Papiervisjes bestrijden

Tips, werkwijze en kosten papiervisjesbestrijding

Papiervisjes bestrijden kan frustrerend zijn. Deze glibberige gluiperdjes zitten namelijk in alle mogelijke naden en spleetjes van muren, vloeren en plafonds. Intussen vreten ze stiekem aan belangrijke documenten, fotoalbums, boeken, tijdschriften of schilderijen. Kom je de schade tegen, dan zijn het papiervisje en zijn medeplichtigen alweer verdwenen! Wie dit niet langer wil pikken, kan hier meer lezen over de werkwijze en de kosten van professionele papiervisjesbestrijding en doe-het-zelf bestrijding. Die vieze papiervisjes maken geen schijn van kans!

Snel weer vrij van papiervisjes?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten

Papiervisje bestrijden: zelf doen of laten doen?

Meer resultaat met jouw lokale papiervisjesbestrijding

Een papiervisjesplaag kan flink uit de hand lopen en met een simpele insectenspray uit de winkel los je dat niet zomaar op. Laat de papiervis bestrijder dit voor je oplossen! Niet alleen gebruikt hij een sterker middel; hij weet ook precies waar het moet worden aangebracht om een beter resultaat te behalen. Kies je voor zijn expertise, dan reken je sneller af met het papiervisje!

Ontmoet het team

Zij staan voor je klaar om jouw huis of bedrijf vrij van ongedierte te maken

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Papiervisjes bestrijden: wat kun je zelf doen?

Alle papiervisjes bestrijding tips op een rijtje

Als je een afspraak met de papiervisjes bestrijding maakt, kan het zijn dat je vooraf je vloeren moet vrijmaken. Zo kan de bestrijder de te behandelen plekken makkelijker bereiken. Wil je voor zijn komst zelf nog iets tegen de papiervisjes doen? Dan kun je deze tips over papiervisjes bestrijden opvolgen:

  1. Verwijder al het oud papier uit je woning of bedrijfspand.
  2. Stofzuig alle vloeren grondig.
  3. Bescherm ook je etenswaren tegen papiervisjes. Dek alles goed af!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

1. De strijd met de papiervis

Opa’s postzegelalbum valt in stukken uiteen. Foto’s zijn aangevreten. Van je trouwalbum weet je nog net een paar papiersnippers op te vangen. Wat voor ellendig beestje heeft hier huisgehouden? Het papiervisje natuurlijk! Dit insect komt vooral voor in nieuwbouwhuizen die juist door de goede isolatie warmer en vochtiger zijn dan andere huizen. Papiervisjes leven van cellulose en dat zit in papier. Schade aan papieren bezittingen is dus niet zo vreemd, maar wel heel erg onwenselijk. Grijp je niet op tijd in? Dan kan de papiervisjesplaag alleen maar verergeren! Niet voor niets raden we je aan om je zo snel mogelijk tot een professionele papiervisjesbestrijding te wenden!

2

2. Papiervisje bestrijden: we komen eraan

Papiervisjes kunnen overal in huis zitten: een grondige aanpak is daarom onvermijdelijk. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met een ervaren ongediertebestrijder uit je eigen regio. Maak een afspraak met hem en hij komt zo spoedig mogelijk aanbellen. Hij kan vaststellen of je daadwerkelijk met papiervisjes te maken hebt. Ook gaat hij na waar de beestjes zich precies verschuilen. Het is mogelijk dat je voor zijn komst wat spullen van de vloer zult moeten ruimen. Zo kan de ongediertebestrijder de schuilplaatsen makkelijker bereiken als hij de papiervisjes gaat bestrijden. Deze kunnen overal verstopt zitten: in documenten, boeken, albums, schilderijen, behang en in kartonnen dozen. We hopen voor jou dat daar geen kostbare werken tussen zitten!

3

3. Papiervisjes bestrijding: eind goed, al goed

Papiervisjes bewegen zich vaak voort over de vloer. De ongediertebestrijder behandelt dan ook zo veel mogelijk naden, kieren en plinten in de woning met insecticide. Ook muren en plafonds worden behandeld als dat nodig is. Meubilair en kleinere gebruiksvoorwerpen worden niet met insecticide behandeld, omdat je anders zelf direct in contact komt met het gif. Zelf zul je moeten zien te redden wat er te redden valt. Onaangetast papier kun je opbergen in luchtdichte dozen. Check ook je kleding, want ook daar kunnen papiervisjes in zitten. Was besmette kleding op 60 graden om eventuele papiervisjes te doden.

4

4. Advies van de papiervisjesbestrijding

Papiervisjes zijn erg klein, dus de kans is aanwezig dat er nog wat overblijven na de behandeling. Toch hoef je niet snel bang te zijn voor een nieuwe plaag, want een professionele papiervisjesbestrijding blijkt meestal zeer effectief. De ongediertebestrijder zal je bovendien nog wat adviezen meegeven om nieuwe plagen in de kiem te smoren. Probeer bijvoorbeeld de temperatuur en de luchtvochtigheid in je huis te beperken en blijf regelmatig controleren op papiervisjes.

Kosten van papiervisjesbestrijding

Papiervisjes bestrijden: de juiste oplossing voor de juiste prijs

Als de ongediertebestrijder langskomt, zal hij eerst een inspectie uitvoeren om te bepalen hoe ernstig de papiervisjesplaag in huis is en wat hij daaraan kan doen. Hierna bepaalt hij de kosten aan de hand van de volgende vragen:

  1. Hoe omvangrijk is de papiervisjesplaag?
  2. Zijn de schuilplaatsen van de papiervisjes makkelijk bereikbaar?
  3. Welke bestrijdingsmethode is geschikt?
  4. Hoeveel tijd zal de bestrijding in beslag nemen?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig?
  6. Dient er ook wering tegen papiervisjes aangebracht te worden?

Het niet bestrijden van papiervisjes betekent dat je veel meer schade aan je spullen kunt verwachten. Ben je bang dat een papiervisjesbestrijding duur is? Het verlies van kostbare documenten of schilderijen weegt niet op tegen de kosten van een ongediertebestrijder!

99% beveelt ons aan

Papiervisjes bestrijden in bedrijf

Red je documenten van een roemloze ondergang

Papiervisjes kunnen, ondanks hun geringe omvang, veel schade in bedrijven aanrichten. Ze zitten vaak in archiefkastjes, waar ze zich tegoed doen aan allerlei documenten. En wat als de goederen die je verkoopt ook uit papier bestaan? Je moet er niet aan denken dat de papiervisjes deze ook aantasten! Onze ongediertebestrijder kan snel korte metten met ze maken: één telefoontje volstaat.

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Wijnand

Vlotte afwikkeling en ik verwacht een adequate bestrijding maar dat moet nog blijken aangezien hij net de deur uit is :-) Maar er werd goed de tijd...

Lees de hele review

Laura

Grootste nachtmerrie werd werkelijkheid maar dankzij de goede en professionele hulp weer helemaal vrij van bedwantsen. Over de communicatie zeer tevre...

Lees de hele review

Chrisriena

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, ze zijn goed bereikbaar en luisteren goed na het probleem en gaan grondig te werk. Ze kwamen de zelfde dag nog...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van papiervisjes

Ik zou graag op korte termijn een offerte willen ontvangen voor het bestrijden van papiervisjes. Ik vind de papiervisjes door het hele huis. De papiervisjes die ik vind, zuig ik op met de stofzuiger, maar er lijkt geen einde aan te komen.

4 maanden geleden

Friesland • Leeuwarden •

Ik heb papiervisjes in huis. De papiervisjes bevinden zich op de zolder, in de trappenkast, wasruimte en ondertussen ook in de overige ruimtes. Vanochtend heb ik één papiervisje gevonden in het bed van zoontje. Ik denk dat wij de papiervisjes hebben meengenomen vanuit onze vorige woning. ik ben helemaal klaar met de papiervisjes, wat kan ik het beste doen?

5 maanden geleden

Noord-Brabant • Vught •

Wij zijn in een nieuwbouw huis komen wonen dat al enkele jaren leeg heeft gestaan. Wij hebben last van papiervisjes. De papiervisjes zitten door het gehele huis. Het is een twee-onder-eenkap woning, met garage. Hoe zouden jullie het hele huis willen gaan bestrijden en wat zijn de kosten hiervan?

5 maanden geleden

Limburg • Peel en Maas •

Ik heb last van papiervisjes op voornamelijk de zolder, maar ik vind de papiervisjes ook wel eens op andere plekken in huis. Ik wil de papiervisjes graag laten bestrijden. Ik zou graag een kostenindicatie willen ontvangen voor het bestrijden van de papiervisjes.

6 maanden geleden

Flevoland • Zeewolde •

Mijn huurster heeft bovenmatig veel last van de papiervisjes. Wij hebben voordat zij in woning kwam wonen alles verbouwd en alle muren zijn gestuct, wellicht bevindt zich er nu nog veel vocht in de woning. De huurster heeft al verschillende bestrijdingsmiddelen geprobeerd zonder enig resultaat. Hopelijk kunnen jullie mij van het probleem afhelpen!

7 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder