Uw lokale ongediertebestrijder voor Breda

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Breda staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Breda werken we samen met Vennink Bedrijfshygiëne. Ongediertebestrijder Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Het is altijd fijn als klanten even opruimen voordat Mark langskomt om een ongedierteplaag aan te pakken. “Als bestrijder kun je dan overal bij en de kans is dan ook groter dat de bestrijding in één keer lukt. Vaak bespreken we vooraf met de klant wat hij of zij kan doen.” Is er in uw woning of bedrijfspand sprake van een spoedgeval? Ook dan staat Mark voor u klaar!

Vennink Bedrijfshygiëne helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Mark Vennink Bedrijfshygiëne Ongediertebestrijding

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Breda op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Breda. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Breda weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Breda ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Breda? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Breda trekt toeristen en ongedierte aan

Breda wordt ook wel de Parel van het Zuiden genoemd, vanwege het mooie, historische centrum en de fraaie, bosrijke omgeving. Toeristen en dagjesmensen worden aangetrokken door het bruisende stadshart, waar tal van monumenten te bewonderen zijn, heerlijk geshopt kan worden en cafés, discotheken, restaurants en terrassen in overvloed zijn. Een waar walhalla voor allerlei ongedierte, zoals muizen, vliegen en ratten. Daarnaast nemen toeristen ongemerkt bedwantsen mee van het ene naar het andere hotel, waardoor een bedwantsenplaag altijd op de loer ligt! Niet alleen mensen, maar ook beestjes zijn gek op Breda!

Voor wie de drukte van Breda even wilt ontvluchten, hoeft niet ver te zoeken. De stad is omringd met bossen, heide, water en fraaie parken en natuurgebieden. Kenmerkend voor de stad is de samenvloeiing van de rivieren de Aa of Weerijs en de Mark. Het water kronkelt via de singels door de grote stad. Dit alles maakt Breda een echte toeristische trekpleister. Maar ook ongedierte vindt deze mengeling van stad en natuur heerlijk. Vooral bruine ratten, ook wel rioolratten genoemd, houden van zo’n vochtige omgeving.

Breda biedt ook plaats aan woonwijken en bedrijventerreinen met een aantal grote voedingsmiddelen firma's. De stad kent daarnaast veel tuinbouwactiviteit ten westen van de stad. Vele ondernemingen zijn vaak zeven dagen in de week in touw, waardoor het lastig wordt om ongedierte tegen te houden. Muizen, ratten, kakkerlakken, vliegen en duiven zijn dol op deze plekken. Ze kunnen door kiertjes en gaten de gebouwen in en hoeven niet ver te zoeken voor een lekkere maaltijd. De woonwijken zijn bebouwd met allerlei nieuwbouwhuizen, waarbij de luchtvochtigheid nog erg hoog is. Ongedierte vindt dit erg fijn en kruipt lekker in uw nieuwe woning. De beestjes zullen helaas niet uit zichzelf vertrekken.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Breda, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Breda door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, horecabedrijven, winkeliers, aannemers en makelaars. Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Breda naast haar mooie natuurgebieden en grote winkelcentra helaas ook om bekend staat. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer dat zijn pand wordt gebruikt als ‘forever home’ door allerlei ongedierte. En ook in uw eigen huis wilt u liever geen muizen of kakkerlakken tegenkomen!

Om dit te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar de beestjes. Echter, wij raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Breda is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde natuurgebieden met water, de vele toeristen en de bedrijventerreinen. Ongedierte is in een grote stad als Breda niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat u uw woning moet delen met allerlei beestjes of dat er in uw winkel een muis in een pashokje opduikt. Situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Breda. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. Wij komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Breda. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Breda

Ik heb ratten gezien in mijn tuin. Ik wil hier graag zsm vanaf. Kunt u mij verder helpen?

dinsdag 1 mei 2018
Maria Cherubinastraat, Breda

Wij hebben een boktor onder ons terras in de tuin.  Opp 60m2, stahoogte 1m90. Wat is uw advies?

woensdag 18 april 2018
Kapelstraat, Breda

Momenteel ben ik aan het backpacken in Indonesië, waar ik waarschijnlijk in een hostel ben gestoken door bedwantsen. Ik kom 1 april terug naar huis en ik wil graag voorkomen dat ik ze mee naar huis neem. Hebben jullie eventueel tips of is er een mogelijkheid dat ik de spullen die ik bij heb kan laten bestrijden?

dinsdag 20 maart 2018
Wilhelminastraat, Breda

Vermoedelijk meerdere muizen in huis, kan ik hier iets tegen doen?

donderdag 1 maart 2018
Raaimoeren, Breda

We hebben motmuggen in de kruipruimte en in de woonkamer. We krijgen ze niet weg met normale spuitbussen.

vrijdag 23 februari 2018
ZANDBERGLAAN, Breda

Wij willen een huis kopen met 40m2 oppervlakte op de eerste verdieping. Hier was boktor gesignaleerd, 2 balken verwijderd en de rest is door de pariculier ingesmeerd met een anti middel. Wat gaat het kosten om de 40m2 nog een keer te bestrijden? De benedenverdieping is gedaan en de vloer is daar vernieuwd. Wij zijn op uw adres gekomen nadat onze buurman in een andere woning positieve ervaringen heeft opgedaan. Wij zijn benieuwd naar uw geschatte offerte.

woensdag 14 februari 2018
Jan nieuwenhuyzenstraat, Breda

Op zolder zit een motten plaag en heel veel motten larven.

woensdag 14 februari 2018
Zoutmanweg, Breda

Muizen in een oud huis in Breda, ook in de tuin (konijnen aanwezig). Wat kan hier aan gedaan worden? Veel kieren of gaten waar ze makkelijk door heen kunnen.

donderdag 8 februari 2018
Balfortstraat, Breda

We horen al een tijdje geknaagd in de spouw. Nu zit het in het plafond. Erg veel lawaai voor een muis maar het beest nog niet gezien. Is vanaf 21:00 erg actief. Wat is uw advies?

vrijdag 19 januari 2018
Overaseweg, Breda

Ik wil graag van de muizen af in de loods. De muizen zitten er al een paar weken, niets heeft tot nu toe geholpen. Uiteraard kunt u mij verder helpen.

donderdag 18 januari 2018
Sprundelsebaan, Breda

Wij hebben sinds kort last van rioolvliegjes. In oktober is onze badkamer verbouwd. Ook hebben ze in december bij ons voor het huis de bomen weggehaald. We zijn er niet zeker van dat dit de oorzaak kan zijn, maar daarna zijn we de vliegjes gaan zien. Helaas worden het er meer en we willen vragen of jullie er een keer naar kunnen komen kijken en ze verhelpen.

maandag 15 januari 2018
Groene Hil, Breda

Sinds 1,5 - 2 maanden hebben we last van 1 of meerdere muizen in de woonkamer / open keuken. Standaard muizenvallen met kaas hebben geen effect, gif en ultrasone geluidsgolven ook niet. Hulp van een expert is van harte welkom.

zondag 7 januari 2018
Spadestraat, Breda

Vermoedelijk heb ik last van houtwormen. Graag wil ik dat u een inspectie verricht, om ons daarna van een plan van aanpak te voorzien. 

woensdag 3 januari 2018
Oude Rijsbergsebaan, Breda

Goedemiddag, ik heb al enige maanden kleine beestjes in huis, maar ik weet niet wat ze zijn. Daarom lijkt het mij handig een bedrijf hiervoor in te schakelen, die er verstand van hebben. Ik hoor graag van u.

zondag 31 december 2017
Schalkeveld, Breda

Wij hebben last van een of meerdere veldmuisjes. Enkele zelf gevangen, maar ze blijven terugkomen. Graag wil ik de muizen graag laten bestrijden. 

donderdag 7 december 2017
Weerijssingel, Breda

Ik ben net verhuisd, maar in het oude huis zaten er motten in de kleding. Ik heb wellicht de motten ( larven) meeverhuisd in de kleding. Wat kunt u doen om mijn nieuwe huis mottenvrij te houden/ maken? 

dinsdag 5 december 2017
Industriekade, Breda

Wespennest bij dakkapel/ schijn dak op 8 meter hoog Wespen komen nu naar binnen. Ik hoop snel van u te horen.

woensdag 18 oktober 2017
Assumburgstraat, Breda