Ongediertebestrijding Den Haag

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Den Haag nodig? Hallo, ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Den Haag. In de afgelopen 25+ jaar heb ik meer dan 25.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Den Haag

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Den Haag ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Den Haag nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Elroy Kerklaan of een van zijn collega's van Ongediertemeldpunt voor de deur!

Van welk ongedierte in Den Haag heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Den Haag op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Den Haag komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Den Haag: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Den Haag

Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan zee en heeft een kustlijn van maar liefst elf kilometer. De badplaatsen in deze gemeente, Scheveningen en Kijkduin, trekken het hele jaar door veel internationale toeristen en dagjesmensen aan. Helaas kan het grootschalige toerisme ook ongedierte aantrekken: dat is de mindere kant van de populariteit van de stad.

Den Haag is rijk aan cafés, restaurants en hotels en vele andere horecagelegenheden. In en om deze gebouwen kunnen ongediertesoorten hun toevlucht hebben gevonden. Denk aan muizen, ratten, kakkerlakken of bedwantsen. Om nog maar te zwijgen over de vele studentenhuizen, waar de hygiëne niet altijd hoog op het prioriteitenlijstje staat.

Hoe meer mensen, hoe meer vreugd? Niet als dat meer ongedierte aantrekt! Toeristen in Den Haag nemen ook ongemerkt bedwantsen mee van het ene naar het andere hotel. Deze kunnen hun handen vol hebben aan het beheersen van plagen en zonder professionele hulp is dat onbegonnen werk!

Elroy van Ongediertemeldpunt is jouw aangewezen expert voor ongedierte bestrijding in Den Haag, als je last hebt van ongedierte in je woning of bedrijfspand. Dagelijks lost hij in jouw stad allerlei ongedierteproblemen op. Of het beestje nu vliegt, kruipt of glibbert: Elroy biedt je professioneel advies en een effectieve, verantwoorde bestrijding!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Bel direct 085 - 029 2200
Logo cpmv Logo vca

Kosten ongediertebestrijding Den Haag

Ongedierte bestrijden in Den Haag is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Den Haag te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Den Haag lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Den Haag weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Niels

Fijn mail contact, snelle reactie, snelle afspraak, op tijd op de afspraak, fijn contact tijdens bezoek, eerlijk verhaal en goed advies kortom echt al...

Lees de hele review

Annemieke

Binnen 2 uur was de "bijenman" er. Een bijencolonie was uit de boomgaard mijn spowmuur ingekropen. Helaas dat de koningin dan niet te pakken is. Maar...

Lees de hele review

Monique

Heel goed gehiolpen en het resultaat is waar ik op had gehoopt. Klantvriendelijk en zeker aan te bevelen!

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Den Haag

Ik heb last van muizen in huis. Ik heb de muizen zelf proberen te bestrijden met muizenvallen en gif. Dit heeft tot op heden geen enkel resultaat opgeleverd. Het huis is ook erg schoon, ik stofzuig dagelijks en er liggen nooit etensresten op de vloer. Mogelijk dat de muizen het voedsel bij de buren halen. Daarom wil ik graag een inspectie laten doen, om te kijken of ik hier iets aan kan doen of het probleem bij de buren ligt.

4 maanden geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

Wij hebben een vlooienplaag in huis. Onze kat is drie weken geleden overleden en sindsdien hebben wij erg veel last van vlooien. Vooral in de slaapkamer (bed) en in de woonkamer (bank en kleed) hebben wij last van vlooien. Wij worden ook dagelijks gebeten en ook onze baby van de 6 maanden oud wordt vaak gebeten. Wij hebben van alles geprobeerd, maar niets heeft tot op heden geholpen. Wij willen graag dat het vlooien probleem wordt verholpen, maar wel op een ecologische en kindervriendelijke manier.

5 maanden geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

Ik woon in een redelijk oud huis en heb al vaker last gehad van muizen. Ik heb nu weer last van muizen, maar ditmaal in het hele huis. In het verleden hebben wij een kennis die verstand had van muizen laten langs laten komen, om het probleem te verhelpen. Dit heeft weinig resultaat opgeleverd. De muizen maken ook erg veel geluid en laten keutels door het hele huis achter. Daarom willen wij een professionele ongediertebestrijder inschakelen, die ons voor eens en altijd van het muzien probleem kan afhelpen.

5 maanden geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

Op de bovenverdieping van het huis heb ik last van zilvervisjes. Ik vermoed dat dit komt door de kieren die ik heb in mijn huis. Ik heb ook een erg hoog dak/plafond, waardoor ik er zelf niet goed bij kan. Ik heb wel verschillende ongediertebstrijdingsmiddelen geprobeerd, maar geen van alle heeft mij enkel resultaat opgeleverd. Ik wil er erg graag vanaf. Daarom heb ik ervoor gekozen om een ongediertebestrijder de situatie te laten inspceteren en behandelen.

7 maanden geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

Wij hebben last van een wespennest in onze schuur. De hele dag zie je wespen vliegen in en rond de schuur. Het wespennest zit in een gevlochten mandje van 35 centimeter met stookhout voor de haard. Wij hebben kleine kinderen die graag buitenspelen. Wij vinden het geen fijn idee dat er een wespennest in de schuur zit waar de kinderen spelen. Wij willen het wespennest zo spoedig mogelijk laten verwijderen, zodat de kinderen weer veilig buiten kunnen spelen.

11 maanden geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder