Ongediertebestrijding Arnhem

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Arnhem gewenst? Gelukkig sta ik, Jerry van OBI Property Care & Inspectie, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 30.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 25+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Arnhem nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Arnhem

Met spoed op zoek naar een ongediertebestrijder die snel naar Arnhem kan komen? Beestjes Kwijt zorgt ervoor dat jij eenvoudig in contact komt met ongediertebestrijding Arnhem! Niet voor niets beschikken wij over een landelijk netwerk van ervaren ongediertebestrijders. Nu een afspraak maken? Jerry van OBI Property Care & Inspectie komt je dan helpen. Geen plaag is voor hem te ernstig, geen beestje is voor hem te gek. Bel of mail ons en hij helpt je in no-time van het ongedierte af!

Van welk ongedierte in Arnhem heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Je moet er niet aan denken dat er ongedierte in of rond je woning of bedrijf zit. Komt het toch zo ver? Dan moet je onmiddellijk actie ondernemen! In dit overzicht vind je alle ongediertesoorten die in Arnhem kunnen voorkomen. Beestje gevonden? Bel dan ongediertebestrijding Arnhem voor een professionele oplossing!

Heb je moeite met het herkennen van het ongedierte? Of staat het beestje waar jij last van hebt er niet tussen? Dat geeft niets, want je kunt altijd contact opnemen met de ongediertebestrijder voor Arnhem. Hij komt dan langs voor een inspectie. Na herkenning van het beestje zal hij met een oplossing komen. In veel gevallen kan de bestrijding zelfs direct aanvangen!

Ongedierte bestrijden Arnhem: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Arnhem

In de binnenstad van Arnhem tref je allerlei winkels, cafés, restaurants, B&B’s en hotels aan. Studenten, dagjesmensen en toeristen maken graag gebruik van deze voorzieningen en dat zorgt voor een levendige, bruisende stad. Vervelend is wel dat er door al het bezoek veel (zwerf-)afval kan ontstaan. Dit afval kan dan ongedierte aantrekken, zoals duiven, muizen of ratten. Voor zowel bezoekers als bewoners wordt de stad dan een stuk minder aantrekkelijk!

In en om de stad ligt er ook veel groen en water. De rivier de Rijn loopt door de stad en die biedt veel bewoners en bezoekers de gelegenheid om pleziervaarten te maken. De stadsparken worden ook druk bezocht door wie het grijs van de stad even wil ontvluchten. Helaas is het zo dat al het water en het groen ook ongedierte kan aantrekken. Bruine ratten, muizen of wespen komen dan zowel bezoekers als bewoners plagen, en dan met name in de zomer.

Vanwege de Hogeschool van Arnhem en de hogeschool voor de kunsten zijn in de stad ook veel studenten gevestigd. Nu zijn niet alle studentenhuizen even rein, waardoor vliegen, kakkerlakken of muizen hun kans schoon zien. Comfortabel wonen is er dan niet meer bij, laat staan dat de studenten zich op hun studie kunnen concentreren!

Heb jij ook last van ongedierte in Arnhem? Met wat doe-het-zelf middelen kun je wat beestjes doden of vangen, maar bij heftige plagen betekent dit meestal dweilen met de kraan open. Laat het werk maar over aan Jerry van OBI Property Care & Inspectie, de specialist in ongedierte bestrijding in Arnhem. Hij pakt jouw probleem gericht aan: met de juiste tactiek en de juiste middelen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Arnhem

Ongedierte bestrijden in Arnhem is vaak maatwerk

Jerry van OBI Property Care & Inspectie is jouw aangewezen vakman als je last hebt van ongedierte in Arnhem. Hij vertelt je graag alles over de kosten, maar dan moet hij eerst een goed beeld krijgen van jouw ongedierteprobleem. De volgende vragen helpen hem om de kosten op een juiste en eerlijke manier voor je te bepalen:

  1. Om welke ongediertesoort gaat het?
  2. Hoe groot is de ongedierteplaag in of rond jouw woning of bedrijf?
  3. Welke bestrijdingsmethode zal het beste resultaat geven?
  4. Met welke middelen zal hij moeten werken?
  5. Hoeveel arbeidsuren zijn nodig om de klus tot een goed einde te brengen?

In veel gevallen zal een plan van aanpak worden opgesteld. Hierin omschrijft jouw expert alle benodigde werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Je weet precies waar je voor betaalt! Stem je in met zowel plan als prijs, dan pakt de expert de werkzaamheden zo snel mogelijk op. Succes gegarandeerd, want hij stopt niet voor al het ongedierte verdwenen is!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

G.a. uit Diemen

Prima ervaring, direct gekomen om wespen te bestrijden, met garantie, vriendelijk

Helma uit Erp

Aangenaam persoon die snel en effectief de wespen bestreden heeft

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Arnhem

Ik heb eergisteren drie muizen gespot in onze woonkamer. Ik heb direct een aantal muizevallen gekocht, maar ik heb geen muis gevangen. Ik zie de muizen wel dagelijks. Aangezien ik de muzien niet zelf gevangen krijg, ben ik op zoek naar een ongediertebestrijder die mij van het muizenprobleem kan afhelpen. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn en wat dit gaat kosten.

6 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Wij hebben last van motten die in het huis rondvliegen. De motten gaan op alle meubels zitten. Het lijkt vooral alsof stof de voorkeur heeft. Wij hebben zelf al een hoop motten verwijderd in de gordijnen, maar de motten blijven terug komen. Graag willen wij wat advies over de verdere mogelijkheden.

6 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

In de spouwmuur aan de voorkant van het huis op de beganegrond bevindt zich een redelijk groot wespennest. Je ziet de hele dag wespen op- en aanvliegen. Ook in de slaapkamer aan de voorkant van huis bevinden zich af en toe wespen, doordat het raam openstaat. Ik ben op zoek naar een ongediertebestrijder uit Arnhem die het wespennest wil komen verwijderen.

8 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik vermoed dat ik last heb van bedwantsen in de slaapkamer. Ik heb 's nachts erg veel jeuk en heb allemaal kleine rode bultjes op mijn lichaam. ik vermoed dat dit bedwantsen beten zijn. Is het mogelijk dat er een ongediertebestrijder langs komt om te controleren of ik last heb van bedwantsen en wat de mogelijkheden zijn voor het bestrijden van de bedwantsen.

9 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik heb sinds een paar weken last van molshopen in de tuin, het hele gras is vernield. Ik heb een aantal mollenvallen geplaatst, maar ik heb nog geen enkele mol gevangen. Ik wil de mollen laten bestrijden op een diervriendelijke manier. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn.

10 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder