeren. De toegankelijkheid naar de schuilplaatsen is makkelijk te benaderen. Wat te doen?

donderdag 3 mei 2018
Duikererf, Amersfoort

Het betreft een aankoop van een huis. Het bleek uit het bouwkundige rapport dat nader onderzoek vereist is na aanleiding van waargenomde actieve houtworm sporen. Ik heb een gedetailleerde inspectie en dan de offerte nodig voor de bestrijding. Is dit mogelijk af te spreken?

maandag 19 maart 2018
Dintelstraat, Amersfoort

In mijn keuken heb ik achter het glas bij het aanrecht wat beestjes. Wellicht papiervisjes of iets dergelijks maar ik weet het niet zeker. Ik kan een foto opsturen. Kunt u mij adviseren wat ik moet doen?

zondag 4 maart 2018
Pothstraat, Amersfoort

Graag ontvangen wij een offerte voor het bestrijden van de zilvervisjes in ons huis. Wij hebben dit huis gekocht en toen bleken er zilvervisjes te zitten, voornamelijk op de bovenverdieping. Slaapkamers etc. Wat kan ik doen?

zaterdag 3 maart 2018
Straat van Corsica, Amersfoort

Wij hebben al een tijdje muizen in de keuken en af en toe ook de schuur. Hebben dit met korrels en vallen proberen te verhelpen maar het wordt nu erger. Dit moet nu grondig opgelost worden. Ik hoor graag van u.

donderdag 1 februari 2018
Palmstraat, Amersfoort

Mijn moeder heeft last van een muis of meerdere muizen in huis. Graag zouden wij dit willen laten bestrijden. 

maandag 29 januari 2018
Plompstraat, Amersfoort

's Avonds horen wij geknaag, zowel in de slaapkamer als beneden in het plafond. We denken aan muizen, omdat er ook keutels liggen op zolder. Kunt u een keer langs komen?

maandag 22 januari 2018
Geelgorsstraat, Amersfoort

Ik heb last van muizen. De muizen zitten in het isolatie materiaal van de schuur. Wat kan hieraan gedaan worden?

vrijdag 10 november 2017
Laakboulevard, Amersfoort

In ons bouwkundig rapport is boktor geconstateerd in vloerdelen. Kunt u z.s.m. een keer langs komen om de boktor te bestrijden.

zondag 22 oktober 2017
Verhoevenstraat, Amersfoort

Ik heb zojuist een muis in mijn huiskamer zien lopen en 2 weken geleden zag ik er ook 1 lopen. Wij willen er zsm vanaf. Verder hebben wij ook last van zilvervisjes, dit probleem hebben wij sinds wij dit huis 8 jaar geleden hebben gekocht vanaf dag 1 en ik vraag me af of wij van deze zilvervisjes af kunnen komen. Hoe gaan jullie te werk? Ik hoor graag van u.

donderdag 21 september 2017
De Weergang, Amersfoort

Goedenavond. Wij vermoeden dat we last hebben van houtworm. Sinds een week of twee, drie komen we de kevertjes tegen in één van de slaapkamers (1e verdieping, jaren-30 huis). Pas afgelopen zondag realiseerden we ons dat het weleens houtworm kon zijn. We hebben de betreffende slaapkamer deels ontruimd, en enkele tientallen kevertjes gedood. In totaal hebben we afgelopen 2, 3 weken zo'n 150 kevertjes gedood. We hebben nog niet kunnen achterhalen waar de kevertjes vandaan komen. Graag snel advies of een afspraak.

maandag 4 september 2017
Buys Ballotstraat, Amersfoort

Wij zijn niet zeker of wij bedwantsen hebben. Maar sinds een paar dagen hebben mijn man en ik last van kleine rode bultjes die ontzettend jeuken. Wij dachten eerst aan een mug maar het wordt steeds erger en de bultjes blijven maar jeuken en zijn inmiddels over het hele lichaam heen verdeeld. Van armen en benen tot rug en nek. Hoe weten wij of het bedwantsen zijn en vooral hoe komen wij ervan af? 

dinsdag 29 augustus 2017
Paulus Borstraat, Amersfoort

Sinds een week hebben wij last van ongedierte in bed. Onze kat heeft last van vlooien, dus dit is wat wij in eerste instantie dachten te hebben in bed. Ik heb twee beestjes gevonden in bed. Deze waren al overleden. De beestjes die ik heb gevonden lijken op bedwantsen. Wij hebben allebei last van ontzettende jeuk en rode bultjes. Graag vragen wij meer informatie aan over het bestrijden hiervan.

woensdag 9 augustus 2017
Pothstraat, Amersfoort

Ik heb een mottenplaag op zolder, waar ook mijn naairuimte is en daarom veel stoffen, toneelkleding en andere materialen liggen. Het is vrijwel ondoenlijk om alles te wassen. Kunt u deze plaag verdelgen zonder dat de hele zolder daarvoor leeggeruimd moet worden?

maandag 31 juli 2017
Snoeckgensheuvel, Amersfoort

We hebben last van bedwantsen. Kunt u ons verder helpen?

donderdag 13 juli 2017
Groningerstraat, Amersfoort