Kakkerlakken bestrijden

De eerste keer dat u oog in oog met een kakkerlak staat, schrikt u zich vast een hoedje. Maar wees gerust: deze angst is waarschijnlijk wederzijds. De kakkerlak beweegt zich immers bij voorkeur ongezien en door het donker. Het voordeel van deze onaangename ontmoeting is, dat u nu weet dat u met een kakkerlakkenprobleem kampt. Kakkerlakken bestrijden voorkomt ernstige gevolgen, omdat een kakkerlak een bron van ziektekiemen is. Het is zaak dat kakkerlakkenoverlast zo snel mogelijk wordt aangepakt.

 1. Kakkerlakken bestrijden: hoe kunt u een kakkerlak herkennen?
 2. Werkwijze professionele kakkerlakkenbestrijding
 3. Kosten kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken bestrijden

Zijn kakkerlakken gevaarlijk voor de gezondheid?

De ernstige ziektes die kakkerlakken bij zich kunnen hebben zijn bijvoorbeeld salmonella en tyfus. Tevens kunnen ze zorgen voor diarree, een maag- of darmontsteking en buikgriep. Daar houdt het bovendien nog niet bij op! Nee, hun uitwerpselen kunnen astma en eczeem teweegbrengen. Dit zijn ingrijpende en langdurige ziektes.

Voornamelijk voor mensen met een lagere weerstand zoals ouderen, kinderen en zieken liggen deze gevaren op de loer. Maar iedereen heeft natuurlijk een hekel aan deze plaagdieren. De ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt gaan daarom regelmatig op pad om kakkerlakken te bestrijden. Ze bezoeken zowel huizen als bedrijven, omdat kakkerlakken zich ook graag in professionele keukens verschansen.

Hoe kunt u kakkerlakken voorkomen?

U kunt uiteraard pas iemand inschakelen voor kakkerlakken bestrijding, als u daadwerkelijk een probleem heeft gesignaleerd. Het is erg belangrijk dat u er tijdig bij bent. Eén kakkerlak kan namelijk de voorbode van een kakkerlakkenplaag zijn. Voor u het weet stinkt het hele huis of bedrijf naar kakkerlakken door de vieze geur, die ze verspreiden. Niemand zal meer bij u binnen durven te stappen.

Gelukkig weten wij dat er diverse maatregelen zijn, waarmee problemen met kakkerlakken voorkomen kunnen worden. Wij hebben ze voor u op een rij gezet:

 • Zorg voor een schone woning en houd ruimtes waar eten ligt of genuttigd wordt extra goed bij.
 • Voorkom gaten en kieren in leidingen, want kakkerlakken glippen overal tussendoor.
 • Ventileer het huis regelmatig zodat kakkerlakken geen vochtige plekjes kunnen vinden.
 • Zet de temperatuur in huis laag en voorkom zo dat kakkerlakken in uw huis warmte vinden.
 • Controleer zo nu en dan de meest voorkomende schuilplaatsen van kakkerlakken zoals stopcontacten en warmwaterleidingen. 

Hoe kunt u een kakkerlak herkennen?

Heeft u bovenstaande tips te laat gelezen en bent u nu toch bang voor kakkerlakken in huis of in uw bedrijfspand? Dan is het allereerst van belang om vast te stellen of deze angst gegrond is. U kunt een kakkerlak herkennen aan zijn vrij excentrieke uiterlijk.

Doorgaans is de kakkerlak plat en één of twee centimeter groot. Maar schrik niet: er zijn kakkerlakken die wel acht centimeter groot worden. Deze enorme, gepantserde monsters zijn ooit overgekomen uit verre tropische oorden en hebben nu onder meer in professionele keukens hun toevlucht gezocht. Ook in Nederland, ja.

Hoe kunt u kakkerlakken bestrijden?

En? Was uw vrees terecht en heeft u inderdaad een kakkerlak in huis of misschien wel in de keuken van uw horecagelegenheid? Dan wordt het tijd om deze brutale kakkerlak te bestrijden. Onze ongediertebestrijders kunnen u daar bij helpen. Veel mensen willen in eerste instantie de kakkerlakken zelf bestrijden. Het probleem hierbij is dat de diertjes uiterst goed zijn in verstoppertje. Hierdoor kunt u ze zelf nauwelijks bereiken en als dit wel het geval is, dan is het nog maar de vraag of ze niet resistent zijn voor het bestrijdingsmiddel.

Professionele ongediertebestrijding is dus een verstandige keuze. Onze bestrijders werken uiterst efficiënt en kunnen vast en zeker uw kakkerlakken bestrijden. Zo krijgt u uw welverdiende nachtrust ook weer terug!

Kakkerlakken bestrijden: hoe gaat uw bestrijder te werk?

Zodra u contact opneemt, zal de ongediertebestrijder uit uw regio u een aantal vragen willen stellen. Vervolgens kan een afspraak voor inspectie worden gemaakt. De bestrijder zal sowieso in de keuken willen kijken, omdat kakkerlakken dol zijn op warme en vochtige plekken. Verder worden ze aangetrokken door voedselresten en vet dat overblijft van het koken.

Na de inspectie zal de bestrijder u informeren over een behandelingsplan en de bijbehorende kosten. Meestal worden insecticiden of gel ingezet om kakkerlakken te bestrijden. Tijdens de bestrijding moet u minimaal twee uur uit de woning blijven.

Na de behandeling is het belangrijk om op de hygiëne te blijven letten, anders is de kans groot dat de kakkerlakken weer terugkomen. Let op voldoende ventilatie, controleer mogelijke schuilplaatsen en vermijd langdurige verwarming van ruimtes.

Professionele kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakken. Alleen al het woord klinkt vies. Als deze beestjes zich eenmaal ergens gevestigd hebben, dan zitten ze vrijwel in of achter alles wat u kunt beetpakken: koelkasten, kastjes, afzuigkappen, voorraden, modems... Gekker kan het bijna niet of u moet last hebben van bedwantsen, maar dat even terzijde. U wilt de kakkerlakken gewoon zo snel mogelijk kwijt!

 1. Contact opnemen voor kakkerlakkenbestrijding
 2. Afspraak maken voor kakkerlakkenbestrijding
 3. Voorbereiding op kakkerlakkenbestrijding
 4. Inspectie voor kakkerlakkenbestrijding
 5. Plan van aanpak kakkerlakkenbestrijding
 6. Uitvoering van kakkerlakkenbestrijding
 7. Nazorg bij kakkerlakkenbestrijding
 8. Hulp nodig bij kakkerlakken bestrijden? Bel ons meteen!

Contact opnemen voor kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakken kunnen elk seizoen in zowel woningen als bedrijfspanden opduiken. Meestal is gebrek aan hygiëne de hoofdoorzaak. In andere gevallen zijn de kakkerlakken met iemand meegereisd tijdens een vakantie of zakenreis. In weer andere situaties verstoppen ze zich in buitenlandse goederen en smokkelen ze zichzelf het land in.

Het is jammer dat kakkerlakken meestal pas opgemerkt worden als ze zich al flink in een pand hebben verspreid... maar geen nood! De ongedierte-experts bij Beestjes Kwijt weten wel raad. Een telefoontje of mailtje van u is alles wat er nodig is om definitief met uw kakkerlakkenplaag af te rekenen.

Afspraak maken voor kakkerlakkenbestrijding

Het scheelt dat kakkerlakken niet kunnen bijten of steken. Ze kunnen u dus niets aandoen. Helaas ontlasten ze zich overal: de uitwerpselen zien eruit als kleine, zwarte stippen. Een ander nadeel is dat kakkerlakken voedsel kunnen bevuilen. Ze dragen bacteriën en mijten met zich mee en kunnen smetstoffen van ziekten van de ene plek naar de andere overbrengen. Onze kakkerlakkenbestrijder opent graag zijn agenda voor u om een afspraak te maken. Hij zal u dan bezoeken voor een inspectie.

Voorbereiding op kakkerlakkenbestrijding

Wat kunt u al doen voor de ongediertebestrijder langskomt? Een schoon huis is in ieder geval nooit weg. Uiteraard voorkomt u om te beginnen zo al een kakkerlakkenplaag, maar helaas… ze zitten er al. Toch is poetsen geen overbodige actie. Als de bestrijder bijvoorbeeld insecticide gebruikt, kunt u vooraf al beter wat schoonmaken, anders poetst u straks ook de insecticide weg na bestrijding. Gebruikt de kakkerlakkenbestrijder gel? Dan maakt de staat van uw huis wat minder uit. U kunt dan later nog gaan schoonmaken. Verder is het belangrijk dat u de te behandelen plaatsen goed bereikbaar houdt voor de kakkerlakkenbestrijder. Dit kan betekenen dat u wat spullen opzij zal moeten schuiven.

Inspectie voor kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakken zitten graag in keukens, want ze zijn dol op warme, dan wel vochtige plekken. Ze worden aangetrokken door voedselresten en door het vet dat van het koken overblijft. Ze verstoppen zich onder of achter keukenkastjes, in of achter waterkokers, ovens, magnetrons, koelkasten en afzuigkappen. Populair bij kakkerlakken zijn ook plekken waar verwarmingsapparatuur of verwarmingsbuizen zijn. Tijdens de inspectie zal de bestrijder dan ook zeker rekening houden met al deze mogelijke schuilplaatsen.

Plan van aanpak kakkerlakkenbestrijding

Na inspectie zal de ongediertebestrijder een plan van aanpak voorstellen om de kakkerlakken te bestrijden. Als u akkoord gaat met zijn voorstel, gaat hij zo snel mogelijk aan de slag om dit ongedierte aan te pakken.

Uitvoering van kakkerlakkenbestrijding

De ongediertebestrijder kan de kakkerlakken in uw woning of bedrijfspand op verschillende manieren bestrijden:

 1. Door gebruik van insecticide.
 2. Door gebruik van gel.
 3. Door gebruik van een detectieval voor kakkerlakken.

Bij gebruik van insecticide zal u twee uur lang uit uw woning of bedrijfspand moeten blijven. Het voordeel van deze methode is dat de kakkerlakken vrijwel direct zullen sterven. Let wel: hiermee worden vooral naden, kieren en allerlei kale oppervlakken in het pand behandeld. Voorwerpen waarin kakkerlakken verblijven worden nooit bespoten. Deze voorwerpen zult u zelf moeten reinigen.

Bij gebruik van gel duurt het langer voor het ongedierte dood is. Gel is giftig lokaas. De werking is afhankelijk van hoeveel gel de kakkerlakken eten. Als de kakkerlakken al hebben gegeten, duurt wel even voor ze weer honger krijgen en van de gel gaan proeven.

De detectieval voor kakkerlakken werkt als een soort monitor om te bepalen hoe groot een plaag is. Deze val wordt in verschillende hoeken geplaatst. Na een paar dagen kan men zien hoeveel kakkerlakken deze val heeft aangetrokken.

Nazorg bij kakkerlakkenbestrijding

Een schone woning of bedrijfspand is erg belangrijk als u wilt voorkomen dat er kakkerlakken opdagen. Zeker als u een bedrijf hebt dat zich bezighoudt met verwerking en/of productie van levensmiddelen kan de aanwezigheid van kakkerlakken rampzalige gevolgen hebben. We geven u hierbij een paar tips:

 • Ruim na het eten of koken uw voedselresten goed op.
 • Zorg ervoor dat er geen restjes vet achterblijven op (keuken-)oppervlakken.
 • Probeer zo veel mogelijk naden en kieren te dichten.
 • Dek al uw voorraden goed af houd ook de opslag zo schoon mogelijk.

Een inspectie na de bestrijding is niet noodzakelijk. Het kan wel voorkomen dat er een nabehandeling nodig is. Voor een nabehandeling kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. De bestrijder zal u ook graag van adviezen voorzien die in de preventie kunnen helpen.

Hulp nodig bij kakkerlakken bestrijden? Bel ons meteen!

Kakkerlakken kunnen zich snel verspreiden. De moeders dragen eipakketjes bij zich waar later zeker twintig nieuwe kakkerlakken uit kunnen voortkomen. Heeft u al één of meerdere kakkerlakken gezien? Wacht dan niet tot het probleem te groot wordt, maar neem direct contact met ons op. U kunt op elk moment van de dag bellen of mailen! Onze ongediertebestrijder staat al gereed met zijn spullen.

Kosten kakkerlakken bestrijden

Niets is zo smerig als krioelende kakkerlakken over de keukenvloer. Deze beestjes zien er niet alleen onhygiënisch uit, ze zijn ook echt ontzettend vies. Ze komen op plaatsen waar een mens vaak niet zo snel komt en nemen allerlei viezigheid mee in de vorm van bacteriën en virussen. Ziektekiemen met Tuberculose, Hepatitis of Salmonella reizen graag met de kakkerlak mee op zoek naar een fijne bestemming. Bah!

Wat zijn de kosten van kakkerlakkenbestrijding?

