Ongediertebestrijding Tilburg

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Tilburg nodig? Hallo, ik ben Kees van Traas Midden-Brabant. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Tilburg. In de afgelopen 15+ jaar heb ik meer dan 10.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Tilburg

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Tilburg ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Tilburg nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Kees Bruers of een van zijn collega's van Traas Midden-Brabant voor de deur!

Van welk ongedierte in Tilburg heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Tilburg op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Tilburg komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Tilburg: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Tilburg

Het centrum van Tilburg is rijk aan winkels, horecagelegenheden en uitgaansmogelijkheden, waaronder poppodium 013. De stad wordt dagelijks door vele toeristen bezocht, maar ook studenten beleven er een fantastische tijd. Daarnaast organiseert Tilburg de grootste kermis van de Benelux, wat ook weer bezoek uit allerlei landen aantrekt. Helaas ontstaat er door al het toeristische verkeer ook veel afval en dat kan tot forse ongedierteplagen leiden.

Muizen, ratten, duiven, kakkerlakken en bedwantsen kunnen voor een hoop stress zorgen in Tilburgse woningen en bedrijven. Veel bedrijven slaan in deze stad hun voorraad op. Vervelend is dat ongedierte vaak via de kleinste kieren en naden binnenkomen. Soms komen ze ook mee met geïmporteerde goederen. Periodieke controles zijn dan ontzettend belangrijk!

Heb jij last van ongedierte in je Tilburgse woning of bedrijf? Laat de beestjes je bezittingen dan niet verder beschadigen of vervuilen! Het kan je handenvol geld kosten om de schade te herstellen. Schakel daarom altijd zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder in!

Kees van Traas Midden-Brabant staat zo voor je deur. Hij voert een professionele bestrijding uit en stelt je op je gemak, zodat jij niet langer bang hoeft te zijn voor het ongedierte in jouw woning of bedrijf. Ook als je na de bestrijding nog vragen hebt, staat Kees voor je klaar. Via ons kom je rechtstreeks in contact met deze expert voor ongedierte bestrijding in Tilburg!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

Kosten ongediertebestrijding Tilburg

Ongedierte bestrijden in Tilburg is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Tilburg lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Tilburg weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Tom

Helaas kreeg ik bedwantsen in mijn huis: een nachtmerrie! Verschillende ongediertebestrijders geprobeerd, maar ik raakte ze maar niet kwijt. Geluk...

Lees de hele review

Sef

Deze mensen zijn zeer inlevend en stonden direct klaar. Ze werken heel erg gedegen en zijn echt gedreven om een goed resultaat te leveren. En prettig...

Lees de hele review

Geana

Vriendelijke en verzorgde mensen, grondige controle in je huis. Eenvoudig bereikbaar. En anders krijg je een snelle terug bel service van ze. Punctuee...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Tilburg

Wij hebben last van schildwantsen. De schildbedwantsen hebben zich in onze nieuwbouwwoning gevestigd, specifiek in de dakplaten. We vermoeden dat dit er honderden zijn. Kunnen jullie hierbij helpen?

5 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

In ons appartement hebben wij sinds het begin van de winter last van schimmel op de houten raamkozijnen. Het is zowel zwarte als witte schimmel en het schoonmaken ervan is erg lastig. Wij beginnen het vooral te merken aan onze gezondheid. Vandaar dat wij professionele hulp willen inschakelen. Alvast bedankt en ik hoor graag van jullie.

5 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

Wij hebben last van zilvervisjes. De zilvervisjes zitten vooral in de keuken, opbergkasten en trappen. Wat zou het kosten om de zilvervisjes professioneel te laten bestrijden en op welke termijn zou dit kunnen? Voor ons is het zeer belangrijk dat er geen giftige stoffen worden gebruikt in verband met kleine kinderen. Wij horen graag van u.

7 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

Al twee maanden heb ik last van muizen. Ik heb zowel buiten als binnen last van muizen. Ik heb verschillende bestrijdingsmiddelen geprobeerd, maar alsnog blijven de muizen komen. Ik wil echt van de muizen af! Kunnen jullie daarbij helpen?

7 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

Ik zie dagelijks 3 a 4 zilvervisjes in het huis. Ik tref de zilvervisjes vooral aan in de slaapkamer. Ik heb al lokdoosjes geprobeerd, maar dit heeft geen resultaat opgeleverd. Ik ben benieuwd wat de kosten zijn voor het bestrijden van zilvervisjes en welke werkwijze passen jullie toe?

8 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder