Ongediertebestrijding Amsterdam

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Amsterdam gewenst? Gelukkig sta ik, Elroy van Ongediertemeldpunt, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 25.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 25+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Amsterdam nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Amsterdam

Ongedierte in jouw woning of bedrijf in Amsterdam? Daar pas je voor! Natuurlijk moet je dan zo snel mogelijk naar Beestjes Kwijt surfen, want wij hebben voor elk plaats in Nederland een ervaren en gedreven ongediertebestrijder klaarstaan. Elroy van Ongediertemeldpunt draagt zorg voor ongediertebestrijding in Amsterdam. Met zijn kennis en ervaring ben je in een mum van tijd de beestjes kwijt! Een afspraak maken is eenvoudig: je belt of mailt ons en je kunt meteen datum en tijd afspreken.

Van welk ongedierte in Amsterdam heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Hoe prettig zou het zijn als jij straks weer zonder ongedierte kunt wonen of werken? De oplossing begint bij herkenning van het beestje. Vliegt het? Rent het rond en knaagt het alles aan? In dit overzicht vind je de meest voorkomende ongediertesoorten in Amsterdam op een rijtje. Tik je beestje aan en regel meteen een afspraak met ongediertebestrijding Amsterdam!

Moeite met herkennen van ongedierte? Wees gerust, want de ongediertebestrijder voor Amsterdam kan altijd nog bij je langskomen voor een inspectie. Deze is niet vrijblijvend, maar je krijgt wel alle antwoorden op je vragen. Bovendien draagt jouw expert meteen een oplossing aan, zodat er zo snel mogelijk iets tegen het ongedierte kan worden ondernomen.

Ongedierte bestrijden Amsterdam: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Amsterdam

Amsterdam trekt miljoenen bezoekers per jaar aan en het worden er alleen maar meer. Natuurlijk is dit een compliment voor onze hoofdstad, maar het is helaas ook een feit dat al het bezoek ongedierteplagen in de hand werkt. Duiven worden op straat gevoerd en er ontstaat veel afval op straat, waardoor wespen, muizen en ratten ook hun kans schoon zien. Ook de oude grachten trekken door het vele water ongedierte aan, zoals muggen en spinnen.

Restaurants, cafés, B&B’s en hotels in Amsterdam hebben vaak hun handen vol aan de bestrijding van allerlei kruipend en vliegend ongedierte. Door de vele studenten - en dan vooral door de studenten die het niet zo nauw nemen met de hygiëne - kampen ook studentenhuizen regelmatig met ernstige kakkerlakkenplagen. Dat er ook steeds meer bedwantsen vanuit verre bestemmingen hun weg naar Amsterdamse studentenbedden of hotelbedden vinden, is ook zorgelijk te noemen.

Zakendistricten zoals de Zuidas, industriegebieden, ziekenhuizen en klinieken blijven ook niet gespaard van ongedierte. Motten leggen eitjes in opgeslagen goederen. Ratten eten van versgebakken waren. Zwammen tieren welig in zompige kelders. Zonder professionele bestrijding zijn dit soort beestjes echt niet van plan te verhuizen!

Heb jij ook last van ongedierte in je woning of bedrijf in Amsterdam? Dan raden we je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met de ongedierte bestrijding in Amsterdam: Elroy van Ongediertemeldpunt. Regel het snel voor de plaag tot (nog meer) materiële schade of infectieziekten leidt. Elroy garandeert jou een professionele aanpak voor een eerlijke prijs!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Amsterdam

Ongedierte bestrijden in Amsterdam is vaak maatwerk

Als je benieuwd bent naar de prijs voor het bestrijden van ongedierte, dan staat ongediertebestrijding Amsterdam je graag te woord. Als je hem belt of mailt voor een afspraak, dan zal hij wat vragen stellen om een beter beeld te krijgen van je situatie. In veel gevallen zal hij een inspectie moeten uitvoeren om antwoord te krijgen op de volgende vragen:

  1. Van welk ongedierte is er sprake?
  2. Hoe groot is de ongedierteplaag?
  3. Welke bestrijdingsmethode zal resultaat opleveren?
  4. Met welke middelen moet er gewerkt worden?
  5. Hoeveel tijd zal de bestrijding in beslag nemen?

Elroy van Ongediertemeldpunt is de ongediertebestrijder voor Amsterdam. Hij helpt je op vakkundige wijze van het ongedierte af en brengt eventueel wering aan zodat een volgende plaag voorkomen kan worden. Maak een afspraak of laat je adviseren! Bel of mail hem voor al je vragen over de bestrijding en de bijbehorende kosten.

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Caroline uit Zaandam

Ik had last van muizen tussen de muren, waar ik helemaal gek van werd. Via de website een bericht achtergelaten en in no time werd ik gebeld en kon er...

Lees de hele review

Lambertus uit Almere

Bestrijding van het wespennest snel en adequaat uitgevoerd

Grf uit Purmerend

Ben erg goed geholpen

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Amsterdam

Wij hebben sinds 3 jaren muizen in ons huis. We hebben hiervoor een klacht ingediend bij de gemeente en de woningbouw, deze hebben alleen maar een muizenval gezet en verder doen ze helemaal niets. Dit is dus wat wij niet willen hebben, we willen graag een serieuze permanente oplossing. Wij hebben sinds een maand een pasgeboren baby in huis en hebben vandaag twee muizen zien wandelen in het huis. We willen graag dat de bestaande muizen weggaan en dat het hele huis serieus, technisch en professioneel wordt onderzocht naar dingen (gaatjes en andere problemen) die ervoor zorgen dat er muizen in het huis komen.

6 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb al een hele tijd last van muizen tussen het plafond en in de woning. De muizen maken vooral 's nachts erg veel lawaai en zorgen voor veel geluidsoverlast. Ik heb al van alles zelf geprobeerd, maar niets helpt. Daarom ben ik opzoek naar een professionele ongediertbestrijder uit de regio Amsterdam, die het muizenprobleem kan verhelpen.

6 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Wij hebben in toenemende mate last van motten. De aanleiding van de mottenplaag is dat de buren erg vaak op reis zijn. Hierdoor wordt het huis vol met tapijten, aangenaam warm en donker achtergelaten. Dit is een goede plaats voor motten om een nest te maken. De buren hebben enkele weken geleden de mottenplaag professioneel laten bestrijden. Sinds de desinfectie van het huis van de buren, merken wij een flinke toename van het aantal motten in huis. Dit komt waarschijnlijk doordat het probleem zich van de buren hun huis naar ons huis is verplaatst. Wij willen graag dat het hele huis grondig wordt geïnspecteerd naar mottenplagen en dat de mottenplagen ook definitief verwijderd worden.

7 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Mijn man en ik hebben erg veel last van duiven op het balkon. De duiven nestelen zijn op het balkon en laten veel uitwerpselen achter op het balkon. Mijn man heeft al eens geprobeerd om de duiven te verjagen, maar de duiven blijven terugkomen. Onze slaapkamer ligt aan het balkon, waardoor we ook nog eens last hebben van het geluid dat de duiven maken.

8 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik vermoed dat mijn vriend en ik last hebben van bedwantsen in de slaapkamer. Er zitten een aantal bloedvlekjes op het dekbed en mijn vriend heeft sinds kort last van rode bultjes op zijn lichaam. De bultjes lijken op beten van bedwantsen. Om de bedwantsen te kunnen laten behandelen moet ik eerst weten of het wel echt bedwantsen zijn. Daarom wil ik de slaapkamer eerst laten inspecteren om te kijken of wij echt last hebben van bedwantsen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder