Ongediertebestrijding Enschede

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Enschede nodig? Hallo, ik ben Eric van Ongedierte Bestrijding Twente. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Enschede. In de afgelopen 10+ jaar heb ik meer dan 5.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
10+ jaar ervaring
5.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Enschede

Ongediertebestrijding Enschede komt graag ongedierte voor je bestrijden, hoe ernstig de plaag ook is. Op zoek naar een expert? Dan heten we je bij Beestjes Kwijt graag welkom. Wij beschikken over een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders en dat houdt in dat we voor iedere plaats ongediertebestrijding kunnen regelen! Krioelt het van de beestje in je woning of bedrijf? Dan komt Eric van Ongedierte Bestrijding Twente je helpen. Via ons kun je hem telefonisch of per mail bereiken voor een afspraak!

Van welk ongedierte in Enschede heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Als je van ‘ongedierte’ spreekt, dan kan het om talloze soorten gaan, denk maar aan insecten, knaagdieren, schimmels of vogels. Weet jij al welk beestje voor onrust zorgt in jouw woning of bedrijf? Zoek het eens op in onderstaand overzicht. Je kunt dan doorklikken voor meer informatie over oplossing. Wil je liever direct een afspraak maken? Dat mag natuurlijk ook! Ongediertebestrijding Enschede staat namelijk al in de startblokken.

Weet je vrijwel zeker dat je last hebt van ongedierte, maar kun je het beestje niet herkennen? Geen probleem. De ongediertebestrijder voor Enschede kan namelijk een inspectie uitvoeren. Gaat het inderdaad om ongedierte, dan zal hij je meteen kunnen adviseren. Je kunt een plan van aanpak krijgen, maar de bestrijder kan ook direct overgaan tot ongediertebestrijding. Wil je zekerheid? Bel of mail ons dan nu!

Ongedierte bestrijden Enschede: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Enschede

Enschede is de grootste stad in de regio Twente en staat bekend als echte studentenstad. De universiteit en het kennispark worden internationaal geroemd. Daarnaast huisvest de stad een hogeschool, een conservatorium, een popacademie, een internationale school en een kunstacademie. Het is dan ook niet gek dat er in Enschede veel studentenhuizen te vinden zijn. Helaas betekent dit ook dat deze niet allemaal even goed schoon worden gehouden, waardoor o.a. muizen, vliegen of kakkerlakken vrij spel krijgen.

Natuurlijk zijn ongedierteplagen niet alleen voorbehouden aan studentenhuizen, dus hoe zit het met de rest van Enschede? De bruisende binnenstad trekt door haar vele winkels, culturele voorzieningen en horecagelegenheden dagelijks veel bezoekers aan, onder andere uit Duitsland. Helaas kan al het toerisme voor veel (straat-)afval en dus ook voor veel ongedierte zorgen. Dat is voor niemand prettig wonen, werken of vakantie vieren!

In de omgeving van Enschede is ook veel akkerbouw en veeteelt te vinden. Agrarische bedrijven zouden daar last kunnen krijgen van duiven, muizen of (zwarte) ratten. Deze ongediertesoorten kunnen veel schade aan gewassen en gebouwen berokkenen en vee met nare ziektes besmetten. Voor veel boeren kunnen dit soort rampen het einde van hun bedrijf betekenen!

Heb jij ook last van ongedierte in Enschede? Maak dan snel een afspraak met Eric van Ongedierte Bestrijding Twente voor ongedierte bestrijding in Enschede. Hij bestrijdt alle soorten ongedierte op een veilige en verantwoorde manier, hoe ernstig de plaag ook is! Met Eric weet je zeker dat er een einde komt aan alle ellende door kruipend of vliegend ongedierte.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Eric, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Ongedierte kan je leven helemaal ontwrichten. Als ervaren ongediertebestrijder weet Eric Roessink dit als geen ander. Eén telefoontje en hij staat voor je klaar!

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Enschede

Ongedierte bestrijden in Enschede is vaak maatwerk

Eric van Ongedierte Bestrijding Twente is jouw ongediertebestrijder voor Enschede. Hij kan alle soorten ongedierteproblemen oplossen! Maar voor hij aan de slag gaat, wil je natuurlijk eerst meer weten over de kosten. Een duidelijke prijs krijg je als de expert de antwoorden op de volgende vragen heeft gevonden:

  1. Van welk ongedierte is sprake?
  2. Hoe ernstig is de plaag?
  3. Welk bestrijdingsmethode moet worden gehanteerd?
  4. Met welke middelen kan zowel bestrijding als preventie tot stand komen?
  5. Hoeveel tijd zal de oplossing in beslag nemen?

In veel gevallen wordt er een plan van aanpak opgesteld door de expert. Hierin staat wat er tegen de ongedierteplaag ondernomen moet worden en wat dat precies gaat kosten. Je krijgt dus een duidelijk overzicht van de geplande werkzaamheden. Na jouw akkoord zal de ongediertebestrijder voor Enschede zo snel mogelijk starten!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Ivo

Pascal kwam kosteloos langs voor een vrijblijvende inspectie. Er bleek last te zijn van een huiszwam, na duidelijke uitleg is de zwam snel en goed beh...

Lees de hele review

Wijnand

Vlotte afwikkeling en ik verwacht een adequate bestrijding maar dat moet nog blijken aangezien hij net de deur uit is :-) Maar er werd goed de tijd...

Lees de hele review

Sef

Deze mensen zijn zeer inlevend en stonden direct klaar. Ze werken heel erg gedegen en zijn echt gedreven om een goed resultaat te leveren. En prettig...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Enschede

Wij hebben ratten in de kruipruimte en willen hier zo spoedig mogelijk vanaf. Het plaatsen van rattenvallen heeft tot nu toe weinig resultaat opgeleverd. Wij zouden graag willen weten wat de oorzaak van het rattenprobleem is en hoe het rattenprobleem mogelijk opgelost kan worden.

4 maanden geleden

Overijssel • Enschede •

Ik heb vandaag op de zolder 15 kevers aangetroffen. Ik heb wel vaker dat er eens in de zoveel tijd een kever op de zolder zit, maar nooit zoveel kevers tegelijk. Ik denk dat er zich een keverplaag op de zolder bevindt. Ik zou daarom graag een inspectie willen laten uitvoeren om te achterhalen of er sprake is van een keverplaag. Zo ja, dan zou ik de keverplaag ook graag willen laten bestrijden. Wat zijn de kosten voor een inspectie en het bestrijden van een keverplaag?

4 maanden geleden

Overijssel • Enschede •

Wij hebben een sterk vermoeden dat wij bedwantsen hebben in ons bed. Gisteren ben ik terug gekomen van mijn vakantie en vanmorgen werd mijn vriend wakker met allemaal rode bijtplekken op zijn lichaam. Op vakantie had mijn vriend ook al last van rode bijtplekken. Ik vermoed dat de bedwantsen zijn meegereisd naar huis. Voor de vakantie hadden we namelijk geen klachten. Is het mogelijk dat er iemand op kort termijn bij ons langskomt voor een inspectie? Hebben jullie daarnaast advies voor wat we nu het beste kunnen doen?

5 maanden geleden

Overijssel • Enschede •

Mijn kat heeft nog steeds last van vlooien, ondanks het gebruik van verschillende anti vlooienmiddelen. Ik zie nog steeds levende vlooien op de vloer. Ik heb wel vlooienspray gebruikt voor de omgeving, maar dit heeft weinig resultaat opgeleverd. Wat kan ik nu het beste doen aangezien anti vlooienmiddelen niet helpen. Ik hoor graag van jullie!

8 maanden geleden

Overijssel • Enschede •

In het hoekje van mijn kozijn zitten heel veel wespen bij elkaar. Ik heb geen wespennest kunnen zien, maar ik vermoed dat er wel een wespennest is. Ik heb weinig last van de wespen, maar zodra ik het raam openzet worden de wespen onrustiger. ik zou dit wespennest graag willen laten verwijderen in verband met mijn kat en 2 jarige zoon. 

9 maanden geleden

Overijssel • Enschede •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder