Uw lokale ongediertebestrijder voor Den Haag

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Den Haag staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Den Haag werken we samen met Ongediertemeldpunt. Eigenaar Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.”

Volgens Elroy is het heel belangrijk om problemen met ongedierte bij de kern aan te pakken. “Alleen gif strooien is vaak niet voldoende. Daarom kunnen we met verschillende materialen ook wering aanleggen. Niet alleen tegen vogels, maar ook tegen knaagdieren. Die kunnen immers door allerlei openingen in een gebouw geraken. Door alle openingen goed te dichten, kan er geen ongedierte meer binnenkomen.”

Ongediertemeldpunt helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Elroy Kerklaan Ongediertemeldpunt

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Den Haag op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Den Haag. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Den Haag weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis. 

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Den Haag ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Den Haag? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Den Haag trekt toeristen en ongedierte aan

Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan zee en heeft een kustlijn van maar liefst elf kilometer. De badplaatsen in deze gemeente, Scheveningen en Kijkduin, trekken het hele jaar door veel internationale toeristen en Nederlandse dagjesmensen aan. Den Haag is daarom rijk aan horecagelegenheden, hotels, hostels en B&B’s, waar niet alleen toeristen, maar ook ongedierte graag verblijft.

Daarnaast staan bijna alle ambassades en ministeries in Den Haag en is de stad standplaats van de Nederlandse regering en het parlement. Het merendeel van deze organisaties zijn gevestigd in kantoorpanden, waar ongedierte zich met genoegen verschuilt. Bovendien hebben vele nationale en internationale rechtscolleges, waaronder het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof, zich in Den Haag gevestigd. Dit betekent direct dat er veel studenten zijn te vinden, die samenwonen in studentenhuizen. Deze worden niet altijd even schoon gehouden, waardoor muizen, kakkerlakken en vliegen zich met veel plezier bij de studenten voegen.

Aangezien Den Haag internationaal op de kaart staat en altijd druk bezocht wordt, is er ook veel straatvuil aanwezig die weer ongedierte aantrekt. Bovendien nemen tal van toeristen ongemerkt bedwantsen mee tijdens hun reis, waardoor ook hotels in Den Haag steeds vaker de hulp van een professionele ongediertebestrijder moeten inroepen. Door de dynamiek van deze grote stad, zijn de meeste bedrijven zeven dagen in de week open, waarbij het soms lastig is om ongedierte tegen te houden. Wanneer de ongewenste beestjes een lekkere plek hebben gevonden, zullen ze niet uit zichzelf verhuizen. Het wordt hun thuis, waarbij de hele familie wordt uitgenodigd. Binnen enkele dagen tot weken heeft u te maken met een ongedierteplaag.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Den Haag, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Den Haag door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, studentencoöperaties, aannemers en makelaars. Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in  meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Den Haag naast het internationale karakter helaas om bekend staat. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer dat een gast of een klant de stuipen op het lijf wordt gejaagd door een rondspringende rat of kakkerlak.

Om dit te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar het ongedierte. Echter, wij raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is. Onze bestrijders zijn op de hoogte van de veiligheidseisen die gelden bij overheidsinstellingen en organisaties. We werken volgens de gestelde eisen en voorzorgsmaatregelen.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Den Haag is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde horecagelegenheden, kantoorpanden en het toerisme. Ongedierte is in een grote stad niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat een wereldleider opeens een muis tegenkomt in een conferentieoord of dat een gast samen met tientallen bedwantsen de nacht doorbrengt in een hotelkamer. Een situatie die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Den Haag. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de plaagdierbestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. Wij komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Den Haag en omstreken. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Den Haag

Hallo, er zitten muizen in ons huis. 1 kleine lichtbruine en 1 grote zwarte muis. Wat te doen?

dinsdag 24 april 2018
Appelstraat, Den Haag

Hallo, wij hebben last van houtwormen. Kunt u z.s.m. langs komen? Ik hoor graag van u.

maandag 23 april 2018
Escamplaan, Den Haag

Ik wil graag laten onderzoeken of wij bedwantsen hebben in ons appartement in Den Haag, en zo ja wil ik deze laten bestrijden. Ik hoor graag van u.

vrijdag 20 april 2018
Stadhoudersplantsoen, Den Haag

Ik heb denk last te hebben van bedwantsen en motten. Kunt u mij verder helpen?

