Uw lokale ongediertebestrijder in Arnhem

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Arnhem staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Arnhem werken we samen met OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie. Deze bestrijdingsdienst helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Arnhem trekt toeristen, maar ook ongedierte aan

Arnhem is een bruisende stad. De binnenstad biedt plaats aan allerlei winkels, restaurantjes, cafés, hotels, hostels en B&B’s. Hier komen natuurlijk veel dagjesmensen en toeristen op af. Helaas neemt deze laatste groep vaak ongemerkt bedwantsen mee op hun reis, waardoor steeds meer overnachtingsmogelijkheden last krijgen van bedbugs. Daarnaast zorgt al het zwerfvuil dat onder andere afkomstig is van de horeca, voor aanwas van ongedierte. Muizen, ratten en duiven komen op het afval af en zullen niet uit zichzelf weer vertrekken.

Naast het drukke centrum, biedt Arnhem ook rust. Het ligt namelijk midden in een groene omgeving. Aan de ene kant vindt u de Veluwe en aan de andere kant het uiterwaardengebied. Ook in de stad zelf kunt u genieten van de natuur, omdat er diverse parken zijn aangelegd. Daarnaast loopt de rivier de Rijn door Arnhem, die vooral door de pleziervaart en rondvaartboten gebruikt wordt. Heerlijk die natuur! Dat ervaren niet alleen mensen, ook ongedierte kan hier ontzettend van genieten. Vooral bruine ratten, muizen en kleine insecten houden hiervan.

Arnhem is ook een studentenstad. Vanwege de Hogeschool van Arnhem en de ARTEZ (hogeschool voor de kunsten) zijn hier veel studenten gevestigd, die bijna allemaal in speciale studentenwoningen wonen. Helaas worden deze huizen veelal niet goed schoongehouden, waardoor ze een walhalla worden voor allerlei ongedierte, zoals muizen, vliegen en kakkerlakken. Laten we Arnhem met z’n allen ongediertevrij maken en houden, door professionele ongediertebestrijders in te schakelen.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Arnhem, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Vanuit Arnhem krijgen we vooral meldingen van muizen, ratten, duiven, vliegen en kakkerlakken. Dit soort ongedierte zorgt heel snel voor een ware plaag!

Onze ongedierteverdelgers worden vaak ingehuurd in de gemeente Arnhem door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, horecabedrijven, winkeliers, huiseigenaren, studentenverenigingen, aannemers en makelaars. Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Arnhem naast de gezellige binnenstad om bekend staat. eWe begrijpen dat het niet gewenst is dat uw huis wordt gebruikt door een muizenfamilie of dat uw kantoorpand aan het water wordt geruïneerd door bruine ratten en duiven.

Om deze nare scenario’s te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar de beestjes. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Arnhem op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Arnhem. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Arnhem weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis. 

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Arnhem ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Arnhem is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde grachten en de studentenwoningen. Ongedierte is in een grote stad als Arnhem niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat uw huis ook een thuis wordt voor allerlei ongedierte, zoals kakkerlakken of dat uw monumentale kantoorpand stukje bij beetje wordt overgenomen door bruine ratten. Akelige situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Arnhem. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. Wij komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Arnhem. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Arnhem? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!