Ongediertebestrijding Tilburg

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Tilburg gewenst? Gelukkig sta ik, Kees van Traas Midden-Brabant, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 10.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 15+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Tilburg nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Tilburg

Vliegend of kruipend ongedierte in je woning of bedrijf gespot? Hoe langer je wacht met een oplossing, hoe groter de overlast! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt, want wij staan voor een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Ongedierte bestrijden in Tilburg? Geen probleem, want Kees van Traas Midden-Brabant neemt jouw opdracht graag aan. Wij brengen je rechtstreeks in contact met deze gedreven professional. Een belletje of mailtje is genoeg voor keiharde en doeltreffende actie!

Van welk ongedierte in Tilburg heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte komt in allerlei soorten en maten voor. Denk maar eens aan insecten, vogels of knaagdieren. Weet je van welk beestje jij last hebt in je woning of bedrijf in Tilburg? Zoek het dan op in onderstaand overzicht. Je leert meteen meer over het beestje en over de oplossingen. Liever meteen een afspraak regelen met ongediertebestrijding Tilburg? Dan ben je van harte welkom!

Heb je moeite om het ongedierte in jouw woning of bedrijf te herkennen? Dan staat ongediertebestrijding Tilburg graag voor je klaar om een inspectie uit te voeren. Is er daadwerkelijk sprake van ongedierte, dan krijg je een plan van aanpak aangeboden met daarin de oplossing en de bijbehorende kosten. In veel gevallen kan de expert ook meteen overgaan tot bestrijding van het ongedierte.

Ongedierte bestrijden Tilburg: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Tilburg

Het centrum van Tilburg is rijk aan winkels, horecagelegenheden en uitgaansmogelijkheden, waaronder poppodium 013. De stad wordt dagelijks door vele toeristen bezocht, maar ook studenten beleven er een fantastische tijd. Daarnaast organiseert Tilburg de grootste kermis van de Benelux, wat ook weer bezoek uit allerlei landen aantrekt. Helaas ontstaat er door al het toeristische verkeer ook veel afval en dat kan tot forse ongedierteplagen leiden.

Muizen, ratten, duiven, kakkerlakken en bedwantsen kunnen voor een hoop stress zorgen in Tilburgse woningen en bedrijven. Veel bedrijven slaan in deze stad hun voorraad op. Vervelend is dat ongedierte vaak via de kleinste kieren en naden binnenkomen. Soms komen ze ook mee met geïmporteerde goederen. Periodieke controles zijn dan ontzettend belangrijk!

Heb jij last van ongedierte in je Tilburgse woning of bedrijf? Laat de beestjes je bezittingen dan niet verder beschadigen of vervuilen! Het kan je handenvol geld kosten om de schade te herstellen. Schakel daarom altijd zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder in!

Kees van Traas Midden-Brabant staat zo voor je deur. Hij voert een professionele bestrijding uit en stelt je op je gemak, zodat jij niet langer bang hoeft te zijn voor het ongedierte in jouw woning of bedrijf. Ook als je na de bestrijding nog vragen hebt, staat Kees voor je klaar. Via ons kom je rechtstreeks in contact met deze expert voor ongedierte bestrijding in Tilburg!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Tilburg

Ongedierte bestrijden in Tilburg is vaak maatwerk

Het valt al niet mee om ongedierte in je woning of bedrijf te hebben, laat staan dat je teveel moet betalen voor een oplossing! Gelukkig kun je op onze ongediertebestrijder voor Tilburg vertrouwen, want hij rekent nooit meer dan nodig is! De kosten worden nauwkeurig bepaald aan de hand van de volgende zaken:

  1. De ongediertesoort
  2. De omvang van de ongedierteplaag
  3. De bestrijdingsmethode
  4. De benodigde middelen voor zowel bestrijding als preventie
  5. De benodigde tijd voor bestrijding en preventieve acties

Kees van Traas Midden-Brabant is jouw aangewezen vakman voor Tilburg. Zodra hij een juist beeld heeft van jouw ongedierteprobleem, kan hij tot een juiste oplossing komen. In een aantal gevallen is een plan van aanpak mogelijk. Hierin worden zowel de werkzaamheden als de kosten duidelijk omschreven. Ga je akkoord met het plan en de prijs? Dan gaat Kees zo snel mogelijk aan het werk!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Paul uit Nieuw vennep

Fijn geholpen door een keurige jongen kevin genaamd

Maarten uit Etten-leur

Maandag gebeld. Kon pas donderdag. Gezegd dat er dan niemand thuis was. Zou tussendoor iets regelen. Gegevens geven en prijs besproken (?75,00). Maan...

Lees de hele review

Chantal uit Soesterberg

Hele vriendelijke man, legde goed uit hoe het proces er na werkte

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Tilburg

Wij hebben last van schildwantsen. De schildbedwantsen hebben zich in onze nieuwbouwwoning gevestigd, specifiek in de dakplaten. We vermoeden dat dit er honderden zijn. Kunnen jullie hierbij helpen?

7 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

In ons appartement hebben wij sinds het begin van de winter last van schimmel op de houten raamkozijnen. Het is zowel zwarte als witte schimmel en het schoonmaken ervan is erg lastig. Wij beginnen het vooral te merken aan onze gezondheid. Vandaar dat wij professionele hulp willen inschakelen. Alvast bedankt en ik hoor graag van jullie.

7 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

Wij hebben last van zilvervisjes. De zilvervisjes zitten vooral in de keuken, opbergkasten en trappen. Wat zou het kosten om de zilvervisjes professioneel te laten bestrijden en op welke termijn zou dit kunnen? Voor ons is het zeer belangrijk dat er geen giftige stoffen worden gebruikt in verband met kleine kinderen. Wij horen graag van u.

9 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

Al twee maanden heb ik last van muizen. Ik heb zowel buiten als binnen last van muizen. Ik heb verschillende bestrijdingsmiddelen geprobeerd, maar alsnog blijven de muizen komen. Ik wil echt van de muizen af! Kunnen jullie daarbij helpen?

9 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

Ik zie dagelijks 3 a 4 zilvervisjes in het huis. Ik tref de zilvervisjes vooral aan in de slaapkamer. Ik heb al lokdoosjes geprobeerd, maar dit heeft geen resultaat opgeleverd. Ik ben benieuwd wat de kosten zijn voor het bestrijden van zilvervisjes en welke werkwijze passen jullie toe?

10 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder