Ongediertebestrijding Nijmegen

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Nijmegen nodig? Hallo, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Nijmegen. In de afgelopen 25+ jaar heb ik meer dan 30.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Nijmegen

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Nijmegen ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Nijmegen nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Jerry Egter of een van zijn collega's van OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie voor de deur!

Van welk ongedierte in Nijmegen heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Nijmegen op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Nijmegen komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Nijmegen: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Nijmegen

Nijmegen is bij uitstek een toeristische trekpleister. In de binnenstad genieten zowel studenten als toeristen van het bruisende uitgaansleven. De stad organiseert ook vele hardloopwedstrijden en staat wereldwijd bekend om de Nijmeegse Vierdaagse. De populariteit van de stad is groot, maar er is ook een minder goede kant: door verspreiding van afvalresten, bijvoorbeeld tijdens evenementen, wordt ook ongedierte aangetrokken.

Verschillende stadsdelen liggen eveneens aan het water. Zo ligt het centrum van de stad dicht tegen de rivier de Waal aan. Meer naar het westen toe ligt het Maas-Waalkanaal waar ook vele woningen en bedrijven aan gelegen zijn. Helaas kan al dit water ook ongedierte aantrekken. Muizen, ratten en kakkerlakken vinden uiteindelijk hun weg door de Nijmeegse straten, op zoek naar warmte en voedsel in woningen, bedrijven, hotels, B&B’s en restaurants.

Op bedrijventerreinen in de stad zijn tal van bedrijven gevestigd die zich bezighouden met het onderwijs en de gezondheidszorg. Als er in dit soort bedrijven een ongedierteplaag uitbreekt, kan dit een groot aantal mensen treffen. Niet voor niets raden we je aan om snel contact op te nemen met onze professionele ongediertebestrijder als je denkt dat er ongedierte in je omgeving is.

Ongedierte bestrijding in Nijmegen nodig? Jerry van OBI Property Care & Inspectie is sinds 1992 werkzaam als ongediertebestrijder in Nijmegen. Door zijn jarenlange ervaring weet hij de meest complexe ongedierteproblemen op te lossen. Ook bij jou komt hij straks graag langs om je van het ongedierte af te helpen. Je hoeft ons alleen maar te mailen of te bellen en Jerry staat voor je klaar!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Nijmegen

Ongedierte bestrijden in Nijmegen is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Nijmegen te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Nijmegen lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Nijmegen weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Peter

Last van vlooien. Vennink bedrijfshygiÎne reageerde gelijk op mijn telefoontje. Professioneel advies al gelijk telefonisch. Goede communicatie wat te...

Lees de hele review

mieke

Prettig. Duidelijke uitleg. Zowel over wat hij zag aan ongedierte of uitwerpselen. Als wat hij ging doen om ze te bestrijden. Als wat ik kon doen om...

Lees de hele review

Rob

Duidelijke uitleg en wat de kosten zullen zijn. Snel geholpen, dus prima service

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Nijmegen

Ik heb last van muizen op school. Dit jaar zijn het extreem veel muizen. Ik heb al muizenvallen op school geplaatst, maar dit heeft tot op heden nog geen enkel resultaat opgeleverd. Ik zou de muizen graag zo spoedig mogelijk willen laten bestrijden in verband met jonge kinderen op school. Wat zouden de kosten hiervan zijn? Ik hoor graag van jullie!

3 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik heb al meer dan een jaar last van ratten in de kruipruimte. Hiervoor heb ik contact opgenomen met de gemeente, de gemeente heeft rattenvallen ter beschikking gesteld. Ik heb al 40 ratten gevangen met de rattenvallen, maar de ratten blijven net zo hard terugkomen. Daarom wil ik toch graag een ongediertebestrijder in schakelen om het rattenprobleem definitief te verwijderen.

6 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

In de tuin heb ik op verschillende plaatsen last van molshopen. Iedere dag lijken het alleen maar meer molshopen te worden. Ik wil de mollen graag op een diervriendelijke manier laten bestrijden. Wat zijn hierbij de mogelijkheden? Ik zie uw reactie graag tegemoet!

6 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Bij de aanschaf van mijn nieuwe woning zijn er sporen van houtworm geconstateerd. Graag wil ik een specialist laten kijken of de houtworm nog actief is en bestreden moet worden.

6 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik heb erg veel last van wespen op de zolder. Ik vind zowel dode, trage als levende wespen. In de rest van het huis heb ik geen last van wespen. Ik kan ook geen wespennest vinden. Ik zou graag de zolder geïnspecteerd willen hebben en indien nodig ook direct bestreden. Wat zijn hiervan de kosten?

7 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder