Ongediertebestrijding Almere

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Almere nodig? Hallo, ik ben Niels van Protect Pest Control. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Almere. In de afgelopen 15+ jaar heb ik meer dan 10.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Almere

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Almere ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Almere nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Niels Gobel of een van zijn collega's van Protect Pest Control voor de deur!

Van welk ongedierte in Almere heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Almere op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De bestrijder komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongediertebestrijding. 

Ongedierte bestrijden Almere: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Almere

Almere is met ruim 200.000 inwoners de grootste stad van Flevoland. De stad wordt grotendeels omgeven door water en dat kan bruine ratten en ander ongedierte aantrekken. Tel daar het dagelijks bezoek van toeristen en dagjesmensen bij op en de chaos is compleet! Afval dat niet wordt opgeruimd lokt nog meer ongedierte. Woningen en bedrijven kunnen dan door heftige plagen worden geraakt. Wie een rat ziet lopen, kan erop rekenen dat er nog veel meer in de buurt zijn!

In Almere staat ook veel nieuwbouw. Dit betekent dat bewoners het hele jaar door last kunnen hebben van zilvervisjes. Nieuwbouwwoningen zijn vaak erg goed geïsoleerd, waardoor de luchtvochtigheid in de woning maar langzaam kan dalen. Het koelt dan ook minder snel af. Helaas gedijen zilvervisjes goed bij warmte en hoge luchtvochtigheid.

Heb jij last van ongedierte in Almere? Via ons kom je rechtstreeks in contact met Niels van Protect Pest Control. Voor elke ongedierteplaag weet hij een oplossing, dus ook voor die van jou! Vriendelijkheid en service staan bij Niels voorop: hij stelt je gerust en legt je precies uit hoe ongedierte bestrijding in Almere in zijn werk gaat. Met zijn hulp is je woning of bedrijfspand in een mum van tijd weer ongediertevrij.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Niels, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Niels Gobel, werkzaam in Almere en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Sommige mensen ervaren veel stress en angst door de overlast waarmee ze te maken krijgen. Dan stel ik ze gerust door uit te leggen wat de oorzaak is en hoe het ongedierteprobleem opgelost kan worden.”

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten van ongediertebestrijding

Ongedierte bestrijden in Almere is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Almere te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Almere lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Almere weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Marijke

Prettige ongediertebestrijder die goede uitleg en adviezen gaf. Aangezien de muizen op een moeilijk te bereiken plek zitten en er nog wat gaten gedic...

Lees de hele review

Rjl

Snelle service! Prijs is aan de hoge kant.

Denise

Vrijdagavond om 21.15 gebeld omdat we een wespennest in de tuin hadden. De volgende dag zouden we een tuinfeest hebben. Geen probleem! Volgens afspraa...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Almere

Ik heb last van muizen in mijn woning. De muizen zorgen voor veel geluidsoverlast. Ook liggen er muizenkeutels door het hele huis verspreid. Wat is de wijze van bestrijden bij muizen? Ik hoor graag wat het kost!

4 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Mijn huisdieren hebben last van vlooien en de vlooien bevinden zich ook in het huis. Wat kost het om de vlooien te laten bestrijden ?

4 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Wij hebben al een tijd last van rioolvliegjes. Het begon met een verstopping een paar weken terug. Het water in de keuken liep niet goed door, hiervoor hebben we een bedrijf ingeschakeld. De verstopping is toen verholpen, maar sindsdien hebben wij last van rioolvliegjes. De rioolviegjes komen uit de kruipruimte. Wij konden zelf de oorzaak in de kruipruimte niet vinden, maar hopelijk kunnen jullie ons van de rioolvliegjes afhelpen.

4 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Ik heb sinds 3 weken last van molshopen in de tuin. De afgelopen week zijn er alleen maar meer molshopen bijgekomen. Ik wil graag de mollen laten bestrijden op een diervriendelijke manier. Kunnen jullie mij hiermee verder helpen?

4 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Ik heb erg veel last van spinnen rondom het huis, maar de spinnen komen inmiddels ook in het huis. Ik heb al verschillende methodes toegepast, om van de spinnen af te komen. Niks heeft tot nu toe geholpen. Hopelijk kunnen julie mij definitief van het spinnenprobleem afhelpen.

4 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder