Bedwantsen bestrijden

Tips, werkwijze en kosten bedwantsen bestrijding

Bedwantsen bestrijden is een hels karwei! Deze beestjes blijven zo hardnekkig verstopt zitten dat je ze bijna uit huis moet branden om ze weg te krijgen. Gelukkig beschikken wij over gedreven ongediertebestrijders die niet schrikken van een uitdaging. Wil je meer weten over de mogelijkheden van bedwantsen bestrijding? Hier vind je alle informatie, ook over de kosten van professioneel bedwants bestrijden en een reeks nuttige tips voor als je zelf de strijd wil aangaan. Laat de bedwants je leven niet verpesten!

Snel weer vrij van bedwantsen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden: zelf doen of laten doen?

Meer resultaat met jouw bedwantsbestrijder

Bedwantsen in huis zijn vervelend: ze verstoppen zich overal. Ze zitten in bedden, kasten en tapijten, maar ook in deurklinken, stopcontacten en elektronische apparatuur. Dit alles betekent dat de bedwantsenbestrijding heel nauwkeurig moet worden uitgevoerd en dat vereist een ervaren kracht. Daarnaast zijn bedwantsen immuun voor alle doe-het-zelfmiddelen. De bedwantsbestrijder kan de bedwants alleen bestrijden met een sterk insecticide, stoom of hitte.

Ontmoet het team

Zij staan voor je klaar om jouw huis of bedrijf vrij van ongedierte te maken

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Wat kun je zelf doen tegen bedwantsen?

Alle bedwantsen bestrijding tips op een rijtje

Voor het bedwantsen bestrijden, zul je eerst de vloeren moeten vrijmaken. Zo kan de bedwantsenbestrijder straks alle plekken bereiken waar de bedwantsen verstopt zitten. Maar wat als de ongediertebestrijder er nog niet is? Kun je zelf nog iets doen tegen bedwantsen? Met deze tips help jij een bikkelharde strijd te winnen.

  1. Was al je besmette beddengoed op 60 graden.
  2. Was ook je vitrages, gordijnen en vloerkleden op 60 graden.
  3. Verplaats besmet textiel in een goed afgesloten zak voordat je het gaat wassen.
  4. Verplaats geen spullen uit besmette kamers naar andere ruimtes.
  5. Stofzuig het matras en de vloeren grondig. Gooi de stofzuigerzak weg na gebruik.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

1. De strijd met bedwantsen

Als we het over hardnekkig ongedierte hebben, dan spannen bedwantsen wel de kroon. Deze beruchte insecten worden verspreid door reizigers. Je slaapt bijvoorbeeld in een hotelkamer waar bedwantsen zitten. Ze kruipen ongezien je koffer in en reizen met je mee naar huis. Eenmaal aangekomen kruipen ze de koffer weer uit en verspreiden ze zich. Hun favoriete plekje is je bed, want daar kunnen ze je ‘s nachts het bloed uit je lijf zuigen. Het kan wel twee tot drie weken duren voor je iets van hun aanwezigheid merkt, maar als je ze aantreft, is de plaag vaak ook al vergevorderd! Van bedwantsen afkomen zonder professionele hulp? Dat is nog niemand gelukt. Neem daarom meteen contact op met een ongediertebestrijder als je denkt dat je bedwantsen in je huis of in je hotel hebt!

2

2. De bedwantsenbestrijder komt er aan

Je belt of mailt Beestjes Kwijt voor een afspraak met een ervaren ongediertebestrijder uit je regio. Binnen 24 uur staat hij meestal voor de deur om een inspectie uit te voeren. Waar zitten de bedwantsen en in hoeverre hebben ze zich verspreid? In sommige gevallen kan er een speurhond worden ingezet. Zitten er inderdaad bedwantsen, dan bepaalt de bestrijder wat er moet gebeuren. Een goede voorbereiding is cruciaal, want de behandeling is vaak vrij intensief.

3

3. Bedwantsenbestrijding: eind goed, al goed

Bedwantsen zijn zo klein zijn dat ze zich overal kunnen verstoppen. Soms moet een bestrijder kasten, meubels en bedden uit elkaar halen om bij de beestjes te geraken. Vloeren moeten eruit en behang moet eraf. Op deze manier moeten vaak complete kamers gestript worden om een behandeling effectief te kunnen uitvoeren. De bedwantsen bestrijder kiest voor een bedwantsenbestrijding met insecticide, stoom of met extreme hitte, afhankelijk van wat hij nodig acht. Soms gaat het een om een combinatie van methodes. Helaas zitten bedwantsen ook in gebruiksvoorwerpen verstopt en die kun je niet met agressieve middelen behandelen. Veel besmette spullen, zoals je matras, zullen vooral vernietigd moeten worden om verspreiding van bedwantsen te voorkomen. Om bedwantsen te bestrijden zijn vaak ook meerdere behandelingen nodig, dus houd hier rekening mee!

4

4. Advies van de bedwantsenbestrijder

Bedwantsen kunnen zich overal in verstoppen, dus het is van groot belang dat er tijdens de behandeling geen spleetje of kiertje wordt overgeslagen. Na een bedwantsen bestrijding is het ook even afwachten of alle bedwantsen wel weg zijn. Als de ongediertebestrijder zeer nauwkeurig te werk is gegaan, is de kans groot dat je van de bedwants verlost bent. In het kader van voorkomen is beter dan genezen: tijdens en na de behandeling krijg je ook nog adviezen om een nieuwe bedwantsen bestrijding te vermijden.

Kosten van bedwantsenbestrijding

Bedwantsen bestrijden voor de juiste prijs

Bij een bedwantsenplaag volgt er eerst een inspectie door de ongediertebestrijder. Uit deze inspectie moet blijken of het daadwerkelijk om bedwantsen gaat en in hoeverre deze zich hebben verspreid. Hierna wordt een behandeling voorgesteld en krijg je meteen een beeld van de kosten voor professionele bedwantsen bestrijding. Deze kosten worden bepaald aan de hand van:

  1. De grootte van de bedwantsenplaag
  2. De benodigde tijd voor inspectie en bedwantsen bestrijding
  3. De gekozen bestrijdingsmethode
  4. Materialen voor inspectie, bestrijding en wering
  5. Het aantal behandelingen

Bedwantsen bestrijden kan soms erg lastig zijn. Veel goedkope pesticiden werken niet en de beestjes vermenigvuldigen zich snel. Een nauwkeurige behandeling van besmette ruimtes is daarom vereist: er mag geen plekje worden overgeslagen, anders keert de bedwantsenplaag weer op volle sterkte terug. Alleen ervaren ongediertebestrijders kunnen bedwantsen bestrijden. Bedwantsen in hotels, huizen en bedrijven zijn voor onze bestrijders niet langer veilig!

99% beveelt ons aan

Bedwantsen bestrijden in bedrijf

Bescherm je gasten of patiënten niet morgen, maar vandaag!

Bedwantsen in een hotel of ziekenhuis: ze verstoppen zich er graag. Je gasten of patiënten worden iedere nacht door bedwantsen gebeten. Je moet allerlei klachten afhandelen én je draait verlies. Dat mag geen dag of nacht langer duren! Gelukkig staat onze ongediertebestrijder al voor je klaar. Hij bestrijdt de bedwantsen zo snel mogelijk en geeft je adviezen op maat. Je kunt hem ook inschakelen voor periodieke controles, zodat je zeker weet dat nieuwe bedwantsenplagen voorkomen worden!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Jose

Ik vond rare kevertjes in mijn huis die op boktor leken. Toch even informatie gevraagd, een foto gestuurd en heel snel teruggebeld en gerustgesteld. M...

Lees de hele review

Amber

Pascal van Ongediertemeldpunt belde mij 's ochtends vroeg terug en gaf mij advies over het ongedierte. Het was een zeer prettige samenwerking en ik be...

Lees de hele review

Roderick

Ik had Mark Vennink gecontacteerd voor mijn meubilair dat wat kriebelde. Hij kon snel langskomen en heeft alle hoekjes en kieren behandelt inclusief h...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van bedwantsen

Ik heb al een tijd last van rode bultjes op mijn lichaam. Ik ben gisteren naar de huisarts geweest. Mij werd verteld dat deze bultjes beten zijn van bedwantsen. Toen ik thuis mijn bed inspecteerde, zag ik zoals verwacht allemaal kleine zwart beestjes. Wat zijn de mogelijkheden voor het bestrijden van bedwantsen en wat gaat het bestrijden kosten?

5 maanden geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

Mijn dochter heeft erg veel last jeuk wanneer ze in bed ligt. Ik heb toen wat research gedaan en ik vermoed dat mijn dochter last heeft van bedwantsen. Ik heb zelf geen bedwantsen kunnen vinden, maar ik zou toch graag een inspectie willen laten uitvoeren.

6 maanden geleden

Groningen • Groningen •

Op dit moment ben ik op vakantie in een hotel in Oostenrijk. Ik heb verschillende beten van bedwantsen. Ik ben hiervoor naar de receptie gegaan en ik heb een andere hotelkamer gekregen. In mijn nieuwe hotelkamer heb ik nog geen bedwantsen geconstateerd, maar ik wil voorkomen dat ik de bedwantsen mee naar huis neem. Ik heb op internet verschillende methodes gelezen om bedwantsen te bestrijden. De kleding wassen op 60 graden en kleding in de vriezer leggen. Zijn deze methodes effectief, of zijn er methodes die effectiever zijn voor het bestrijden van bedwantsen? Ik hoop snel van u te horen!

6 maanden geleden

Limburg • Sittard-Geleen •

Ik heb een appartement gekocht. Met het verwijderen van het oude behang en de plinten kwamen er allemaal bedwantsen onder het behang en achter de plinten vandaan. Het zijn erg veel bedwantsen. De bedwantsen moeten eerst verwijderd worden, voordat er opnieuw behangen kan worden. Hopelijk kan er op kort termijn een ongediertebestrijder langs komen, om de bedwantsen te verwijderen.

6 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

Vorig weekend ben ik een dag naar Den Haag gegaan en heb ik hier in een hotel overnacht. In mijn hotelkamer bevonden zich bedwantsen. Sinds dat ik terug ben van mijn overnachting in Den Haag heb ik erg veel last van rode bultjes op mijn lichaam. Ik ben bang dat de bedwansten zijn meegereisd naar mijn slaapkamer. Daarom wil ik graag zo spoedig mogelijk een professionele ongediertebestrijder laten langskomen. Dan kan er gecontroleerd worden of ik last heb van bedwantsen en hoe de bedwantsen het beste verwijderd kunnen worden.

8 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder