Ongediertebestrijding Enschede

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Enschede gewenst? Gelukkig sta ik, Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 5.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 5+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Enschede nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
5+ jaar ervaring
5.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Enschede

Zit er ongedierte in of rond je woning of bedrijf? Ongediertebestrijding Enschede is rechtstreeks via Beestjes Kwijt in te schakelen. Onze magische formule? Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders en dat betekent dat elke plaats in Nederland op onze hulp kan rekenen! Bel of mail ons en Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding schiet je zo spoedig mogelijk te hulp. Zijn handen jeuken om de beestjes aan te pakken!

Van welk ongedierte in Enschede heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestrijden in Enschede is op elke dag van de week mogelijk. Je hoeft ons maar te zeggen om welk beestje het gaat en jouw lokale bestrijder komt eraan! In onderstaand overzicht vind je de meest voorkomende ongediertesoorten in Enschede. Leer meteen meer over het beestje of beter nog: over de oplossing. Je mag ons ook direct bellen of mailen voor een afspraak!

Vind je het niet eenvoudig om het beestje te herkennen? Heb je moeite om het ongedierteprobleem te omschrijven. Geen punt, want ongediertebestrijding Enschede kan een inspectie voor je uitvoeren. Is het beestje geïdentificeerd? Dan zal de expert meteen een oplossing aandragen. Deze wordt in een plan van aanpak gepresenteerd, maar het is ook mogelijk dat de expert direct aan de slag gaat met de bestrijding. Meer weten? Bel ons!

Ongedierte bestrijden Enschede: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Enschede

Enschede is de grootste stad in de regio Twente en staat bekend als echte studentenstad. De universiteit en het kennispark worden internationaal geroemd. Daarnaast huisvest de stad een hogeschool, een conservatorium, een popacademie, een internationale school en een kunstacademie. Het is dan ook niet gek dat er in Enschede veel studentenhuizen te vinden zijn. Helaas betekent dit ook dat deze niet allemaal even goed schoon worden gehouden, waardoor o.a. muizen, vliegen of kakkerlakken vrij spel krijgen.

Natuurlijk zijn ongedierteplagen niet alleen voorbehouden aan studentenhuizen, dus hoe zit het met de rest van Enschede? De bruisende binnenstad trekt door haar vele winkels, culturele voorzieningen en horecagelegenheden dagelijks veel bezoekers aan, onder andere uit Duitsland. Helaas kan al het toerisme voor veel (straat-)afval en dus ook voor veel ongedierte zorgen. Dat is voor niemand prettig wonen, werken of vakantie vieren!

In de omgeving van Enschede is ook veel akkerbouw en veeteelt te vinden. Agrarische bedrijven zouden daar last kunnen krijgen van duiven, muizen of (zwarte) ratten. Deze ongediertesoorten kunnen veel schade aan gewassen en gebouwen berokkenen en vee met nare ziektes besmetten. Voor veel boeren kunnen dit soort rampen het einde van hun bedrijf betekenen!

Heb jij ook last van ongedierte in Enschede? Maak dan snel een afspraak met Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding voor ongedierte bestrijding in Enschede. Hij bestrijdt alle soorten ongedierte op een veilige en verantwoorde manier, hoe ernstig de plaag ook is! Met Kees-Jan weet je zeker dat er een einde komt aan alle ellende door kruipend of vliegend ongedierte.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Kees-Jan, aangenaam

Jouw persoonlijke ongediertebestrijder

Kees-Jan houdt ervan om ingewikkelde ongedierte problemen op te lossen. Hoe leeft een beestje? Hoe gedraagt het zich? Door zich dit af te vragen kan Kees alle soorten ongedierte te slim af zijn! Schakel hem in en hij komt zo snel mogelijk naar je toe.

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Enschede

Ongedierte bestrijden in Enschede is vaak maatwerk

De kosten voor het bestrijden van ongedierte in Enschede kunnen per situatie en per locatie verschillen. Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding zorgt voor een duidelijke en eerlijke prijs op maat. Soms is daar een (extra) inspectie voor nodig, want de expert moet een goed beeld hebben van jouw ongedierteprobleem. De volgende punten moeten dan duidelijk zijn:

  1. Om welk soort ongedierte gaat het?
  2. Hoe ernstig is de ongedierteplaag?
  3. Welke bestrijdingsmethode is voor deze plaag effectief?
  4. Met welke middelen moeten de werkzaamheden uitgevoerd worden?
  5. Hoeveel tijd zal de bestrijding in beslag nemen? En zijn er ook werkzaamheden ter preventie van een volgende plaag nodig?

Jouw ongediertebestrijder voor Enschede kan de werkzaamheden en de bijbehorende kosten in een uitgebreid plan van aanpak omschrijven. Je hebt dan een duidelijk overzicht. Ga je akkoord met het plan en met de prijs? Dan wordt er zo snel mogelijk aan de oplossing voor jouw ongedierteprobleem gewerkt.

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Jaap uit Santpoort noord

Gert drop is langs geweest, prettig en deskundig iemand belt keurig op hoe laat hij komt, perfecte man

Lambertus uit Almere

Verdelging wespennest snel en adequaat opgelost

N.s. uit Dronten

Snelle en vriendelijke service

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Enschede

Wij hebben ratten in de kruipruimte en willen hier zo spoedig mogelijk vanaf. Het plaatsen van rattenvallen heeft tot nu toe weinig resultaat opgeleverd. Wij zouden graag willen weten wat de oorzaak van het rattenprobleem is en hoe het rattenprobleem mogelijk opgelost kan worden.

6 maanden geleden

Overijssel • Enschede •

Ik heb vandaag op de zolder 15 kevers aangetroffen. Ik heb wel vaker dat er eens in de zoveel tijd een kever op de zolder zit, maar nooit zoveel kevers tegelijk. Ik denk dat er zich een keverplaag op de zolder bevindt. Ik zou daarom graag een inspectie willen laten uitvoeren om te achterhalen of er sprake is van een keverplaag. Zo ja, dan zou ik de keverplaag ook graag willen laten bestrijden. Wat zijn de kosten voor een inspectie en het bestrijden van een keverplaag?

6 maanden geleden

Overijssel • Enschede •

Wij hebben een sterk vermoeden dat wij bedwantsen hebben in ons bed. Gisteren ben ik terug gekomen van mijn vakantie en vanmorgen werd mijn vriend wakker met allemaal rode bijtplekken op zijn lichaam. Op vakantie had mijn vriend ook al last van rode bijtplekken. Ik vermoed dat de bedwantsen zijn meegereisd naar huis. Voor de vakantie hadden we namelijk geen klachten. Is het mogelijk dat er iemand op kort termijn bij ons langskomt voor een inspectie? Hebben jullie daarnaast advies voor wat we nu het beste kunnen doen?

7 maanden geleden

Overijssel • Enschede •

Mijn kat heeft nog steeds last van vlooien, ondanks het gebruik van verschillende anti vlooienmiddelen. Ik zie nog steeds levende vlooien op de vloer. Ik heb wel vlooienspray gebruikt voor de omgeving, maar dit heeft weinig resultaat opgeleverd. Wat kan ik nu het beste doen aangezien anti vlooienmiddelen niet helpen. Ik hoor graag van jullie!

10 maanden geleden

Overijssel • Enschede •

In het hoekje van mijn kozijn zitten heel veel wespen bij elkaar. Ik heb geen wespennest kunnen zien, maar ik vermoed dat er wel een wespennest is. Ik heb weinig last van de wespen, maar zodra ik het raam openzet worden de wespen onrustiger. ik zou dit wespennest graag willen laten verwijderen in verband met mijn kat en 2 jarige zoon. 

11 maanden geleden

Overijssel • Enschede •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder