Uw lokale ongediertebestrijder voor Almere

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Almere staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Almere werken we samen met Protect Pest Control. Eigenaar Niels Gobel, werkzaam in Almere en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Sommige mensen ervaren veel stress en angst door de overlast waarmee ze te maken krijgen. Dan stel ik ze gerust door uit te leggen wat de oorzaak is en hoe het ongedierteprobleem opgelost kan worden.”

Niels heeft weleens meegemaakt dat iemand ontzettend bang was voor muizen en in tranen uitbarstte, terwijl ze vertelde over de muizenoverlast. “Sommige mensen hebben zelfs slapeloze nachten, omdat ze muizen in de slaapkamer hebben gezien of gehoord. Daardoor kun je slecht slapen, wat ten koste gaat van je persoonlijk leven en functioneren. Ik vind het fijn als ik zo’n probleem op kan lossen!”

Protect Pest Control helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Niels Gobel Protect Pest Control Ongediertebestrijding

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Almere op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Almere. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Almere weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Almere ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Almere? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Almere trekt toeristen en ongedierte aan

Almere is de grootste stad van Flevoland en heeft een gezellig stadshart. Hier bevindt zich één van de grootste winkelcentra van Nederland. Daarnaast hebben Almere Haven en Almere buiten forse winkelgebieden. U vindt hier tal van detailhandel, retail en horeca ondernemingen. Dit trekt veel toeristen en dagjesmensen aan, maar ook een andere iets minder geliefde groep: ongedierte.

Almere trekt ook veel natuurliefhebbers die juist voor de rust komen, want rondom de stad liggen natuurgebieden met veel water. Iets dat ook bruine ratten (of rioolratten) ook erg waarderen. In Almere zijn de twee belangrijkste redenen voor de bruine rat aanwezig: water en mensen. Ondernemers die vlak bij natuur- en recreatiegebieden zitten, zullen vroeg of laat in contact komen met de bruine rat. Huizen met kelders, vochtige kruipruimten, schuren of houtopslagplaatsen, zijn ook een favoriete plek voor deze beestjes. Als u er eenmaal eentje heeft zien rondrennen, dan kunt u ervan uitgaan dat z’n gezin al aardig aan het uitbreiden is.

Almere is een jonge, dynamische stad. Er is hier veel nieuwbouw. Hartstikke mooi natuurlijk, maar het veroorzaakt ook direct een ongedierteprobleem. Zilvervisjes zijn namelijk gek op nieuwbouwwoningen, vanwege de hoge luchtvochtigheid. De betonnen muren en het hout dat is gebruikt in de nieuwe huizen is nog vochtig. Daarnaast is de isolatie optimaal, waardoor de luchtvochtigheid erg langzaam daalt.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Almere, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Almere door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, horeca giganten, winkeliers, aannemers en makelaars.

Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Almere naast haar mooie natuurgebieden en grote winkelcentra helaas ook om bekend staat. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer dat een gast of een klant de stuipen op het lijf wordt gejaagd door een rondspringende rat of kakkerlak. Ook in uw eigen huis wilt u liever geen ongenode gasten tegenkomen!

Om dit te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar het ongedierte. Echter, wij raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Almere is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde natuurgebieden met water, vele horecagelegenheden en nieuwbouw. Ongedierte is in een grote stad als Almere niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat u steeds weer zilvervisjes tegenkomt of dat er in uw winkel een muis over de vloer voorbij schiet. Situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Almere. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. Wij komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Almere. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Almere

In mijn schuur bij de ingang hangt aan een dak van asbestplaten een wespennest waar een wesp in en uit gaat. 

dinsdag 1 mei 2018
Leemwierde, Almere

Er zitten motten aan de buitenzijde van de tuindeur. Ze komen er echter doorheen en nu hebben wij ze ook binnen zitten.

vrijdag 20 april 2018
Phiny Dickgracht, Almere

Ik heb last van grote zwarte huisspinnen, nu al de 5e doodgemaakt in een week tijd. Ik ben bang dat er ergens een nestje zit. 

