Wespennest verwijderen

Tips, werkwijze en kosten wespennest bestrijding

Een wespennest verwijderen is noodzakelijk als de wespen je voortdurend lastigvallen in je huis, tuin of bedrijf. Wie allergisch is voor wespensteken loopt bovendien groot gevaar. Stop de wespen en lees hier alles over de werkwijze en de kosten van professionele wespennest bestrijding. Zelf de strijd aangaan tegen de wespen? Ook dan hebben we tips voor je. Geniet snel weer van een ontspannende, wespenvrije zomer!

Snel weer vrij van wespen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0

Wespennest verwijderen: wie gaat dat doen?

Meer resultaat met jouw expert in wespennest bestrijden

Een wespennest verwijderen is heel gevaarlijk werk. Eén verkeerde beweging en de wespen komen massaal op je af. Tref je een wespennest dat problemen veroorzaakt? Laat het nest met rust en neem direct contact op met een expert in wespennest bestrijding. Hij kan het wespennest bestrijden op een veilige en verantwoorde manier. Wespen in huis, buiten je woning of op je bedrijf: vertrouw op de ervaring van onze wespenexperts!

Ontmoet het team

Zij staan voor je klaar om jouw huis of bedrijf vrij van ongedierte te maken

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Wespennest verwijderen: wat kun je zelf doen?

Alle wespennest bestrijding tips op een rijtje

Bij een wespenplaag gaat het er vooral om wat je beter niet zelf kunt doen. Wespen kunnen namelijk agressief reageren als ze denken dat ze worden bedreigd. Wie allergisch is voor wespensteken moet al helemaal uit de buurt van het nest blijven. Wees dus op je hoede en onthoud deze wespennest bestrijding tips goed!

  1. Sluit de ingang van het wespennest nooit af.
  2. Sla nooit op het wespennest, want de wespen komen massaal naar buiten!
  3. Gebruik geen limonadevallen, want daarmee lok je juist wespen.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

1. De strijd met wespen

In de zomer is het altijd raak: de wespen komen op mensen af om van drankjes en hapjes te snoepen. Mogelijk heb je zelfs last van een wespennest in je tuin, in je huis of in je bedrijf. Dat brengt de nodige risico’s met zich mee! Zo kunnen wespensteken niet alleen pijnlijk, maar ook heel gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld als je aanhoudend wordt gestoken door een grote zwerm. Ben je zelfs allergisch voor wespengif? Dan kan één steek al een fatale afloop hebben als je niet snel wordt geholpen. Zelf een wespennest verwijderen is ook nooit een optie, want wespen kunnen zeer agressief reageren als ze zich bedreigd voelen. Neem dus geen enkel risico als je hinder hebt van wespen: ga zo snel mogelijk over tot wespennest bestrijding!

2

2. De wespennest bestrijding kan beginnnen

Je belt of mailt Beestjes Kwijt en je komt rechtstreeks in contact met wespenexperts uit je eigen regio. Je maakt een afspraak en hij komt zo snel mogelijk naar je adres. Houd intussen afstand van het wespennest: het wespennest bestrijden doet de bestrijder wel! Zorg er ook voor dat je kinderen en huisdieren niet bij het nest kunnen komen. De ingang van het nest dichtstoppen? Dat is niet de manier om een wespennest te verwijderen. De wespen boren zich dan in paniek door het nest naar buiten. Het nest verdrinken, verbranden of stukslaan? Ook dan kun je rekenen op honderden - zo niet duizenden - agressieve wespen.

3

3. Wespennest verwijderen: eind goed, al goed

Je laat de ongediertebestrijder het wespennest zien of hij spoort deze zelf op. Is het nest gevonden? Dan kan de wespennest bestrijding van start gaan. Eerst trekt de wespenexpert beschermende kleding aan. Dan spuit hij een giftig poeder in de ingang van het wespennest. Als de wespen in- en uitvliegen verspreiden zij het poeder door het hele nest. Binnen twee dagen zijn alle wespen dood en kan het wespennest worden geruimd. Je krijgt van de professional ook nog een seizoensgarantie. Keert het wespennest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan wordt deze gratis opnieuw behandeld. Dat is wespen verwijderen met service!

4

4. Advies van de wespenexpert

Tijdens en na de wespennest bestrijding krijg je van de expert adviezen om een nieuwe wespenplaag te voorkomen. Zit je in de zomer graag in de tuin of in een park? Dek dan al je hapjes en drankjes af, zodat de wespen er niet op af komen. Wil je een wespennest in huis voorkomen? Ga dan in het voorjaar op zoek naar beginnende nesten. Laat een wespennest verwijderen als je denkt dat deze later voor problemen kan zorgen. Tref je ergens anders veel wespen aan die voor overlast zorgen, maar weet je niet wat je moet doen? De wespenexpert weet altijd raad.

Kosten van wespennest verwijderen

Wespennest bestrijding: de juiste oplossing voor de juiste prijs

Voor het wespennest verwijderen moet het nest eerst worden gevonden. De wespenexpert kan het nest voor je opsporen. Dan is het nog maar de vraag of het nest goed bereikbaar is. Is er een ladder nodig? Of zit het nest juist in een spouwmuur? Dit kan per geval verschillen, dus ook de kosten voor wespennest bestrijding kunnen variëren.

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De benodigde tijd voor inspectie en bestrijding
  3. De gekozen bestrijdingsmethode
  4. Materialen voor inspectie, bestrijding en wering
  5. Het aantal behandelingen

Op het verwijderen van een wespennest kan seizoensgarantie worden gegeven. Als het wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, dan wordt deze vrijblijvend behandeld. De garantie geldt niet in de volgende gevallen:

  1. Als er een nieuw nest op een andere plek ontstaat.
  2. Als er een nieuw nest in een ander seizoen ontstaat.

Als je de adviezen van de bestrijder niet hebt opgevolgd om een nieuwe wespenplaag te voorkomen.

99% beveelt ons aan

Wespennest verwijderen in bedrijf

Laat een wespennest niet de dienst uitmaken

Een wespennest in je bedrijf kan voor levensgevaarlijke situaties zorgen. Je patiënten, gasten of personeelsleden kunnen gestoken worden. Wie ook nog eens allergisch is voor wespengif, kan door een steek zelfs in shock geraken. Voorkom onnodig lichamelijk leed en schadeclaims! Onze ongediertebestrijder verwijdert het nest op een veilige, verantwoorde en deskundige manier.

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Paul uit Chasm

Goede en snelle service

Lambertus uit Almere

Verdelging wespennest snel en adequaat opgelost

Paul uit Rijen

Na het ontdekken van een wespennest in onze haag hebben we traas ongedierte bestrijding gebeld. Diezelfde dag kwam er al iemand om het wespennest te b...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Op ons balkon hebben wij last van een wespennest. Ik zou het wespennest graag willen laten bestrijden, omdat wij niet meer op ons balkon kunnen zitten zonder last te hebben van de wespen. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn voor het bestrijden van de wespen.

6 maanden geleden

Zuid-Holland • Schiedam •

Wij hebben vorige week een grote wesp gezien op de zolder. Zou het de overwinterende koningin kunnen zijn die in haar slaap verstoord was? Wij hebben de wesp dood gemaakt. Houdt dit in dat de kans op een wespennest nu ook verdwenen is?

7 maanden geleden

Noord-Holland • Heerhugowaard •

Aan de rand van het dak hebben een wespennest. Wij hebben eigenlijk geen last van de wespen, maar sinds een paar dagen komen de wespen ook binnen. De wespen zijn redelijk sloom, maar ik zou de wespen toch graag willen laten bestrijden in verband met kleine kinderen.

10 maanden geleden

Gelderland • Geldermalsen •

Wij hebben ergens in huis een wespennest. Ik vermoed in of op het dak bij de luchtpijpen. Wij wonen op de tweede verdieping. Er vliegt regelmatig een wesp via de ventilatie roosters naar binnen. Is het verstandig om de wespen nu nog te laten bestrijden? Of sterven de wespen in de winter allemaal?

10 maanden geleden

Groningen • Groningen •

In de slaapkamer op zolder lagen vorige week 18 kleine dode wespen op de grond. Ik heb de wespen allemaal opgezogen. Deze week lagen er ook weer een paar kleine dode wespen. Niet veel gelukkig. Wat kan ik nu het beste doen?

11 maanden geleden

Friesland • Súdwest-Fryslân •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder