Uw lokale ongediertebestrijder voor Tilburg

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Tilburg staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Tilburg werken we samen met Traas Midden-Brabant. Eigenaar Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

Kees was boerenzoon en werkt nu als ongediertebestrijder in Brabant. In die provincie is de zwarte rat een groot probleem. “De zwarte rat is lastig te bestrijden, omdat hij op moeilijk bereikbare plekken leeft. Maar wij hebben een unieke methode ontwikkeld om die zwarte rat toch te pakken te krijgen. Mijn ervaring als hobbyjager kwam daarbij goed van pas. Je moet creatief zijn en precies weten hoe een dier zich gedraagt. Daarom zie ik ongediertebestrijding als een bijzondere combinatie van creativiteit en kunde.”

Traas Midden-Brabant helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Tilburg op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Tilburg. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Tilburg weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Tilburg ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Tilburg? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Tilburg trekt toeristen en ongedierte aan

Tilburg staat bekend om haar gezelligheid. De vele horecagelegenheden en winkels in het centrum trekken tal van toeristen en dagjesmensen aan. Daarnaast is er veel te bezichtigen, want de lijst van monumenten is lang. Dat betekent ook meteen dat Tilburg veel oudere panden rijk is, waar niet alleen toerisme op afgaat, maar ook ongedierte. Ratten, muizen, kakkerlakken, bedwantsen, vliegen en duiven vinden het heerlijk om zich hier te vestigen, met alle nare gevolgen van dien.

In Tilburg vindt u ook veel verschillende onderwijsinstellingen. Studenten vestigen zich in en rondom Tilburg in studentenhuizen, die helaas niet altijd even goed schoon worden gehouden en beestjes, zoals vliegen en muizen, aantrekken. Naast dat Tilburg een gezellige toeristentrekpleister en studentenstad is, is het ook een belangrijk industrie- en logistiekcentrum van Nederland. Veel bedrijven hebben in deze stad hun hoofdkantoor gevestigd of hebben hier hun voorraadbeheer. Ongedierte is heel erg slim en vindt altijd een weg naar binnen. Dit kan via kieren en gaten in de muren, maar ook via goederen die getransporteerd worden. Het is dus belangrijk dit extra in de gaten te laten houden door een professionele ongediertebestrijder.

Door de dynamiek van deze grote stad, zijn de meeste bedrijven zeven dagen in de week open, waarbij het lastig is om een gebouw of pand ongediertevrij te houden. Het is zeer vervelend als een klant of gast  oog in oog komt te staan met ongedierte, maar nog erger is het als een muis uw voorraad beschadigt. Dit kan handenvol geld kosten. De beestjes zullen niet uit zichzelf verhuizen. Het wordt hun thuis, waarbij de hele familie wordt uitgenodigd. Binnen enkele dagen tot weken heeft u te maken met een ongedierteplaag.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Tilburg, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Tilburg door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, aannemers, ondernemers, transportbedrijven en makelaars. Ze ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Tilburg naast het gezellige carnavalsfeest helaas om bekend staat. Ook hotels, hostels en B&B’s weten ons steeds vaker te vinden. Toeristen nemen namelijk ongemerkt bedwantsen mee op hun reis. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer dat een klant de stuipen op het lijf wordt gejaagd door een rondspringende rat of een gast de lunch is van een bedwantsenfamilie.

Om dit te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar het ongedierte. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Tilburg is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde horecagelegenheden, studentenhuizen en oudere panden. Ongedierte is in een grote stad niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat uw klant opeens een muis tegenkomt in een pashokje of dat een gast samen met tientallen bedwantsen de nacht doorbrengt in een hotelkamer. Een situatie die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Tilburg. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

We weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de plaagdierbestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. Wij komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Tilburg en omstreken. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Tilburg

Ik heb een bamboe plafond buiten onder mijn afdak gemaakt. En nu na jaren heb ik last van bijen of wespen. Het zijn er een stuk of 20. Ze gaan even in de bamboe stokjes, vliegen dan weg en na een paar minuten zijn ze weer terug hoe kom ik van ze af?

donderdag 19 april 2018
melis stokestraat, Tilburg

Wij hebben een gat in onze buitenmuur, dit gat is lastig te dichten omdat het een gat betreft aan de onderkant van de muur, deze opening loopt volgens ons tot ver in de grond. Vanavond hebben wij hier een muis naar binnen zien rennen. Ook horen wij geregeld op het plafond van onze aanbouw getrippel en gekras. Zouden jullie hier iets tegen kunnen doen?

woensdag 21 maart 2018
Distelbergstraat, Tilburg

Ik heb last van vliegjes. Wat voor vliegjes het zijn of waar ze vandaan komen weet ik niet, maar ze zitten overal.

zondag 11 maart 2018
Dudokhof, Tilburg

Ik heb last van bulten die jeuken, steeds drie op een rij. Ik denk dat er een beestje in mijn bed zit, misschien een bedwants. Wij hebben alles in bed goed nagekeken, maar kunnen niets ontdekken. Heeft u misschien een oplossing?

woensdag 21 februari 2018
Arendlaan, Tilburg

Er zit iets in onze vloer/plafond tussen de 1e en tweede verdieping in. We horen iets scharrelen en door een spleet in het plafond valt er gruis etc in het bedje van mijn zoontje. Vreselijk. Ik zou heel graag zsm een inspectie willen.

vrijdag 2 februari 2018
Bankastraat, Tilburg

Ik heb last van bedwantsen

zaterdag 27 januari 2018
BREDASEWEG, Tilburg

Ik hoor 's avonds laat regelmatig geritsel (alsof er iets tussen mijn plafond door loopt). Ik denk aan muizen.  Ik wil niet het plafond eruit breken zoals u zult begrijpen. Ik woon in een tussenwoning in Tilburg.

donderdag 14 december 2017
Pijlijserstraat, Tilburg

Ik heb al jaren last van stank in huis van spitsmuizen in de spouwmuur. Ik heb al veel gaatjes dichtgemaakt. De stankoverlast is iets minder, maar toch blijven ze komen. 

maandag 4 december 2017
Bendastraat, Tilburg

Van onze vakantie uit Nicaragua hebben wij beestjes mee terug genomen. We weten niet precies wat, maar het zijn bedwantsen of vlooien waarschijnlijk. We hebben dit zelf proberen te bestrijden door alles heet te wassen meerdere malen. Na 2 maanden niet te zijn gebeten dachten we er vanaf te zijn. Helaas zijn mijn vriend en ik afgelopen week beide weer gebeten. Eerst dachten we een mug. Maar na herhaaldelijk kleine jeukende bultjes bij het wakker worden te ontdekken vermoedden we toch dat de bedwantsen/vlooien terug zijn. 

vrijdag 24 november 2017
Vazalstraat, Tilburg

Ik heb al een tijdje last van zilvervisjes. Nou heb ik eigenlijk altijd mijn ramen open omdat ik gelezen had dat een lage temperatuur helpt met ze bestrijden maar wat het tegelijk doet is allemaal vocht naar binnen waaien aangezien het buiten gewoon totaal niet droog is enz. Ik heb HG-zilvervis doder spul geprobeerd maar dat werkt ook niet want ze zijn er duidelijk nog steeds in mijn appartement. Ik kwam nu net terug vanaf mijn ouders en zodra ik binnenstap en mijn spullen weggelegd heb, heb ik er meteen 5 of 6 kunnen doden die op de muur of grond zaten. Ze zijn vies, onhygiënisch en ik krijg ze gewoon niet weg. Elke keer zie ik ze weer en ik leef nou niet vies ofzo. Ik stofzuig regelmatig en mijn keuken en badkamer probeer ik netjes schoon te houden. 

zondag 29 oktober 2017
Tobias Asserlaan, Tilburg

Wij hebben last van een vlooienplaag en hebben 2 honden. We hebben zelf regelmatig jeuk en we zien ook bij onze honden de vlooien lopen en de uitwerpselen op de huid van de hond zitten 

zaterdag 28 oktober 2017
Dolomietenlaan, Tilburg

In ons huis hebben we sinds 2 dagen een nieuwe kat, nu zijn we er zojuist achter gekomen dat ze vlooien heeft. 

dinsdag 24 oktober 2017
Enschotsestraat, Tilburg

I think I have bed bugs. There were bed bugs in my hostel were i stayed in Venice, Italy. I think I brought some back home with me. I woke up with pink itchy welts on my arms.

maandag 23 oktober 2017
Professor Verbernelaan, Tilburg

Ik heb het vermoeden dat er bedwantsen in mijn matras zitten door bruin-rode vlekken. 

zaterdag 14 oktober 2017
Bokhamerstraat, Tilburg

We hebben misschien bedwants meegenomen uit hostel Boekarest. Wat kunnen we hieraan doen?

dinsdag 3 oktober 2017
Vredeman de Vriesstraat, Tilburg