woensdag 18 april 2018
Terwestenpad, Den Haag

Wij hebben meerdere muizen in huis, ze lopen achter de keuken langs en onder de vloer. Wat is uw advies?

dinsdag 17 april 2018
van Brederodestraat, Den Haag

Wij overwegen een huis te kopen maar er is houtworm geconstateerd vanuit de kruipruimte. Gaatjes in de houten vloerconstructie en zaagsel. Is dit makkelijk op te lossen?

maandag 16 april 2018
Ieplaan, Den Haag

Ik heb sinds een week last van muizen. Ik wil met spoed van ze af. Ze zitten in de keuken, woonkamer en ik hoor ze in de kruipruimte. Kunt u een keer langs komen?

donderdag 12 april 2018
Ahornstraat, Den Haag

Ik heb sinds een paar jaar last van muizen, ze zijn een tijdje weg en daarna komen ze weer terug. Ik heb er alles aan geprobeerd om ze weg te krijgen. Wat te doen?

woensdag 4 april 2018
Van de Veldestraat, Den Haag

Wij hebben last van motmuggen, en  willen deze graag laten bestrijden. Ik hoor graag van u.

zaterdag 24 maart 2018
Sneeuwbalstraat,, Den Haag

Er zitten muizen in de keuken. Geen idee hoeveel het er zijn.

vrijdag 23 maart 2018
Verdistraat, Den Haag

We zien vaak een muisje bij het keukenblok. We zien het een paar dagen en daarna is die weer weg. Dit hebben we elke maand weleens. We zien niet heel vaak keutels. Heel af en toe als we de muizen echt hebben gespot.

maandag 19 maart 2018
Goeverneurlaan, Den Haag

Geachte heer of mevrouw, Ik ben ongeveer 2 weken geleden verhuisd naar een voormalig klooster. Gisteren ontdekte ik op mijn beide benen plekjes die er lijken te passen bij de omschrijving van bedwantsenbeten op deze pagina. Eerder had ik ook al erg last van jeuk aan mijn benen. Ik heb wat oude meubels uit het klooster behouden en ben dus bang dat ik nu snachts geteisterd wordt door de kleine insecten. Graag schakel ik uw advies en hulp in om te weten te komen hoe ik hier mee om moet gaan.

zondag 11 maart 2018
Treublaan, Den Haag

Veel muizen in het bedrijf, lopen dag en nacht tussen plafonds. Ook een beetje last van kakkerlakken. Kan ik hier iets tegen doen?

donderdag 8 maart 2018
's-Gravenzandelaan, Den Haag

Muis in woonkamer, wat te doen?

donderdag 8 maart 2018
Groot Hertoginnelaan, Den Haag

Veel zilvervisjes in huis komen elke keer terug, graag zou ik willen weten wat jullie kunnen doen.

donderdag 8 maart 2018
Pieterlangendijkstraat, Den Haag

We hebben al langere tijd last van muizen. Wat te doen?

dinsdag 27 februari 2018
Wassenaarseweg, Den Haag

Beste heer/mevrouw, Ik zag net een muis in de studio die ik net 3 maanden huur en dit is nogal een groot probleem voor mij. Kunnen jullie mij helpen?

dinsdag 27 februari 2018
Jacobastraat, Den Haag

Wat kan ik doen tegen muizen?

maandag 26 februari 2018
Oudemansstraat, Den Haag

In een boom in de tuin zit een duivennest. Dit wil ik laten verwijderen: er ligt steeds meer duivenpoep in de tuin en het aantal duiven dat zich ophoudt in de boom wordt ook groter. Ik ben daarom ook benieuwd naar eventuele maatregelen om te voorkomen dat de duiven opnieuw een nest maken. Kunt u een offerte opstellen? Het nest bevindt zich op 3 of 4 meter hoogte, gok ik.

maandag 26 februari 2018
Statenlaan, Den Haag

In de keuken heb ik muizenkeutels gevonden en ik wil er zo snel mogelijk vanaf. Ik hoor graag van u.

vrijdag 23 februari 2018
Maastrichtsestraat, Den Haag

Wij vermoeden last te hebben van bewantsen. Er zijn geen sporen te vinden, wel hebben we last van beten. Wat is uw advies?

zondag 18 februari 2018
Nicolaistraat, Den Haag

Er zit een muis in mijn huis en hij moet vanavond nog weg. Ik ben bang dat er meerdere zijn en hij is niet te vangen.

zaterdag 17 februari 2018
westduinweg, Den Haag

Ik denk dat ik bedwantsen heb. Pas verhuisd en heb een nieuw bed gekocht. Direct hierna begon ik vlekken te krijgen die ongelofelijk jeuken. Huisarts geweest, het zou een allergische reactie zijn. Nadat ik de webpagina heb doorgelezen blijkt dat ik de meeste symptomen heb.

woensdag 14 februari 2018
Pijnackerhordijkstraat, Den Haag

Ik heb muizen in huis en wil er vanaf. Wat zijn de kosten ervan?

zondag 11 februari 2018
Drebbelstraat, Den Haag

Ik heb gisteren een muis in mijn huis gezien. Ik zou hem zo spoedig mogelijk verwijderd willen hebben. Ik hoor graag van u.

vrijdag 9 februari 2018
Piet Heinstraat, Den Haag

In de keuken hebben wij veel last van muizen. Graag bestrijden, zo snel mogelijk. Er liggen overal muizenkeutels en we zien muizen. Ik weet niet of het nodig is om de keuken op de tweede verdieping van hetzelfde huis ook te behandelen?

woensdag 7 februari 2018
Daguerrestraat, Den Haag

Ik heb een horeca zaak en heb erg veel last van muizen. Kunnen jullie deze bestrijden?

dinsdag 6 februari 2018
Noordeinde, Den Haag

Wij hebben last van muizen in huis. Al op zoek geweest en gif gestrooid maar geen succes. Kunt u ons verder helpen?

zaterdag 3 februari 2018
Rozenstraat, Den Haag

Wij hebben last van motmuggen in huis. Ik heb alleen het vermoeden dat ze uit het ventilatiesysteem komen, omdat ze overal in het appartement voorkomen. Kunt u mij verder helpen?

donderdag 1 februari 2018
Houtrustweg, Den Haag

Ik heb last van muizen in huis, ik wil hier zo spoedig mogelijk van af. Kunt u een keer langs komen?

zondag 28 januari 2018
Paulkrugerlaan, Den Haag

Ik heb iemand bezocht met bedwantsen nu heb ik er ook last van. Wat te doen?

donderdag 11 januari 2018
Lorentzplein, Den Haag

Goedemiddag, wij hebben al een lange tijd last van ongedierte in de slaapkamer van onze dochters. Ze worden geprikt, de plekjes lijken op muggenbulten. We hebben een aantal keer flink gespoten met spray tegen muggen, alle knuffels gewassen bedden behandeld maar het probleem wil maar niet weg gaan . Hoop dat jullie kunnen helpen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

donderdag 11 januari 2018
Tweede Antonie Heinsiusstraat, Den Haag

Geachte heer/mevrouw, ik heb sinds begin november een etenszaak overgenomen. Ik zag in het begin al muizenkuitels, ik heb deze schoongemaakt want deze waren droog. Alleen ruik ik de laatste tijd bij de kassa een onaangename geur. Mijn moeder heeft een kleine muis gezien en deze is paar dagen later gedood door mijn vader. Ik denk dat het probleem zit bij de kassa gedeelte. Ik hoop snel van u te horen.

woensdag 10 januari 2018
Herenstraat, Den Haag

Beste, ik had een kat in huis die waarschijnlijk vlooien met zich mee heeft gebracht. Ik merkte het vooral in de slaapkamer. De kat is weg en ik ben ook ondertussen verhuisd naar een nieuw appartement. Al mijn kleding is gewassen, beddengoed ook, bankhoes ook en het dekbed is vervangen. Toch blijf ik vlooienbeten erbij krijgen. In mijn vorige appartement heb ik deze met een spray bestreden en leek het even weg te zijn. Maar nu is het weer terug en weet ik niet meer waar het aan ligt. Graag hoor ik uw advies.

woensdag 3 januari 2018
Beeklaan, Den Haag

Ik wil graag van muizen af. Kunt u mij verder helpen?

vrijdag 29 december 2017
Laan van Meetdervoort, Den Haag

Hallo, Ik heb last van muizen, het probleem doet zich vooral 's nachts voor wanneer ik een muis onder de vloer hoor. Wij wonen op de 2e etage en horen het getrippel dus tussen de 1e en 2e woning. Graag hoor ik wat er tegen gedaan kan worden.

zaterdag 16 december 2017
Soestdijksekade, Den Haag

Wij hebben last van kleine vliegjes in huis.Begon bij de voordeur en hal en verspreiden zich nu in huis. Zijn geen fruitvliegjes! Spray tegen muggen en vliegen blijkt niet voldoende te zijn. Graag uw advies.

woensdag 6 december 2017
Jacob Hopstraat, Den Haag

Hallo, ik heb al ongeveer 3 weken last van vliegjes door het hele huis. Ik dacht dat het fruitvliegjes waren, maar deze zijn net ietsjes groter en wat agressiever. Ik ben radeloos, ik heb van alles geprobeerd, spuitbussen, stofzuiger, niks helpt. Ik wil graag de ongediertebestrijding inschakelen, om niet voor verrassingen komen te staan. Ik hoor graag van u.

maandag 4 december 2017
Albertcuypstraat, Den Haag

Goedenavond, een klein bruin muisje keek mij net aan toen die eingelijk langs mij wilde maar hij schoot weer onder de bank en nu heb ik geen idee waar die is. Ik vind het maar niks, wat kan u hieraan doen?

woensdag 29 november 2017
Pasteurstaat, Den Haag

Hallo, ik heb last van een vliegenplaag, en ik wil er graag vanaf. Ik hoor graag van u.

dinsdag 28 november 2017
Lindestraat a, Den Haag

Graag wil ik een afspraak maken voor een huisbezoek om van een professionele houtwormbestrijder te vernemen of ik een houtworminfectie in mijn huis heb. Mocht dit het geval zijn wil ik graag weten wat hiertegen kan worden ondernomen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

dinsdag 28 november 2017
Zuidwerflaan, Den Haag

Ik heb een  een lunchroom, waar ik van de week muizen heb ontdekt. Ik wil hier graag van af. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

maandag 27 november 2017
Valkenboskade, Den Haag

Ik heb een kruipruimte van 4 bij 5 meter. Hier zitten zwammen in. Ik zou dit graag willen laten bestrijden. Ik hoor graag van u.

zaterdag 18 november 2017
Laurierstraat, Den Haag

Ik heb last van duivenoverlast op m'n balkon en wil hier graag een passende oplossing. Wat is uw advies?

dinsdag 14 november 2017
Schoeplaan, Den Haag

De vorige bewoner van de woning waar ik ben ingetrokken had twee katten. Nu heb ik rode bultjes, die erg jeuken op voornamelijk mijn enkels. Ik vermoed dat het vlooien zijn. Stofzuigen en bestrijden lijkt niet te werken. Ik hoop dat u mij verder kunt helpen.

zaterdag 11 november 2017
Vleerstraat, Den Haag

Ik heb last van muizen in de kast. Ik zou dit graag zo spoedig mogelijk verwijderd willen laten hebben. Ik hoor graag van u.

woensdag 8 november 2017
Sonsbeekstraat, Den Haag

Ik heb last van kakkerlakken, Ik wil hier graag vanaf. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

woensdag 8 november 2017
Stadhoudersplantsoen, Den Haag

Ik heb twee muizen gezien en krassende geluiden gehoord. Kunt u een keer langs komen?

zaterdag 4 november 2017
Nunspeetlaan, Den Haag

Goedendag, ik heb thuis last van vlooien. Ik wil graag snel van dit vlooien probleem af. Wat kunt u voor mij betekenen?

woensdag 25 oktober 2017
van Kinsbergenstraat, Den Haag

Ik weet het namelijk niet zeker, maar ik denk dat ik last heb van bedwantsen. Enige tijd geleden wel wat zien kruipen maar nooit echt aandacht aanbesteed, aangezien ik nergens last van had. Sinds 3 dagen zit ik met een aantal kleine rode bultjes op me lichaam, die erg veel jeuken. Ik hoor graag van u.

zondag 22 oktober 2017
Dacostastraat, Den Haag

Het probleem is dat we last hebben van een vlooienplaag, want mijn hond komt er niet vanaf en mijn kat ook niet. Wat te doen?

zaterdag 21 oktober 2017
Johannes Camphuijsstraat, Den Haag

Mijn hond heeft last van vlooien. Wat kan ik hieraan doen? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

zaterdag 21 oktober 2017
Jan Hanlostraat, Den Haag

Geachte dames/heren, wij hebben last van muizen in huis, maar wij weten niet waar ze naar binnen komen. Ze lopen ook niet in de door ons gezette vallen. Kunt u ons verder helpen? Ik hoor graag van u. 

donderdag 19 oktober 2017
Frankenstraat, Den Haag

Ik heb last van vlooien. Ik wil er echt zo snel mogelijk van af, want mijn kinderen en ik zitten helemaal onder de vlooienbeten. Kunt u zo spoedig mogelijk een keer langs komen?

woensdag 18 oktober 2017
Leyweg, Den Haag

Ik heb kakkerlakken in huis. Wij willen deze met uw hulp bestrijden. Ik hoor graag van u.

woensdag 18 oktober 2017
van Limburg Stirumstraat, Den Haag

Ik vermoed dat wij thuis last hebben van vlooien of bedwantsen. Ik heb zelf niets gezien, maar ik word wel elke nacht onder de lakens gebeten en hou hier rode bultjes aan over. Omdat er bij onze kat vlooien gevonden zijn, gok ik dat het vlooien zijn. Kunt u ons verder helpen?

woensdag 18 oktober 2017
Stuyvesantstraat, Den Haag

Onder dak schuurtje wespennest, buiten, zowel invliegopening als nest goed bereikbaar, wat kan ik doen?

maandag 16 oktober 2017
de Carpentierstraat, Den Haag

Wij hebben in het naambord van ons huis last van houtwormen. Kunt u ons verder helpen?

maandag 16 oktober 2017
Wassenaarseweg, Den Haag

Ik heb last van muizen, die zich nu ook een weg door de bank eten. Zou u zo spoedig mogelijk langs kunnen komen=

zondag 15 oktober 2017
Noordeinde, Den Haag

Er zijn ratten gezien onder de bestrating rond het pand hierdoor verzakt de bestrating. Wat kunt u voor mij betekenen?

donderdag 12 oktober 2017
Badhuisweg, Den Haag

Ik woon in een oud huis in Den Haag en heb overlast van muizen. Wat is uw advies?

donderdag 12 oktober 2017
Van der Parrastraat, Den Haag

Hallo meneer/mevrouw, sinds 2 weken heb ik last van veel jeukende bultjes op mijn lichaam. Ik heb tot 3 keer toe een zwart beestje op mijn voet of been aangetroffen. Ik denk dat het bedwantsen zijn of vogelmijt.  De jeuk is verschrikkelijk, ik kan er niks tegen doen. Kunt u zo spoedig mogelijk langs komen?

zondag 8 oktober 2017
Lau Mazirellaan, Den Haag

Ik heb al een tijdje last van muizen in huis. Kunt u mij hier vanaf helpen?

zondag 8 oktober 2017
Harderwijkstraat, Den Haag

Ik heb op verschillende plekken in het huis last van vliegjes. Het lijkt alsof ze zich enorm snel verspreiden. Ik word er gek van en wil graag dat dit probleem wordt verholpen. Kunt u mij verder helpen?

maandag 2 oktober 2017
van Reesstraat, Den Haag

Ik heb steeds meer last van rioolvliegjes. Er is al een rioolinspectie gedaan maar het is onduidelijk waar ze vandaan komen. Ik ben zo langzamerhand ten einde raad, omdat er met de dag meer vliegjes in mijn badkamer zitten en zo langzamerhand ook steeds meer in andere ruimtes. Wat te doen?

vrijdag 29 september 2017
van Boetzelaerlaan, Den Haag

Ik woon op de tweede verdieping. Sinds een paar dagen hoor ik geluiden in de muren van de slaapkamer en in de  schoorsteen. Er zijn geen sporen van muizen in mijn huis. Wat is uw advies?

woensdag 27 september 2017
Rijswijkseweg, Den Haag

Wij hebben bedwantsen gevonden in de kamer en nu 1 gezien in de woonkamer. Ik ben nu bang dat ze gaan spreiden. Kunt u zo spoedig mogelijk een keer langs komen?

dinsdag 26 september 2017
Marktweg, Den Haag

Wij hebben last van kleine beestjes in huis. Ik geloof dat het om ovenvisjes gaat. Kunt u een keer langs komen?

