Uw lokale ongediertebestrijder voor Rotterdam

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Rotterdam staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Rotterdam werken we samen met Ongediertemeldpunt. Eigenaar Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.”

Volgens Elroy is het heel belangrijk om problemen met ongedierte bij de kern aan te pakken. “Alleen gif strooien is vaak niet voldoende. Daarom kunnen we met verschillende materialen ook wering aanleggen. Niet alleen tegen vogels, maar ook tegen knaagdieren. Die kunnen immers door allerlei openingen in een gebouw geraken. Door alle openingen goed te dichten, kan er geen ongedierte meer binnenkomen.”

Ongediertemeldpunt helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Elroy Kerklaan Ongediertemeldpunt

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Rotterdam op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Rotterdam. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Rotterdam weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis. 

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Rotterdam ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Rotterdam? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Rotterdam trekt toeristen en ongedierte aan

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad, waar toeristen, dagjesmensen en studenten graag naartoe trekken. De grootste markthal van Europa, het nieuwe station en de vele gezellige horecazaken in het centrum hebben een grote aantrekkingskracht op mensen. Helaas is ongedierte hier ook gek op.

Aangezien Rotterdam de grootste havenstad van Europa is, is er ook veel water aanwezig in en rondom de stad. Samen met het aanwezige straatvuil en de eetgelegenheden is Rotterdam een vakantieoord voor ongedierte. Met name muizen, bruine ratten en duiven proberen de bedrijven en particulieren het leven zuur te maken. Bovendien nemen veel toeristen ongemerkt bedwantsen mee tijdens hun reis, waardoor ook Rotterdamse hotels steeds vaker de hulp van een professionele ongediertebestrijder moeten inroepen.

Door de dynamiek van deze grote stad, zijn de meeste bedrijven zeven dagen in de week open, waarbij het op zijn zachtst gezegd niet gewenst is dat een klant of gast oog in oog komt te staan met ongedierte. Naast de horeca en vele winkels, zorgen de studentenhuizen voor onderdak voor beestjes. Veelal worden deze panden niet goed schoongehouden, waardoor muizen, kakkerlakken en vliegen zich graag bij de studenten nestelen. Wanneer de beestjes een lekkere plek hebben gevonden, zullen ze niet uit zichzelf verhuizen. Het wordt hun thuis, waarbij de hele familie wordt uitgenodigd. Binnen enkele dagen tot weken heeft u te maken met een ongedierteplaag.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Rotterdam, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Rotterdam door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, aannemers en makelaars. Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Rotterdam naast het bruisende centrum en de enorme haven helaas ook om bekend staat. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer dat een gast of een klant de stuipen op het lijf wordt gejaagd door een rondspringende rat of kakkerlak.

Om dit te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar het ongedierte. Echter, wij raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Rotterdam is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde horecagelegenheden, kantoorpanden en de grote haven. Ongedierte is in een grote stad niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat uw klant opeens een muis tegenkomt in een pashokje of dat een gast samen met tientallen bedwantsen de nacht doorbrengt in een hotelkamer. Een situatie die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Rotterdam. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de plaagdierbestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. Wij komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Rotterdam en omgeving. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Rotterdam

Sinds een paar weken zien wij regelmatig ratten in de tuin. De gemeente heeft een klem geplaatst maar daarmee hebben we tot dusver geen succes. Het probleem lijkt alleen maar toe te nemen. 

donderdag 10 mei 2018
Tidemanstraat a, Rotterdam

Beste, wij hebben last van een wespennest op het dak. Op het dak komen is geen probleem. Echter om bij het wespennest te komen moet je een schuin dak over. Is dit iets waar jullie mij bij kunnen helpen? Ik hoor het graag.

vrijdag 20 april 2018
Prins Hendrikkade, Rotterdam

Goedendag, ik heb afgelopen weekend 2 muizen gezien in mijn huis. Nu heb ik vallen gezet, volgens mij heeft dit weinig effect. Kunt u mij verder helpen? Alvast bedankt voor uw reactie.

donderdag 19 april 2018
Mijnsherenlaan C, Rotterdam

Wij hebben last van muizen in onze woonkamer, omdat er onder de kastjes in het keukenblok een aantal gaten zitten in de vloer. Hierdoor kunnen de muizen makkelijk de woonkamer binnenlopen. We hebben al drie muizen gevangen in onze muizenvallen, maar we blijven last houden van dit ongedierte. Graag zouden wij een oplossing zien hiervoor. Ik hoor graag van u.

woensdag 18 april 2018
Paul Krugerstraat, Rotterdam

Geachte heer/mevrouw, wij wonen in een appartement en hebben al geruime tijd last van motmuggen in de keuken. 2 keer per week spoelen we alle afvoeren door, maar nu met het warmere weer eraan komt breekt de plaag weer uit. Het gaat echt om 10 tallen die niet weg te krijgen zijn. Wat te doen? Graag hoor ik zo spoedig mogelijk van U! 

dinsdag 17 april 2018
Epicurusstraat, Rotterdam

Wij hebben last van houtwormen. Wat is uw advies?

maandag 16 april 2018
Tennisstraat, Rotterdam

Mijn dochter heeft een aantal rode plekken op haar bovenbeen en wij vonden een wants in haar kamer. Kunt u ons hierbij helpen?

maandag 16 april 2018
Biezeveld, Rotterdam

Ik heb last van muizen in mijn huis. Al 4 doodgemaakt, maar ze blijven komen. Wat te doen?

dinsdag 10 april 2018
Amrlandsestraat, Rotterdam

Ik denk dat ik last heb van houtworm. Ik heb er tot nu toe eentje  gesignaleerd in huis. Er zitten ook kleine gaatjes in mijn tafel. Wat is uw advies?

maandag 9 april 2018
Terschellingsestraat, Rotterdam

Hallo, ik heb last van tapijtkevers zijn. Ze zitten na terugkomst van een weekendje weg in heel mijn huis. Kunnen jullie hier iets aan komen doen?

zaterdag 7 april 2018
Bergse Linker Rottekade, Rotterdam

Wij hebben last van bedwantsen. Wat te doen?

donderdag 5 april 2018
Wolphaertsbocht, Rotterdam

Mijn kat heeft last van vlooien, daardoor zitten er inmiddels vlooien in het hele huis. Kunt u een keer langs komen?

donderdag 5 april 2018
Josephlaan, Rotterdam

Al een kleine maand ruiken we met af en toe een nare geur bij binnenkomst van woning, nu loop ik net keuken in en daar ligt een kakkerlak midden op de vloer op zijn rug, graag wil ik bekijken wat jullie kunnen doen om erger te voorkomen. Ik hoor graag van jullie.

zaterdag 31 maart 2018
Amelandseplein, Rotterdam

Ik heb last van bedwantsen. Kunt u mij verder helpen?

vrijdag 30 maart 2018
Djeddalaan, Rotterdam

Hallo, wij hebben allerlei kleine kevertjes in huis. Ik heb geen idee wat voor soort het is. De beestjes zitten zowel in de slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer. Ik zou graag willen weten wat het voor beestjes zijn, waar ze vandaan komen en of jullie ze kunnen verwijderen. Ik hoor graag van jullie!

maandag 26 maart 2018
Oostplein, Rotterdam

Ik heb last van bedwantsen in slaapkamer. Wat kunnen jullie hier tegen doen?

woensdag 14 maart 2018
Drinkwaterweg, Rotterdam

Ik heb last van bedwantsen. Kunt u zsm langs komen?

woensdag 14 maart 2018
Drinkwaterweg, Rotterdam

Muggenplaag in huis, Wat te doen?

woensdag 14 maart 2018
Blankershoek, Rotterdam

We zagen een muis lopen in de keuken en we willen hier graag van af. Zou u contact met ons op kunnen nemen?

woensdag 7 maart 2018
Schieweg, Rotterdam

Bij ons in huis horen we muizen tussen ons plafond lopen. Wat kan ik hier tegen doen?

dinsdag 6 maart 2018
Oudedijkse Schiekade, Rotterdam

Afgelopen zondag kwam ik vliegende torretjes tegen in m'n keukenkastjes. In het ene kastje was een pak paneermeel aangetast door uitvlieggaatjes. In het kastje ernaast was een pakje detox ook aangetast. Na een zoektocht op internet kwam ik uit bij de broodkever. Dit moet echter nog bevestigd worden. Ondertussen heb ik alle mogelijke voedselbronnen weggegooid en ben ik aan een grote schoonmaak begonnen. Inmiddels heb ik in m'n teakhouten servieskast die tegenover het aanrecht staat, ook allerlei gaatjes ontdekt. En nu binnenin de kast ook zaagsel. Kan dit met elkaar te maken hebben? Of heb ik de pech met 2 verschillende ongedierte tegelijk te maken te hebben? Ik ben overigens eind januari verhuisd. De kast heb ik in november via Marktplaats aangeschaft en heeft eerst op m'n oude adres gestaan. Daar heb ik nooit last gehad. Ik hoor graag zsm van u!

donderdag 1 maart 2018
Sionstraat, Rotterdam

Goedendag, wij hebben sinds een aantal maanden last van vlindertjes. Dit begon in de keuken. Daar vonden we bedorven walnoten. Wij dachten dat dat de oorsprong was en ervan af te zijn door de noten weg te gooien, maar helaas. In de voorraadkast zien we bijna dagelijks vlindertjes. Na een grote schoonmaak van de voorraadkast dachten we ervan af te zijn.We blijven vlindertjes zien. Bij het schoonmaken van de voorraadkast zijn we wel een soort van wormhulsjes tegengekomen. Alsof wormen zich ontpopt hebben. Bij de allereerste keer in de keuken heb ik bijna een week lang dagelijks wormen doodgemaakt. Ik kan alleen de oorsprong nu niet vinden.  Kunnen jullie ons helpen?

vrijdag 23 februari 2018
Dick Ketstraat, Rotterdam

Last van muizen

vrijdag 23 februari 2018
Schiedamseweg, Rotterdam

Wij hebben erg veel overlast van 'grasvliegjes'. Inmiddels twee weken zelf aan het spuiten en diverse gaten gedicht richting dak. Inmiddels ook veel vliegjes bij de buren op zolder. Waarschijnlijk zit de oorzaak onder de dakpannen en met het zonnetje komen eitjes uit. Hoop dat er onder pannen gif gespoten kan worden en de oorzaak verholpen.

woensdag 21 februari 2018
diepenbrocklaan, Rotterdam

Vandaag 3 muizen in 2 uur tijd gezien. Van de huisgenoten vernomen dat dit al een tijd het geval is. Echter zijn er 2 in de voorraadkast gekropen en hebben zich te goed gedaan aan eten. Wij zijn woonachtig op de tweede en derde verdieping. Vernomen dat beide onderburen hier ook last van hebben. Mijn vraag luidt dus, is dit probleem aan te pakken en aan welke prijs moet ik hierbij denken?

donderdag 15 februari 2018
Dunantstraat, Rotterdam

Wij hebben last van beestjes, maar hebben geen idee wat voor beestjes het zijn. Kunt u hiervoor een keer langs komen?

maandag 5 februari 2018
Terschellingsestraat, Rotterdam

Goedemorgen, vannacht werd ik wakker van heftige kriebel door onverklaarbare bultjes op mijn dijbenen en onderarmen. Ik denk dat het bedwantsen zijn. Hoewel het voor mij onverklaarbaar is hoe dit ineens is gekomen. Indien mogelijk, zou ik zeer graag een afspraak maken voor een controle/ bestrijding. Ik hoor graag van u! Alvast ontzettend bedankt! 

zaterdag 3 februari 2018
Libellenstraat B, Rotterdam

Ik heb nu voor de derde maal een rood plekje in aan de bovenkant van mijn rechter bovenbeen, die is ontstaan tijdens het slapen. Ik denk dat het bedwantsen zijn. Kunt u een keer komen kijken?

maandag 29 januari 2018
Stadhoudersweg, Rotterdam

We hebben last van muizen tussen het plafond. Wat te doen?

maandag 29 januari 2018
Proveniersplein, Rotterdam

Ik heb last van bedwantsen. Wat is uw advies?

maandag 29 januari 2018
Bergselaan, Rotterdam

Wij horen in de nacht en ochtend geschuifel in het plafond. Geen sporen in de leefruimte voorzover wij kunnen zien. Kunt u hiermee helpen?

zaterdag 27 januari 2018
Schansstraat, Rotterdam

Goedenavond, ik heb een muis gevonden die in een kleine ruimte in mijn keuken zit. Ik heb eigenlijk geen idee waar hij zich nog meer kan schuilhouden. Het is er volgens mij maar 1 en dat wil ik ook zo houden. Ik hoop graag van jullie te horen. 

zaterdag 20 januari 2018
Stadhoudersweg, Rotterdam

Wij hebben sinds oudjaarsdag gemerkt dat er een muis/muizen in huis is/zijn. We willen er graag van af. Wat te doen?

vrijdag 19 januari 2018
Homerusstraat, Rotterdam

Wij hebben last van muizen. Hoe komen we ervan af?

dinsdag 16 januari 2018
Liede, Rotterdam

Goedendag, wij hebben last van muizen. Het betreft een massagesalon, dus het is belangrijk dat we de muizen kunnen bestrijden. Zou u contact met ons op kunnen nemen?

maandag 15 januari 2018
Dordtselaan, Rotterdam

Hallo, ik heb last van bedwantsen in mijn kamer. Ik zou hiervoor iemand langs willen laten komen voor bestrijding. De bedwantsen zitten voornamelijk in het bed, maar ook in mijn bank. Het probleem speelt al lange tijd, maar is pas nu opgemerkt. Ik zou graag zo snel mogelijk iemand langs willen laten komen. Ik hoor graag van u.

vrijdag 12 januari 2018
Pleinweg, Rotterdam

Mijn tante heeft last van zwammen, ze wil er graag vanaf. Kunt u een keer langs komen?

dinsdag 9 januari 2018
Saffierstraat, Rotterdam

Ik heb erg veel last van bedwantsen. Kunt u mij hier zo spoedig mogelijk vanaf helpen?

donderdag 28 december 2017
Spinet, Rotterdam

Hoe kun je checken of je bedwantsen in huis hebt? Een tijdje geleden zag ik een beestje in mijn kamer, dat daar op leek. Ik zie geen sporen op mijn matras maar maak me toch zorgen. Het zou fijn zijn als jullie langs kunnen komen om dit te checken.

vrijdag 22 december 2017
Adriaan Kooningsstraat, Rotterdam

Ik heb muizen in huis ontdekt. En zou hier vanaf willen komen. Er zijn al meerdere gevangen of dood aangetroffen in huis. Kunt u mij verder helpen?

donderdag 21 december 2017
Moerkerkestraat, Rotterdam

Beste, mijn moeder woont in een flat en heeft last van duiven. We hebben geprobeerd de duiven te verjagen maar zonder succes. Ik zie uw reactie graag tegemoet!

maandag 11 december 2017
Pirandellostraat, Rotterdam

Hulp nodig bij het verwijderen van een hardnekkige vlooienplaag. Ik hoor graag van u.

woensdag 6 december 2017
Bottelroos, Rotterdam

Hallo, ik heb al 3 weken last van muggen in huis. Ik heb verschillende dingen geprobeerd, maar ik krijg de muggen niet weg. Hopelijk kunt u mij hier wel vanaf helpen.

vrijdag 1 december 2017
Azaleastraat, Rotterdam

Wij hebben ontzettend veel last van muggen en kunnen de oorzaak maar niet achterhalen. Daarom willen wij ontzettend graag van dit probleem af. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

maandag 27 november 2017
Azaleastraat, Rotterdam

Sinds drie weken heb ik last van kleine beestjes in mijn woning. De beestjes zijn vooral actief in avond/nacht en vooral in bed. Ook is er een larf gevonden. De beestjes steken/bijten. Graag wil ik jullie mening om welke beestjes het gaat, en wat hier aan te doen valt.

maandag 27 november 2017
Goudseplein, Rotterdam

Sinds 2 weken zit het hele huis onder de dikke zwarte vliegen. Kan de oorzaak niet vinden. Kunt u mij verder helpen?

zaterdag 25 november 2017
Nieuwe binnenweg, Rotterdam

We hebben sinds enige tijd een muis of muizen. Daar willen we graag vanaf. Ik hoor graag van u.

woensdag 22 november 2017
Berglustlaan, Rotterdam

Wij hebben last van muizen in de schuur. Zowel bij de buren als bij ons. Schuren zijn met elkaar verbonden. Kunt u een keer langs komen?

donderdag 16 november 2017
Erroll Garnerstraat, Rotterdam

Hallo, wij hebben een restaurant met een muizen probleem. Dit probleem is nog niet uit de hand gelopen, daarom willen we het z.s.m. opgelost hebben. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

maandag 13 november 2017
Delftseplein, Rotterdam

Wij zouden graag onze jachthaven rattenvrij willen laten maken. Kunt u mij verder helpen?

maandag 13 november 2017
Stadionweg, Rotterdam

Mogelijk heb ik bedwantsen meegenomen uit Marokko. Ik heb de kenmerkende bultjes, maar ik ben er niet geheel zeker van. Ik zou graag willen dat iemand poolshoogte komt nemen óf het inderdaad bedwantsen zijn, en vervolgens zou ik ook graag professionele bestrijding willen. Ik hoor graag van u.

maandag 6 november 2017
Vissersdijk, Rotterdam

Ik heb last van vliegjes op zolder, de vliegjes blijven ondanks het koude weer verschijnen. Wat is uw advies?

vrijdag 3 november 2017
Diepenbrocklaan, Rotterdam

Hallo, 2 gezinsleden hebben last van vlooienbeten, en een allergische reactie daarop. Daarnaast hebben wij last van muizen (ondanks de kat). Wij zouden graag advies willen hebben van een professionele ongediertebedstrijder.

vrijdag 3 november 2017
Inkarnaatklaver, Rotterdam

Ik weet niet zeker of we een muizenplaag, maar heb wel een muis op klaarlichte dag zien rennen door de woonkamer. Wij denken dat we last hebben van een muizenplaag. Kunt u ons hiermee helpen? 

vrijdag 27 oktober 2017
Cicerostraat, Rotterdam

Met name onze dochter van 2 wordt door een onbekend dier gestoken. We hebben poezen gekregen die vlooien hadden bij binnenkomst, maar die zijn inmiddels behandeld. Ik zie ook geen beestjes of uitwerpselen, maar ik zou ze erg graag verwijderd willen hebben. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

donderdag 26 oktober 2017
Jeroen Boschlaan, Rotterdam

Goedendag, ik heb vandaag vlooien geconstateerd bij mijn honden en ik heb ze direct behandeld met anti vlooien middel. Ik zie geen vlooien in huis maar wil voor alle zekerheid mijn huis toch laten behandelen met een bestrijdingsmiddel tegen vlooien. Ik hoor graag van u.

donderdag 26 oktober 2017
Weipad, Rotterdam

Wij hebben last van een uitbraak van vliegjes. Graag zou ik z.s.m. een afspraak maken om de vliegjes te laten bestrijden. Ik hoor graag van u.

zondag 22 oktober 2017
Bethaniëlaam, Rotterdam

Ik wil graag dat mijn huis gereinigd wordt van vlooien, ik heb er al een hele tijd last van. Ik hoop z.s.m. van u te horen.

zaterdag 21 oktober 2017
Dirk Wittestraat, Rotterdam

Wij denken dat we bedwantsen hebben. We worden nu ongeveer 2/3 weken gebeten, maar we zien niet door wat. Is het mogelijk of een collega van u vrijblijvend bij ons komt om te kijken of wij wel echt bedwantsen hebben? In afwachting van uw reactie. 

zaterdag 21 oktober 2017
Burgemeester van Walsumweg, Rotterdam

Wij hebben al bijna 2 jaar een geur op de zolder, het stinkt naar urine. kunt u ons hiermee helpen?

zaterdag 21 oktober 2017
Jean Sibeliusstraat, Rotterdam

ik heb ongeveer 2 jaar sloophouten meubelen in huis. In de bootkast van deze meubelen hoor ik al lange tijd gekraak. Van wat ik op het internet gelezen heb, heb ik last van een boktor. Ik vermoed dat de boktor in mijn kast ontpopt is tot volwassen boktor en hij uitgevlogen is en ik hem toen heb gevangen. ik heb 2 weken geen gekraak meer in mijn kast gehoord totdat ik nu helaas wel weer gekraak hoor. ik vermoed nu dat er meer larven van de boktor in mijn kast zit. wat kan  u hieraan doen?

donderdag 19 oktober 2017
Scottstraat, Rotterdam

Ik heb last van vlooien in huis. Ik heb alles geprobeerd, maar niks helpt ze komen steeds terug. Wat te doen?

woensdag 18 oktober 2017
Gemshoorn, Rotterdam

Ik vind zojuist 3 bedwantsen op het hoofdboard van mijn boxspring. Ik ben er helemaal naar van en zou deze graag willen laten verwijderen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

dinsdag 17 oktober 2017
Frits Ruysstraat, Rotterdam

Hallo meneer/mevrouw, ik heb in de zomer erg last gehad van rioolvliegjes in de badkamer. Ik dacht dat ze niet schadelijk konden zijn en heb deze vliegjes elke keer weggespoeld in de douche. Nu vannacht zag ik allemaal kleine wormpjes kruipen in het hoekje van de douche bij de kitrand. Ik heb al 3 weken geen last meer van deze vliegjes maar, nu dus wel de larven ontdekt. Ik ben super hysterisch, omdat ik smetvrees heb en ik zit vaak in de douche op de grond en ben nu ook bang dat ze op mijn huid zijn gekropen.Sinds de laatste week heb ik ook erg veel last van jeuk over heel mijn lichaam vooral als ik in bed lig. Ik maak één keer in de twee weken de kit randjes en de vloer schoon met bleek en ik stop elke dag chloor in het afvoer putje. Wat kan ik nu het beste doen? Ik heb ook regelmatig last van zilvervisjes en andere rare soorten insecten terwijl ik heel erg hygiënisch ben. Ik zie uw reactie graag tegemoet. 

zondag 15 oktober 2017
Van Swietenlaan, Rotterdam

Ik heb last van bedwantsen. Wat is uw advies?

maandag 9 oktober 2017
Weena, Rotterdam

Wij hebben sinds een paar weken last van kleine zwarte beestjes in huis. Ze zijn iets kleiner dan een halve centimeter . Ze zitten voornamelijk op de muren van de begaande grond. Het schildje is hard . Wij denken zelf snuitkevers, maar willen het graag zeker weten. Ik hoor graag van u.

zondag 8 oktober 2017
Onzenoord, Rotterdam

Ik heb de laatste weken dagelijks grote spinnen in huis. Hier wil ik graag van af. Als ik er een weg haal zit er de volgende dag weer een nieuwe. Wat zijn de mogelijkheden en tot hoever is dit te bestrijden?

dinsdag 3 oktober 2017
Stolkstraat, Rotterdam

Hallo, ons hele huis zit vol met muggen. We weten niet vanuit waar het komt. Dit is al jaren het geval. Wat is uw advies?

zondag 1 oktober 2017
van Speykstraat, Rotterdam

Ik heb al een hele tijd last van zilvervisjes. Ik heb al een aantal keer gespoten met een spray, maar ze komen steeds terug. Ik hoor graag van u wat te doen.

donderdag 28 september 2017
Volmarijnstraat, Rotterdam

De panden naast ons worden verbouwd en sindsdien hebben we last van muizen. Kan iemand langs komen om te kijken of ergens een nest zit?

woensdag 27 september 2017
Parklaan, Rotterdam

Binnnen het dierenopvangcentrum Rotterdam hebben wij veel last van muggen. Wij willen graag hierover advies om deze ongewenste dieren te voorkomen en te verhelpen.

dinsdag 26 september 2017
Abraham van Stolkweg, Rotterdam

Wespennest in compostbak, graag eerst even contact.

maandag 25 september 2017
Keyenburg, Rotterdam

Er is ontdekt dat er in de keuken kakkerlakken zijn. Ik heb eerst geprobeerd de kakkerlakken zelf te bestrijden, zonder enig succes. Ik hoop dat u mij hier vanaf kunt helpen.

maandag 25 september 2017
Sibajakstraat, Rotterdam

Ik zoek een bestrijder voor de bedwantsen in mijn studio. Ik denk dat ze achter de plinten zitten. Kunt u een keer komen kijken?

maandag 25 september 2017
Baljuwstraat, Rotterdam

Gisteravond een muis in de woonkamer gezien, deze heeft ook een gat in een kussen in de woonkamer gebeten. Hiervoor niet bekend met overlast van muizen. Ik hoor graag wat te doen.

zaterdag 23 september 2017
Prins Hendrikkade, Rotterdam

Ik vermoed dat er een muizenplaag is in het pand waar ik woon. Ik heb al meerdere malen muizen door mijn kamer zien rennen, en heb er ook al een stuk of 4 vermoord. Dit speelt al weken en zou graag hebben dat het stopt.  Ik hoop zo spoedig mogelijk een reactie te krijgen. 

zaterdag 23 september 2017
Schietbaanlaan, Rotterdam

ik heb ineens heel veel last van vliegen in de kinderkamers en heb vandaag de kamers grondig met bleekwater schoongemaakt en nog blijven de vliegen komen. Ik hoor z.s.m. van u.

donderdag 21 september 2017
Burgemeester Molenaarstraat, Rotterdam

Veel versufte wespen op onze zolder. We hebben een oud appartement (2 bovenste verdiepingen) in Rotterdam. Het is me nog niet duidelijk waar ze vandaan komen. Wat kan ik doen?

zondag 17 september 2017
Berkelselaan, Rotterdam

Wij hebben een soort vliegjes waar wij niet vanaf komen thuis. Dit is gekomen nadat het huis boven een tijdje heeft leeggestaan. Kunt u ons hier vanaf helpen?

zaterdag 16 september 2017
Hoogenwaardstraat, Rotterdam

Ik vermoed dat ik last heb van een houtworm / huisboktor in onze houten tafel. Wat is uw advies?

vrijdag 15 september 2017
Bergstraat, Rotterdam

ik heb last van muizen. Kunt u mij verder helpen?

vrijdag 15 september 2017
Stadhoudersweg, Rotterdam

Hallo, onze keuken zit vol met muggen. Er zitten geen ramen, dus moet de plaag wel vanuit de keuken zelf komen. Wat te doen?

donderdag 14 september 2017
Oostzeedijk, Rotterdam

Ik denk dat er bedwantsen in mijn slaapkamer zitten, maar ik weet het niet zeker. Kunt u een keer komen kijken?

dinsdag 12 september 2017
Nieuwe Binnenweg, Rotterdam

Sinds een paar maanden heb ik last van bedwantsen. Ik heb spray gebruikt, en heb er een paar doodgemaakt maar komen elke keer weer terug. De bedwantsen zijn alleen in de slaapkamer aanwezig, als we worden gebeten worden het hele grote rode bulten Ik hoop dat u mij verder kan helpen.

dinsdag 12 september 2017
Millinxstraat, Rotterdam

Ik heb last van muizen. Kunt u een keer langs komen?

maandag 11 september 2017
Essenburgsingel, Rotterdam

Ik kom net terug van vakantie, en ik heb last van rode bulten. Ik ben dus bang dat ik wellicht de bedwantsen mee naar Nederland heb genomen. Ik ontvang graag jullie advies. 

vrijdag 8 september 2017
Kipstraat, Rotterdam

Ik heb last van muizen in keuken en wil hiervan af. Kunt u mij verder helpen.  Alvast bedankt.

donderdag 7 september 2017
Maashaven, Rotterdam

Wat kost het om een wespennest te verwijderen in de grond? Ze zitten in onze voortuin. Graag een prijs incl voorrijkosten

woensdag 6 september 2017
Zevenoord, Rotterdam

Geachte heer/mevrouw, sinds een tijd heb ik  last van muizen. In het begin vond ik uitwerpselen onderin keukenkastjes, maar ik heb die openingen dichtgemaakt. Er komt nu een steeds sterkere geur van onder de keukenplint, en ik hoor soms geluiden. Doet u bij een 'behandeling' ook het afdichten van openingen bij kruipruimte/keuken, schoonmaak van uitwerpselen? Of is het puur het bestrijden van de muizen zelf.  Ik kijk uit naar uw reactie. 

woensdag 6 september 2017
Oostmaaslaan, Rotterdam

We hebben sinds enige tijd last van muizen. Wat te doen?

maandag 4 september 2017
Agatha de bruijnkade, Rotterdam

We hebben last van zilvervisjes in de keuken, badkamer en slaapkamer. Wat is uw advies?

maandag 4 september 2017
Leo Gestelstraat, Rotterdam

Heb last van een wespennest in de spouwmuur. Kunt U mij verder helpen?

zondag 3 september 2017
Georges Vantongerloohof, Rotterdam

Ik heb last van rioolvliegjes vanuit de kruipruimte. We zien bij inspectie geen schade aan het riool en daarbij is het elk jaar in de zomer een terugkomend probleem doordat onze kruipruimte vochtig. Zelf al het een en ander geprobeerd aan bestrijding, het wordt dan even wat minder en vervolgens komt het weer terug. Ik hoop dat u ons verder kan helpen.

zondag 3 september 2017
Krommenoord, Rotterdam

Ik heb last van vlooien in huis. Hoe kom ik er van af, heb bijna al van alles geprobeerd. Ik hoor graag van u.

woensdag 30 augustus 2017
Nieuwe Boezemstraat, Rotterdam

Goedemorgen, sinds een paar dagen last van muizen in mijn woning, heb in eerste instantie geprobeerd om zelf de muizen te bestrijden, maar dit is niet gelukt. Ik hoor de muizen nu ook in de nacht en zie sporen overdag. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

dinsdag 29 augustus 2017
Dordtselaan, Rotterdam

Ik heb last van muizen tussen het plafond en de vloeren. Ik hoop dat u mij hier vanaf kan helpen.

zaterdag 26 augustus 2017
Floretstraat, Rotterdam

Ik heb last van jeuk en rode bultjes, ik vermoed dat het bedwantsen zijn. Kunnen jullie langs komen om te kijken of het betwantsen zijn, en deze dan verwijderen?

zaterdag 26 augustus 2017
Lombardkade, Rotterdam

In huis hebben we last van zilvervisjes en en broodkevers. Wij willen hier graag vanaf. Ik hoor graag van u.

vrijdag 25 augustus 2017
Rotterdam

We hebben last van muizen tussen het plafond. Ik hoor graag van u.

woensdag 23 augustus 2017
Dordtselaan, Rotterdam

We hebben last van motvliegen, we willen hier graag vanaf. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

maandag 21 augustus 2017
Schelmeroord, Rotterdam

Ik heb last van een vlooienplaag, graag wil ik deze verwijderd hebben.

maandag 21 augustus 2017
Van Malsenstraat, Rotterdam

Ik heb last van vliegen in de kruipruimte, wanneer het een beetje warmer wordt hebben we elk jaar weer last van duizenden kleine vliegjes welke lijkt op latrinevliegen. Meerdere opties zelf geprobeerd maar blijven terugkomen. Wellicht kunt u ons verder helpen.

zaterdag 19 augustus 2017
Krommenoord, Rotterdam

We hebben last van een muizenplaag, maar we weten niet waar ze vandaan komen. Ik hoop dat u ons hier vanaf kan helpen.

donderdag 17 augustus 2017
van Citterstraat, Rotterdam

Ik heb last van een wespennest. Kunt u een keer langs komen?

woensdag 16 augustus 2017
Wissekerkestraat, Rotterdam

We hebben last van kleine gaatjes in de tafel, afkomstig van houtwormen. Ook zien we wat grotere ovale gaatje, dus mogelijk afkomstig van een boktor. Omdat we het huis volledig aan het verbouwen en het daardoor erg stoffig is in huis kunnen we niet zien of er ook zaagsel uit de gaatjes komt. We weten dus niet of het een oud/verholpen probleem is of niet. Wat is uw advies?

maandag 14 augustus 2017
Hooglandstraat, Rotterdam

Wij hebben last van ratten in de tuin. Nu hebben wij van de gemeente 2 bakken met klemmen gekregen, en zelf hebben we nog een aantal bakken met gif bijgeplaatst, maar dit alles brengt niet het gewenste resultaat. Graag zouden wij willen weten wat u voor ons kan betekenen. Alvast bedankt.

maandag 7 augustus 2017
's-Gravenwetering, Rotterdam

Ik heb last van zilvervisjes in mijn huis. Ze zitten in alle kamers. Wat is uw advies?

vrijdag 4 augustus 2017
Bredenoord, Rotterdam

De afgelopen week heb ik in huis al enkele keren een springend beestje gezien wat veel weg heeft van een vlo. Ik ben ook verschillende keren gebeten en begin me af te vragen hoe ik er vanaf kan komen. We hebben zelf geen huisdieren en vrezen dat het misschien via de kat van de buren binnengebracht werd. (Die kat loopt hier sporadisch binnen) Ik ontvang graag info over de werkwijze.  Alvast bedankt.

donderdag 3 augustus 2017
Stadhoudersweg, Rotterdam

Hallo, sinds enkele weken hebben wij muizen in huis. We hebben iedere dag achter de bank nieuwe keuteltjes, we hebben ze al twee keer 's avonds door onze woonkamer zien rennen. We hebben een aantal muizenvallen gezet, maar daar zijn ze niet van onder de indruk. We durven niet zo goed zelf met gif te gaan experimenteren, omdat we een baby hebben rondkruipen. Dit maakt het probleem voor ons vooral iets wat we niet willen aankijken. We weten niet zo goed wat we moeten of kunnen doen. De buren hebben er ook last van. Alvast bedankt voor uw reactie.

woensdag 2 augustus 2017
Ommoord Rotterdam, Rotterdam

Wij hebben last van muizen in onze klimhal. Wij hebben al een jaar klapvallen neergezet maar het probleem blijft terugkeren. Graag hoor ik wat te doen.

woensdag 2 augustus 2017
Keilestraat, Rotterdam

Goedemiddag, in onze woning met meerdere studentenkamers en studio's, hebben wij al een tijd last van muizen. We hebben ze vorig jaar ook gehad en toen zelf met lokdozen/vallen in de weer geweest. Ze zijn nu weer terug en ondanks lokdozen, blijven ze maar komen. Graag bestrijding van de muizen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

dinsdag 1 augustus 2017
Groen van Prinstererstraat, Rotterdam

Wij hebben een appartementencomplex met 10 appartementen. Deze verhuren wij aan toeristen of zakelijke gasten. Nu hebben wij vandaag een gast die last heeft gehad van waarschijnlijk bedwantsen.  Hoe gaat het in zijn werk en hoelang kan ik een appartement daarna niet meer verhuren. Ik hoor graag van u.

dinsdag 1 augustus 2017
Eendrachtsweg, Rotterdam

Gisteren heb ik bedwantsen aangetroffen in mijn studio appartement. Wat te doen?

donderdag 27 juli 2017
Westzeedijk, Rotterdam

Ik zie muizen in mijn huis lopen. Ze komen vanuit de kasten en onder de keuken vandaan. Wat te doen?

woensdag 26 juli 2017
Goereesestraat, Rotterdam

Ik heb last van muizen in de onderste keukenkasten. 's Avonds last van knarsende geluiden. Ik vind keutels in de woonkamer. Ik wil hier graag vanaf. Ik hoor graag van u.

maandag 24 juli 2017
Oldegaarde, Rotterdam

Ik woon in een studioappartement in Rotterdam. Toen ik van de week thuis kwam, zat mijn hele appartement onder de motmuggen. Wat te doen?

vrijdag 21 juli 2017
Baan, Rotterdam

Hallo, bij het opruimen van de kelder, wilden we een oud kleed weg gooien. Toen we het kleed wilden optillen kwamen er honderden bijen uit het tapijt gevlogen. Er zit dus een bijennest in het tapijt. Kunt u een keer langs komen?

woensdag 12 juli 2017
Middenhagen, Rotterdam

We denken last te hebben van woelmuizen in de tuin. Wat te doen?

dinsdag 11 juli 2017
Valkhofstraat, Rotterdam

We hebben last van een bijenplaag onder het terras. Wat is uw advies?

dinsdag 4 juli 2017
Oldegaarde, Rotterdam

Enkele jaren terug hebben we muizen in huis gehad. Nu sinds enkele dagen hebben we weer muizen gezien, maar ze ontsnappen uit de muizenval. Kunt u ons hier vanaf helpen?

dinsdag 4 juli 2017
Einsteinplaats, Rotterdam

Hallo, ik heb last van muizen in mijn kledingkast. Kunt u zo spoedig mogelijk een keer langs komen?

maandag 3 juli 2017
Van Weelstraat, Rotterdam

Wij hebben al lange tijd last van ratten in de kelder, kruipruimte, plafond keuken, en laatst zelfs in de keukenkastjes. Meerdere malen gemeld bij de gemeente die doet niets. We zetten vallen en vangen ze ook, maar niet allemaal. Kunt u ons hier vanaf helpen?

maandag 3 juli 2017
Oostzeedijk, Rotterdam

Mijn schoonzus heeft al meerdere dode muizen/ratten in huis aangetroffen en hoort de beesten over het rieten plafond lopen. Waarschijnlijk doordat daar ook regelmatig dode beesten liggen weg te rotten, heeft zij ook last van vliegen/vlooien die uit het plafond komen, wat regelmatig leidt tot stankoverlast. Kunnen jullie helpen om haar van deze plaag af te komen? Ik hoor graag van jullie.

zondag 2 juli 2017
Gordelweg, Rotterdam

Wij hebben last van muizen in ons huis. Wat kunnen jullie doen om ze weg te krijgen?

vrijdag 30 juni 2017
Blommersdijkselaan, Rotterdam

Ik heb last van motvliegjes, dat komt doordat onze rioliering gebroken was en er nu water staat in de kruipruimte. Ze komen ook duidelijk uit de kruipruimte. De riolering wordt nu gemaakt. Ik wil daarna graag de motvliegjes laten verdelgen. Alvast bedankt voor de reactie.

donderdag 29 juni 2017
Lijsterbeslaan, Rotterdam

Mijn probleem is dat ik last heb van muizen. Ik zelf heb van alles geprobeerd om de muizen te bestrijden, niks wil werken. Ik weet mij geen raad meer. Kunt u zo spoedig mogelijk een keer langs komen?

donderdag 29 juni 2017
Lede, Rotterdam

Ik heb last van een klein soort ongedierte, ik weet niet wat voor soort het is. Kunt u een keer langs komen?

dinsdag 27 juni 2017
Polderlaan, Rotterdam

Wij hebben last van motmuggen. Vermoedelijk zit er een nest in de kelder. Kunt u ons hier vanaf helpen?

maandag 26 juni 2017
Prinses Margrietlaan, Rotterdam

Ik heb overal jeuk en dikke bulten. Ik vermoed dat ik last heb van bedwantsen. Kunt u een keer langs komen?

zaterdag 24 juni 2017
Grote Beer, Rotterdam

Ik heb altijd jeuk als ik in bed lig, en heb soms rode lijnen op mijn lichaam. Ik heb geen idee wat het is. Ik hoor graag van u.

vrijdag 23 juni 2017
Mathenesserdijk, Rotterdam

Wij hebben twee honden in huis die opeens last hebben van vlooien. Nu merken we dat wanneer we de honden hebben behandeld met vlooienshampoo dat er bijna direct opnieuw vlooien op de honden terug te vinden zijn. Nu hebben wij alle hondenkussens al weggegooid, maar we hebben een stoffen bank waar de honden altijd op liggen. Nu weten we zeker dat hier ook vlooien(eitjes) in zullen zitten en de rest van het huis is dan natuurlijk ook niet veilig meer. Kunt u een keer langs komen?

woensdag 14 juni 2017
Mijnsherenlaan, Rotterdam

Beste, kunnen jullie ook duivenpinnen plaatsen? Ik hoor graag van u.

zaterdag 10 juni 2017
Ooievaarstraat, Rotterdam

Mijn buren en ik hebben al sinds vorig jaar zomer last van muggen. Er hangt een hele rioollucht in het appartement en in de kelder. De centrale hal waar de riolering is word niet gerepareerd en de muggen worden ook niet bestreden. Kunt u zo spoedig mogelijk een keer langs komen?

woensdag 31 mei 2017
Bellevoysstraat, Rotterdam

Ik heb een rat gezien in mijn kruipruimte en hoor gekras en gekrabbel in het plafond. Wat is uw advies?

dinsdag 30 mei 2017
Koninginneweg, Rotterdam

Ik hoor in de nacht muizen lopen tussen de muren. Ik wil hier graag vanaf. Ik hoor graag van u.

maandag 29 mei 2017
Willem Buytewechstraat, Rotterdam

We hebben last van bijen die aan- en wegvliegen in de muur aan de buitenkant van onze tuin. Wij kunnen niet meer zitten in de tuin. Kunt u een keer langs komen?

zondag 28 mei 2017
Alerdincksingel, Rotterdam

Ik heb last van jeuk vooral 's nachts, ik denk dat het vlooien zijn. Kunt u mij verder helpen?

vrijdag 26 mei 2017
Slaghekstraat, Rotterdam

Beste, ik stuur u dit bericht namens één van onze internationale stagiaires. Zij woont nu een aantal maanden in Rotterdam en heeft last van een enorme muizenplaag. Ze wilt deze graag z.s.m. verholpen hebben maar heeft geen idee wat te doen. Ik hoor graag van u.

woensdag 24 mei 2017
Willem Buytewechstraat, Rotterdam

Er liep net een muis door mijn slaapkamer midden in de nacht. Ik heb ook al ontlasting gevonden in de woonkamer. Ik wil hier zo snel mogelijk vanaf met 2 kinderen in huis. Graag uw hulp.

dinsdag 16 mei 2017
Vilmos Huszarstraat, Rotterdam

Beste heer/mevrouw, wij hebben sinds een week of twee last van rioolvliegjes in de gang. Nu is het zo dat we in een nieuwbouwwoning wonen, pas sinds 1,5 maand dus de kans op ontstopping van het riool achten wij niet zo heel groot. We hebben ook geen verstopping in de toiletten of de gootsteen. Wel is het zo dat ze een week of twee geleden buiten met het riool aan de gang zijn gegaan en sindsdien hebben wij die vliegjes in de gang. We zijn er achter gekomen dat ze via de meterkast (en de kieren daar) in de gang terecht komen. Waarschijnlijk komen ze dus via de kruipruimte. Wat zouden jullie hier aan kunnen doen? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

woensdag 10 mei 2017
Wandeloordlaan, Rotterdam

Goedemorgen, wij hebben ongeveer 1,5 á 2 weken geleden een muis door de kamer zien lopen. Hierna een aantal muizenvallen uitgezet, maar geen muizen meer aangetroffen. Verder ook geen keutels of andere sporen van muizen aangetroffen. Wel komt er van onder de meterkast een zeer onaangename geur vrij, die ik niet helemaal kan plaatsen. Het ruikt wel een beetje kruidig. Na wat onderzoek op internet vermoed ik dat het van muizen afkomstig zou kunnen zijn, maar weet dit niet zeker. Het vervelende is dat onze woning uit 1940 is en er dus best wel wat gaten zitten. Hierdoor komt de geur ook de woonkamer in. Is het mogelijk dat iemand langs komt om te bekijken of het inderdaad muizen zouden kunnen zijn, en deze dan ook te verwijderen?

woensdag 10 mei 2017
Statenweg, Rotterdam