Wanneer uw huis of bedrijfspand geteisterd wordt door een kakkerlakkenplaag, denkt u misschien dat u koste wat het kost de kakkerlakken wilt bestrijden. Desalniettemin kunnen wij ervoor zorgen dat deze kosten binnen de perken blijft. Voordat onze bestrijders tot bestrijden overgaan wordt er altijd een analyse gemaakt van de situatie en hoe het kakkerlakkenprobleem het beste opgelost kan worden. Door deze gestructureerde aanpak zorgen wij dat de prijs voor kakkerlakkenbestrijding juist berekend wordt en er nooit meer gevraagd wordt dan nodig is.

Hoe wordt een kakkerlakkenplaag aangepakt?

Een grote kakkerlakkenplaag bestrijden met de bestrijdingsmiddelen uit winkels zoals bouw- en tuincentra, is onmogelijk. Dit komt doordat kakkerlakken steeds weerbaarder worden voor invloeden van buitenaf en dus ook resistentie opbouwen tegen bestrijdingsmiddelen. Onze ongediertebestrijders maken gebruik van de nieuwste en betrouwbaarste bestrijdingsmiddelen in de strijd tegen kakkerlakken. Kakkerlakken hebben nog niet de mogelijkheid gehad om resistentie op te bouwen tegen deze middelen, waardoor bestrijding mogelijk is.

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van kakkerlakken?

Wanneer één van onze ongediertebestrijders bij u op bezoek komt, zal hij uitvoerig met u bespreken wat hij van plan is. Ook zal gekeken worden of preventiemaatregelen nodig zijn om een kakkerlakkenprobleem in het vervolg te voorkomen. Ze kunnen u hier natuurlijk ook advies over geven. Onze ongediertebestrijders hebben dagelijks te maken met kakkerlakken en zorgen er graag voor dat u uit deze nachtmerrie vol kakkerlakken ontwaakt!

Professionele vlooienbestrijding

Vlooien zijn lichtgewichten, maar de jeuk die ze veroorzaken kan een zware last zijn. Wist u dat er maar liefst vijftig soorten bestaan? Vlooien kunnen helaas ook ziektes overdragen en dat is een nog veel grotere last. U weet misschien al dat goedkope middeltjes niet helpen en u kunt weinig anders doen dan een ongediertebestrijder inschakelen. Hij wordt uw redder in nood!

 1. Contact opnemen voor vlooienbestrijding
 2. Afspraak maken voor vlooienbestrijding
 3. Voorbereiding op vlooienbestrijding
 4. Inspectie voor vlooienbestrijding
 5. Plan van aanpak vlooienbestrijding
 6. Uitvoering van vlooienbestrijding
 7. Nazorg bij vlooienbestrijding
 8. Hulp nodig bij vlooien bestrijden? Bel ons meteen!

Contact opnemen voor vlooienbestrijding

Vlooien kunnen alleen leven op een gastheer. Ze voeden zich met het bloed van mensen of dieren. Eitjes van vlooien vallen door beweging uit dierenvachten en komen ergens op de grond terecht. De eitjes kunnen dan op een ander dier terechtkomen als deze op een besmette plek gaat liggen. Het is ook mogelijk dat er vlooieneitjes aan, bijvoorbeeld, schoenen zijn gaan kleven, waardoor de eitjes naar binnen zijn gebracht. Uw huisdier hoeft dus niet buiten te zijn geweest om vlooien te hebben.

Ziet u uw huisdieren wel erg vaak krabben? Een vlooienplaag is dan niet ondenkbaar! Het wordt nog vervelender als u ook vlooien op uw bedden of dierenmanden ziet springen. Bovendien kunnen ze u ook gaan lastigvallen. Het komt niet vaak voor dat vlooien mensen als gastheer kiezen, puur omdat een dierenvacht meer warmte kan verschaffen.

Zodra u besluit te bellen voor een vlooienbestrijding, dan is het probleem waarschijnlijk ook al uit de hand gelopen. Bij Beestjes Kwijt weten we zeker dat onze bestrijders voor elk vlooienprobleem een gepaste oplossing kunnen vinden!

Afspraak maken voor vlooienbestrijding

Als u ons belt, krijgt u rechtstreeks contact met een ongediertebestrijder. Een mail sturen is natuurlijk ook mogelijk. De bestrijder gaat met u in gesprek om te achterhalen waar de vlooien vandaan komen. Hij stelt u een aantal specifieke vragen, bijvoorbeeld over uw huisdieren. Vervolgens maakt u samen een afspraak. De bestrijder zal zo snel mogelijk komen om u uit de brand te helpen.

Voorbereiding op vlooienbestrijding

Voordat de vlooienbestrijder tot een behandeling kan overgaan, is het fijn als u uw vloeren zoveel mogelijk vrijmaakt. De bestrijding zal worden uitgevoerd met insecticide, dus houd er al rekening mee dat u tijdens de behandeling voor minstens twee uur uur uw huis zal moeten verlaten. Maar eerst zal er nog een inspectie worden uitgevoerd. De ongediertebestrijder kan dan nagaan welke plekken moeten worden behandeld.

Zijn de vlooien tot in uw slaapkamers doorgedrongen? Stop dan eerst alle stoffen materialen, zoals kleding en beddengoed, in vuilniszakken en sluit deze goed af. Zo kunt u ze naar de wasmachine brengen zonder dat u andere ruimtes met vlooien besmet. Vervolgens wast u alles op 60 graden. Twee uur na behandeling van uw slaapkamers kunt u alle stoffen materialen weer naar de kamers brengen.

Inspectie voor vlooienbestrijding

Vlooien zitten vaak op vloeroppervlaktes en ze kunnen zich vrij makkelijk verplaatsen. De bestrijder zal daarom willen weten in welke ruimtes u precies overlast ervaart. Hij heeft hier een trucje voor: hij slaat of stampt eens hard op de vloer. Dit zal de vlooien doen opspringen en als het licht goed genoeg is, kunnen ze met het blote oog worden waargenomen. De vlooien kunnen zich ook in dierenmanden, bedden, tafelkleden en tapijten verschansen. De bestrijder zal dit soort plekken ook onder de loep nemen.

Helaas leggen vlooien zeer kleine, bijna onzichtbare eitjes. Ze dragen de eitjes mee tot die vanzelf van het lijf vallen. De eitjes kunnen op verschillende plekken terechtkomen: in de manden van uw huisdier, in tapijten, op vloeren of zelfs in bedden. De eitjes hebben warmte nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Daarnaast kunnen trillingen in huis de eitjes helpen uitkomen. Als u in huis loopt, kunt u dus ongewenst meer vlooien doen ontwikkelen. Dit lijkt een groot nadeel en dat is het ook wel, maar na de bestrijding zal juist dit in uw voordeel gaan werken. Waarom dat zo is, leest u in het onderstaande stukje over de nazorg.

Plan van aanpak vlooienbestrijding

Zodra de bestrijder het vlooienprobleem in kaart heeft gebracht, zal hij u een prijsvoorstel doen. Als u hiermee akkoord gaat, kan de behandeling van start gaan.

Uitvoering van vlooienbestrijding

Met een vloeistof (insecticide) behandelt de ongediertebestrijder alle besmette vloeren, inclusief naden, kieren en vloerbekleding. Hij begint bij de ingang van de kamer en zal vanaf dat punt de kamer verder behandelen. Bedenk dat vlooien zo klein zijn dat ze zich overal in kunnen verschuilen, dus de bestrijding zal niet heel eenvoudig zijn. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om het hele huis te behandelen, dus een bestrijding kan ook aardig wat tijd in beslag nemen.

Lastig is ook dat men nooit weet hoe de insecticide op bepaalde stoffen reageert. Bijvoorbeeld: laminaat kan met gemak behandeld worden, maar bij vloeren van hout of natuursteen blijft het spannend. Meubels kunnen ook behandeld worden, maar de vraag is dan of de stof wel tegen de insecticide kan. Vaak ziet men pas na een aantal uur hoe de insecticide reageert op een zeker materiaal.

Tijdens en na de bestrijding moet u uw huis twee uur verlaten. Bepaalde insecticiden mogen niet gebruikt worden als er in het huis kinderen tot vier jaar aanwezig zijn. De middelen die dan wel geschikt zijn, zijn meestal minder sterk en dus ook minder effectief. In bepaalde gevallen kan er stoom worden gebruikt om de vlooien te bestrijden. Dit kunt u eventueel zelf doen als u een stoomapparaat bezit, maar dan alleen als de plaag niet al te ernstig is.

Nazorg bij vlooienbestrijding

Een vlooienbehandeling is vaak in één keer opgelost. Zodra de insecticide op de vloeren is opgedroogd, is het niet schadelijk meer voor mens en dier. Het gif werkt wel vier tot zes weken door tegen vlooien. Soms is er na een aantal weken nog een kleine nabehandeling nodig, omdat er nog eitjes zijn uitgekomen. Het bestrijden van vlooien blijft vrij secuur werk en er is altijd een kans dat een plekje wordt overgeslagen. Vaak belt de ongediertebestrijder nog even na om te vragen of uw probleem is opgelost. Is dit niet het geval, dan komt hij terug voor een nabehandeling.

In de vier tot zes weken dat de insecticide op uw vloer ligt, kunt u de bestrijding een handje helpen. Vlooien reageren namelijk net als hun eitjes op trillingen. Als u stampij in huis maakt, springen de vlooien vanuit verschillende schuilplekjes zo in de insecticide op de vloer. Heeft u uw kat of hond inmiddels ook al behandeld met een anti-vlooienmiddel? Dan kunt u ook hen inzetten als vlooienbestrijders, want ook zij veroorzaken trillingen in huis. We raden u eveneens aan om na de bestrijding uw vloeren te stofzuigen.

Tot slot: controleer uw dieren regelmatig op vlooien met een vlooienkam en houd de dierenmanden zo schoon mogelijk. Was alle kleden op minimaal 60 graden. Zijn er stoffen die niet tegen een hoge temperatuur kunnen? Dan kunt u ze buiten even uitkloppen. Het is ook van belang dat u uw vloeren regelmatig stofzuigt. Kortom: hoe schoner uw huis, hoe minder kans op een (volgende) vlooienplaag!

Hulp nodig bij vlooien bestrijden? Bel ons meteen!

Een vrolijk kwispelende hond of een lief spinnende kat: daar doet u natuurlijk alles voor. En als u zelf ook geen kriebels meer krijgt, dan is het hele gezin weer gelukkig. Aarzel daarom niet om te bellen of te mailen als u (weer) last heeft van een vlooienplaag. De vlooienbestrijder van Beestjes Kwijt lost uw probleem graag op met een handdruk, een glimlach en vakmanschap!

Kosten vlooienbestrijding

Menig katten- en hondenliefhebber heeft wel eens met vlooien in huis te maken gehad. Deze parasieten kunnen afschuwelijke jeuk en huiduitslag veroorzaken. Bij dieren met een vacht, maar ook bij ons mensen.

Zijn deze kleine, maar enorm vervelende beestjes weer bij u op bezoek en wilt u van ze af? Dan is de vlooien bestrijden de enige oplossing!

Hoeveel kost het om vlooien zelf te bestrijden?

Vlooien bestrijden kan op verschillende manieren. Veel mensen kiezen er in eerste instantie voor om de vlooien zelf te lijf te gaan. Er zijn immers genoeg huis-tuin-en-keukenmiddelen tegen vlooien verkrijgbaar. Deze middelen zijn vaak erg budgetvriendelijk. Er is echter één grote maar: ze werken niet altijd afdoende.

Wanneer u met een grote vlooienplaag te kampen heeft, zult u met middelen zoals vlooienspray niet toe kunnen. U kunt dan een complete bus leeg spuiten, maar nog vlooien in huis vinden. Over frustrerend gesproken…

Wat zijn de kosten voor professionele vlooienbestrijding?

Als u voor professionele vlooienbestrijding kiest, weet u vast dat daar kosten bij komen kijken. U wilt deze kosten ongetwijfeld zo laag mogelijk houden en dat begrijpen wij natuurlijk best!

Toch is het heel erg moeilijk om de exacte kosten voor professionele vlooienbestrijding in kaart te brengen. Onze ongediertebestrijders berekenen de kosten voor de bestrijding namelijk per geval. Zij kijken naar de volgende factoren:

 • De omvang van de vlooienplaag.
 • De locaties van de vlooien.
 • De meest effectieve bestrijdingsmethode.
 • De preventiemaatregelen, die genomen moeten worden.

Hoe gaan onze bestrijders te werk?

Als u hebt besloten dat u de vlooien zelf niet de baas kunt, dan kunt u contact met ons opnemen. Eén van onze ervaren ongediertebestrijders zal dan met u kijken naar de omvang van uw vlooienplaag en de te nemen stappen met u doornemen. Uiteraard wordt er een offerte voor u gemaakt.

Dus wilt u korte metten met de vlooien in huis maken en alle huisgenoten opvrolijken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in Nederland. Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en het maken van een afspraak!