Ongediertebestrijding Breda

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Breda nodig? Hallo, ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Breda. In de afgelopen 15+ jaar heb ik meer dan 12.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Breda

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Breda ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Breda nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Mark Vennink of een van zijn collega's van Vennink Bedrijfshygiëne voor de deur!

Van welk ongedierte in Breda heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Breda op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De bestrijder komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding. 

Ongedierte bestrijden Breda: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Breda

Breda wordt ook wel de Parel van het Zuiden genoemd vanwege het mooie historische centrum en de fraaie bosrijke omgeving. De stad trekt jaarlijks vele bezoekers aan die zich graag laten bedienen door de vele winkels, cafés, restaurants en discotheken. Helaas komen vliegen, muizen, ratten en duiven ook op dit soort gelegenheden af om zich tegoed te doen aan afvalresten en opgeslagen goederen.

Ook rond Breda spelen er ongedierteproblemen, want de stad wordt omringd door water, parken en bossen. Door het vele afval van bezoekers krijgen onhygiënische beestjes in al deze gebieden vrij spel. Ook door de stad zelf lopen singels, waardoor de kans op ongedierte in woonwijken en bedrijven verder toeneemt.

Heb jij last van ongedierte in Breda? Dan moet je niet twijfelen om via ons een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Mark van Vennink Bedrijfshygiëne staat je dan graag bij met ongedierte bestrijding in Breda. Hij komt zo snel mogelijk naar jouw huis of bedrijfspand om korte metten te maken met het ongedierte. Vertrouw op zijn kennis en ervaring! Bel of mail ons nu voor een afspraak op zeer korte termijn.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Logo cpmv

Kosten van ongediertebestrijding

Ongedierte bestrijden is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Breda te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Breda lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Breda weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

 

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Miranda

Goed bereikbaar, snel een afspraak gekregen, duidelijk en goed geadviseerd, netjes gedaan

Etienne

Hij geeft goede nazorg. Hij is zeer vakkundig.

A.J.M.

Vandaag is de heer A. van Leur langs geweest en heeft naar zijn expertise gesproeid. Dit i.v.m. naar mijn idee bedwants. Tot deze conclusie kwam ik n...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Breda

Wij hebben een eigen restaurant, maar wij hebben last van muizen. De muizen lopen voornamelijk door de keuken, maar wij zijn bang dat de muizen ook het restaurant zelf in gaan. Kunnen jullie ons zo spoedig mogelijk helpen? Wij horen graag van u!

4 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Ik heb een huis gekocht, waarin houtworm is geconstateerd. De houtworm bevindt zich op de zolder in een aantal balken. Hoe kan dit behandeld worden en wat zou dat ongeveer gaan kosten?

5 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Ik heb eergisteren twee molshopen in de tuin ontdekt. Ik wil graag de mollen laten bestrijden op een diervriendelijke manier, in verband met kleine kinderen die buiten spelen. Wat is jullie werkwijze bij het bestrijden van mollen?

6 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

In mijn tuin heb ik een wespennest in de grond. Ik zou dit nest graag willen laten verwijderen in verband met mijn dochter van 2 jaar. Ik hoor graag van jullie wat dit gaat kosten.

9 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder