Uw lokale ongediertebestrijder voor Eindhoven

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Eindhoven staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Eindhoven werken we samen met OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie. Deze bestrijdingsdienst helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Eindhoven op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Eindhoven. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Eindhoven weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Eindhoven ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Eindhoven? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Eindhoven trekt toeristen en ongedierte aan

Eindhoven is een krachtige en levendige gemeente. In de binnenstad zijn veel winkels en horecagelegenheden gevestigd. Daarnaast heeft het een bruisend uitgaansleven en de langste caféstraat van Nederland! Dit maakt de stad een aangename plek voor toeristen, dagjesmensen en jongeren. Helaas trekt dit ook ander publiek aan, dat minder gewenst is: ongedierte, zoals bruine ratten, muizen, kakkerlakken, bedwantsen en duiven.

Waar Eindhoven ook bekend om staat zijn de TU/e en de hogescholen. Studenten vestigen zich in en rondom Eindhoven in studentenhuizen, die helaas niet altijd even goed schoon worden gehouden en beestjes, zoals vliegen en muizen, aantrekken. Daarnaast wordt deze grote stad ook wel het centrum van de technologie in het zuiden van Nederland genoemd. U vindt hier een tal van technologische bedrijven, waarbij High Tech Campus Eindhoven het bekendste terrein is. Dit is een op technologie gerichte bedrijven-campus waar meer dan 140 ondernemingen en instituten gezamenlijk onderzoek doen. Het ligt aan de rand van het water, wat deze plek tot een walhalla voor ongedierte maakt.

Door de dynamiek van deze grote stad, zijn de meeste bedrijven en instituten zeven dagen in de week open, waarbij het lastig is om een gebouw of pand ongediertevrij te houden. Het is zeer vervelend als een klant of gast oog in oog komt te staan met ongedierte, maar nog erger is het als een bruine rat door een technologisch bedrijf rondrent. Dit brengt de veiligheidsprocedures in gevaar! Wanneer het ongedierte een lekkere plek heeft gevonden, zullen de beestjes niet uit zichzelf verhuizen. Het wordt hun thuis, waarbij de hele familie wordt uitgenodigd. Binnen enkele dagen tot weken heeft u te maken met een ongedierteplaag.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Eindhoven, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Eindhoven door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, aannemers, ondernemers en makelaars. Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Eindhoven naast het bruisende nachtleven en de technologie helaas om bekend staat. Hotels, hostels en B&B’s weten ons ook steeds vaker te vinden. Toeristen nemen namelijk ongemerkt bedwantsen mee op hun reis en laten ze achter in een hotelkamer. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer dat een klant de stuipen op het lijf wordt gejaagd door een rondspringende rat of een gast de lunch is van een bedwantsenfamilie.

Om dit te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar het ongedierte. Echter, wij raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Eindhoven is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde horecagelegenheden, bedrijventerreinen en studentenhuizen. Ongedierte is in een grote stad niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat uw klant opeens een muis tegenkomt in een pashokje of dat een gast samen met tientallen bedwantsen de nacht doorbrengt in een hotelkamer. Een situatie die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Eindhoven. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de plaagdierbestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel! Wij komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Eindhoven en omstreken. We zijn daarnaast bekend met de veiligheidsprocedures bij technologische bedrijven. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Eindhoven

Op onze locatie is sprake van duivenoverlast. Er zitten dagelijks circa 60 duiven op het dak. Graag horen wij welke mogelijkheden er zijn om de duiven te bestrijden, en hoe jullie hierbij te werk gaan. Ik ontvang graag een reactie. Alvast hartelijk dank! 

dinsdag 13 maart 2018
Flight Forum, Eindhoven

Wat kost het om de zilvervisjes & papiervisjes in ons huis in Eindhoven te bestrijden (een bungalow plus zolder) en moeten we daarvoor het huis uit? En zo ja, hoe lang?

maandag 5 maart 2018
Duke Ellingtonlaan, Eindhoven

Ik heb al een tijdje last van onbekende beestjes in huis, ze lijken op kleine kevertjes. Ze zitten op de grond muur en plafond en zelfs vandaag één in mijn dochtertje haar bed gevonden. Ik heb geen idee waar ze vandaag komen of wat ik er tegen kan doen. Hebben jullie een idee of kunnen jullie helpen?

woensdag 21 februari 2018
Cavallilaan, Eindhoven