woensdag 14 maart 2018
Eemplein, Almere

Ons huis zit al een paar jaar vol zilvervisjes. Ik vind ze elke dag maar weer opnieuw op mijn bed, de muren en het douche plafond.

woensdag 28 februari 2018
Glenn Millerweg, Almere

We slapen sinds 12 uur vannacht beneden we horen een vreselijk kabaal in de hoek van onze slaapkamer.

dinsdag 27 februari 2018
Geleenstraat, Almere

Ik heb een oude bakkersmand gekocht als kraammand voor mijn eerste kleinkind dat in augustus komt. Nu zit de mand vol houtworm.

woensdag 21 februari 2018
Almere

Ik heb een art-deco boekenkast gekocht, 170 x 85 x 32, van buiten eiken, van binnen niet, deuren met glas erin, van binnen zit duidelijk op versch. plaatsen houtworm, bodemplaat was doorgevreten, heb ik vervangen. Kast heeft 4 losse planken met dragers. 

donderdag 25 januari 2018
fluitekruidstraat, Almere

Wij hebben last van muizen, vooral in keuken/woonkamer, ook soms boven. Vallen, gif, lijmplankjes helpen niet. Wat is uw advies?

maandag 8 januari 2018
Simon van Collemstraat, Almere

Ik heb muizen in huis. Kunt u mij verder helpen?

maandag 11 december 2017
Markt, Almere

Wij hebben een muis gezien in onze keuken. Hij ontsnapt via de plinten onder de keuken. 

zondag 3 december 2017
Gaffel, Almere

Ik had de kat al ruim drie maanden niet meer behandeld tegen vlooien omdat ik dacht dat het niet nodig zou zijn omdat het een buitenkant is. Nu hebben we allemaal veel last van een huid vol met vlooienbeten. De kat zelf is behandeld en zo te zien werkt het voor hem. Wij hebben twee tapijten al verwijderd en in de schuur opgeborgen. Dus geen tapijten meer in de woonkamer, de vloer is van laminaat. Wassen de kleren op 60 graden. Douchen elke dag. En verschonen de lakens om de dag. Desondanks worden nog steeds geteisterd met nieuwe bulten op het lichaam. Wat te doen? 

zaterdag 28 oktober 2017
Raaltepad, Almere

Ik heb al enkele weken last van een muis/muizen. Ik wil graag dat deze bestreden wordt en dat ik geen last meer zal hebben van deze vieze dieren. Wat kunnen jullie voor mij betekenen? 

donderdag 26 oktober 2017
Rio de janeiroplein, Almere

We hebben last van muizen. De muizen zitten in ons keukenkastje onder de wastafel. Via de keukenkast waar de waterleidingen zitten daar achter/onder komen ze vandaan. Die is vorig jaar dicht gemaakt met cement. Toen zagen we geen muizen meer. Dit jaar zijn ze weer daar te vinden. Wij wonen in een flat op de eerste verdieping. Wij weten niet waar ze vandaan komen, we zien namelijk geen gaten. We willen graag weten wat de werkmethode kan zijn. Ik hoor graag van u.

donderdag 19 oktober 2017
Langshof, Almere

Wij hebben een mol in de tuin, vorige week gesignaleerd. Daar willen we graag snel vanaf. Kunt u ons verder helpen?

woensdag 18 oktober 2017
Aurorastraat, Almere

Ik heb last van motvliegjes na een lekkage in de badkamer. Wat te doen?

zaterdag 14 oktober 2017
Jan Dirk van Exterlaan, Almere

Ik ben bang dat ik last heb van bedwants en zou hier professionele hulp bij willen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

vrijdag 13 oktober 2017
Oldewierde, Almere

Wij hebben heel erg last van muizen. Hebben de gaatjes waar van wij denken dat ze vandaag komen dicht gemaakt. Maar ondanks dat zijn ze er nog steeds muizen.  Meerdere buren hebben hier ook last van. Kunt u ons hier vanaf helpen?

dinsdag 3 oktober 2017
Mazustraat, Almere