maandag 25 september 2017
Vroonhoevelaan, Den Haag

Ik heb last van schimmel op het badkamer plafond. Wat te doen?

zondag 24 september 2017
Melis Stokezijde, Den Haag

Grote hoeveelheid wespen komen binnen. Aantal vliegen nog rond, aantal gaan vanzelf dood. Wat te doen?

vrijdag 22 september 2017
Oude Middenweg, Den Haag

Wij hebben sinds een paar jaar last van zilver- en papiervisjes. Ik wil ze voor eens en altijd weg hebben. Kunt u mij verder helpen?

dinsdag 19 september 2017
Goudkarpersingel, Den Haag

Wij hebben een woning in beheer, de huurders hebben aangegeven dat er muizen zijn. Wij willen dit probleem graag door u laten oplossen. Ik hoor graag van u.

woensdag 13 september 2017
Frits Diepenlaan, Den Haag

Kunt u in mijn huis mijn antieke Engelse kast bevrijden van houtworm? Ik hoor graag van u.

dinsdag 12 september 2017
Theresiastraat, Den Haag

Hallo, ik heb momenteel last van bedmijt in een kamer. Kunt u mij verder helpen?

maandag 11 september 2017
Molenstraat, Den Haag

Ik heb sinds een paar dagen last heb van bedvlooien. Ik heb een hond en een kat, de kat is veel buiten. Hier moet wat aan gebeuren, kunt u mij verder helpen?

vrijdag 8 september 2017
Ootmarsumstraat, Den Haag

Ik hoor sinds vanavond een muis of muizen lopen, ik denk in de buurt van de keuken. Ik hoor geknaag of dat er iets kapot word gemaakt en een piep geluid. Ik wil er z.s.m. vanaf, kunt u mij verder helpen?

donderdag 7 september 2017
Monstersestraat, Den Haag

Wij hebben last van vlooien. Wat te doen?

dinsdag 29 augustus 2017
velpsestraat, Den Haag

Momenteel kampen wij met kevers, welke onze handel bederven. Wij hebben namelijk onwijs veel gedroogde snacks op voorraad. Het gaat om gedroogd vlees. Kunt u zo spoedig mogelijk een keer langs komen?

maandag 28 augustus 2017
Laan van Deelen, Den Haag

Ik heb een tapijt in de woonkamer liggen, die nu vol zit met vlooien door mijn kat. Kunt u hier iets aan doen?

zaterdag 26 augustus 2017
Schoutendreef, Den Haag

Ik heb last van muizen in huis en in de schuur. Graag zou ik dit willen laten bestrijden. ik hoor graag van u.

vrijdag 25 augustus 2017
Harry Pauwlaan, Den Haag

Ik heb last van bedwantsen in mijn bed en aan de gordijnen. Wat te doen?

maandag 21 augustus 2017
Valkenboskade, Den Haag

Beste, ik heb sinds 2/3 dagen constant het gevoel alsof er beestjes op mijn lichaam en hoofd zitten. Alsof het constant aanwezig is. Het kriebelt onwijs! Nu heb ik geprobeerd te kijken of er beestjes in het matras zitten, maar ik kan helaas niets vinden! Ik gok zelf dat het vlooien zijn, het rare is dat wij zelf geen huisdieren hebben, kan het zijn dat deze beestjes meegekomen zijn in de koffer? Vorige week zaten wij namelijk nog in Cyprus. Ik hoor graag van u hoe wij er het beste achter kunnen komen of wij last hebben van een plaag en wat er het beste aan gedaan kan worden.

dinsdag 15 augustus 2017
Altingstraat, Den Haag

Ik denken dat ik last heb van bedwantsen. Wat is uw advies?

zondag 13 augustus 2017
Beresteinlaan k, Den Haag

Hoi, we hebben al een paar jaar last van zilvervisjes en hebben heel veel bestrijdingsmiddelen gekocht om te bestrijden, maar helaas zonder resultaat. Ik zou graag van jullie willen weten of jullie hier iets aan kunnen doen? Ik heb verhuisplannen en wil niet dat de zilvervisjes mee verhuizen naar het nieuwe huis. Kunt u ons verder helpen?

zaterdag 12 augustus 2017
Thorbeckelaan, Den Haag