Uw lokale ongediertebestrijder voor Nijmegen

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Nijmegen staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Nijmegen werken we samen met OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie. Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Ook particulieren worden met veel aandacht door Jerry bediend. “Mensen kunnen mij op ieder moment van de dag bellen, soms zelfs ‘s nachts. Maar dan moet er wel sprake zijn van een noodgeval hoor.” Of Jerry trots is op zijn prestaties? “Zeker weten! En je moet wel een vakidioot zijn, anders houd je dit werk niet vol.”

OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Nijmegen op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Nijmegen. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Nijmegen weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Nijmegen ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Nijmegen? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Nijmegen trekt toeristen en ongedierte aan

Nijmegen heeft een grote verscheidenheid aan landschapstypen. Een groot deel ligt langs de rivier de Waal met slingerende dijken. Er zijn tal van plassen en weilanden te vinden, maar ook bosrijke gebieden en heidevelden karakteriseren Nijmegen. In de binnenstad zijn vele monumentale panden te bezichtigen en kunt u genieten van de diversiteit aan horecagelegenheden. Daarnaast staat de stad bekend om de Vierdaagse en allerlei hardloopwedstrijden. Dit gezamenlijk maakt Nijmegen bij uitstek een toeristische trekpleister. Helaas trekt dit gebied ook veel ongedierte aan, zoals muizen, ratten en kakkerlakken. Daarnaast nemen toeristen ongemerkt bedwantsen mee op hun reis, waardoor steeds vaker hotels, hostels en B&B’s te kampen krijgen met deze vervelende beestjes.

Ruim 15% van de inwoners van Nijmegen is student. Dit betekent dat al deze studenten ook gehuisvest moeten worden. De stad heeft daarom vele studentenwoningen, die helaas niet altijd even schoon worden gehouden en een droomhuis zijn voor ongedierte. Uiteraard is de vraag naar uitgaansgelegenheden groot bij deze groep inwoners. Het aanbod van cafés, terrassen, pleinen en restaurants is daarom talrijk. Dit heeft als negatief gevolg dat het ongedierte aantrekt. De beestjes hoeven niet ver te zoeken om vanuit hun thuis (bijvoorbeeld de studentenwoningen) eten te scoren. Als huiseigenaar in Nijmegen is uw woning, vanwege deze feiten, ook een mogelijk thuis voor ongedierte. Het maakt hen niet uit of ze bij studenten intrekken of een huis ernaast gaan bewonen.

De grootste werkgevers in Nijmegen zijn het onderwijs en de gezondheidszorg. Op de diverse bedrijventerreinen in deze stad zijn tal van deze instellingen gevestigd. Helaas komt het regelmatig voor dat ook ongedierte hiernaartoe verhuisd, vanwege de kieren en gaten in de gebouwen en panden. We weten hoe belangrijk het is dat uw onderneming vrij is van deze ongewenste gasten en helpen u graag van de beestjes af met inachtneming van de veiligheidsprocedures die bij uw bedrijf gelden.   

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Nijmegen, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Nijmegen door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, horecabedrijven, studentenverenigingen, winkeliers, huiseigenaren, aannemers en makelaars. Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Nijmegen naast de gezellige drukte helaas ook om bekend staat. Vooral in de voedingsmiddelen detailhandel is het op zijn zachts gezegd niet gewenst dat ongedierte in uw pand binnendringt. Daarnaast wilt u uiteraard dat uw huis uw eigendom blijft en niet wordt overgenomen door een muizenfamilie.

Om dit te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar de beestjes. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Nijmegen is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde rivier de Waal, de vele studenten en de aanwezige horeca. Ongedierte is in een grote stad als Nijmegen niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat er een bruine rattennest in uw kruipruimte komt of dat er in uw restaurant een kakkerlak op schoot van een gast springt. Situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Nijmegen. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. We komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Nijmegen. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Nijmegen

Gisteravond heb ik een wespennest ontdekt in mijn keukenkast. Ik wil graag hulp bij het er vanaf komen. 

dinsdag 24 april 2018
Van der Waalspad, Nijmegen

Wij hebben last van mollen en veel molshopen op het gras, hier willen we graag vanaf. Wat te doen?

dinsdag 3 april 2018
Heeskesacker, Nijmegen

Er zit een muis in mijn studentenkamer, de rest van het huis heeft er ook last van. Kunt u een keer langs komen?

dinsdag 27 maart 2018
Sint Annastraat, Nijmegen

Ik heb last van ongedierte in de schuur. Daar lagen allemaal keuteltjes en urine stank. Ook lagen er stukjes karton van dozen, stukjes van vinyl en stof van een kapotte parasol door de schuur. Er stond een zak met hondenbrokken die niet helemaal dicht was, die brokken lagen op meerdere plekken in de schuur. Ik heb alles van de plek gehaald en opgeveegd, in een vuilniszak gedaan en de parasol uit de schuur gezet. Die kan weg. Ik hoor ook regelmatig getrappel in het plafond van de huiskameraanbouw. Kunnen jullie een keer langskomen?

woensdag 21 maart 2018
Cort van der Lindenstraat, Nijmegen

We hebben in een appartement muizen, we hebben er drie gevangen, maar blijven overlast houden. Wat te doen?

woensdag 7 maart 2018
Pultostraat, Nijmegen

Ik heb actieve houtworm in mijn keldertrap verder zie ik het nergens.

zaterdag 17 februari 2018
Tooropstraat, Nijmegen

Wij hebben last van vlooien, het gaat om een 1 gezinswoning met 3 inwoners en 2 katten. Hoeveel kost een volledige behandeling van het huis en de katten?

dinsdag 6 februari 2018
Cronjestraat, Nijmegen

De rioolvliegjes/motmuggen komen ergens van de douche. Ik denk de wc of doucheput. Graag hulp hiermee. Ze beginnen zich te verspreiden uit de douche naar de woning. Weet niet meer wat ik er aan moet doen. 

zondag 4 februari 2018
Tooropstraat, Nijmegen

Wij hebben recent een opgeknapt huis gekocht in Nijmegen. Het oude behang blijkt allerlei kale plekken te hebben en gisteren kwamen we tot het besef dat het nog wel eens papiervisjes zouden kunnen zijn. En ja hoor sinds ik er op let zie ik regelmatig dat er beestjes op het behang zitten te knagen. Het hele huis moet nog gerenoveerd worden, dus in de huidige staat (ook al wonen wij er al) is het een feest voor de beestjes. Oud behang, weinig ventilatie, volop gaten en kieren en volgens mij al jaren de kans om lekker de groeien en broeden.  Kunt u ons hier vanaf helpen?

donderdag 18 januari 2018
Broekstraat, Nijmegen

Goedemiddag, ik heb last van fruitvliegen. Alle mogelijke bronnen gecheckt en in veilige condities gebracht: fruit/groente in de koeling, gft bak buiten, senseo schoon en weggezet, alle kastjes schoongemaakt, ramen 's nachts open, wierook, kruidnagel, basilicum etc. Ze blijven komen. Ik ben ten einde raad. Kunt u zsm langs komen?

zaterdag 13 januari 2018
Paulus Potterstraat, Nijmegen

Vermoedelijk last van muizen die over het plafond lopen van mijn woning lopen. Ik ben woonachtig in een appartement, medeburen (boven) horen ook af en toe muizen door de spouwmuren lopen. In principe gaat het bestrijden alleen om mijn adres. Muizen zijn niet in alle kamers hoorbaar, alleen aan een deel van de voorkant van het huis en een deel van de achterkant (vermoedelijk in contact met elkaar). Muizen zijn niet in het huis zichtbaar, mogelijk wel onder het huis (vermoedelijk doorgeknaagde tv kabel). Wat te doen?

vrijdag 12 januari 2018
Semmelinkstraat, Nijmegen

Al een aantal maanden last van groepen muizen. Het is begonnen bij een uitbraak bij buren van ons rijtjes huis (ze aten elkaar daar zelfs op). Na het gebruiken van gif en muizen klappers zijn we er nog steeds niet van af, ondertussen al meer dan 20 muizen rond zien lopen over die maanden heen. Wij hebben zelf echt geen idee meer wat we er aan kunnen doen, waar ze vandaan komen en hoe we dit eindelijk helemaal kunnen oplossen. Hopelijk kunt u ons verder helpen.

zondag 7 januari 2018
Meijhorst, Nijmegen

Wij vermoeden dat we bedwantsen hebben, want onze zoon heeft meerdere bijtplekken. En er komen elke nacht er een paar bij. Het gaat om een zolder. Kunt u een keer komen kijken en evt bestrijden?

donderdag 28 december 2017
Marten Toonderstraat, Nijmegen

Hallo, ik ben er niet zeker van dat het bedwantsen zijn, zie niks in het matras etc. Echter heb ik wel last van  de bultjes. Wat is uw advies?

vrijdag 10 november 2017
Hengstdalseweg, Nijmegen

Hallo, ik heb last van een wespenplaag in de keuken. Het nest zit waarschijnlijk in de spouwmuur tussen de keuken en de buren. Zelf zie ik niet waaruit de wespen de keuken binnenkomen, of hoe het nest bereikt kan worden. Kunnen jullie helpen?

woensdag 8 november 2017
Beemdstraat, Nijmegen

Ik heb een nieuwe kitten gekregen en deze bleek vlooien te hebben. Ik heb inmiddels de twee katten een anti-vlooien middel gegeven en het huis schoongemaakt en met omgevingsspray gespoten maar ik heb het idee dat het probleem nog niet opgelost is. Mijn woning betreft een tweekamerappartement met open keuken. De dieren komen niet buiten. Kunt u mij verder helpen?

zaterdag 4 november 2017
Mr. Franckenstraat, Nijmegen

Wat zijn de kosten om een wespennest te laten verwijderen? Hij zit in de spouwmuur aan de voorkant van t huis, 1e verdieping.

dinsdag 12 september 2017
Planetenstraat, Nijmegen