Ongediertebestrijding Amsterdam

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Amsterdam nodig? Hallo, ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Amsterdam. In de afgelopen 25+ jaar heb ik meer dan 25.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Amsterdam

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Amsterdam ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Amsterdam nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Elroy Kerklaan of een van zijn collega's van Ongediertemeldpunt voor de deur!

Van welk ongedierte in Amsterdam heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Amsterdam op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Amsterdam komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Amsterdam: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Amsterdam

Amsterdam trekt miljoenen bezoekers per jaar aan en het worden er alleen maar meer. Natuurlijk is dit een compliment voor onze hoofdstad, maar het is helaas ook een feit dat al het bezoek ongedierteplagen in de hand werkt. Duiven worden op straat gevoerd en er ontstaat veel afval op straat, waardoor wespen, muizen en ratten ook hun kans schoon zien. Ook de oude grachten trekken door het vele water ongedierte aan, zoals muggen en spinnen.

Restaurants, cafés, B&B’s en hotels in Amsterdam hebben vaak hun handen vol aan de bestrijding van allerlei kruipend en vliegend ongedierte. Door de vele studenten - en dan vooral door de studenten die het niet zo nauw nemen met de hygiëne - kampen ook studentenhuizen regelmatig met ernstige kakkerlakkenplagen. Dat er ook steeds meer bedwantsen vanuit verre bestemmingen hun weg naar Amsterdamse studentenbedden of hotelbedden vinden, is ook zorgelijk te noemen.

Zakendistricten zoals de Zuidas, industriegebieden, ziekenhuizen en klinieken blijven ook niet gespaard van ongedierte. Motten leggen eitjes in opgeslagen goederen. Ratten eten van versgebakken waren. Zwammen tieren welig in zompige kelders. Zonder professionele bestrijding zijn dit soort beestjes echt niet van plan te verhuizen!

Heb jij ook last van ongedierte in je woning of bedrijf in Amsterdam? Dan raden we je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met de ongedierte bestrijding in Amsterdam: Elroy van Ongediertemeldpunt. Regel het snel voor de plaag tot (nog meer) materiële schade of infectieziekten leidt. Elroy garandeert jou een professionele aanpak voor een eerlijke prijs!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

Kosten ongediertebestrijding Amsterdam

Ongedierte bestrijden in Amsterdam is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Amsterdam te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Amsterdam lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Amsterdam weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Saskia

Rene Sulkers van DÈ-M doet wat hij belooft! Na jarenlange overlast van muizen nu een trippel en keutelvrij huis! Bedankt Rene!

RogÈr

Top geholpen! Zelfs dingen gedaan die hij niet hoefde te doen. Geweldig!

Ellen

Twee keer langs geweest , eerste keer wespennest niet gevonden ( niets voor in rekening gebracht ) tweede keer wel kunnen lokaliseren . Snelle service...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Amsterdam

Wij hebben sinds 3 jaren muizen in ons huis. We hebben hiervoor een klacht ingediend bij de gemeente en de woningbouw, deze hebben alleen maar een muizenval gezet en verder doen ze helemaal niets. Dit is dus wat wij niet willen hebben, we willen graag een serieuze permanente oplossing. Wij hebben sinds een maand een pasgeboren baby in huis en hebben vandaag twee muizen zien wandelen in het huis. We willen graag dat de bestaande muizen weggaan en dat het hele huis serieus, technisch en professioneel wordt onderzocht naar dingen (gaatjes en andere problemen) die ervoor zorgen dat er muizen in het huis komen.

3 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb al een hele tijd last van muizen tussen het plafond en in de woning. De muizen maken vooral 's nachts erg veel lawaai en zorgen voor veel geluidsoverlast. Ik heb al van alles zelf geprobeerd, maar niets helpt. Daarom ben ik opzoek naar een professionele ongediertbestrijder uit de regio Amsterdam, die het muizenprobleem kan verhelpen.

3 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Wij hebben in toenemende mate last van motten. De aanleiding van de mottenplaag is dat de buren erg vaak op reis zijn. Hierdoor wordt het huis vol met tapijten, aangenaam warm en donker achtergelaten. Dit is een goede plaats voor motten om een nest te maken. De buren hebben enkele weken geleden de mottenplaag professioneel laten bestrijden. Sinds de desinfectie van het huis van de buren, merken wij een flinke toename van het aantal motten in huis. Dit komt waarschijnlijk doordat het probleem zich van de buren hun huis naar ons huis is verplaatst. Wij willen graag dat het hele huis grondig wordt geïnspecteerd naar mottenplagen en dat de mottenplagen ook definitief verwijderd worden.

5 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Mijn man en ik hebben erg veel last van duiven op het balkon. De duiven nestelen zijn op het balkon en laten veel uitwerpselen achter op het balkon. Mijn man heeft al eens geprobeerd om de duiven te verjagen, maar de duiven blijven terugkomen. Onze slaapkamer ligt aan het balkon, waardoor we ook nog eens last hebben van het geluid dat de duiven maken.

5 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik vermoed dat mijn vriend en ik last hebben van bedwantsen in de slaapkamer. Er zitten een aantal bloedvlekjes op het dekbed en mijn vriend heeft sinds kort last van rode bultjes op zijn lichaam. De bultjes lijken op beten van bedwantsen. Om de bedwantsen te kunnen laten behandelen moet ik eerst weten of het wel echt bedwantsen zijn. Daarom wil ik de slaapkamer eerst laten inspecteren om te kijken of wij echt last hebben van bedwantsen.

10 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder