Uw lokale ongediertebestrijder voor Almere

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Almere staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Almere werken we samen met Protect Pest Control. Deze bestrijdingsdienst helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Almere op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Almere. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Almere weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Almere ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Almere? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Almere trekt toeristen en ongedierte aan

Almere is de grootste stad van Flevoland en heeft een gezellig stadshart. Hier bevindt zich één van de grootste winkelcentra van Nederland. Daarnaast hebben Almere Haven en Almere buiten forse winkelgebieden. U vindt hier tal van detailhandel, retail en horeca ondernemingen. Dit trekt veel toeristen en dagjesmensen aan, maar ook een andere iets minder geliefde groep: ongedierte.

Almere trekt ook veel natuurliefhebbers die juist voor de rust komen, want rondom de stad liggen natuurgebieden met veel water. Iets dat ook bruine ratten (of rioolratten) ook erg waarderen. In Almere zijn de twee belangrijkste redenen voor de bruine rat aanwezig: water en mensen. Ondernemers die vlak bij natuur- en recreatiegebieden zitten, zullen vroeg of laat in contact komen met de bruine rat. Huizen met kelders, vochtige kruipruimten, schuren of houtopslagplaatsen, zijn ook een favoriete plek voor deze beestjes. Als u er eenmaal eentje heeft zien rondrennen, dan kunt u ervan uitgaan dat z’n gezin al aardig aan het uitbreiden is.

Almere is een jonge, dynamische stad. Er is hier veel nieuwbouw. Hartstikke mooi natuurlijk, maar het veroorzaakt ook direct een ongedierteprobleem. Zilvervisjes zijn namelijk gek op nieuwbouwwoningen, vanwege de hoge luchtvochtigheid. De betonnen muren en het hout dat is gebruikt in de nieuwe huizen is nog vochtig. Daarnaast is de isolatie optimaal, waardoor de luchtvochtigheid erg langzaam daalt.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Almere, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Almere door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, horeca giganten, winkeliers, aannemers en makelaars.

Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Almere naast haar mooie natuurgebieden en grote winkelcentra helaas ook om bekend staat. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer dat een gast of een klant de stuipen op het lijf wordt gejaagd door een rondspringende rat of kakkerlak. Ook in uw eigen huis wilt u liever geen ongenode gasten tegenkomen!

Om dit te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar het ongedierte. Echter, wij raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Almere is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde natuurgebieden met water, vele horecagelegenheden en nieuwbouw. Ongedierte is in een grote stad als Almere niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat u steeds weer zilvervisjes tegenkomt of dat er in uw winkel een muis over de vloer voorbij schiet. Situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Almere. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. Wij komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Almere. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Almere

Ik heb last van grote zwarte huisspinnen, nu al de 5e doodgemaakt in een week tijd... de laatste was echt groot, de andere gelukkig iets kleiner nog. Ik ben bang dat er ergens een nestje zit. Vorig jaar ook al wel wat last, maar 5 in een week tijd... ben doodsbang voor die beesten en hoop dat er wat aan te doen is.

woensdag 14 maart 2018
Eemplein, Almere

Ons huis zit al een paar jaar vol zilvervisjes. Ik vind ze elke dag maar weer opnieuw op mijn bed, de muren en het douche plafond. Ik wil graag dat ik geholpen wordt door jullie.

woensdag 28 februari 2018
Glenn Millerweg, Almere

We slapen sinds 12 uur vannacht beneden we horen een vreselijk kabaal in de hoek van onze slaapkamer... en ja er ligt veel kleding en staan dozen maar we durven niet meer te slapen of in de kamer te komen... kunnen jullie ons aub helpen... we slapen nu met 2 kleine kinderen op de bank.. ik doe geen oog dicht! 

dinsdag 27 februari 2018
Geleenstraat, Almere

Ik heb een oude bakkersmand gekocht als kraammand voor mijn eerste kleinkind dat in augustus komt. Nu zit het vol houtworm, hoe kan dit worden bestreden dusdanig dat ik nog kan gebruiken zonder gevaar voor baby? Is dat bevriezen en waar kan ik dat doen?

woensdag 21 februari 2018
Almere