Ongediertebestrijding Eindhoven

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Eindhoven nodig? Hallo, ik ben Kees van Traas Midden-Brabant. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Eindhoven. In de afgelopen 15+ jaar heb ik meer dan 10.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Eindhoven

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Eindhoven ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Eindhoven nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Kees Bruers of een van zijn collega's van Traas Midden-Brabant voor de deur!

Van welk ongedierte in Eindhoven heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Eindhoven op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Eindhoven komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Eindhoven: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Eindhoven

Eindhoven is een levendige gemeente. In de binnenstad vind je de Grote Markt met daaromheen veel winkels en horecagelegenheden. Op Stratumseind bevindt zich de langste caféstraat van Nederland en dat maakt de stad een aangename plek voor zowel jongeren als toeristen. Helaas trekt deze omgeving ook ander ‘publiek’ aan, zoals muizen, ratten, duiven en bedwantsen.

Door de aanwezigheid van de Technische Universiteit en diverse hogescholen leven er in Eindhoven ook veel studenten. Helaas worden hun woningen niet altijd even goed schoon gehouden. Ziekteverspreidende knaagdieren, vliegen en kakkerlakken kunnen dan vervelende plagen vormen. Dan zijn er nog vele technologische bedrijven die werknemers uit verschillende landen aantrekken. Dit houdt de stad dynamisch, maar er is ook een keerzijde: door het internationale verkeer kan ongedierte vanuit een vreemd land in de stad terechtkomen.

Als het ongedierte in Eindhoven een fijn onderkomen heeft gevonden, dan zullen de beestjes niet uit zichzelf verdwijnen. Gelukkig is er Kees van Traas Midden-Brabant, specialist in ongedierte bestrijding in Eindhoven. Kruipt het beestje? Vliegt het? Bijt het? Kees maakt zo snel mogelijk een einde aan de overlast in jouw woning of bedrijfspand, wat voor beestje het ook is!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

Kosten ongediertebestrijding Eindhoven

Ongedierte bestrijden in Eindhoven is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Eindhoven lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Eindhoven weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Frank

Maden in huis agv een dode vogel in het rookkanaal. RenÈ heeft het weer keurig opgeruimd!

Marijke

Prettige ongediertebestrijder die goede uitleg en adviezen gaf. Aangezien de muizen op een moeilijk te bereiken plek zitten en er nog wat gaten gedic...

Lees de hele review

Joost

Mark Vennink belde me direct na indienen van mijn eeb formulier. Aan de telefoon een eerlijk advies, drong niet aan op een bezoek (maar ik wel). Afspr...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Eindhoven

Ik wil graag wat informatie opvragen over het bestrijden van bedwantsen. Ik heb namelijk overnacht in een hotel waar bedwantsen in het matras zaten. Echter heb ik geen rode bultjes of jeuk. Alle kleding die ik mee had, heb ik gewassen op 60 graden. Om er helemaal zeker van te zijn dat ik geen last heb bedwantsen, zou ik graag een inspectie willen laten uitvoeren.

4 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik heb al meer dan een maand een muis in huis. Ik heb de muis inmiddels gevangen met een muizenval, maar ik wil er zeker van zijn dat er zich niet meer muizen in mijn huis bevinden. Wat zijn de kosten voor een inspectie?

5 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Wij hebben het vermoeden dat we een boktor in ons huis hebben, het huis hebben we 2 weken geleden gekocht. Kunnen jullie bevestigen of wij last hebben van boktorren door een inspectie uit te voeren? Indien wij last hebben van boktorren, wat zijn de kosten voor het bestrijden van de boktorren?

5 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

In de trap van de keuken naar de kelder heb ik last van houtworm. Dit is bij de inspectie van de bouwtechnische keuring geconstateerd. Wat is de beste methode om houtworm te bestrijden? Ik zie uw reactie graag tegemoet!

6 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Sinds een paar dagen hebben we in het plafond last van iets wat heel hard aan het knagen is. lk vermoed dat het een rat of muis is. Wij horen al jaren muizen/ratten lopen in het plafond, maar dit geluid hebben wij nog niet eerder gehoord. Gisteren heb ik ook een rat/muis via de schutting zien wegschieten. Wat moet ik hiermee doen?

7 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder