Uw lokale ongediertebestrijder voor Apeldoorn

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Apeldoorn staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Apeldoorn werken we samen met VEPO Diensten. Bestrijder Johan van Essen en zijn vrouw Marjan staan al hun klanten met raad en daad bij. Als Johan voor een klus wordt opgeroepen, gaat Marjan wel eens mee. Zo kunnen ze alle twee, naast de praktische hulp, ook uitgebreide informatie verschaffen. Johan: “Kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk voor onze klanten. De informatie die wij verstrekken moet gewoon goed zijn.”

Ontevreden klanten hebben Johan en Marjan nooit gehad. “Als je goed met klanten overlegt, kun je veel oplossen. Werken op onregelmatige tijden is geen probleem. En in de zomer hoeven wij niet op vakantie en staan we gewoon klaar om wespen te bestrijden. Wat voor beestje het ook is: bel ons op tijd zodat uw probleem niet verder uit de hand loopt!”

VEPO Diensten helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Johan van Essen VEPO diensten ongediertebestrijding

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Apeldoorn op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Apeldoorn. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Apeldoorn weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Apeldoorn ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Apeldoorn? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Apeldoorn trekt toerisme en ongedierte aan

Apeldoorn is het kloppende hart van de Veluwe. Rust en ruimte zwaaien hier de scepter. De stad is omgeven met uitgestrekte bossen en ook in de binnenstad voert het natuurschoon de boventoon. Plantsoenen en stadsparken geven het centrum een fraaie uitstraling. Daarnaast heeft Apeldoorn een historisch karakter, vanwege de vele monumentale panden. Helaas zorgen deze kenmerken samen ook voor de aanwezigheid van ongedierte. Ratten, muizen, vliegen, kakkerlakken en duiven zijn namelijk gek op al dit groen. Bovendien kunnen ze in de oude gebouwen heel gemakkelijk binnenkomen door de kiertjes en gaatjes.

Toeristen weten Apeldoorn in groten getale te vinden. Paleis het Loo, Koningin Julianatoren en de Apenheul worden dagelijks bezocht door tal van mensen. Maar ook het centrum van Apeldoorn, waar meerdere grote en kleine winkelcentra te vinden zijn, is veel bezocht door toeristen en dagjesmensen. De horeca heeft hier goed op ingespeeld, want er zijn cafés, restaurants en terrasjes in overvloed. Om het toerisme een dak boven het hoofd te bieden, zijn er in de stad diverse hotels, hostels en B&B’s gevestigd. Helaas kampen deze overnachtingsgelegenheden steeds vaker met bedwantsen. Toeristen nemen deze ongemerkt mee op hun reis. Voordat u het in de gaten heeft, zit er een complete bedwantsenfamilie in uw hotelkamers.

Apeldoorn is ook een werkstad met een heel divers economie. U vindt hier bedrijven die zich bezighouden met zorg, ict, toerisme, logistiek, clean tech en hoogwaardige maakindustrie. Deze ondernemingen zijn actief op bedrijventerreinen en werken veelal vanuit grote kantoorgebouwen. In het oosten van Apeldoorn wordt akkerbouw en veeteelt gedreven. Zowel de bedrijventerreinen als de werkzaamheden op het platteland trekken ongedierte aan. De beestjes zoeken naar een warm of koel plekje in één van de panden of gaat op zoek naar eten bij het vee of op de akkers.

Huiseigenaren blijven niet gespaard voor ongedierte. Juist door de veelzijdigheid van Apeldoorn vinden beestjes het in en om de stad ook hartstikke fijn. Ze kruipen graag bij u in uw woning om daar rustig een gezinnetje te stichten. Muizen, ratten en vliegen zijn veelvoorkomende ongenode gasten in huizen. Daarnaast komen er in de zomer veel meldingen van mierenoverlast bij ons binnen.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Apeldoorn, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Apeldoorn door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, horecabedrijven, huiseigenaren, aannemers en makelaars. Ze ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Apeldoorn naast de gezellige drukte helaas ook om bekend staat. Het is natuurlijk de nachtmerrie van elke ondernemer dat uw klant in uw kantoor oog in oog staat met en muis. En ook in uw eigen huis komt u liever geen ongenode gasten tegen.

Om deze nare scenario’s te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar de beestjes. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Apeldoorn is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde horecagelegenheden, het natuurschoon en de bedrijventerreinen. Ongedierte is in een grote stad als Apeldoorn niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u kakkerlakken in uw restaurant of muizen in uw kruipruimte. Dit zijn situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Apeldoorn. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. We komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Apeldoorn. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Apeldoorn

Ik heb last van wespen, ze gaan onder de dakgoot, naar de spouw of zolder. Ik durf niet eens de zolder op. Ik hoop dat u mij verder kunt helpen. Zou graag z.s.m. iets van U willen horen. 

zaterdag 21 april 2018
Het Kasteel, Apeldoorn

Ik vermoed dat er een wespennest in de grond zit in mijn achtertuin. Kunt u mij hier vanaf helpen?

vrijdag 20 april 2018
Roodborstweg, Apeldoorn

Wij hebben last van bijen onder de tegels aan de zijkant van de schutting. Nu al 2 bultjes en rondzwervende bijen. Ze zijn verder niet zichtbaar, maar zwerven en duiken dan in de kleine gaatjes midden de schutting. Wat te doen?

zaterdag 14 april 2018
Hofveld, Apeldoorn

Regelmatig last van zilvervisjes in de woonkamer, kelder, slaapkamer en soms op zolder. Het is een tussenwoning met een van 122 m2. Ik zou de zilvervisjes graag willen laten bestrijden. Ik hoor graag van u.

donderdag 30 november 2017
Hollaenderstraat, Apeldoorn

Hallo, onze kat heeft even geleden vlooien mee naar binnen genomen en is heel het huis door geweest. Het is niet zo erg dat we ze op kleding ofzo zien, maar de kat heeft er zo nu en dan toch een of twee. Ik zou hier graag definitief vanaf willen. Uiteraard kunt u mij verder helpen.

dinsdag 28 november 2017
Sluiswachtershoeve, Apeldoorn

Vermoedelijk last van een zwam in de kruipruimte onder de keuken door lekkage. De lekkage is inmiddels verholpen, maar de zwam zit er nog steeds. Wat is uw advies?

vrijdag 17 november 2017
Ritbroekstraat, Apeldoorn

We hebben overlast van rioolvliegen, nadat we een lekkage/verstopping van het riool hebben gehad. De lekkage is verholpen, maar er ligt nog rioolprut in de kruipruimte onder de keuken, hier zitten de rioolvliegen en ze komen ook naar buiten. Op de muur buiten zitten er tientallen. Wij willen hier graag vanaf. 

zaterdag 4 november 2017
Saksenlaan, Apeldoorn

Dag, er zitten muizen in ons huis, we horen ze en zien keutels. We zouden het prettig vinden als jullie deze kunnen komen bestrijden. We hebben een hond. Heeft jullie manier van werken invloed op hem? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

zondag 1 oktober 2017
Torenstraat, Apeldoorn

Wij hebben last van houtwormen in de balken van onze fietsenschuur. We zouden de houtwormen graag willen laten verwijderen. 

maandag 25 september 2017
Groeneweg, Apeldoorn

Ik heb veel last van rioolvliegjes in de kruipruimte.  Kunnen jullie hier iets aan doen?

zondag 10 september 2017
Poortersveld, Apeldoorn

Wij hebben in de kruipruimte last van rioolvliegjes. Hebben zelf het idee dat het bij regenachtig weer erger wordt. Ook stinkt het in de kruipruimte, zijn vorig jaar nog kruipruimte geweest ivm cv vernieuwing en geen lekkage gezien. Wil in ieder geval van de vliegjes af. Kunt u een keer komen kijken en evt bestrijden?

zaterdag 9 september 2017
Poortersveld, Apeldoorn

Ik heb last van een wespennest onder de vlizotrap. Ingang van het wespennest waarschijnlijk onder de nokpan op het dak. Kan dat bestreden worden? 

vrijdag 8 september 2017
Waterloseweg, Apeldoorn

Goedenavond, wij hebben een vakantiewoning in Voorthuizen. Al geruime tijd hebben wij hier last van muizen. Afgelopen tijd is het echter uit de hand aan het lopen. Vanavond trof ik namelijk een muis in de koelkast aan. Ik heb hier eerder muizenkeutels gevonden, maar van het daadwerkelijk zien van een muis tussen het voedsel etc. vond ik zeer ernstig. In de kastjes onder de wasbak loopt hij (volgens ons) rond. We vinden namelijk overal keutels en knaagresten aan de voedingsmiddelen. Wellicht dat het er meer zijn, ook tussen de pannen wordt er gevreten aan een plastic krat waar deze in staan. In de voorgaande jaren zijn hier ook muizen geweest, maar ondanks het zetten van vele vallen (en vele gevangen muizen, in 8 weken vijf muizen gevangen), heeft het niet geholpen. Wij zijn dus met spoed op zoek naar een permanente oplossing tegen deze muizen. Hopelijk kunt u mij verder helpen?

dinsdag 5 september 2017
Kooikersdreef, Apeldoorn

Wij hebben recent een eettafel aangeschaft van botenhout. In het hout zitten houtwormen. Geconstateerd door aanwezigheid van kleinkorrelige houtafval op een eetstoel afkomstig van de onderkant tafel. Wat te doen?

zondag 20 augustus 2017
Molendwarsstraat, Apeldoorn

Goedendag, onder ons kunstgras is een tunnelstelsel ontstaan, ik ga uit van een mol. Dit heeft er al voor gezorgd dat het kunstgras een soort knollenveld is geworden. Ik zou dit probleem graag opgelost zien. 

zondag 20 augustus 2017
Zonnewende, Apeldoorn