Uw lokale ongediertebestrijder voor Amsterdam

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Amsterdam staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Amsterdam werken we samen met Ongediertemeldpunt. Eigenaar Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.”

Volgens Elroy is het heel belangrijk om problemen met ongedierte bij de kern aan te pakken. “Alleen gif strooien is vaak niet voldoende. Daarom kunnen we met verschillende materialen ook wering aanleggen. Niet alleen tegen vogels, maar ook tegen knaagdieren. Die kunnen immers door allerlei openingen in een gebouw geraken. Door alle openingen goed te dichten, kan er geen ongedierte meer binnenkomen.”

Ongediertemeldpunt helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Elroy Kerklaan Ongediertemeldpunt

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Amsterdam op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Amsterdam. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Amsterdam weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis. 

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Amsterdam ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Amsterdam? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Amsterdam trekt toeristen en ongedierte aan

Toeristen, dagjesmensen en studenten zijn dol op Amsterdam. Bezit u een pand in deze stad, dan heeft u waarschijnlijk ook kennis gemaakt met nog een groep die de Nederlandse hoofdstad hoog op het verlanglijstje heeft staan: ongedierte. Muizen, ratten, duiven, kakkerlakken, vliegen en wespen voelen zich enorm aangetrokken door Amsterdam. De oude grachtenpanden, het vele aanwezige water, de op straat aangeboden vuilniszakken, de gezellige eetgelegenheden en de studentenhuizen creëren een waar vakantieoord voor diverse beestjes. Bovendien nemen veel toeristen ongemerkt bedwantsen mee tijdens hun reis, waardoor ook Amsterdamse hotels steeds vaker de hulp van een professionele ongediertebestrijder moeten inroepen.

Door het toenemende aantal toeristen en studenten, wordt Amsterdam ook steeds meer uitgebreid met hotels, hostels en B&B’s. Daarnaast is de hoofdstad rijk aan horecaondernemingen en is er veel detailhandel en retail aanwezig om deze mensen te kunnen bedienen. De meeste bedrijven in Amsterdam zijn zeven dagen in de week open, waarbij het op zijn zachtst gezegd niet gewenst is dat een klant of gast oog in oog komt te staan met ongedierte.

Naast de horeca en vele winkels, zorgt het zakencentrum van Amsterdam, de Zuidas, samen met de industriegebieden, ziekenhuizen en klinieken voor een waar walhalla voor allerlei ongewenste beestjes. Zij vinden in deze panden en gebouwen hun thuis en zijn niet van plan te verhuizen!

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Amsterdam, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Amsterdam door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, aannemers en makelaars. Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Amsterdam naast haar mooie parken en grachtenpanden helaas ook om bekend staat. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer dat een gast of een klant de stuipen op het lijf wordt gejaagd door een rondspringende rat of kakkerlak.

Om dit te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar het ongedierte. Echter, wij raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Amsterdam is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde grachten, vele horecagelegenheden, winkels en kantoorpanden. Ongedierte is in een grote stad niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat uw klant opeens een muis tegenkomt in een pashokje of dat een gast samen met tientallen bedwantsen de nacht doorbrengt in een hotelkamer. Een situatie die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Amsterdam. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. Wij komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Amsterdam. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Amsterdam

Wij wonen op de 3de verdieping in een appartement met balkon, gelegen aan het water. Elk jaar hebben we veel spinnen aan onze ramen  aan de buitenkant, en de railing van het balkon. Daarom willen we een jullie uitnodigen om preventief te spuiten voor spinnen zodat het nog enigszins meevalt. Kunnen jullie een keer langs komen?

dinsdag 10 april 2018
Jaap Speyerstraat, Amsterdam

Ik heb last van muizen in mijn keuken en wil daar graag vanaf. Kunt u mij verder helpen?

dinsdag 3 april 2018
Haarlemmerweg, Amsterdam

Ik heb last van bedwantsen in mijn slaapkamer, ik wil hier graag van af. Kunt u zo spoedig mogelijk langs komen?

maandag 26 maart 2018
Juliana van Stolbergstraat, Amsterdam

Ik heb een sterk vermoeden last te hebben van bedwantsen.

donderdag 22 maart 2018
Wenckebachweg, Amsterdam

We willen graag af van muizen in ons huis. Normale vallen en gif hebben niet geholpen dusver.

maandag 19 maart 2018
Plantage Badlaan, Amsterdam

Wij hebben last van vlooien op de katten en ook in bed etc. Wat te doen?

zaterdag 17 maart 2018
Van Ostadestraat, Amsterdam

Ik heb een muis in mijn huis. Vandaag voor het eerst gezien en ik wil hem er graag uit hebben. Kunnen jullie me hierbij helpen?

donderdag 15 maart 2018
Livornostraat, Amsterdam

Wij horen al weken een gek geluid tussen ons verlaagd plafond. Er is al een keer iemand komen kijken, die heeft gif neergezet en toen was t even paar weken stil. Nu is het weer terug. We kunnen niet zien wat het is.

maandag 12 maart 2018
Gillis van ledenberchstraat, Amsterdam

Veel last van muizen in huis (oud pand). Zelfs in de slaapkamer. Kunnen jullie contact opnemen?

zaterdag 10 maart 2018
Van Eeghenstraat, Amsterdam

Kantoorruimte, er werken 25+ mensen, we hebben een grote open keuken/lunchruimte. Nu hebben we last van kakkerlakken in de keuken, voornamelijk bij de vaatwassers. 

donderdag 8 maart 2018
Naritaweg, Amsterdam

Hallo, Ik woon in een appartement op de 2e verdieping. Boven mij zitten nog twee verdiepingen. Ik heb last van vochtplekken in het plafond van de keuken, zelfs dusdanig dat er zwammen groeien. Graag hoor ik of er iemand langs zou kunnen komen? 

woensdag 7 maart 2018
Admiralengracht, Amsterdam

Vorig jaar heb ik ook last gehad van muizen. Na een verbouwing zijn ze een jaar weggeweest, maar vanmorgen zag ik er weer eentje lopen. Wij willen er graag definitief van af. Kunt u mij hiermee verder helpen?

woensdag 7 maart 2018
Dorpsweg Ransdorp, Amsterdam

Dag, Ik heb sinds een tijdje last van de kleine motmuggen en wil ervan af. Kunt u contact met mij opnemen? 

dinsdag 6 maart 2018
Madurastraat, Amsterdam

Net gewisseld van huurwoning, alles is grondig schoongemaakt, geverfd en opgeknapt. Er is ook een nieuwe laminaatvloer gelegd. Rond de avond opeens heel erg veel zilvervisjes. Misselijkmakend, ik ervaar hierdoor gewoon geen enkel woongenot. Is hier een oplossing voor? En dan bedoel ik niet pappen en nathouden maar effectief en met langdurig resultaat. 

dinsdag 6 maart 2018
Eva Besnyostraat, Amsterdam

Ik heb een mol in mijn tuin die een nest aan het maken is. Actie is snel nodig voordat het nest er is. Kunt u zo snel mogelijk contact opnemen?

maandag 5 maart 2018
Schovenstraat, Amsterdam

Wij hebben bedwantsen en willen hier zsm vanaf. Kan dat?

zaterdag 3 maart 2018
Kijkduinstraat, Amsterdam

Hallo, er ligt een rat in onze straat. Wellicht heeft u tijd deze op te halen.

vrijdag 2 maart 2018
Eerste Jan van der Heijdenstraat, Amsterdam

We hebben last van muizen in de keuken. Dat is begonnen toen ze hier in de straat begonnen te renoveren.

woensdag 21 februari 2018
Lieven Keersemakerstraat -II, Amsterdam

Ik denk dat ik houtworm in mijn antieke stoelen heb.

dinsdag 20 februari 2018
Nassaukade - -, Amsterdam

Ik heb een zwarte schimmelplek onder het laminaat ontdekt. Het is naast de badkamer. Ik wil hier graag zo snel mogelijk iemand naar laten kijken.

maandag 19 februari 2018
Bestevaerstraat -, Amsterdam

Ik heb last van duiven op mijn balkon. Momenteel zit er ook een nest, ze zijn niet weg te slaan. Plaatsen jullie alleen de wering, of verjagen jullie ook de beesten en eventueel schoonmaak van het balkon? 

maandag 19 februari 2018
Bellamyplein -, Amsterdam

Ik heb een muis zien lopen in mijn slaapkamer. Nergens in het huis heb ik keutels gevonden. Wij hebben namelijk vloertegels. In mijn slaapkamer heb ik vloerbedekking.

maandag 19 februari 2018
Dollardpad, Amsterdam

Waarschijnlijk hebben we muizen in de kruipruimte van onze woning. Tevens hebben wij last van een vliegenplaag. Wellicht heeft het met elkaar te maken maar zeer irritant. Graag vraag ik u hulp hiervoor.

maandag 19 februari 2018
Orteliusstraat A, Amsterdam

Wij horen muizen maar zien ze niet. Wellicht in de kruipruimte onder de trap.

zondag 18 februari 2018
Kanaalstraat h, Amsterdam

Wij hebben last van houtwormen in de stoelpoten. Wat te doen?

zaterdag 17 februari 2018
Beemsterstraat, Amsterdam

Wij hebben last van muizen in ons bedrijfspand. Kunt u ons hiermee verder helpen?

maandag 12 februari 2018
Veemarkt, Amsterdam

Muizen in huis en lastig te bestrijden. Sterke geur in keukenkastjes.

zondag 11 februari 2018
Jan Evertsenstraat, Amsterdam

Er zitten motmuggen in de kruipkelder, en we hebben last van muizen in huis. Kunt u een keer langs komen?

donderdag 8 februari 2018
Sloterkade, Amsterdam

Wij wonen in de Rivierenbuurt op een benedenverdieping en worden de afgelopen week elke nacht wakker van hard geknaag wat onder de vloer vandaan komt. Wij vermoeden dat het ratten zijn, gezien het harde knaaggeluid wat ze maken, en dat ze in onze kruipruimte verblijven.

donderdag 8 februari 2018
Kinderdijkstraat hs, Amsterdam

Ik heb een beestje gevonden in mijn bed. Was heel klein en volgens mij was het een vlo. Ik heb hem opgezogen en de zak weggegooid.

donderdag 8 februari 2018
spaarndammerdijk, Amsterdam

Ik zou graag iemand laten komen om ons huis na te lopen op plekken waar de muizen naar binnen kunnen komen en deze ook dicht te laten maken. We hebben al wat plekken gevonden maar sommige zijn lastig te bereiken en anderen weer veel te groot om zomaar even te dichten. Ik zou er graag een expert naar willen laten kijken.

woensdag 7 februari 2018
Frederiksstraat hs, Amsterdam

Goedemorgen, ik heb last van rioolvliegjes in de badkamer. De woning is onlangs gerenoveerd hierbij is het riool verlengd. Momenteel zie ik veel vliegjes rondom het toilet en is er ook een geur aanwezig. Graag zou ik de oorzaak willen vinden en vervolgens bestrijden. Zodat de rioolvliegjes niet meer terug komen. Ik hoor graag van u.

vrijdag 2 februari 2018
President Brandstraat, Amsterdam

Hallo, in mijn restaurant heb ik last van muizen, ik wil graag van de muizen af. Wat te doen?

dinsdag 30 januari 2018
Kinkerstraat, Amsterdam

Goedemiddag, wij hebben muizen tussen de plafonds zitten. Wat is uw advies?

dinsdag 30 januari 2018
Visseringstraat, Amsterdam

Ik heb last van een muis in de huiskamer. Hij stapt niet in een val en eet ook niet van het vergif. Hij woont onder 1 van de kasten en laat zich zelden zien. Wat te doen?

maandag 29 januari 2018
Tweede Oosterparkstraat, Amsterdam

Ik heb een paar duiven die elk jaar terugkomen naar mijn balkon. Er is geen voedsel aanwezig en ik wil geen net of iets dergelijks ophangen. Wat is uw advies?

zondag 28 januari 2018
Robert Scottstraat, Amsterdam

Er zit een wespennest in huis (onder het dak). Goed te bereiken, maar wij laten het liever door een professional doen. 

zaterdag 27 januari 2018
Turfdraagsterpad, Amsterdam

Ik heb last van bedwantsen. Wat te doen?

woensdag 24 januari 2018
Albert Cuypstraat, Amsterdam

Wij hebben last van muizen in ons appartement sinds de gasleidingen zijn vervangen. De openingen bij de gasleidingen hebben wij zelf afgedicht met staalwol en purschuim, maar waarschijnlijk is ergens anders nog een opening, want het helpt niet. Kunnen jullie een keer langs komen?

zondag 21 januari 2018
Agatha Christiesingel, Amsterdam

Hallo, ik heb last van muizen, het worden er steeds meer. Ze zitten inmiddels door mijn hele huis, terwijl ik geen eten meer laat liggen en zelfs de prullenbak is verhuisd naar het balkon. Zou graag willen dat jullie langs komen.

zondag 21 januari 2018
Touwbaan, Amsterdam

Wij hebben last van een muggenplaag in de  benedenwoning, er is geen meer of vijver in de buurt. De muggen zijn ook gigantisch. Wat is uw advies?

zaterdag 20 januari 2018
Tweede Oosterparkstraat, Amsterdam

Wij vermoeden dat er ratten in de spouwmuur zitten. Al lange tijd hebben we last van stank, overlast en nu ook knaag en trippel geluiden achter de wand. Er zijn binnen geen sporen te vinden. Het riool van de buren loopt achter de wand. Kunt u een keer komen kijken?

vrijdag 19 januari 2018
Johannes Josephus, Amsterdam

Hallo, sindskort heb ik last van muizen. Ik zou de muizen graag willen laten verwijderen. Ik hoor graag van u.

donderdag 18 januari 2018
Clerqstraat, Amsterdam

Voor ons bedrijf zoeken wij een professionele muizenbestrijding voor 4 keer per jaar. Ik hoor graag van u.

donderdag 18 januari 2018
Fosfaatweg, Amsterdam

Ik heb last van muizen, het zijn minstens 4 muizen. Wat te doen?

woensdag 17 januari 2018
William Barlowlaan, Amsterdam

Goedendag, wij zijn nu al een tijdje bezig om van de vlooien op onze kat af te komen maar het lukt niet. Het lijkt wel of niets helpt. We kammen en stofzuigen ons suf. Wat is uw advies?

maandag 15 januari 2018
RJH Fortuynstraat, Amsterdam

Ik heb last van eenmuizenplaag in en om het pand. Kunt u een keer langs komen?

woensdag 3 januari 2018
Hoekenes, Amsterdam

Wij hebben last van muizen, die voornamelijk in de nacht in de keuken actief zijn. We proberen alles zo schoon mogelijk te houden, maar met 2 kleine kinderen is dat haast onmogelijk. Het is een oude stijl woning met houten vloeren, dus de muizen kunnen zich makkelijk tussen de verdiepingen bewegen. Ik heb een aantal doosjes lokvoer geplaatst, dit wordt ook gegeten maar de muizen blijven aanwezig. Kunt u mij hiermee verder helpen?

maandag 1 januari 2018
Balistraat, Amsterdam

Goedendag, mijn huis is ongeveer een maand geleden bedwantsvrij gemaakt, maar ik zit nog met 15 vuilniszakken kleding. Wat te doen?

vrijdag 29 december 2017
Van Noordtkade, Amsterdam

Ik heb last van bedwantsen, de woning is redelijk vol is dit een bezwaar voor bestrijding? Het gaat om een drie kamer woning in de binnenstad van Amsterdam. Kunt u mij verder helpen?

donderdag 28 december 2017
Westerstraat, Amsterdam

Ik heb last van kakkerlakken in huis. Wat is uw advies?

vrijdag 15 december 2017
Jacobgeelstraat, Amsterdam

Ik heb last van bedwantsen. Kunt u mij verder helpen?

woensdag 13 december 2017
Parnassusweg, Amsterdam

WIj hebben last van muizen tussen ons plafond. Ze zijn gelukkig nog niet binnen geweest. Kunt u een keer langs komen?

maandag 11 december 2017
Dintelstraat, Amsterdam

Na een bezoek in mijn bontjas bij een vriend met een dode kat, merkte ik pas na een week dat ik toch wel rare bultjes kreeg. Dus ik besefte dat de vlooien van de katten op mij jas zijn gaan zitten. De vlooien zitten nu in het hele huis. Kunt u zo spoedig mogelijk langs komen?

donderdag 7 december 2017
Rombout Hogerbeetstraat, Amsterdam

Ik heb in mijn appartement last van bedwantsen. Graag hulp bij bestrijding. Ik hoor graag van u.

woensdag 6 december 2017
Mezquitalaan, Amsterdam

Ik heb last van uitwerpselen van ratten in de tuin. Kunnen jullie mij hiermee verder helpen?

maandag 4 december 2017
Egoli, Amsterdam

Ik last van muizen in mijn woning, ik zou deze graag willen laten bestrijden. Kunt u iets voor mij betekenen.

zondag 3 december 2017
Pracanalaan, Amsterdam

Goedemiddag, in het hotel waar ik werk hebben we last van muizen. Kunt u ons hiermee helpen?

maandag 27 november 2017
Overoom, Amsterdam

Er is een muggenplaag in het grondwater onder het pand. Kunt u dit verhelpen? Ik hoor graag van u.

woensdag 22 november 2017
Donker Curtiusstraat, Amsterdam

Ik heb een muis gezien in mijn keukenkastje, en heb daar wat ontlasting gevonden. Vermoedelijk wat kleine gaten in de muur achter de keukenkastjes waar de muis vandaan komt. Wat te doen?

zaterdag 18 november 2017
Spaarndammerplantsoen, Amsterdam

Beste, Ik heb in mijn restaurant  last van muizen.  Graag zou ik een afspraak met jullie willen maken zodat jullie de situatie kunnen bekijken. Ik hoor graag van u.

vrijdag 17 november 2017
Gosschalklaan, Amsterdam

Hallo, ik heb sinds kort last van muizen. Ik heb 2 kleine muisjes gezien in de buurt van onze raam/kachel. Heb er vanmorgen ook nog een dood gevonden naast onze bed. Ben bang dat er misschien een nestje zit, hoor ze 's avonds ook knagen bij de kachel. Hoop hier snel wat aan te doen, voordat er meer nestjes komen. Hopelijk kunt u ons helpen dit is op te lossen, wil liever geen dode muisjes opruimen. Ik hoor graag van u.

vrijdag 17 november 2017
Nassaukade, Amsterdam

Voornamelijk in 1 slaapkamer van het huis last van muggen, kan er elke dag wel 20 doodslaan.. Ook een hele tijd last gehad van rioolvliegjes, zijn op het moment wel verminderd. Het gekke is dat de muggen en vliegen vooral in 1 slaapkamer zitten, een beetje in de keuken maar in de rest van het huis niet... Alle kamers van het huis zitten aan de tuinkant vast. In de slaapkamer loopt wel een waterleiding in de muur/kledingkast, misschien dat hier het probleem zit? Geeft ook een behoorlijke stank af als de vaatwasser of wasmachine aanstaan.

maandag 13 november 2017
Willem de Zwijgerlaan H, Amsterdam

Geachte mevrouw/meneer, Graag zou ik u willen uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek aangaande knaagdierenbestrijding op 3 van onze schoollocaties. Op deze locaties hebben wij al geruime tijd last van ratten en muizen. GGD Amsterdam verzorgde tot voor kort de plaagdierenbestrijding, maar houdt op te bestaan per 30 november 2017. Wij willen hierom in zee met een andere bestrijder. Na dit gesprek zou ik het op prijsstellen indien u een vrijblijvende prijsopgave wilt doen voor genoemde bestrijding.

vrijdag 10 november 2017
Anthonie van Dijkstraat, Amsterdam

Ls Graag wil ik van u weten of u ook een hele piano in een gaskamer kan hebben en wat hier de kosten van zijn. Ook wil ik weten of het gas edelmetalen kan aantasten.

vrijdag 10 november 2017
Boomstraat, Amsterdam

Ik heb al twee keer een muis zien lopen in onze keuken. We zouden haar graag wegkrijgen zonder haar te doden. Doet u dat ook? Zouden we een afspraak kunnen maken?

dinsdag 7 november 2017
Haarlemmerweg, Amsterdam

We hebben 2 weken lang een kat met vlooien in huis gehad. Nu begint het bij ons ook te jeuken en verschijnen er geheimzinnige bultjes. Veel op 1 plek, vooral rond de enkels. Geen idee hoe die er komen. Ik heb 1 keer een vlo gezien in mijn bed, maar verder geen aanwijzingen (geen vlooienpoep, eitjes zijn sowieso moeilijk te vinden). Het is een groot huis...

vrijdag 3 november 2017
Robert Kochplantsoen, Amsterdam

Graag ontvangen wij uw prijsopgave voor 12 behandelingen per jaar voor het bestrijden/voorkomen van muizen en ratten in ons kantoorpand van 27 verdiepingen, 19.000 m2, alsmede de aangrenzen parkeergarage van 1650 m2.

dinsdag 31 oktober 2017
Orlyplein, Amsterdam

Ik heb last van een rupsen. Wat te doen?

dinsdag 31 oktober 2017
Krammerstraat, Amsterdam

Beste meneer/mevrouw, Ik hoor (vanmorgen en gisterochtend) geknaag tussen de muur van m'n slaapkamer en keuken. Ik heb op die plek aan de kant van de keuken al een keer een muis gehad in m'n lade met eten. Toen hebben we een klein gaatje gevonden en dicht gemaakt. Dit is al wel echt maanden geleden en heb geen last meer gehad sinds toen tot gisteren. Graag hoor ik van u over een eventuele aanpak! Alvast vriendelijk bedankt.

dinsdag 31 oktober 2017
Orteliuskade, Amsterdam

Ik heb een plaag motmuggen in huis. Kan ik een offerte krijgen om dit tegen te gaan?

vrijdag 27 oktober 2017
Lekstraat, Amsterdam

Ik heb een muizenplaag. Wat zijn de kosten om deze te laten bestrijden?

vrijdag 27 oktober 2017
Elckerlijcstraat, Amsterdam

Houtworm in mijn schip. Wat te doen?

maandag 23 oktober 2017
Nieuwendammerdijk, Amsterdam

We hebben al een tijd last van vlooien. Ik heb mijn kat 3 keer ontvlooid (pipet en twee keer een vlooienpil van de dierenarts en het huis gesprayd met vlooienspray) maar ze blijven terugkomen. Wat kost het als jullie ze gaan bestrijden? 

maandag 23 oktober 2017
Buiksloterweg, Amsterdam

Houtworm in een houten bed. Wat zijn de kosten om dit te bestrijden?

zondag 22 oktober 2017
Admiraal De Ruijterweg, Amsterdam

Ik zie eens per drie maanden een muis door de keuken schieten. Muizenval en de volgende dag heb ik 'm. Ik keek echter laatst onder de keuken en zag dat er luchtverplaatsing is. Nu woon ik een relatief nieuw (betonstort) gebouw, dus vind ik dat raar. Ik weet niet of het wat oplevert maar ik zou graag eens een consult willen krijgen of we dan samen kunnen uitvogelen waar ze precies vandaan komen en of we dat kunnen stoppen.

donderdag 19 oktober 2017
Wagenaarstraat, Amsterdam

Hallo, wij hebben last van muizen. Kunt u ons hier vanaf helpen?

woensdag 18 oktober 2017
Singel, Amsterdam

Sinds februari heeft mijn schoonmoeder al last van bedwantsen. Er moet snel iets gebeuren want de situatie begint zijn tol te eisen. Vooral in de slaapkamer van de 2 kinderen zitten de bedwantsen. Maar ook in de woonkamer zijn ze gezien. Totale oppervlakte van de woning 70m2.

woensdag 18 oktober 2017
Rozengracht, Amsterdam

Na bezoek van een hond heb ik vlooien in huis. Zelf sprayen met een middel dat ik bij de dierenwinkel heb gehaald helpt niet. Ik woon in een appartement van ongeveer 65m2 in Amsterdam zuid/oost. Kunt u mij een offerte leveren voor de bestrijding door u uitgevoerd?

dinsdag 17 oktober 2017
Poederooienstraat, Amsterdam

Bedwantsen in de slaapkamer. Slaapkamer is 10m2. Graag een offerte daarvoor.

maandag 16 oktober 2017
Kanaalstraat, Amsterdam

Ik woon in een appartementencomplex in Amsterdam en wij (ik en de andere bewoners) hebben veel last van muggen. Hoewel de temperatuur daalt blijven ze in grote getalen door de huizen zoemen. Afgelopen winter (niet heel koud) waren ze er ook gewoon. We zijn het beu. Kunt u een keer langskomen?

vrijdag 13 oktober 2017
Gillis van Ledenberchstraat, Amsterdam

Hi, Ik heb thuis sinds een week kleine motjes in de keuken rondvliegen. Als ik ze zie, dood ik ze, maar ze blijven terugkomen. Ik denk dat ze zich voortplanten. Wat kan ik het beste doen? Vriendelijke groet,

donderdag 12 oktober 2017
Admiraal de Ruijterweg, Amsterdam

Hallo, Ik vermoed bedwantsen. Kleine rode vlekjes op het hoeslaken en zwarte puntjes op het matras. Hoes van matras gewassen op 60 graden. Maar niet zeker dat het echt helemaal weg is. Ik hoop dat u mij verder kunt helpen. We hebben 2 kinderen en ik wil dit zsm weg hebben.

maandag 9 oktober 2017
Willem Nakkenstraat, Amsterdam

Wij horen (waarschijnlijk ivm vinden uitwerpselen toen we pasta op zolder hadden neergelegd) muizen. Ze rennen (zeker weten meerdere!) tussen ons plafond op de 1e verdieping en de zoldervloer. De zolder is nog in authentieke jaren 60 stijl (wonen we niet, maar gebruiken het voor drogen vd was en voorraad). We schrikken steeds, ik slaap inmiddels met herriestoppers en vind het een vies en onaangenaam idee. Wij hebben zelf nog niks gedaan maar willen er graag vanaf én preventieve maatregelen nemen.

vrijdag 6 oktober 2017
Pisuissehof, Amsterdam

Ik heb nu iets langer dan een week rode vlekken op mijn lichaam. Het jeukt enorm en ik ben nu ten einde raad. Ik heb zelf al talloze keren met spray gespoten en mijn bed al meerdere malen verschoond. Maar de jeuk en kriebel neemt toe. Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen. 

woensdag 4 oktober 2017
Sumatrastraat, Amsterdam

Wij hebben last van veel vliegen in ons kantoor.  De oorzaak en herkomst zijn onbekend, maar het lijken er steeds meer te worden. Met spoed hulp nodig. Ik hoor graag van u.

woensdag 4 oktober 2017
Rietwijkerstraat, Amsterdam

Ik heb last van bedwantsen. 's Nachts heb ik bultjes en jeuk. Kunt u mij hier vanaf helpen?

woensdag 4 oktober 2017
Gerard Douplein, Amsterdam

Hallo, wij hebben last van bedwantsen. Wat is uw advies?

donderdag 28 september 2017
Pieter van der Doesstraat, Amsterdam

Beste, wij hebben last van motmuggen, een spray hiervoor heeft niet geholpen. Kunt u ons helpen?

woensdag 27 september 2017
Osdorpplein, Amsterdam

Ik heb een sterk vermoeden dat we last hebben van bedwantsen, maar heb de bedwantsen nog niet gezien. Wat te doen?

dinsdag 26 september 2017
Nieuwendammerdijk, Amsterdam

Ik heb last van bedwantsen. Wat is uw advies?

dinsdag 26 september 2017
Overtoom, Amsterdam

Kunnen jullie aub een aanbieding maken voor het bestrijden van bedwantsen (net ontdekt in 1 kamer); graag op zo kort mogelijke termijn.

zondag 24 september 2017
Overamstelstraat, Amsterdam

Wij hebben last van een muggenplaag in onze winkel. Inmiddels hebben we al honderden muggen dood geslagen, echter blijven de muggen komen. Klanten hebben er last van en wij ook. Kunt u ons hier vanaf helpen?

zondag 24 september 2017
Oranje Vrijstaatkade, Amsterdam

Hallo, ik woon op 4 hoog in Amsterdam en heb al een tijdje last van muizen in huis. Levend vangen lukte niet en ook het gif lijkt niet aan te slaan. Kunt u een keer komen kijken? Ik hoor het graag.

vrijdag 22 september 2017
Commelinstraat, Amsterdam

We hebben een of meer ratten in de kelder/bergruimte van ons huis. Ze lopen niet in de twee rattenklemmen die we vorige week hebben neergezet. Wat nu?

vrijdag 22 september 2017
Hoogte Kadijk, Amsterdam

Ik heb opnieuw last van een muizenplaag in de keuken, heb eerder een bestrijdingdienst langs gehad. De muizen zijn toch weer binnen gekomen. Ik denk dat ze het gat weer hebben open geknaagd. Zou u een keer langs kunnen komen?

donderdag 21 september 2017
Pieter Vlamingstraat, Amsterdam

Beste heer/mevrouw, Ik heb ontzettend last van motten in de keuken, in ogenschijnlijk goed afgesloten potten zitten ze in en zie ik van die cocons/larven Ik heb geen flauw idee waar ze vandaan komen,en hoe kom ik ervan af. Als jullie het bestrijden hoe gaat dat dan in zijn werk, met gif? Tevens heb ik last van zilvervisjes (ik heb een lekkage van de buurman gehad) bestrijden jullie die ook? En hoe?

donderdag 21 september 2017
Linnaeuskade, Amsterdam

Hallo, wij hebben last van muizen. Ik hoor vaak iets wat op mijn slaapkamerdeur zit te eten/krassen.We hebben vaker krassende geluiden gehoord. Afgelopen nachten hoor ik nu die geluiden de hele tijd ergens in mijn slaapkamer (muren/plafond/ergens) wat het erg lastig maakt om te slapen. Zouden dit muizen kunnen zijn? Kunnen jullie een keer langs komen?

donderdag 21 september 2017
Goudsbloemstraat, Amsterdam

Wij hebben waarschijnlijk last van muizen in de keuken. We hebben al weken gif staan en daar werd wel van gegeten, maar nu niet veel meer. Toen hebben we alles schoongemaakt en alle gaten die we konden vinden dicht gestopt met staalwol en kit, maar we blijven poep vinden. We weten niet waar de muizen vandaan komen, we weten wel dat ze graag achter en in de oven zitten, en achter de koelkast, want daar is het warm, maar daar zien we geen gaten meer.  Kunt u ons verder helpen?

dinsdag 19 september 2017
Kloveniersburgwal, Amsterdam

Onder de dakrand zit een wespennest. Kunt u dat nest vernietigen?

maandag 18 september 2017
Lassusstraat, Amsterdam

Wij hebben last van vlooien. Wanneer kunt u langs komen om dit op te lossen?

zaterdag 16 september 2017
Lindengracht, Amsterdam

Er zit een rat bij ons in huis. Wat is uw advies?

dinsdag 12 september 2017
Tweede Boerhaavestraat, Amsterdam

Onze kat heeft last van vlooien. Kunt u ons hiermee helpen?

dinsdag 12 september 2017
Bestevaerstraat, Amsterdam

Ik heb last van muizen in de muren, vloeren, keuken en plafond. Wat te doen?

zondag 10 september 2017
Nepveustraat, Amsterdam

Ik heb waarschijnlijk bedwantsen in mijn matras. Kunt u mij hier vanaf helpen?

zondag 10 september 2017
Dr. H. Colijnstraat, Amsterdam

Wij zien af en toe een muis in huis. Hier willen we graag vanaf.  Ik zoek iemand die de gaatjes in muren, plinten, keukenkastjes onder het keukenblok en in de meterkast dichtstopt met muizenwerend spul. Kunt u een keer langs komen?

zondag 10 september 2017
Paramaribostraat, Amsterdam

Ik heb last van motvliegen in huis. Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen.

zaterdag 9 september 2017
Peter Wotkehof, Amsterdam

Ik heb last van een muis in huis. Wat te doen?

vrijdag 8 september 2017
Huidekoperstraat HL, Amsterdam

Hallo, mijn ouders hadden vlooien in huis van de hond na de zomervakantie. Helaas heb ik die ook meegenomen naar mijn huis. Kunt u mij verder helpen?

vrijdag 8 september 2017
Bovenover, Amsterdam

In mijn huis zijn we al vaak muizen tegengekomen, of we hebben ze gehoord. Ondertussen hebben we 2 muizen kunnen vangen, maar ze zijn er nogsteeds, zelfs overdag ook. Kunt u een keer langs komen?

donderdag 7 september 2017
Geerdinkhof, Amsterdam

Ik merk dat vooral in mijn keuken af en toe muizen verschijnen. Onder andere achter de wasmachine en bij de oven. Zelf weet ik niet zo goed wat ik moet doen en hulp zou zeker fijn zijn om dit te voorkomen. Ik hoor graag van u.

woensdag 6 september 2017
Kribbestraat, Amsterdam

Last van vliegen die vooral 's avonds op muur en keukenkastjes zitten. Wat is uw advies?

woensdag 6 september 2017
Wilhelminastraat, Amsterdam

We hebben een muis in huis rond lopen. Kunt u ons verder helpen?

dinsdag 5 september 2017
Heintje Hoekssteeg, Amsterdam

We hebben last van vlooien. Wat is uw advies?

dinsdag 5 september 2017
Zeeburgerkade, Amsterdam

Ik heb bedwantsen gespot op mijn matras. Ook heb ik last van allergische reactie en bultjes. Ik wil graag weten wat ik hier tegen kan doen.

maandag 4 september 2017
Spuistraat, Amsterdam

Dag, wij hebben zilvervisjes in onze woning. Hoe komen wij hier vanaf?

donderdag 31 augustus 2017
Harry Banninkstraat, Amsterdam

Toen ik terug kwam van vakantie zaten er vlooien in mijn huis. Met stofzuigen en schoonmaken krijg ik ze tot nu toe niet weg. Wat kan ik doen? Ze lijken vooral in de kinderkamer te zitten. Kan dit behandeld worden? 

woensdag 30 augustus 2017
Eemsstraat, Amsterdam

Wij hebben duivenoverlast tussen het dak van onze uitbouw en het balkon van de 1e verdieping. Ze krassen het dak kapot en ze geven veel overlast en stank. Ze komen binnen via de zijkanten en de afwateringsgoot. Wij kunnen er zelf heel lastig bij en de afwateringsgoot kunnen wij natuurlijk niet zomaar dichtmaken. Kunt u een keer langs komen?

donderdag 24 augustus 2017
Van Bossestraat, Amsterdam

We hebben last van muizen tussen het plafond en zilvervisjes zitten in het hele huis. Wat te doen?

donderdag 24 augustus 2017
Orteliusstraat, Amsterdam

Al weken hebben we last van een vlooienplaag in huis. Al meerdere keren het hele huis gestofzuigd en met gif bespoten, maar het is nog steeds niet voorbij. Kunt u zo spoedig mogelijk langs komen?

woensdag 23 augustus 2017
Granaatstraat, Amsterdam

Wij hebben in de tuin een wespennest hangen. Kunnen jullie ons hiermee helpen?

woensdag 23 augustus 2017
Michelangelostraat, Amsterdam

Sinds een week of 2 heb ik een paar rioolvliegjes ontdekt in de badkamer en wc. We hebben alles extra goed schoongemaakt. Azijn en bleek gebruikt, maar ze blijven terug komen. Wat kan hieraan gedaan worden?

dinsdag 22 augustus 2017
Moermond, Amsterdam

Goedenavond, wij wonen in een vrij oud pand en hebben 2 onderburen. Ook deze buren hebben last van ratten. Naar mijn mening gaat het om 1 rat die ons lastig valt. Maar dit kan in de toekomst ben ik bang alleen maar meer worden. Daarom wil ik er zsm bij zijn. Ik heb al een aantal plekken gevonden waar de rat vandaan zou kunnen komen. Dit gaat om 2 plekken, boven onze badkamer is een open ruimte van ongeveer een meter hoog. Ze kunnen hier uit het plafond komen alhoewel ik hier nog geen geluiden heb gehoord of iets heb gezien. De andere plek waar die 100% vandaan komt en waar we hem altijd horen en zien zit onder/achter ons keukenblok. Er is 1 open keukenkastje waar die altijd uitkomt, hier achterin zit een gat waar die uitkomt. Kunt u een keer langs komen?

woensdag 16 augustus 2017
Waalstraat, Amsterdam

Wij hebben last van mollen in de tuin. Kunt u mij verder helpen?

woensdag 16 augustus 2017
Harry Koningsbergerstraat, Amsterdam

Ik heb last van heel veel muizen thuis, ik kan er weinig aandoen. Kunnen jullie mij verder helpen?

dinsdag 15 augustus 2017
Del court van krimpenstraat, Amsterdam

Wij hebben binnen last van muizen. Wat te doen?

dinsdag 15 augustus 2017
Bremstraat, Amsterdam

Ik heb last van muizen in mijn huis. Ik heb alles geprobeerd, maar ze blijven terug komen. Kunnen jullie mij hiermee helpen?

dinsdag 15 augustus 2017
Vrolikstraat, Amsterdam

Wij hebben last van muizen in ons kantoor. Wat is uw advies?

dinsdag 15 augustus 2017
Oosteinde, Amsterdam

Ik heb in 2 weken 3 muizen gevangen en vind het mooi geweest. Ik zie waar de muizen uit komen en ben benieuwd of jullie ons hiermee kunnen verder helpen. Hopelijk kunnen we contacten hebben.

maandag 14 augustus 2017
Rhijnvis Feithstraat, Amsterdam

Hallo, bij ons liggen dagelijks ongeveer 5 wespen dood onder een dakraam. Het vermoeden is dat ze van zolder komen, en dat er een wespennest zit. Daar heb ik luik net opengemaakt en zag er al snel 3 vliegen. Luik snel weer dicht gedaan. Kunnen jullie een keer langs komen?

vrijdag 11 augustus 2017
Osdorperweg, Amsterdam

Ik heb broodkevers gehad in mijn keuken. Ze leken voorgoed verdwenen, maar er verschenen weer.  Heb insecticide gespoten in de getroffen kast, alles dichtgeplakt en 24u dichtgehouden. Naar paar weken zie ik weer drie kevertjes, op de plank, niet in de voorraden. Kunt u iets voor mij betekenen?

vrijdag 11 augustus 2017
Kalverstraat, Amsterdam

Ik heb erg veel last van muizen in huis. Ik weet er geen raad mee. Kunt u iets voor mij betekenen?

donderdag 10 augustus 2017
Garstkamp, Amsterdam

Ik heb een vermoeden dat ik motmugjes in mijn huis heb, maar ben hier niet zeker van. Ik zie vooral motjes rondom de keuken en in keukenkastjes. Zou iemand kunnen langskomen om dit te bekijken? Ik hoor graag!

donderdag 10 augustus 2017
Uiterwaardenstraat, Amsterdam

Ik wil zsm van de muizen afkomen in mijn woning. Kunt u mij hier vanaf helpen?

woensdag 2 augustus 2017
Vasco Da Gamastraat A, Amsterdam

Gisteravond een muis zien lopen in huis, de muis is verdwenen achter/onder de keuken. Geen andere muizen getraceerd, wel enkele losse zwarte keutels achter de bank. Hoor graag wat te doen.

dinsdag 1 augustus 2017
Benno Stokvisstraat, Amsterdam

ik heb last van zilvervisjes in mijn kast. Wat te doen?

dinsdag 1 augustus 2017
Joris Ivensplein, Amsterdam

Ik heb last van kakkerlakken. Wat te doen?

zaterdag 29 juli 2017
Kolfschotenstraat, Amsterdam

Ik heb sinds 3-4 weken meelmotten in de keuken, en ik weet niet waar ze vandaan komen. De wormpjes kruipen over het plafond, en ik moet er elke paar uur wel een stuk of acht doodmaken. Al geprobeerd met een spray tegen muggen en motten te sprayen, maar ik denk dat er al op te veel plekken eitjes gelegd zijn... Hoe veel zou het kosten om langs te komen?

donderdag 13 oktober 2016
Prinsengracht, Amsterdam

Ik heb een aantal bultjes erbij gekregen sinds ik op vakantie ben geweest. Ik denk dat ik nog in een vroeg stadium van bedwantsen. Welke methode van bestrijden is nu het slimst?

donderdag 13 oktober 2016
Willem de Zwijgerlaan, Amsterdam

Geachte, Wij denken last van bedwantsen te hebben nadat mijn vriend na een nacht op de bank geslapen te hebben wakker werd onder de rode bultjes die typisch veroorzaakt lijken door bedwantsen. We zouden graag advies/een offerte willen aanvragen over de bestrijding hiervan. Bij voorbaat hartelijk dank.

woensdag 12 oktober 2016
Montferlandstraat, Amsterdam

Wat gaat het kosten om een appartement muisvrij te maken? Wij zitten boven een banketbakker en hebben last van muizen die verdwaald raken en gaten in de muren knagen.

woensdag 12 oktober 2016
Reggestraat, Amsterdam

Hoi, Ik ben bezig met de aankoop van een huis en volgens de technische keuring is er mogelijk zwamvorming in de kruipruimte. Ik zou graag nader onderzoek willen uitvoeren. Wat zijn de kosten van een dergelijk onderzoek? En hoe snel zou een afspraak gemaakt kunnen worden?

woensdag 12 oktober 2016
Carry Pothuis-Smitstraat, Amsterdam

We hebben een muggenprobleem in huis. Het vermoeden bestaat dat de bron misschien de ruimte onder de betonnen vloer is. De muggen blijven vaak tot diep in de winter in huis. We willen van de muggen af. We hebben een expert nodig die eventueel onder de vloer kan kijken of de bron zich daar bevindt en die het probleem kan verhelpen.

woensdag 12 oktober 2016
Amstel, Amsterdam

Wij hebben last van een muis/muizen in huis. We zouden graag zien dat iemand langs komt om dit te verhelpen. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?

dinsdag 11 oktober 2016
Goudsbloemstraat, Amsterdam

Ik heb overlast van muizen altijd binnen de perken kunnen houden door mijn keuken schoon te houden (geen rondslingerend vuilnis, direct etensresten wegwerken en goed schoonhouden). Echter is het sinds dit weekend uit de hand gelopen, ik weet niet precies wat er is gebeurd, maar de muizen houden me s'nachts wakker met geritsel en laten zich zelfs zien in de slaapkamer (mijn appartement is 1 etage). Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met een grondige oplossing. Ik denk dat er echt goed gekeken moet worden waar de muizen binnenkomen en dat de gaten gedicht moeten worden. Muizenvallen en gifkorrels plaatsen heb ik zelf al lang gedaan en werkt niet meer blijkbaar... Ik hoor graag!

maandag 10 oktober 2016
Ceintuurbaan, Amsterdam

Geachte heer/mevrouw, We zijn ons huis compleet aan het verbouwen en onze aannemer zegt ongeveer 40 muizen gezien te hebben. We willen hier graag vanaf, zeker nu we er nu goed bij kunnen. Hoor graag wat dit ongeveeer kost. Dank alvast.

zondag 9 oktober 2016
Ruysdaelkade, Amsterdam

Kleine bultjes ter grootte van een speldenknop die erg jeuken, deze komen in clusters voor van +/- tien tot vijftien mm. Na zoeken op het internet denk ik dat het bedwantsen zijn.

zondag 9 oktober 2016
C. van Eesterenlaan, Amsterdam

Sinds enige tijd heb ik zilvervisjes in mijn huis met name in de natte ruimtes, badkamer en toilet. Het zijn er meestal zo'n twee per dag die ik dan zie en vang en doorspoel. Wordt niet erger maar ook zeker niet minder. Graag even contact.

donderdag 6 oktober 2016
Bestevâerstraat, Amsterdam

Grote overlast van muizen in de keuken. Wat nu te doen?

woensdag 5 oktober 2016
Amsteldijk, Amsterdam

Beste heer/mevrouw, Wij hebben in onze winkel en daar bijbehorende ruimtes last van muizen. Wij zien dit graag opgelost en zouden hiervoor graag een offerte voor ontvangen. M.v.g.

dinsdag 4 oktober 2016
Nieuwendijk, Amsterdam

Hoe duur is het om bedwantsen te bestrijden in een kamer van 8 vierkante meter?

maandag 3 oktober 2016
Jacob Obrechtstraat, Amsterdam

We hebben mogelijk vlooien in de slaapkamer. Wat kunt u voor ons betekenen?

zondag 2 oktober 2016
Sliedrechtstraat, Amsterdam

Ik wil graag weten wat de kosten zijn een vlooienplaag te laten bestrijden in een appartement van circa 53 m2.

woensdag 28 september 2016
Van Spilbergenstraat, Amsterdam

Wij hebben volgens mij bedwantsen in de slaapkamer (gezien de beten).

zondag 25 september 2016
Andijkstraat, Amsterdam

We hebben al meer dan 3 weken last van een vlooienplaag. Het valt zelf niet meer te bestrijden. We zouden graag professionele hulp willen inschakelen.

vrijdag 23 september 2016
Willem Passtoorsstraat, Amsterdam

Beste heer/mevrouw, wij hebben een nest of een paar ratten in de tuin die moeilijk te vangen zijn, waarschijnlijk de bruine rat. Kunt u deze bestrijden c.q. dit probleem definitief oplossen voor ons?

donderdag 22 september 2016
Marnixstraat, Amsterdam

We hebben al jaren last van ratten in de straat waardoor de stoep inzakt. De gemeente doet niets. Na 2,5 jaar klagen hebben de ratten zich sinds een week de huizen in de straat ingeknaagd. Heeft het nut de ratten alleen vanuit huis te bestrijden of moet dit gelijk ook in de straat gebeuren?

vrijdag 16 september 2016
Blokkerstraat, Amsterdam

Ik wil weten of er houtworm zit in mijn huis en evt deze laten bestrijden en op dit moment heb ik ook een vlooienplaag. Ik denk dat er houtworm in mijn huis zit omdat ik een tijd geleden een grote kever aantrof waarvan ik eerst dacht dat het een kakkerlak was en ik zie nu kleine gaatjes in de meubels.

donderdag 15 september 2016
Javastraat, Amsterdam

Ik wil graag een prijsindicatie aanvragen voor de bestrijding van muizen in mijn appartement. Mvg

donderdag 15 september 2016
Beethovenstraat, Amsterdam

Ik heb last van motmuggen de rioolbedrijf kon niets aan doen omdat we geen kruipruimte hebben de riolering van de gemeente kon ook niets doen wil graag weten of u dienst mij wat kan opleveren.

woensdag 14 september 2016
Antoon Keldermansstraat, Amsterdam

Ze blijven maar terug komen en ondanks meerdere behandelingen ook op mijn katten. Ik zelf zit helemaal onder!! Hoe duur is het jullie hulp in te schakelen?

woensdag 14 september 2016
Saffierstraat, Amsterdam

Ik heb last van zilvervisjes en papiervisjes. Niet in een erge mate, maar ze zijn er wel. Wat kunnen jullie betekenen voor mij?

zondag 11 september 2016
Maria Austriastraat, Amsterdam

Dag, Ik heb een hond in huis en hij heeft vlooien gehad. De plaag is niet groot maar ik zou toch willen dat het professioneel aangepakt wordt. Ik heb de hond behandeld, het huis grondig en vaak schoongemaakt en met omgevingsspray behandeld. Hij is ook mee op kantoor waar ik tot nu toe een vlo heb gezien op de vacht en een in mijn thuisgemakte vlooienval. Graag zou ik willen weten hoeveel het zou zijn om allebei de plekken te behandelen. Mijn huis is ongeveeer 45-50 vierkantemeter. Het kantoor misschien 80. Allebei de ruimtes hebben laminaat of een houtenvloer. Alvast bedankt.

woensdag 7 september 2016
Ferdinand Bolstraat, Amsterdam

We hebben feestvierende muizen over de vloer op ons kantoor! Wat kost muizenbestrijding bij jullie?

woensdag 7 september 2016
Nieuwe Keizersgracht, Amsterdam

Goedendag, Ik ben een paar dagen weggeweest en heb mijn keukenraampje open laten staan, nu schrok ik toen ik thuis kwam. Het hele plafond van mijn keuken bestond uit ongeveer 30 rupsen van vermoedelijk motten (witte rupsjes van ongeveer 1cm met een rood/bruine kop). Mijn keuken is ongeveer 8m2. Ik vroeg mij af hoeveel jullie hier ongeveer voor rekenen als jullie op bezoek komen en dit oplossen.

dinsdag 6 september 2016
Spechtstraat, Amsterdam

Ik heb in mijn matras in mijn studentenkamer vermoedelijk bedwantsen. Ik krijg kleine rode jeukende plekjes van in mijn bed liggen. Dit is voor het eerst anderhalve week geleden een beetje opgemerkt. Een paar dagen geleden sliep ik er weer (ik ben er niet veel) en was de jeuk wel erg heftig. Ik heb die nacht een andere matras tevoorschijn gehaald, waar ik schoon beddengoed op heb gedaan. Deze ligt dus ondertussen in dezelfde kamer, ook al niet dichtbij het vermoedelijk besmette matras. Ik zou graag horen wat jullie voor mij zouden kunnen betekenen.

maandag 5 september 2016
Jan Maijenstraat, Amsterdam

Wij kampen met een vlooienplaag thuis door onze twee kittens. We worden zelf ook constant gebeten en worden er helemaal gek van. Zou graag wat advies willen krijgen over evt. oplossingen en kosten. Alvast heel erg bedankt!

zondag 4 september 2016
De-Grote-Geusplein, Amsterdam

Mijn vriendin en ik hebben sinds een paar maanden een motten plaag. We wonen begane grond in Amsterdam en voor onze deur zijn ondergrondse vuilcontainers waar ratten en muizen op af komen. De gemeente zegt dat dat is opgelost maar het stinkt nog steeds. Inmiddels krijgen wij steeds meer motten. 2 soorten, Witkopmot en de bruine huismot. Graag advies en offerte, en of de gemeente hiervoor aansprakelijk kan worden gesteld

zaterdag 27 augustus 2016
Graaf Florisstraat, Amsterdam

Ik wil graag een offerte voor het bestrijden van kakkerlakken.

donderdag 25 augustus 2016
Jisperveldstraat, Amsterdam

In ons studentenhuis hebben wij last van een vlooienplaag. Gisterenavond vlooien in bed aangetroffen. De woning bedraagt zo'n 100 m² en er zijn 5 slaapkamers (allen rond de 16m²). In twee van deze slaapkamers ligt vloerbedekking. Ik hoor graag hoeveel zoiets ongeveer kost, mvg

dinsdag 23 augustus 2016
Jacob van Wassenaar Obdamstraat, Amsterdam

Wat is ongeveer de prijs voor het verwijderen van een wespennest op balkon?

maandag 22 augustus 2016
Menadostraat C, Amsterdam

Jaarlijks terugkerende motten in/rond voorraadkeukenkast in de maand augustus. Dan gooi ik weer alles weg en maak alles schoon, maar nu ik dat voor het zoveelste jaar gedaan heb ben ik er haast zeker van dat er ergens een haard moet zitten; op een plek waar ik niet bij kan. Ik heb vallen uitgezet en daarin heb ik weer behoorlijk wat motten gevangen.

zondag 21 augustus 2016
Geuzenkade, Amsterdam

We hebben een muis of muizen mogelijk in huis. Paar dagen terug gezien en paar keer gehoord. Graag ontvang ik van u een offerte.

woensdag 17 augustus 2016
Kantershof, Amsterdam

Ik zou graag willen weten wat het kost om mijn huis te ontvlooien. Ik heb een kleine baby en kan zelf niet teveel met dat gif bezig. Heb paar dagen geleden wel met een spuitbus de bank behandeld, veel gestofzuigd en de dieren druppels gegeven maar nu net springen er weer 2 vlooien tegelijk op mijn baby. Heel goor. Ik ga zometeen weer stofzuigen en met spuitbus aan de gang. Maar ben bang dat dit niet helpt.

vrijdag 12 augustus 2016
Dovenetelstraat, Amsterdam

Er zit een wespennest bij mij in de spouwmuur. Heb niet last van heel veel wespen in de tuin, maar zie ze wel constant af en aanvliegen. Wat kost dat om dat te laten verwijderen?

donderdag 11 augustus 2016
Marcantilaan, Amsterdam

is het mogelijk op korte termijn een inventarisatie te maken voor ons winkelpand?

woensdag 10 augustus 2016
Marnixstraat, Amsterdam

Vlooienplaag. Wel al gespoten met spuitbus een dag geleden, maar willen zeker weten dag ze wegblijven. Onze kat Tinto is afgelopen week wel al ontvlooid, maar sindsdien is ef dus ook een plaag. Tot overmaat van ramp hebben wij kennissen uit Italie die op ons huis passen. Wij willen het probleem daarom zo snel mogelijk opgelost hebben! Er waren ook meelmotten. De keukenkastjes zijn inmiddels volledig ontruimd, maar we willen graag nog strips.

zondag 7 augustus 2016
Amstelkade, Amsterdam

Wij hebben al een tijdje last van motten. We gebruiken vallen. Die zitten snel vol. Soms slaan we er wel 5 kapot op een avond. Soms spuiten we met een bus en sluiten we de deur. Maar ze komen steeds terug. Wat kunnen we verder nog doen?

maandag 1 augustus 2016
Deurloostraat, Amsterdam

Goedendag, Wij hebben sinds begin deze maand de sleutel van ons nieuwe aangekochte woning. Nu blijkt dat er best veel rioolvliegjes in de 1e kruipruimte (bij de voordeur) aanwezig zijn. Het was ons al wel bekend dat het in de 1e kruipruimte nogal vochtig was en het was gaan schimmelen (waarschijnlijk omdat het vocht niet weg kan). Alleen nu blijven de vliegjes zich vermenigvuldigen en is dit voor ons een erg grote last. Wij hebben ook twee kinderen van 5 en 7 jaar en willen dit graag z.s.m. verholpen hebben. Onze aannemer die de badkamer/toilet aan het renoveren is, komt vaak bij de kruipruimte ivm het water, hij geeft ook aan dat het er nu ontzettend veel zijn. Wij horen daarom ook graag z.s.m. van u.

zondag 31 juli 2016
Mijehof, Amsterdam

Wespennest met spoed verwijderen buikhoogte in struik/ boom aan straatkant. Graag kosten per mail.

woensdag 13 juli 2016
Wijdenesserstraat, Amsterdam

Beste, Mogelijk een muis aangetroffen in onze berging. Ook eerder een kakkerlak gedacht te herkennen. Sowieso last van papier- en/of zilvervisjes. Die in ieder geval bestrijden en evt de muizen & kakkerlakken mogelijk traceren en anders in ieder geval preventief behandelen.

zaterdag 9 juli 2016
Prinsengracht, Amsterdam

Wij willen graag van onze zilvervisjes af maar weten niet hoe we eraan moeten beginnen. Onder onze plinten zitten kieren die heel lelijk worden als we ze gaan kitten maar als dat de enige oplossing is doen we dat uiteraard. Graag advies. Daarbij ben ik zwanger en wil ik zeker weten dat door het bestrijden van die vieze beestjes ik/het kindje geen gevaar loopt door het gif dat jullie gebruiken.

zaterdag 25 juni 2016
Vincent van Goghstraat, Amsterdam

We hebben last van zwam in de kruipruimte. Nu gaan we zelf de vloerbalken vervangen, echter zou ik de kruipruimte zwamvrij willen krijgen. Ik was benieuwd naar de door u gebruikte methode en de kosten.

donderdag 23 juni 2016
van der Horst, Amsterdam

Wakker geworden van bedwantsen vannacht. Graag een offerte voor bestrijding op korte termijn.

dinsdag 21 juni 2016
Prins Bernhardplein, Amsterdam

LS, Waarschijnlijk zijn er bedwantsen in mijn huis, hoeveel zou het kosten om deze te laten bestrijden? Met vriendelijke groet

maandag 20 juni 2016
Prinses Irenestraat, Amsterdam

Geachte heer/mevrouw, Ik heb nu al enige maanden last van muizen. Verschillende muizenvallen hebben niet geholpen. Ik ben sinds eind maart in het buitenland en de woning is niet bewoond. Echter heb ik vernomen van een familielid dat ze er nog steeds zijn. Met een kind in huis staat me een onhygienische situatie te wachten als ik terug ben. Graag ontvang ik een offerte voor een behandeling. U kunt mij het beste bereiken per email. Alvast bedankt.

maandag 20 juni 2016
Hart Nibbrigstraat, Amsterdam

Beste, Ik heb last van bedwantsen in mijn kamer (1 levende gevonden, al een maand lang bultjes). Is een hogedrukstoomreiniger, alles wassen op 60 graden, invriezen en insecticide voldoende? Zit er een grote spreiding in de kosten van proffessionele schoonmaak?

maandag 20 juni 2016
Echtenstein, Amsterdam