Ongediertebestrijding Arnhem

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Arnhem nodig? Hallo, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Arnhem. In de afgelopen 25+ jaar heb ik meer dan 30.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Arnhem

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Arnhem ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Arnhem nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Jerry Egter of een van zijn collega's van OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie voor de deur!

Van welk ongedierte in Arnhem heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Arnhem op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Arnhem komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Arnhem: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Arnhem

In de binnenstad van Arnhem tref je allerlei winkels, cafés, restaurants, B&B’s en hotels aan. Studenten, dagjesmensen en toeristen maken graag gebruik van deze voorzieningen en dat zorgt voor een levendige, bruisende stad. Vervelend is wel dat er door al het bezoek veel (zwerf-)afval kan ontstaan. Dit afval kan dan ongedierte aantrekken, zoals duiven, muizen of ratten. Voor zowel bezoekers als bewoners wordt de stad dan een stuk minder aantrekkelijk!

In en om de stad ligt er ook veel groen en water. De rivier de Rijn loopt door de stad en die biedt veel bewoners en bezoekers de gelegenheid om pleziervaarten te maken. De stadsparken worden ook druk bezocht door wie het grijs van de stad even wil ontvluchten. Helaas is het zo dat al het water en het groen ook ongedierte kan aantrekken. Bruine ratten, muizen of wespen komen dan zowel bezoekers als bewoners plagen, en dan met name in de zomer.

Vanwege de Hogeschool van Arnhem en de hogeschool voor de kunsten zijn in de stad ook veel studenten gevestigd. Nu zijn niet alle studentenhuizen even rein, waardoor vliegen, kakkerlakken of muizen hun kans schoon zien. Comfortabel wonen is er dan niet meer bij, laat staan dat de studenten zich op hun studie kunnen concentreren!

Heb jij ook last van ongedierte in Arnhem? Met wat doe-het-zelf middelen kun je wat beestjes doden of vangen, maar bij heftige plagen betekent dit meestal dweilen met de kraan open. Laat het werk maar over aan Jerry van OBI Property Care & Inspectie, de specialist in ongedierte bestrijding in Arnhem. Hij pakt jouw probleem gericht aan: met de juiste tactiek en de juiste middelen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Arnhem

Ongedierte bestrijden in Arnhem is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Arnhem te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Arnhem lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Arnhem weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Remco

4 verschillende bedrijven gebeld omdat er met spoed een wespennest verwijderd moest worden binnen in ons huis. Gaudo kon direct komen waar de andere...

Lees de hele review

Richard

Ik weet nu erg veel over muizen, veel tips gekregen. Prijs aan de hoge kant, mijn menig.

Stefanie

Ontzettend kundig bedrijf, prettige mensen en goed advies over bestrijding van div. Ongedierte.

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Arnhem

Ik heb eergisteren drie muizen gespot in onze woonkamer. Ik heb direct een aantal muizevallen gekocht, maar ik heb geen muis gevangen. Ik zie de muizen wel dagelijks. Aangezien ik de muzien niet zelf gevangen krijg, ben ik op zoek naar een ongediertebestrijder die mij van het muizenprobleem kan afhelpen. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn en wat dit gaat kosten.

3 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Wij hebben last van motten die in het huis rondvliegen. De motten gaan op alle meubels zitten. Het lijkt vooral alsof stof de voorkeur heeft. Wij hebben zelf al een hoop motten verwijderd in de gordijnen, maar de motten blijven terug komen. Graag willen wij wat advies over de verdere mogelijkheden.

4 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

In de spouwmuur aan de voorkant van het huis op de beganegrond bevindt zich een redelijk groot wespennest. Je ziet de hele dag wespen op- en aanvliegen. Ook in de slaapkamer aan de voorkant van huis bevinden zich af en toe wespen, doordat het raam openstaat. Ik ben op zoek naar een ongediertebestrijder uit Arnhem die het wespennest wil komen verwijderen.

6 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik vermoed dat ik last heb van bedwantsen in de slaapkamer. Ik heb 's nachts erg veel jeuk en heb allemaal kleine rode bultjes op mijn lichaam. ik vermoed dat dit bedwantsen beten zijn. Is het mogelijk dat er een ongediertebestrijder langs komt om te controleren of ik last heb van bedwantsen en wat de mogelijkheden zijn voor het bestrijden van de bedwantsen.

7 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik heb sinds een paar weken last van molshopen in de tuin, het hele gras is vernield. Ik heb een aantal mollenvallen geplaatst, maar ik heb nog geen enkele mol gevangen. Ik wil de mollen laten bestrijden op een diervriendelijke manier. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn.

8 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder