Kakkerlakken bestrijden

Tips, werkwijze en kosten kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakken bestrijden is een noodzaak als je niet ziek wilt worden van de schimmels, virussen en bacteriën die deze kruipende engerds kunnen verspreiden. Helaas komt een kakkerlak overal: hij zit in meubels en keukenkastjes en kruipt zelfs elektrische apparatuur in. Vrijwel alles wordt door dit vunzige beest besmet! Kies daarom nu voor professionele kakkerlakkenbestrijding. Wij vertellen je alles over de werkwijze en de kosten van kakkerlakken bestrijden en we geven je ook nog wat tips mee voor een doe-het-zelf-bestrijding. Succes!

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten

Kakkerlakkenbestrijding: zelf doen of laten doen?

Meer resultaat met jouw kakkerlak bestrijder

Kakkerlakken zijn berucht omdat ze snel resistentie opbouwen tegen bestrijdingsmiddelen. Ze zijn dan ook zeker niet te bestrijden met goedkope producten uit de winkel. Schakel je professionele kakkerlakkenbestrijding in, dan kun je er zeker van zijn dat altijd het laatst geteste en effectief bewezen middel tegen de kakkerlak gebruikt wordt. Dit betekent echter niet dat je zelf niets aan kakkerlakken bestrijden kunt doen.

Ontmoet het team

Zij staan voor je klaar om jouw huis of bedrijf vrij van ongedierte te maken

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Wat kun je zelf doen aan kakkerlak bestrijden?

Alle kakkerlakkenbestrijding tips op een rijtje

Heb je een ongediertebestrijder gebeld voor het bestrijden van kakkerlakken in huis? Verstandig! Houd er wel rekening mee dat je van tevoren wat spullen zult moeten opruimen. Zo kan de professional de te behandelen plekken straks goed bereiken. Bevuilde oppervlakken moet je ook eerst goed schoonmaken, anders poets je na de behandeling het bestrijdingsmiddel weer weg. Kun je intussen zelf nog iets doen aan kakkerlakken bestrijden? Jazeker.

  1. Gooi aangetast voedsel meteen weg.
  2. Pak onaangetast voedsel goed in en berg het veilig op.
  3. Begin met ventileren om vochtige plekken tegen te gaan.
  4. Verlaag de temperatuur in je woning of bedrijfspand.
  5. Verwijder zoveel mogelijk afval uit je woning of bedrijfspand.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

1. De strijd met kakkerlakken

Als je een kakkerlak ziet lopen, dan schrik je je een hoedje! Want waar er één is, zijn er ongetwijfeld meer. Kakkerlakken zijn op zijn zachtst gezegd onfris te noemen: ze brengen schimmels, bacteriën en virussen met zich mee en hun uitwerpselen kunnen ook astma en eczeem opwekken. Ze verschuilen zich overal en vreten al het voedsel aan dat ze kunnen vinden. De keuken is hun favoriete plek, want daar vinden ze genoeg voedsel, vocht en warmte voor de rest van hun leven. Als kakkerlakken eenmaal gesetteld zijn, vormen ze een helse plaag voor zowel woningen als bedrijven. Gelukkig kunnen kakkerlakken niet bijten of steken, maar als je er één tegenkomt, dan kun je maar beter afstand bewaren. Grijp eerder je telefoon en schakel via Beestjes Kwijt een kakkerlak bestrijder in!

2

2. De kakkerlak bestrijding komt eraan

Je neemt contact op met de ongediertebestrijder en hij komt zo snel mogelijk langs voor een inspectie. Hoe groot is de plaag en waar zitten de kakkerlakken precies? Hij kan eerst wat vallen uitzetten om een beeld te krijgen van de ernst van de kakkerlakkenplaag. Zodra hij genoeg weet, kan hij tot kakkerlak bestrijding overgaan. Mogelijk moeten er eerst wat voorbereidingen voor worden getroffen. Zo kun je alvast wat oppervlakten poetsen voor er insecticide op wordt gespoten. Ruim de besmette ruimtes ook even op, zodat het kakkerlak bestrijden geen nieuwe problemen veroorzaakt.

3

3. Kakkerlak bestrijden: eind goed, al goed

Kakkerlakken bestrijden: met insecticide kunnen kakkerlakken het snelst behandeld worden, maar de ongediertebestrijder kan er ook voor kiezen om lokaasgel te gebruiken. Het duurt dan wel langer voor alle kakkerlakken dood zijn, want ze moeten er allemaal van eten. Gebruikt de bestrijder insecticide, dan moet je het pand voor minstens twee uur verlaten. Is het gebouw een grote gatenkaas en komen daardoor allerlei beestjes binnen? Dan kan de bestrijder voorstellen om wering aan te brengen. Er worden dan zoveel mogelijk naden en kieren in muren of vloeren gedicht. Voorwerpen die door kakkerlakken zijn aangeraakt worden niet met insecticide behandeld. Die zul je zelf moeten schoonmaken. De kakkerlakkenbestrijding is geslaagd als alle kakkerlakken en alle eipakketjes uitgeroeid zijn. Nabehandelingen kunnen noodzakelijk zijn, afhankelijk van de kakkerlakkenplaag.

4

4. Advies van de kakkerlakkenbestrijder

Hoe voorkom je dat je weer last krijgt van kakkerlakken? De ongediertebestrijder kan je allerlei adviezen geven. Vaak zijn deze gericht op hygiëne, want hoe schoner je woning of bedrijfspand is, hoe minder kans op een kakkerlakkenplaag. Laat dus geen voedsel rondslingeren en poets vetvlekken goed weg, want kakkerlakken zijn dol op vetresten. Krijg je onverhoopt toch weer met kakkerlakken te maken, ga dan niet aan de slag met doe-het-zelfmiddelen. Kakkerlakken bouwen namelijk snel resistentie op tegen de gangbare middelen. Jouw kakkerlak bestrijder gebruikt altijd het laatste professionele kakkerlakken bestrijding middel op de markt: het werkt altijd tegen kakkerlakken!

Kosten van kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlak bestrijden voor de juiste prijs

Kakkerlakken bestrijden begint met een inspectie. De ongediertebestrijder onderzoekt de kakkerlakkenplaag en stelt dan een plan van aanpak voor. Bij dit plan krijg je ook de kosten voor professionele kakkerlakkenbestrijding gepresenteerd. Deze kosten worden bepaald aan de hand van de volgende punten:

  1. De ernst van de kakkerlakkenplaag
  2. De benodigde tijd voor inspectie en kakkerlakken bestrijding
  3. De gekozen bestrijdingsmethode
  4. Materialen voor inspectie, bestrijding en wering
  5. Het aantal behandelingen

Een kakkerlak bestrijden met doe-het-zelfmiddelen uit de winkel is zeer lastig tot vrijwel onmogelijk. Investeer je geld liever in een professionele oplossing! Onze bestrijder gebruikt altijd het laatst geteste middel om kakkerlakken te bestrijden. Wedden dat die vieze beestjes het niet overleven?

99% beveelt ons aan

Kakkerlakken bestrijden in bedrijf

Voorkom schade en ziekte voor het te laat is

Beschadigde waren, vervuilde werkruimtes en bang personeel? Een kakkerlakkenplaag kan een bedrijf niet alleen veel intern leed, maar ook veel reputatieschade bezorgen. Zeker als je eetbare producten door kakkerlakken met bacteriën of schimmels worden besmet! Via ons kun je direct met een ervaren ongediertebestrijder schakelen. Ook voor periodieke controles staat hij tot je dienst!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Ilse

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met Mark Vennink. Dhr. is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review

Floris

Erg tevreden. Snel, deskundig en zeer klantvriendelijk.

Patricia

Probleem werd super snel behandeld. Vriendelijke man en hebben nergens last meer van! Echte aanrader!

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van kakkerlakken

Ik heb al een paar maanden last van kakkerlakken. Ik heb een woning van twee verdiepingen. Ik heb zelf geprobeerd om spray te spuiten en om het huis schoon te houden, maar ze zijn er nog steeds. Ik wil echt dat ze weg gaan, want ik heb een kind en een baby in huis. Kunnen jullie ons helpen?

6 maanden geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

Ik heb ontzettend veel last van kakkerlakken in mijn huis. Ik ondervind dit probleem nou sinds een paar weken, maar ik krijg ze maar niet weg. Ik wil dit probleem snel oplossen, want vind het heel onhygiënisch. Ik ben daarom op zoek naar professionele hulp die mij hiermee kan helpen.

7 maanden geleden

Noord-Holland • Den Helder •

Ik heb kakkerlakken geconstateerd in de keuken. Ze lopen in de voorraadkastjes rond tussen het eten. Dit vind ik heel vuil, maar ik krijg ze maar niet weg. Ik weet niet wat ik moet doen om dit probleem te verhelpen.

8 maanden geleden

Groningen • Delfzijl •

Op 31 oktober ben ik terug gekomen van een vakantie in Sri Lanka. Vorige week zaterdag zag ik voor het eerst een kakkerlak lopen en ik heb ze sindsdien aangetroffen in de hal en de badkamer (direct aan de hal). Heb met gif gespoten, maar zie vanavond een beestje lopen in de woonkamer. Zou me graag laten informeren over uw diensten en de bijbehorende kosten. Kunt u mij meer vertellen over uw methode om mij van de kakkerlakken af te helpen?

9 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik heb last van kakkerlakken bij mij in de keuken. Ik heb van alles geprobeerd. Ze zijn tijdelijk weg geweest, maar zijn nu weer terug. Ik heb geen idee hoe ze zijn gekomen en krijg ze maar niet weg. Ik zou daarom graag professionals langs willen laten komen om te kijken hoe dit probleem in mijn huis op te lossen is.

9 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder