Ongediertebestrijding Eindhoven

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Eindhoven gewenst? Gelukkig sta ik, Kees van Traas Midden-Brabant, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 10.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 15+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Eindhoven nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Eindhoven

Vliegend of kruipend ongedierte in je woning of bedrijf gespot? Hoe langer je wacht met een oplossing, hoe groter de overlast! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt, want wij staan voor een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Ongedierte bestrijden in Eindhoven? Geen probleem, want Kees van Traas Midden-Brabant neemt jouw opdracht graag aan. Wij brengen je rechtstreeks in contact met deze gedreven professional. Een belletje of mailtje is genoeg voor keiharde en doeltreffende actie!

Van welk ongedierte in Eindhoven heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte komt in allerlei soorten en maten voor. Denk maar eens aan insecten, vogels of knaagdieren. Weet je van welk beestje jij last hebt in je woning of bedrijf in Eindhoven? Zoek het dan op in onderstaand overzicht. Je leert meteen meer over het beestje en over de oplossingen. Liever meteen een afspraak regelen met ongediertebestrijding Eindhoven? Dan ben je van harte welkom!

Heb je moeite om het ongedierte in jouw woning of bedrijf te herkennen? Dan staat ongediertebestrijding Eindhoven graag voor je klaar om een inspectie uit te voeren. Is er daadwerkelijk sprake van ongedierte, dan krijg je een plan van aanpak aangeboden met daarin de oplossing en de bijbehorende kosten. In veel gevallen kan de expert ook meteen overgaan tot bestrijding van het ongedierte.

Ongedierte bestrijden Eindhoven: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Eindhoven

Eindhoven is een levendige gemeente. In de binnenstad vind je de Grote Markt met daaromheen veel winkels en horecagelegenheden. Op Stratumseind bevindt zich de langste caféstraat van Nederland en dat maakt de stad een aangename plek voor zowel jongeren als toeristen. Helaas trekt deze omgeving ook ander ‘publiek’ aan, zoals muizen, ratten, duiven en bedwantsen.

Door de aanwezigheid van de Technische Universiteit en diverse hogescholen leven er in Eindhoven ook veel studenten. Helaas worden hun woningen niet altijd even goed schoon gehouden. Ziekteverspreidende knaagdieren, vliegen en kakkerlakken kunnen dan vervelende plagen vormen. Dan zijn er nog vele technologische bedrijven die werknemers uit verschillende landen aantrekken. Dit houdt de stad dynamisch, maar er is ook een keerzijde: door het internationale verkeer kan ongedierte vanuit een vreemd land in de stad terechtkomen.

Als het ongedierte in Eindhoven een fijn onderkomen heeft gevonden, dan zullen de beestjes niet uit zichzelf verdwijnen. Gelukkig is er Kees van Traas Midden-Brabant, specialist in ongedierte bestrijding in Eindhoven. Kruipt het beestje? Vliegt het? Bijt het? Kees maakt zo snel mogelijk een einde aan de overlast in jouw woning of bedrijfspand, wat voor beestje het ook is!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Eindhoven

Ongedierte bestrijden in Eindhoven is vaak maatwerk

Het valt al niet mee om ongedierte in je woning of bedrijf te hebben, laat staan dat je teveel moet betalen voor een oplossing! Gelukkig kun je op onze ongediertebestrijder voor Eindhoven vertrouwen, want hij rekent nooit meer dan nodig is! De kosten worden nauwkeurig bepaald aan de hand van de volgende zaken:

  1. De ongediertesoort
  2. De omvang van de ongedierteplaag
  3. De bestrijdingsmethode
  4. De benodigde middelen voor zowel bestrijding als preventie
  5. De benodigde tijd voor bestrijding en preventieve acties

Kees van Traas Midden-Brabant is jouw aangewezen vakman voor Eindhoven. Zodra hij een juist beeld heeft van jouw ongedierteprobleem, kan hij tot een juiste oplossing komen. In een aantal gevallen is een plan van aanpak mogelijk. Hierin worden zowel de werkzaamheden als de kosten duidelijk omschreven. Ga je akkoord met het plan en de prijs? Dan gaat Kees zo snel mogelijk aan het werk!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Inge uit Nieuwkoop

Prettig contact en snel geholpen

Mattheus uit Enschede

Geweldig goed opgelost, vorig jaar ook al een nest gehad en toen ook prima geholpen. Ik beveel han schorfhaar zeker aan

Johan uit Mijdrecht

Keurig en netjes zoals het hoort.

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Eindhoven

Ik wil graag wat informatie opvragen over het bestrijden van bedwantsen. Ik heb namelijk overnacht in een hotel waar bedwantsen in het matras zaten. Echter heb ik geen rode bultjes of jeuk. Alle kleding die ik mee had, heb ik gewassen op 60 graden. Om er helemaal zeker van te zijn dat ik geen last heb bedwantsen, zou ik graag een inspectie willen laten uitvoeren.

6 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik heb al meer dan een maand een muis in huis. Ik heb de muis inmiddels gevangen met een muizenval, maar ik wil er zeker van zijn dat er zich niet meer muizen in mijn huis bevinden. Wat zijn de kosten voor een inspectie?

7 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Wij hebben het vermoeden dat we een boktor in ons huis hebben, het huis hebben we 2 weken geleden gekocht. Kunnen jullie bevestigen of wij last hebben van boktorren door een inspectie uit te voeren? Indien wij last hebben van boktorren, wat zijn de kosten voor het bestrijden van de boktorren?

7 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

In de trap van de keuken naar de kelder heb ik last van houtworm. Dit is bij de inspectie van de bouwtechnische keuring geconstateerd. Wat is de beste methode om houtworm te bestrijden? Ik zie uw reactie graag tegemoet!

8 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Sinds een paar dagen hebben we in het plafond last van iets wat heel hard aan het knagen is. lk vermoed dat het een rat of muis is. Wij horen al jaren muizen/ratten lopen in het plafond, maar dit geluid hebben wij nog niet eerder gehoord. Gisteren heb ik ook een rat/muis via de schutting zien wegschieten. Wat moet ik hiermee doen?

10 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder