Ongediertebestrijding Nijmegen

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Nijmegen gewenst? Gelukkig sta ik, Jerry van OBI Property Care & Inspectie, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 30.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 25+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Nijmegen nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Nijmegen

Met spoed op zoek naar een ongediertebestrijder die snel naar Nijmegen kan komen? Beestjes Kwijt zorgt ervoor dat jij eenvoudig in contact komt met ongediertebestrijding Nijmegen! Niet voor niets beschikken wij over een landelijk netwerk van ervaren ongediertebestrijders. Nu een afspraak maken? Jerry van OBI Property Care & Inspectie komt je dan helpen. Geen plaag is voor hem te ernstig, geen beestje is voor hem te gek. Bel of mail ons en hij helpt je in no-time van het ongedierte af!

Van welk ongedierte in Nijmegen heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Je moet er niet aan denken dat er ongedierte in of rond je woning of bedrijf zit. Komt het toch zo ver? Dan moet je onmiddellijk actie ondernemen! In dit overzicht vind je alle ongediertesoorten die in Nijmegen kunnen voorkomen. Beestje gevonden? Bel dan ongediertebestrijding Nijmegen voor een professionele oplossing!

Heb je moeite met het herkennen van het ongedierte? Of staat het beestje waar jij last van hebt er niet tussen? Dat geeft niets, want je kunt altijd contact opnemen met de ongediertebestrijder voor Nijmegen. Hij komt dan langs voor een inspectie. Na herkenning van het beestje zal hij met een oplossing komen. In veel gevallen kan de bestrijding zelfs direct aanvangen!

Ongedierte bestrijden Nijmegen: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Nijmegen

Nijmegen is bij uitstek een toeristische trekpleister. In de binnenstad genieten zowel studenten als toeristen van het bruisende uitgaansleven. De stad organiseert ook vele hardloopwedstrijden en staat wereldwijd bekend om de Nijmeegse Vierdaagse. De populariteit van de stad is groot, maar er is ook een minder goede kant: door verspreiding van afvalresten, bijvoorbeeld tijdens evenementen, wordt ook ongedierte aangetrokken.

Verschillende stadsdelen liggen eveneens aan het water. Zo ligt het centrum van de stad dicht tegen de rivier de Waal aan. Meer naar het westen toe ligt het Maas-Waalkanaal waar ook vele woningen en bedrijven aan gelegen zijn. Helaas kan al dit water ook ongedierte aantrekken. Muizen, ratten en kakkerlakken vinden uiteindelijk hun weg door de Nijmeegse straten, op zoek naar warmte en voedsel in woningen, bedrijven, hotels, B&B’s en restaurants.

Op bedrijventerreinen in de stad zijn tal van bedrijven gevestigd die zich bezighouden met het onderwijs en de gezondheidszorg. Als er in dit soort bedrijven een ongedierteplaag uitbreekt, kan dit een groot aantal mensen treffen. Niet voor niets raden we je aan om snel contact op te nemen met onze professionele ongediertebestrijder als je denkt dat er ongedierte in je omgeving is.

Ongedierte bestrijding in Nijmegen nodig? Jerry van OBI Property Care & Inspectie is sinds 1992 werkzaam als ongediertebestrijder in Nijmegen. Door zijn jarenlange ervaring weet hij de meest complexe ongedierteproblemen op te lossen. Ook bij jou komt hij straks graag langs om je van het ongedierte af te helpen. Je hoeft ons alleen maar te mailen of te bellen en Jerry staat voor je klaar!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Nijmegen

Ongedierte bestrijden in Nijmegen is vaak maatwerk

Jerry van OBI Property Care & Inspectie is jouw aangewezen vakman als je last hebt van ongedierte in Nijmegen. Hij vertelt je graag alles over de kosten, maar dan moet hij eerst een goed beeld krijgen van jouw ongedierteprobleem. De volgende vragen helpen hem om de kosten op een juiste en eerlijke manier voor je te bepalen:

  1. Om welke ongediertesoort gaat het?
  2. Hoe groot is de ongedierteplaag in of rond jouw woning of bedrijf?
  3. Welke bestrijdingsmethode zal het beste resultaat geven?
  4. Met welke middelen zal hij moeten werken?
  5. Hoeveel arbeidsuren zijn nodig om de klus tot een goed einde te brengen?

In veel gevallen zal een plan van aanpak worden opgesteld. Hierin omschrijft jouw expert alle benodigde werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Je weet precies waar je voor betaalt! Stem je in met zowel plan als prijs, dan pakt de expert de werkzaamheden zo snel mogelijk op. Succes gegarandeerd, want hij stopt niet voor al het ongedierte verdwenen is!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Lucy uit Willemstad

Vriendelijk en snel geholpen.

Claudia uit Berkel-enschot

Snelle reactie en snel geholpen. Vriendelijke man

Werner uit Goirle

De jongenman die is geweest was aardig en legde alles goed uit.

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Nijmegen

Ik heb last van muizen op school. Dit jaar zijn het extreem veel muizen. Ik heb al muizenvallen op school geplaatst, maar dit heeft tot op heden nog geen enkel resultaat opgeleverd. Ik zou de muizen graag zo spoedig mogelijk willen laten bestrijden in verband met jonge kinderen op school. Wat zouden de kosten hiervan zijn? Ik hoor graag van jullie!

5 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik heb al meer dan een jaar last van ratten in de kruipruimte. Hiervoor heb ik contact opgenomen met de gemeente, de gemeente heeft rattenvallen ter beschikking gesteld. Ik heb al 40 ratten gevangen met de rattenvallen, maar de ratten blijven net zo hard terugkomen. Daarom wil ik toch graag een ongediertebestrijder in schakelen om het rattenprobleem definitief te verwijderen.

8 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

In de tuin heb ik op verschillende plaatsen last van molshopen. Iedere dag lijken het alleen maar meer molshopen te worden. Ik wil de mollen graag op een diervriendelijke manier laten bestrijden. Wat zijn hierbij de mogelijkheden? Ik zie uw reactie graag tegemoet!

8 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Bij de aanschaf van mijn nieuwe woning zijn er sporen van houtworm geconstateerd. Graag wil ik een specialist laten kijken of de houtworm nog actief is en bestreden moet worden.

8 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik heb erg veel last van wespen op de zolder. Ik vind zowel dode, trage als levende wespen. In de rest van het huis heb ik geen last van wespen. Ik kan ook geen wespennest vinden. Ik zou graag de zolder geïnspecteerd willen hebben en indien nodig ook direct bestreden. Wat zijn hiervan de kosten?

9 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder