Uw lokale ongediertebestrijder voor Enschede

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Enschede staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Enschede werken we samen met Ongedierte Bestrijding Twente. Ongedierte Bestrijding Twente helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Enschede op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Enschede. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Enschede weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Enschede ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Enschede? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Enschede trekt studenten en ongedierte aan

Enschede is de grootste stad in de regio Twente en staat bekend als echte studentenstad. De universiteit en het Kennispark Twente worden internationaal geroemd. Daarnaast huisvest de stad een hogeschool, conservatorium, popacademie, internationale school en een kunstacademie. Veel (internationale) studenten volgen hier hun studie. Uiteraard betekent dat ook dat er in Enschede veel studentenhuizen te vinden zijn. Helaas worden deze niet allemaal even schoon gehouden en vindt allerlei ongedierte hier zijn weg.

Enschede heeft een bruisende binnenstad met een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen en horeca. De stad heeft veel te bieden aan dagjesmensen en toeristen, want naast het gezellige stadshart met allerlei detailhandel en retail, ligt Enschede ook tussen mooie natuurgebieden en wateren. De stad biedt een evenwicht tussen reuring, rust en ruimte. Aangezien Enschede aan de grens van Duitsland ligt, trekken veel mensen uit het buurland hierheen voor een weekendje weg. Om al deze toeristen te herbergen, is er een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden in en rond de stad. Helaas zorgt toerisme ook voor een toenemende overlast van bedwantsen, omdat ze deze ongemerkt meenemen op hun reis. De bedwantsen trekken mee en blijven vervolgens warm achter in een hotel, hostel, B&B of vakantiehuisje.

In de omgeving van Enschede is veel akkerbouw en veeteelt te vinden. Maar ook industriegebieden en bedrijventerreinen zijn volop in en rond de stad aanwezig. Oud- en nieuwbouw staan naast elkaar. Beide hebben een aantrekkingskracht op ongedierte. Oude panden hebben vaak scheuren en gaten in de muren, waar beestjes zich graag verschuilen. Nieuwe gebouwen hebben een hoge luchtvochtigheidsgehalte, wat ook erg door ongedierte wordt gewaardeerd. Niet alleen industriegebieden hebben hiermee te maken, ook huizen in woonwijken kampen met muizen, ratten, vliegen en zilvervisjes.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Enschede, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Enschede door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, horecabedrijven, studentenverenigingen, winkeliers, huiseigenaren, aannemers en makelaars. Ze ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Enschede naast de gezellige drukte helaas ook om bekend staat. Hoewel studentenhuizen hoog op het verlanglijstje van ongedierte staan, is het niet gewenst dat er een kakkerlak uit uw boek kruipt. En in uw restaurant wilt u natuurlijk niet dat uw gasten oog in oog komen te staan met een muis of rat. Situaties die u liever voorkomt dan geneest.

Om deze nare scenario’s te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar de beestjes. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Enschede is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde rivieren, cafés en studentenhuizen. Ongedierte is in een grote stad als Enschede niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat er een bruine ratten nest in uw kruipruimte zit of dat er in uw restaurant een kakkerlak op schoot van een gast springt. Situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Enschede. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

We weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. We komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Enschede. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Enschede

Ik vermoed dat er een hoornaar nest zit in een vogelhuisje. Ik zou hier graag z.s.m. vanaf willen. 

zondag 29 april 2018
Ekersdijk, Enschede

Hallo, in mijn appartement heb ik last van een vlooienplaag. Mijn twee katten zijn ondertussen vrij van vlooien. Graag zou ik mijn woning ook vlooien vrij willen laten maken. De oppervlakte is zo’n 80m2. Ik hoor graag van u.

zaterdag 21 april 2018
Rembrandtlaan, Enschede

Hallo, ik was de balkon deur vergeten dicht te doen en nu heb ik een muis in mijn keuken, ik weet alleen niet of het er 1 of meer zijn. Kunt een keer langs komen en evt bstrijden?

donderdag 12 april 2018
Fridtjof Nansenstraat, Enschede

Ik heb last van veel kleine zwarte spinnen in de tuin, die we graag weg willen hebben. Ik hoor graag van u.

zondag 1 april 2018
Schipholtstraat, Enschede

Wij hebben een huis gekocht en op de zolder lagen veel dode zwarte vliegen in de vensterbanken en levende zwarte vliegen op de ramen en in de kamers. De vorige bewoner kwam nooit op de zolder. Wij hebben nu de zolder opgeknapt en kinderkamers op zolder gemaakt. De vliegen zijn wel minder, maar ze zijn er nog steeds. Af en toe zijn er levende vliegen in de kamers en soms vinden we nog dode vliegen. Is dit normaal? En hoe kunnen we er voor zorgen dat de vliegen weg gaan? 

maandag 26 februari 2018
Spartastraat, Enschede

Beste, wij horen sinds 2 nachten in ons plafond van de slaapkamer een muis rondlopen. Hier willen we graag vanaf. Ik heb al wat vallen gezet en ook in het plafond van de aangrenzende kamer, maar zonder succes. In het plafond van onze slaapkamer komen is echter niet zo makkelijk. Is het mogelijk iemand de situatie te laten opnemen, en zo nodig laten bestrijden?

maandag 5 februari 2018
Haaksbergerstraat, Enschede

In het gazon dat bij ons pand ligt hebben we al een tijdje last van mollen, maar het loopt nu toch wel een beetje uit de hand. Onze hovenier raadde aan contact met jullie op te nemen voor het laten vangen van deze mollen. Ik zou graag wat meer informatie hierover ontvangen. 

vrijdag 26 januari 2018
Tubantiasingel, Enschede

Waarschijnlijk heb ik de beestjes meegenomen van een vakantie waar ik heb geslapen in een vieze hostel. Ik zelf ben er niet gevoelig voor, maar mijn vriend wordt telkens gebeten. We wisten niet zeker dat het de bedwantsen waren, maar hebben er een zien lopen. We wonen in een klein appartement, 70 m2, onze slaapkamer is ook niet groot, maar wel vervelend. Er zijn veel kieren en naden en hebben een boxspring. Ik hoor graag wat te doen.

maandag 22 januari 2018
Boulevard, Enschede

Ik heb waarschijnlijk last van bedwantsen en wil daar graag vanaf. Mijn vraag is of u mij daarbij kan helpen ?

donderdag 11 januari 2018
Wethouder gerbertstraat, Enschede

Rond 12 uur 's nachts en de laatste tijd ook 's avonds rond 6 uur horen we iets in het dak van de keuken. Het is een plat dak. Er loopt iets in het dak. Het is zwaar en blijft stil, we horen alleen de krabbel en dat hij rent als we lawaai maken. We hebben geen idee wat het is. Hopelijk kunt u ons verder helpen.

vrijdag 5 januari 2018
Everhardt van der Marckstraat, Enschede

Ik zie regelmatig zaagsel uit de randen van mijn plafond komen. Zou er iemand kunnen komen kijken of dit door houtworm veroorzaakt wordt?

donderdag 4 januari 2018
Haaskbergerstraat, Enschede

Wij hebben vlooien op onze katten en in ons huis. Wat te doen?

dinsdag 21 november 2017
Utrechtlaan, Enschede

We hebben vanmorgen een grote hoeveelheid mijten in de kelder aangetroffen. Het meeste hebben we weg gehaald maar we weten niet om welke mijt het gaat en willen er graag vanaf. 

dinsdag 21 november 2017
Soendastraat, Enschede

Buiten in de tuin bij de woning ( achterdeur) vond ik een dode kleine rat. Geen idee waar hij vandaan komt. Hopelijk kunt u mij verder helpen.

donderdag 16 november 2017
Enschede

We hebben last van zilver- en papiervisjes. Hebben afgelopen jaren geprobeerd zelf te bestrijden. Heeft echter niet veel geholpen. We willen ervan af. Wat te doen?

maandag 6 november 2017
Vincent van Goghlaan, Enschede

Geachte heer/mevrouw, wij hebben vaak last van zilvervisjes, het lijkt of het met de week erger wordt. Tot mijn verbazing kom ik ze zelfs in bed tegen, ja dat is vreselijk! Na even wat te hebben gegoogled kwam ik terecht op deze website. Graag zou ik enige informatie ontvangen hoe het in zijn werk gaat om deze bestrijding aan te gaan en hoeveel tijd jullie daarvoor nodig hebben? Graag verneem ik zsm van u. Alvast bedankt voor de reactie.

maandag 30 oktober 2017
EIkebladvlinder, Enschede

Wij hebben een wespen of hoornaarnest onder de boei aan ons huis. Dit geeft binnen in huis een nare lucht. Kan deze weg gehaald worden?

woensdag 18 oktober 2017
Noord Esmarkerrondweg, Enschede