Ongediertebestrijding Breda

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Breda nodig? Hallo, ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Breda. In de afgelopen 15+ jaar heb ik meer dan 12.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Breda

Ongedierte bestrijden in Breda? Daar heb je een betrouwbare en ervaren expert voor nodig! Je vindt hem bij Beestjes Kwijt, want wij beschikken over een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Je belt of mailt ons en je komt rechtstreeks in contact met Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Je kunt dan direct een afspraak met hem maken. Met de kennis, ervaring en enthousiasme van deze specialist verzeker je jezelf binnenkort van een ongediertevrije omgeving!

Van welk ongedierte in Breda heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Voor ongediertebestrijding in Breda moet je bij Beestjes Kwijt zijn. Onze specialist kan alle beestjes feilloos herkennen en op een effectieve manier bestrijden. Hieronder vind je alvast een overzicht van de meest voorkomende ongediertesoorten in Breda. Wacht niet te lang met een afspraak maken, want het ongedierte wacht ook niet met schade aanrichten!

Last van ongedierte, maar staat het beestje niet in het overzicht? Weet je niet hoe je het probleem moet omschrijven? Dan staat onze ongediertebestrijder voor Breda ook voor je klaar. Op jouw verzoek voert hij dan een inspectie uit. Na het onderzoek zal hij een oplossing aandragen. Je krijgt dan een plan van aanpak of hij begint meteen met de bestrijding!

Ongedierte bestrijden Breda: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Breda

Breda wordt ook wel de Parel van het Zuiden genoemd vanwege het mooie historische centrum en de fraaie bosrijke omgeving. De stad trekt jaarlijks vele bezoekers aan die zich graag laten bedienen door de vele winkels, cafés, restaurants en discotheken. Helaas komen vliegen, muizen, ratten en duiven ook op dit soort gelegenheden af om zich tegoed te doen aan afvalresten en opgeslagen goederen.

Ook rond Breda spelen er ongedierteproblemen, want de stad wordt omringd door water, parken en bossen. Door het vele afval van bezoekers krijgen onhygiënische beestjes in al deze gebieden vrij spel. Ook door de stad zelf lopen singels, waardoor de kans op ongedierte in woonwijken en bedrijven verder toeneemt.

Heb jij last van ongedierte in Breda? Dan moet je niet twijfelen om via ons een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Mark van Vennink Bedrijfshygiëne staat je dan graag bij met ongedierte bestrijding in Breda. Hij komt zo snel mogelijk naar jouw huis of bedrijfspand om korte metten te maken met het ongedierte. Vertrouw op zijn kennis en ervaring! Bel of mail ons nu voor een afspraak op zeer korte termijn.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Logo cpmv

Kosten van ongediertebestrijding

Ongedierte bestrijden is vaak maatwerk

Als je last hebt van ongedierte in je woning of bedrijf in Breda, dan wil je natuurlijk eerst weten wat een behandeling kost. Mark van Vennink Bedrijfshygiëne zal een eerlijke en duidelijke prijs voor je opmaken, maar dan moet hij eerst een goed beeld hebben van de ongedierteplaag. De volgende vragen helpen hem daarbij:

  1. Van welk ongedierte is er sprake?
  2. Hoe ernstig is de plaag?
  3. Welke bestrijdingsmethode is noodzakelijk?
  4. Welke middelen zijn nodig?
  5. Hoeveel arbeidsuren zijn nodig?

In sommige gevallen kan er een plan van aanpak worden geschreven. Hierin staan zowel de werkzaamheden als de kosten nauwkeurig omschreven. Je weet dan precies wat er gaat gebeuren en waar je voor betaalt. Stem je in met het voorstel van de expert, dan gaat hij zo snel mogelijk van start met de werkzaamheden.

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Helma uit Erp

Aangenaam persoon die snel en effectief de wespen bestreden heeft

Rolf uit Enschede

Er werd snel een afspraak gemaakt, ik werd vooraf nog even gebeld en er is grondig onderzoek gedaan en maatregelen zijn getroffen in overleg. Deskundi...

Lees de hele review

Hans uit Velserbroek

Top geregeld, snelle service en binnen no-time waren de wespen verdwenen/uitgeroeid! Super.

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Breda

Wij hebben een eigen restaurant, maar wij hebben last van muizen. De muizen lopen voornamelijk door de keuken, maar wij zijn bang dat de muizen ook het restaurant zelf in gaan. Kunnen jullie ons zo spoedig mogelijk helpen? Wij horen graag van u!

5 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Ik heb een huis gekocht, waarin houtworm is geconstateerd. De houtworm bevindt zich op de zolder in een aantal balken. Hoe kan dit behandeld worden en wat zou dat ongeveer gaan kosten?

6 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Ik heb eergisteren twee molshopen in de tuin ontdekt. Ik wil graag de mollen laten bestrijden op een diervriendelijke manier, in verband met kleine kinderen die buiten spelen. Wat is jullie werkwijze bij het bestrijden van mollen?

7 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

In mijn tuin heb ik een wespennest in de grond. Ik zou dit nest graag willen laten verwijderen in verband met mijn dochter van 2 jaar. Ik hoor graag van jullie wat dit gaat kosten.

10 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder