Ongediertebestrijding Amersfoort

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Amersfoort gewenst? Gelukkig sta ik, Gert van Point Pest Control, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 10.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 15+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Amersfoort nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Amersfoort

Ontregelt het ongedierte je huishouden of je bedrijfsvoering? Via Beestjes Kwijt kun je dan snel en eenvoudig ongediertebestrijding Amersfoort inschakelen. Wij beschikken namelijk over een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Gert van Point Pest Control komt regelmatig in Amersfoort om allerlei soorten ongedierte op een veilige en verantwoorde manier te bestrijden. Een afspraak met deze professional is zo geregeld! Je belt ons of je stuurt een berichtje en jouw expert komt zo snel mogelijk!

Van welk ongedierte in Amersfoort heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Woon of werk je in Amersfoort en beleef je stressvolle dagen door ongedierte? Hoe sneller je het beestje herkent, hoe sneller er een oplossing kan komen! In onderstaand rijtje vind je de meest voorkomende soorten ongedierte in Amersfoort. Dit kan je helpen om jouw probleem te omschrijven als je de ongediertebestrijder voor Amersfoort contacteert voor een afspraak!

Het herkennen van ongedierte kan en uitdaging zijn, zeker als de beestjes zich amper laten zien. Wil je absolute zekerheid? Dan moet je ongediertebestrijding Amersfoort bellen voor een inspectie. Wacht hier niet te lang mee, anders kan de schade in je woning of bedrijf zich nog verder uitbreiden. Na inspectie zul je een passend voorstel krijgen om het ongedierte weg te krijgen. Professionaliteit gegarandeerd!

Ongedierte bestrijden Amersfoort: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Amersfoort

Amersfoort ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, op een vlakke plaats in de vallei van rivier de Eem. De stad heeft een middeleeuwse kern met grachten en wallen. Je vindt er ook veel rijks-, gemeentelijke en oorlogsmonumenten. Dit soort bezienswaardigheden maken de stad natuurlijk een interessante locatie, ware het niet dat al het groen, het vocht en de oude gebouwen ook ongedierte kunnen aantrekken.

Bruine ratten eten van straatafval en dringen woningen en bedrijven binnen om meer voedsel te vinden. Muizen en kakkerlakken kunnen via allerlei gaatjes en spleetjes in gebouwen terechtkomen om daar overlast te veroorzaken. Vooral oude gebouwen kunnen hier last van hebben, zeker als het onderhoud al wat achterloopt.

Dan is er nog het toerisme. Reizigers kunnen bijvoorbeeld bedwantsen in hun koffers vervoeren zonder dit te beseffen. Hotel na hotel kan dan worden besmet. Zwerfafval dat door bezoekers én bewoners wordt gegenereerd, trekt zowel kruipend als vliegend ongedierte aan. Wespen, muizen, ratten, kakkerlakken of duiven kunnen dan voor ergerlijke dagen en slapeloze nachten zorgen.

Heb jij ook last van ongedierte in Amersfoort? Wat de oorzaak ook mag zijn: Gert van Point Pest Control komt met een oplossing! Een afspraak is zo gemaakt en je krijgt heldere informatie over de bestrijdingsmethode en de kosten van ongedierte bestrijding in Amersfoort. Prettig wonen en werken in Amersfoort begint bij een schone en ongediertevrije omgeving!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Gert, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Gert Drop heeft jarenlange ervaring met de bestrijding van ongedierte. “Ik vind het mooi om snel zichtbare resultaten te zien en een klantrelatie op te bouwen. Mijn bedrijf onderscheidt zich vooral door snelheid, goed advies en een eerlijke vergoeding voor onze werkzaamheden.”

Logo cpmv Logo vca

Kosten ongediertebestrijding Amersfoort

Ongedierte bestrijden in Amersfoort is vaak maatwerk

Wie ons belt of mailt voor ongediertebestrijding in Amersfoort kan een uitstekende service verwachten. Deze service begint bij een juiste berekening van de kosten. Gert van Point Pest Control is jouw ongediertebestrijder voor Amersfoort. Hij zal een heldere en eerlijke prijs bepalen en dat doet hij aan de hand van de volgende punten:

  1. De ongediertesoort in of rond jouw woning of bedrijf
  2. De ernst van de ongedierteplaag
  3. De gekozen bestrijdingsmethode
  4. De benodigde middelen
  5. De benodigde tijd

Jouw expert zal mogelijk eerst een inspectie moeten uitvoeren om een duidelijk beeld te krijgen van jouw ongedierteprobleem. Zodra hij voor ogen heeft wat er precies moet gebeuren, zal hij eventueel ook een plan van aanpak schrijven. Hierin worden de werkzaamheden en de bijbehorende kosten gedetailleerd omschreven. Wil je alvast een prijs bij benadering ontvangen? Bel of mail hem dan nu en maak aansluitend een afspraak.

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Enrico uit Wageningen

Anne uit Zuidveen

Meneer kwam zeer vriendelijk over aan de telefoon. Kon gelukkig op korte termijn al komen. Liep bij vorige afspraak wat uit, belde hier netjes over da...

Lees de hele review

Chantal uit Zevenbergen

In de ochtend telefonisch contact gehad en een paar uur later konden zij al langs komen. Hartstikke fijn! Erg vriendelijke man met goede tips en uitle...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Amersfoort

Ik ben na een lange afwezigheid weer naar mijn huis in Amersfoort teruggekeerd. Tijdens het reorganiseren van het huis heb ik een vlooiennest ontdekt in de slaapkamer. Ik wil het vlooiennest zo snel mogelijk laten verwijderen, zodat ik weer in mijn slaapkamer kan. Wat zijn de kosten voor het verwijderen van een vlooiennest?

7 maanden geleden

Utrecht • Amersfoort •

Wij hebben afgelopen weekend overnacht in een hotel. Ik vermoed dat we daar zijn gebeten door bedwantsen, gezien de jeuk en de rode bultjes op het lichaam. Ik zou graag willen laten controleren of wij de bedwantsen mee naar huis hebben genomen.

8 maanden geleden

Utrecht • Amersfoort •

We hebben sinds de verbouwing van de straat muizen in huis. De muizen zitten in de keuken en tussen het plafond. Ik heb verschillende muizenvallen geplaatst en ik heb geprobeerd de muizen te verdrijven met met ultrasone muizenverjager, maar niets helpt. Wat kan er aan het muzienprobleem gedaan worden en is hier de gemeente verantwoordelijk voor? Ik zie uw reactie graag tegemoet!

10 maanden geleden

Utrecht • Amersfoort •

Wij hebben ontzettend veel last van zilvervisjes en wij komen er maar niet vanaf. Het gebruik van muizengif is ook geen optie in verband met 4 jonge kinderen. Wij horen graag van jullie welke opties er nog meer zijn voor het bestrijden van muizen!

10 maanden geleden

Utrecht • Amersfoort •

Wij hebben last van kleine rode mieren. De mieren bevinden zich op de derde verdieping en sinds kort ook in de voorraadkast op de eerste verdieping. Wij willen de mieren graag zo snel mogelijk laten bestrijden om te voorkomen dat de mieren zich gaan verplaatsen naar andere plekken in het huis.

11 maanden geleden

Utrecht • Amersfoort •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder