Uw lokale ongediertebestrijder in Amsterdam

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Amsterdam staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Amsterdam werken we samen met Ongediertemeldpunt. Deze bestrijdingsdienst helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Amsterdam trekt toeristen en ongedierte aan

Toeristen, dagjesmensen en studenten zijn dol op Amsterdam. Bezit u een pand in deze stad, dan heeft u waarschijnlijk ook kennis gemaakt met nog een groep die de Nederlandse hoofdstad hoog op het verlanglijstje heeft staan: ongedierte. Muizen, ratten, duiven, kakkerlakken, vliegen en wespen voelen zich enorm aangetrokken door Amsterdam. De oude grachtenpanden, het vele aanwezige water, de op straat aangeboden vuilniszakken, de gezellige eetgelegenheden en de studentenhuizen creëren een waar vakantieoord voor diverse beestjes. Bovendien nemen veel toeristen ongemerkt bedwantsen mee tijdens hun reis, waardoor ook Amsterdamse hotels steeds vaker de hulp van een professionele ongediertebestrijder moeten inroepen.

Door het toenemende aantal toeristen en studenten, wordt Amsterdam ook steeds meer uitgebreid met hotels, hostels en B&B’s. Daarnaast is de hoofdstad rijk aan horecaondernemingen en is er veel detailhandel en retail aanwezig om deze mensen te kunnen bedienen. De meeste bedrijven in Amsterdam zijn zeven dagen in de week open, waarbij het op zijn zachtst gezegd niet gewenst is dat een klant of gast oog in oog komt te staan met ongedierte.

Naast de horeca en vele winkels, zorgt het zakencentrum van Amsterdam, de Zuidas, samen met de industriegebieden, ziekenhuizen en klinieken voor een waar walhalla voor allerlei ongewenste beestjes. Zij vinden in deze panden en gebouwen hun thuis en zijn niet van plan te verhuizen!

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Amsterdam, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Amsterdam door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, aannemers en makelaars. Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Amsterdam naast haar mooie parken en grachtenpanden helaas ook om bekend staat. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer dat een gast of een klant de stuipen op het lijf wordt gejaagd door een rondspringende rat of kakkerlak.

Om dit te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar het ongedierte. Echter, wij raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Amsterdam op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Amsterdam. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Amsterdam weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis. 

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Amsterdam ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Amsterdam is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde grachten, vele horecagelegenheden, winkels en kantoorpanden. Ongedierte is in een grote stad niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat uw klant opeens een muis tegenkomt in een pashokje of dat een gast samen met tientallen bedwantsen de nacht doorbrengt in een hotelkamer. Een situatie die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Amsterdam. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. Wij komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Amsterdam. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Amsterdam? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Amsterdam:

vrijdag 14 oktober 2016 om 0:16 John Franklinstraat, 1056 TD Amsterdam
Overlast van rioolvliegjes in het huis (keuken, woonkamer badkamer) en een enorme rioollucht in de badkamer.

donderdag 13 oktober 2016 om 14:56 Prinsengracht, 1017 KM Amsterdam
Ik heb sinds 3-4 weken meelmotten in de keuken, en ik weet niet waar ze vandaan komen. De wormpjes kruipen over het plafond, en ik moet er elke paar uur wel een stuk of acht doodmaken. Al geprobeerd met een spray tegen muggen en motten te sprayen, maar ik denk dat er al op te veel plekken eitjes gelegd zijn... Hoe veel zou het kosten om langs te komen?

donderdag 13 oktober 2016 om 8:03 Willem de Zwijgerlaan, 1056 JT Amsterdam
Ik heb een aantal bultjes erbij gekregen sinds ik op vakantie ben geweest. Ik denk dat ik nog in een vroeg stadium van bedwantsen. Welke methode van bestrijden is nu het slimst?

woensdag 12 oktober 2016 om 20:22 montferlandstraat, 1079 PG Amsterdam
geachte, Wij denken last van bedwantsen te hebben nadat mijn vriend na een nacht op de bank geslapen te hebben wakker werd onder de rode bultjes die typisch lijken op de veroorzaakt door bedwantsen. We zouden graag advies/ een offerte willen aanvragen over de bestrijding hiervan. Bij voorbaat hartelijk dank

woensdag 12 oktober 2016 om 14:40 Reggestraat, 1078 DA Amsterdam
Wat gaat het kosten om een appartement muisvrij te maken?Wij zitten boven een banketbakker en hebben last van muizen die verdwaald raken en gaten in de muren knagen

woensdag 12 oktober 2016 om 14:18 Nieuwe Nieuwstraat, 1012 NH Amsterdam
Hi, I live in Amsterdam at 40m2 studio. I suspect there are bedbugs at home. Can you inform me about process and estimated price of your service? Thanks

woensdag 12 oktober 2016 om 13:21Carry Pothuis-Smitstraat, 1069 RC Amsterdam
HI, Ik ben bezig met de aankoop van een huis en volgens de technische keuring is er mogelijk zwamvorming in de kruipruimte. ik zou graag nader onderzoek willen uitvoeren. wat zijn de kosten van een dergelijk onderzoek? hoe snel zou een afspraak gemaakt kunnen worden?

woensdag 12 oktober 2016 om 12:32 Amstel, 1017 AL Amsterdam
We hebben een muggenprobleem in huis. Het vermoeden bestaat dat de bron misschien de ruimte onder de betonnen vloer is. De muggen blijven vaak tot diep in de winter in huis. We willen van de muggen af. We hebben een expert nodig die eventueel onder de vloer kan kijken of de bron zich daar bevindt en die het probleem kan verhelpen.

dinsdag 11 oktober 2016 om 22:32 Goudsbloemstraat, 1015 JP Amsterdam
Wij hebben last van een muis/muizen in huis. We zouden graag zien dat iemand langs komt om dit te verhelpen, wat zou dit ongeveer kosten?

maandag 10 oktober 2016 om 17:15 ceintuurbaan, 1074 EB Amsterdam
Ik heb overlast van muizen altijd binnen de perken kunnen houden door mijn keuken schoon te houden (geen rondslingerend vuilnis, direct etensresten wegwerken en goed schoonhouden). Echter is het sinds dit weekend uit de hand gelopen, ik weet niet precies wat er is gebeurd, maar de muizen houden me s'nachts wakker met geritsel en laten zich zelfs zien in de slaapkamer (mijn appartement is 1 etage). Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met een grondige oplossing. Ik denk dat er echt goed gekeken moet worden waar de muizen binnenkomen en dat de gaten gedicht moeten worden. Muizenvallen en gifkorrels plaatsen heb ik zelf al lang gedaan en werkt niet meer blijkbaar... Ik hoor graag!

zondag 9 oktober 2016 om 20:31 Ruysdaelkade, 1072 AZ Amsterdam
Geachte heer/mevrouw, We zijn ons huis compleet aan het verbouwen en onze aannemer zegt ongeveer 40 muizen gezien te hebben. We willen hier graag vanaf, zeker nu we er nu goed bij kunnen. Hoor graag wat dit ong kost. Dank alvast.

zondag 9 oktober 2016 om 1:20 C.v.Eesterenlaan, 1019 JL Amsterdam
kleine bultjes ter grote van een speldeknop die erg jeuken,deze komen in clusters voor van +/- tien tot vijftien mm.na zoeken op het net denk ik dat het bedwantsen zijn.

donderdag 6 oktober 2016 om 19:19 Bestevaerstraat, 1056 HN Amsterdam
Sinds enige tijd heb ik zilvervisjes in mijn huis met name in de natte ruimtes, badkamer en toilet. Het zijn er meestal zo'n twee per dag die ik zie en dus vang en doorspoel. Wordt niet erger maar ook zeker niet minder. Graag even contact.

woensdag 5 oktober 2016 om 11:21 amsteldijk, 1079 LH Amsterdam
Grote overlast van muizen in de keuken

dinsdag 4 oktober 2016 om 15:06 nieuwendijk, 1012 MR Amsterdam
Beste heer/mevrouw, Wij hebben in onze winkel en daar bijbehorende ruimtes last van muizen. Wij zien dit graag opgelost en zouden hiervoor graag een offerte voor ontvangen. M.v.g.

maandag 3 oktober 2016 om 23:47 Sluistraat, 1075 TD Amsterdam
Goedendag, Mij vraag is: ik denk dat er bedwantsen in mij huis aanwezig zijn.Hoe bestrijd ik bedwantsen?en als ik via professionele bestrijden moet inschakelen hoe veel geld zal het mij kosten? Met vriendelijke groet,

maandag 3 oktober 2016 om 10:20 Jacob Obrechtstraat, 1071 KM Amsterdam
Hoe duur is het om bedwantsen te bestrijden in een kamer van 8 vierkante meter.

zondag 2 oktober 2016 om 14:40 Sliedrechtstraat, 1107 JA Amsterdam
mogelijk vlooien in slaapkamer

woensdag 28 september 2016 om 18:16 Van Spilbergenstraat, 1057 RC Amsterdam
Ik heb een vraag over de kosten om een vlooienplaag te bestrijden in een appartement van circa 53 m2.

dinsdag 27 september 2016 om 9:20 Curiestraat, 1098 RT Amsterdam
Wespen nest in het dak van de tweede verdieping.

zondag 25 september 2016 om 19:49 Andijkstraat, 1023 VW Amsterdam
Wij hebben volgens mij bedwantsen in de slaapkamer (gezien de beten)

vrijdag 23 september 2016 om 21:43 Willem Passtoorsstraat, 1073HV Amsterdam

We hebben al meer dan 3 weken last van een vlooien plaag. Het valt zelf niet meer te bestrijden. We zouden graag professionele hulp willen inschakelen.

donderdag 22 september 2016 om 11:29 Marnixstraat, 1015 VJ Amsterdam
Beste heer/mevrouw, wij hebben een nest of een paar ratten in de tuin die moeilijk te vangen zijn, waarschijnlijk de bruine rat. Kunt u deze bestrijden c.q. dit probleem definitief oplossen voor ons? Mvr.

vrijdag 16 september 2016 om 12:47 Blokkerstraat, 1023 VH Amsterdam
We hebben al jaren last van ratten in de straat waardoor de stoep inzakt. De gemeente doet niets. Na 2,5 jaar klagen hebben de ratten zich sinds een week de huizen in de straat ingeknaagd. Heeft het nut de ratten alleen vanuit huis te bestrijden of moet dit gelijk ook in de straat gebeuren?

vrijdag 16 september 2016 om 11:41 Groen van Prinstererstraat, 1051 EL Amsterdam
Goedemorgen, Ik heb het vermoeden dat er een wespennest op ons dak is. We hebben niet heel erg veel op ons dakterras gezeten deze zomer maar wel de afgelopen week en elke keer dat we buiten eten, zwermen er binnen een minuut al een stuk of 7 a 8 wespen om ons heen die ook echtniet van de borden weg te jagen zijn. De eerste paar keer dachten we dat het er maar een paar waren en hebben we ze doodgeslagen maar er komen er steeds meer. Ik heb het nest zelf nog niet gezien en kon ook niet zien waar ze heen vlogen (omdat ze rond ons bleven vliegen). Kunt u mij laten weten wat het zou kosten om een nest te lokaliseren en te verwijderen? Hartelijk bedankt.

donderdag 15 september 2016 om 20:17 Javastraat,1094 HJ Amsterdam
Ik wil weten of er houtworm zit in mijn huis en evt deze laten bestrijden en op dit moment heb ik ook een vlooienplaag. Ik denk dat er houtworm in mijn huis zit omdat ik een tijd geleden een grote kever aantrof waarvan ik eerst dacht dat het een kakkerlak was en ik zie kleine gaatjes in meubels

donderdag 15 september 2016 om 9:27 Beethovenstraat, 1077 HZ Amsterdam
Ik wil graag een prijsindicatie aanvragen voor de bestrijding van muizen in mijn appartement. Mvg

woensdag 14 september 2016 om 12:21 Antoon Keldermansstraat, 1067 BE Amsterdam
Ik heb last van motmuggen de rioolbedrijf kon niets aan doen omdat we geen kruipruimte hebben de riolereng van de gemeente kon ook niets doen wil graag weten of u dienst mij wat kan opleveren

woensdag 14 september 2016 om 7:02 Saffierstraat,1074 GM Amsterdam
De vlooien blijven maar terug komen en ondanks meerdere behandelingen ook op Mijn katten. Ik zelf zit helemaal onder!! Hoe duur is het jullie hulp in te schakelen?

maandag 12 september 2016 om 12:23 Rijgersborgh,1068 EJ Amsterdam
Beste medewerker, Ik zit met een situatie hier in huis dat ik niet kan uitkomen wat het is meer. Ik wordt van alle kanten de hele nacht gfestoken en zit onder jeuk. In krijg heel wat korreltjes zwart dagelijks op mijn bed. Ik konm niet meer op mijn matras slappen want mijn vermoedens zij me dat er bedewantsen zijn of luizen die in zit. Ik heb alles alles gedaan om die beestjes te pakken. Last ging ik een behang gewoon scheuren en daar waren twee volwassen en ze sluipte we dieper in de kozijn dat ik daarachter niet meer kon komen. Toen heb ik amoniac en meubels olie en citronela gemiks in elkaar en daar achter blijve spuite. Maar om hun echt in greep te krijgen dan moet ik de hele raam slopen. Het is zover gegaan dat ik bijna al mijn kleren had moete weggooien want elke keer als ik ze aantrekt dan begin ik te jeuken. Ik heb een inspectie nodig van de plafond van dit huiswaar ik nooit daarboven kwam, maar mijn vernoedens zegge me dat heet gaat of mijten vlooien of bedwantsen. Kunnen jullie me helpen? Mvg

zondag 11 september 2016 om 8:02 Maria Austriastraat, 1087 JB Amsterdam
Heb last van zilvervisjes en papiervisjes. Niet in een erge mate, maar ze zijn er wel.

zaterdag 10 september 2016 om 11:24 Kinkerstraat, 1053 EB Amsterdam
wat kost het een wespennest onder de dakrand te verwijderen?

woensdag 7 september 2016 om 12:00 Ferdinand Bolstraat, 1072 LT Amsterdam
Dag, Ik heb een hond in huis en hij heeft vlooien gehad. De plaag is niet groot maar ik zou toch willen dat het professioneel aangepakt wordt. Ik heb de hond behandeld, het huis grondig en vaak schoongemaakt en met omgevingsspray behandeld. Hij is ook mee op kantoor waar ik tot nu toe een vlo heb gezien op de vacht en een in mijn thuisgemakte vlooienval. Graag zou ik willen weten hoeveel het zou zijn om allebei plekken te behandelen. Huis ongeveeer 45-50 vierkantemeter. Kantoor misschien 80. Allebei ruimtes hebben laminaat of houtenvloer. Alvast bedankt.

woensdag 7 september 2016 om 12:00 Nieuwe Keizersgracht, 1018 VC Amsterdam
We hebben feestvierende muizen over de vloer op ons kantoor!

dinsdag 6 september 2016 om 22:21 Spechtstraat, 1021 VS Amsterdam
Goedendag, Ik ben een paar dagen weggeweest en heb mijn keukenraampje open laten staan, nu schrok ik toen ik thuis kwam. Het hele plafond van mijn keuken bestond uit ongeveer 30 rupsen van vermoedelijk motten (witte rupsjes van ongeveer 1cm met een rood/bruine kop). Mijn keuken is ongeveer 8m2. Ik vroeg mij af hoeveel jullie hier ongeveer voor rekenen als jullie op bezoek komen en dit oplossen. Met vriendelijke groet

maandag 5 september 2016 om 11:18 Jan Maijenstraat, 1056 SE Amsterdam
Ik heb in mijn matras in mijn studentenkamer vermoedelijk bedwantsen. Ik krijg kleine rode jeukende plekjes van in mijn bed liggen. Dit is voor het eerst anderhalve week geleden een beetje opgemerkt. Een paar dagen geleden sliep ik er weer (ik ben er niet veel) en was de jeuk wel erg heftig. Ik heb die nacht een andere matras tevoorschijn gehaald, waar ik schoon beddengoed op heb gedaan. Deze ligt dus ondertussen in dezelfde kamer, ook al niet dichtbij het vermoedelijk besmette matras. Ik zou graag horen wat jullie voor mij zouden kunnen betekenen. Vriendelijke groet

zondag 4 september 2016 om 21:07 De-Grote-Geusplein, 1067 NJ Amsterdam
Wij kampen met een vlooienplaag thuis door onze twee kittens. We worden zelf ook constant gebeten en worden er helemaal gek van. Zou graag wat advies willen krijgen over evt. oplossingen en kosten. Alvast heel erg bedankt! MVG

zondag 4 september 2016 om 12:37 Wijnkersstraat, 1036 KP Amsterdam
Graag zou ik schriftelijk een kostenopgave ontvangen voor het verwijderen van een wespennest in de spouwmuur van onze uitbouw. We ontdekten twee weken geleden wat activiteit bij de dakrand, naast onze grote vlinderstruik. We dachten eerste dat ze op de struik afkwamen, maar die is inmiddels grotendeels uitgebloeit en de wespen blijven aan- en wegvliegen dus we denken nu toch echt dat er nest verstopt zit onder de dakrand of in de spouwmuur.

zaterdag 27 augustus 2016 om 19:34 Graaf Florisstraat, 1091 TE Amsterdam
Mijn vriendin en ik hebben sinds een paar maanden een motten plaag. We wonen begane grond in Amsterdam en voor onze deur zijn ondergrondse vuilcintainers waar ratten en muizen op af komen. De gemeente zegt dat dat is opgelost maar het stinkt nog steeds. Inmiddels krijgen wij steeds meer motten. 2 soorten, Witkopmot en de bruine huismot. Graag advies en offerte, en of de gemeente hiervoor aansprakelijk kan worden gesteld

donderdag 25 augustus 2016 om 10:00 Jisperveldstraat, 1024 AV Amsterdam
Ik wil graag een offerte voor het bestrijden van kakkerlakken

dinsdag 23 augustus 2016 om 9:33 jacob van wassenaar obdamstraat, 1057 JS Amsterdam

In ons studentenhuis hebben wij last van een vlooienplaag. Gisterenavond vlooien in bed aangetroffen. De woning bedraagt zo'n 100 m² en er zijn 5 slaapkamers (allen rond de 16m²). In twee van deze slaapkamers ligt vloerbedekking. Ik hoor graag hoeveel zoiets ong kost, mvg

maandag 22 augustus 2016 om 19:40 Menadostraat, 1095 TJ Amsterdam
Wat is ongeveer de prijs voor het verwijderen van een wespennest op balkon?

zondag 21 augustus 2016 om 22:56 B. Deuss geuzenkade, 1056 KK Amsterdam
Jaarlijks terugkerende motten in/rond voorraadkeukenkast in de maand augustus. Dan gooi ik weer alles weg en maak alles schoon, maar nu ik dat voor het zoveelste jaar gedaan heb ben ik er haast zeker van dat er ergens een haard moet zitten; op een plek waar ik niet bij kan. Ik heb vallen uitgezet en daarin heb ik weer behoorlijk wat motten gevangen.

woensdag 17 augustus 2016 om 23:45 Kantershof, 1104 GM Amsterdam
Hebben een muis of muizen mogelijk in huis. Paar dagen terug gezien en paar keer gehoord. Graag ontvang ik van u een offerte.

dinsdag 16 augustus 2016 om 11:52 Mozartkade, 1077 DH Amsterdam
Wij hebben 2 wespennesten in de tuin en op onze boot die ter hoogte van ons huis is aangemeerd. Graag willen we die laten bestrijden. Als het even kan vandaag of morgen. Bedankt

vrijdag 12 augustus 2016 om 18:57 Dovenetelstraat, 1031 VX Amsterdam
Ik zou graag willen weten wat het kost om mijn huis te ontvlooien. Ik heb een kleine baby en kan zelf niet teveel met dat gif bezig. Heb paar dagen geleden wel met spuitbus bank behandeld veel gestofzuigd en de dieren druppels gegeven maar nu net springen er weer 2 vlooien tegelijk op mijn baby. Heel goor. Ik ga zometeen weer stofzuigen en met spuitbus aan de gang. Maar ben bang dat dit niet helpt.

vrijdag 12 augustus 2016 om 10:26 Gijsbrecht van Aemstelstraat, 1091 TC Amsterdam
Wespennest onder het dakraam. We zoeken zo spoedig mogelijk een oplossing.

donderdag 11 augustus 2016 om 10:32 Marcantilaan, 1051 NG Amsterdam
Er zit een wespennest bij mij in de spouwmuur. Heb niet last van heel veel wespen in de tuin, maar zie ze wel constant af en aanvliegen. Wat kost dat om dat te laten verwijderen?

woensdag 10 augustus 2016 om 12:13 Marnixstraat, 1016 TJ Amsterdam
is het mogelijk op korte termijn een inventarisatie te maken voor ons winkelpand?

zondag 7 augustus 2016 om 13:48 Amstelkade, 1078 BB Amsterdam
Vlooienplaag. Wel al gespoten met spuitbus een dag geleden, maar willen zekef weten dag ze wegblijven. Onze kat is afgelopen week wel al ontvlooid, maar sindsdien is ef dus ook een plaag. Tot overmaat van ramp hebben wij kennissen die op ons huis passen. Wij willen hef probleem daarom zo snel mogelijk opgelost hebben! Er waren ook meelmotten. De keukenkastjes zijn inmiddels volledig ontruimd, maar wd willen graag nog strips.

maandag 1 augustus 2016 om 23:20 Deurloostraat, 1078 HT Amsterdam
Wij hebben al een tijdje last van motten. We gebruiken vallen. Die zitten snel vol. Soms slaan we er wel 5 kapot op een avond. Soms spuiten we met een bus en sluiten we de deur. Maar ze komen steeds terug. Wat kunnen we verder nog doen?

maandag 1 augustus 2016 om 22:05 Wilhelminastraat, 1054 WN Amsterdam
Hello, I live in Amsterdam and I found some bedbug in my bedroom, I have throw away some infected items and killed some of them, but there seems too be more hiding. My apartment is 51m2, with 2 rooms and a living area. I would like to know what's my options and a quote for the treatments.

zondag 31 juli 2016 om 15:44 Mijehof, 1106 HM Amsterdam
Goedendag, Wij hebben sinds begin deze maand de sleutel van ons nieuwe aangekochte woning. Nu blijkt dat er best veel rioolvliegjes in de 1e kruipruimte (bij de voordeur) aanwezig zijn. Het was ons al wel bekend dat het in de 1e kruipruimte nogal vochtig was en het was gaan schimmelen (waarschijnlijk omdat het vocht niet weg kan). Alleen nu blijven de vliegjes zich vermenigvuldigen en is dit voor ons een erg grote last. Wij hebben ook twee kinderen van 5 en 7 en willen dit graag zsm verholpen hebben. Onze aannemer die de badkamer/toilet aan het renoveren is, komt vaak bij de kruipruimte ivm het water, hij geeft ook aan dat het er nu ontzettend veel zijn. Wij horen daarom ook graag zsm van u.

dinsdag 19 juli 2016 om 17:31 Eerste Hugo de Grootstraat, 1052 KM Amsterdam
A wasp nest on the side of our house (above a balcony, between the bricks and a wooden siding). It is fairly accessible from below or above, I think our stepladder is sufficient to access it. We only noticed this yesterday, so we think it's new.

woensdag 13 juli 2016 om 18:06 Wijdenesserstraat, 1023 TC Amsterdam
Wespennest met spoed verwijderen buikhoogte in struik/ boom aan straatkant graag kosten per mail

zaterdag 9 juli 2016 om 2:03 Prinsengracht, 1016HH Amsterdam
Beste, Mogelijk een muis aangetroffen in onze berging. Ook eerder een kakkerlak gedacht te herkennen. Sowieso last van papier/zilvervisjes. Die in ieder geval bestrijden en evt de muizen & kakkerlakken mogelijk traceren en anders in ieder geval preventief behandelen.

zaterdag 25 juni 2016 om 10:18 Vincent van Goghstraat, 1072KX Amsterdam
Wij willen graag van onze zilvervisjes af maar weten niet hoe we eraan moeten beginnen. Onder onze plinten zitten kieren die heel lelijk worden als we ze gaan kitten maar als dat de enige oplossing is doen we dat uiteraard. Graag advies. Daarbij ben ik zwanger en wil ik zeker weten dat door het bestrijden van die vieze beestjes ik/het kindje geen gevaar loopt door het gif dat jullie gebruiken.

donderdag 23 juni 2016 om 16:51 van der Horst, 1022 AH Amsterdam
We hebben last van zwam in de kruipruimte. Nu gaan we zelf de vloerbalken vervangen, echter zou ik de kruipruimte zwamvrij willen krijgen. Ik was benieuwd naar de door u gebruikte methode en de kosten.

dinsdag 21 juni 2016 om 1:55 Prins Bernhardplein, 1097 BG Amsterdam
wakker geworden van bedwantsen vannacht. Graag een offerte voor bestrijding op korte termijn.

maandag 20 juni 2016 om 16:09 Prinses Irenestraart, 1077 WV Amsterdam
LS, Waarschijnlijk zijn er bedwantsen in mijn huis, hoeveel zou het kosten om deze te laten bestrijden? Met vriendelijke groet

maandag 20 juni 2016 om 13:39 Hart Nibbrigstraat, 1061 VG Amsterdam
Geachte heer/mevrouw, Ik heb nu al enige maanden last van muizen. Verschillende muizenvallen hebben niet geholpen. Ik ben sinds eind maart in het buitenland en de woning is niet bewoond. Echter heb ik vernomen van een familielid dat ze er nog steeds zijn. Met een kind in huis staat me een onhygienische situatie te wachten als ik terug ben. Graag ontvang ik een offerte voor een behandeling. U kunt mij het beste bereiken per email. Alvast bedankt. Mvg