Uw lokale ongediertebestrijder voor Haarlem

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Haarlem staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Haarlem werken we samen met Ongediertemeldpunt. Eigenaar Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.”

Volgens Elroy is het heel belangrijk om problemen met ongedierte bij de kern aan te pakken. “Alleen gif strooien is vaak niet voldoende. Daarom kunnen we met verschillende materialen ook wering aanleggen. Niet alleen tegen vogels, maar ook tegen knaagdieren. Die kunnen immers door allerlei openingen in een gebouw geraken. Door alle openingen goed te dichten, kan er geen ongedierte meer binnenkomen.”

Ongediertemeldpunt helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Elroy Kerklaan Ongediertemeldpunt

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Haarlem op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Haarlem. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Haarlem weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis. 

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Haarlem ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Haarlem? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Historische gebouwen trekt ongedierte aan in Haarlem

Haarlem heeft een historische binnenstad met gebouwen uit de 16e, 17e, 18e en 19e eeuw en kenmerkt zich door oude straatjes en monumenten. De stad wordt omringd door grachten en singels. Drie grote winkelstraten domineren de binnenstad. Hier zijn ook vele horecagelegenheden te vinden, zoals cafés, restaurants en hotels. Verder bevinden zich in Haarlem verscheidene recreatiegebieden, natuur landschappen en parken. Deze elementen vormen samen een fijne thuisbasis voor allerlei ongedierte. De oude gebouwen hebben kieren en gaten, waar muizen zich graag schuil houden. Daarnaast zijn bruine ratten gek op het aanwezige water en houden duiven van het straatvuil. Haarlem is dus een vakantieoord voor beestjes.

Toeristen en dagjesmensen trekken graag naar Haarlem. Er is van alles te zien en te beleven. Lekker fietsen door het groen, fijn shoppen in de binnenstad of enkele prachtige monumenten bewonderen. Aangezien Haarlem vlakbij het strand ligt, komen daar ook veel mensen op af. De plaatselijke horeca heeft goed ingespeeld op het toerisme, want de stad biedt een breed scala aan hotels, hostels en B&B’s. Stuk voor stuk zijn deze in oudere gebouwen gevestigd, die nu eenmaal gevoelig zijn voor het aantrekken van ongedierte. Maar ook toeristen hebben een belangrijke rol in de aanwas van beestjes. Op hun reis nemen ze veelal ongemerkt bedwantsen mee, die zich vervolgens nestelen in de eerstvolgende hotelkamer.

Haarlem is bekend door het historische karakter. Er staan nu veel oude gebouwen in de stad, waardoor ook uw huis hoogstwaarschijnlijk een monumentaal pand is. Hartstikke mooi, maar ook heel aanlokkelijk voor allerlei ongedierte. Ze vinden hun weg in de kiertjes in de muren en trekken naar de vochtige kruipruimte om daar lekker te bivakkeren. Heeft u een nieuwbouwwoning? Ook dan weten beestjes uw huis te vinden, omdat het luchtvochtigheidsgehalte van nieuwbouw ongedierte aantrekt. Door de goede isolatie duurt het vaak erg lang om dit gehalte naar beneden te krijgen. In de tussentijd neemt ongedierte plaats in uw huis en vertrekt daar niet zonder enige vorm van vechten.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Haarlem, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente Haarlem door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, horecabedrijven, winkeliers, huiseigenaren, aannemers en makelaars. Ze ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Haarlem naast het historische karakter en de culturele bezigheden helaas om bekend staat. We begrijpen dat het niet gewenst is dat uw huis ook onderdak biedt aan tal van ratten en ander ongedierte. En u wilt vast niet dat uw gast in één van uw hotelkamers in bed ligt met een aantal bedwantsen.

Om deze nare scenario’s te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar de beestjes. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Haarlem is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde horecagelegenheden, monumentale panden en grachten. Ongedierte is in een grote stad als Haarlem niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat een muis onrust stookt onder uw medewerkers en dat er geen kakkerlak op het menu staat in uw restaurant. Akelige situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Haarlem. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. We komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Haarlem. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Haarlem

Wij hebben een duivennest op het balkon en overlast. Kunnen jullie helpen?

vrijdag 4 mei 2018
Smedestraat, Haarlem

Wij hebben last van muizen sinds enkele weken. Kunt u ons verder helpen?

donderdag 3 mei 2018
Eindenhoutstraat, Haarlem

Wij hebben in een paar dagen tijd heel veel motten in huis. Wat te doen?

zondag 29 april 2018
Schotersingel, Haarlem

Wij hebben last van muizen. Ik zou hier z.s.m. vanaf willen.

donderdag 12 april 2018
Drakensteynstraat, Haarlem

We wonen sinds kort in Haarlem en hebben de fundering en de vloer van ons huis niet lang geleden laten vervangen, zo ook onze keuken. Toch zagen we vanavond een muis door onze woonkamer lopen. Daarom willen wij vragen of er iemand langs kan komen om te kijken.

zaterdag 7 april 2018
Dr. Leijdsstraat, Haarlem

Vermoedelijk heb ik last van bedwantsen in mijn slaapkamer en matras. Ik heb al 2 weken jeuk en de huisarts weet niet waar het vandaan komt. Nu ben ik gaan googlen en nu kwam ik uit op bedwantsen. Kunt u mij hier vanaf helpen?

zaterdag 31 maart 2018
Garenkokerskade, Haarlem

Ik word gek van alle muizen. Nu ze ook over mijn aanrecht lopen heb ik besloten zwaardere maatregelen te nemen en een bestrijder te laten komen.

zondag 18 maart 2018
Karolingenstraar, Haarlem

Ik heb een muis gezien in huis en keutels (2x in huis, vaak in garage). Graag met spoed een afspraak om er zsm van af te komen, niet fijn met 2 kleine dochters (1 en 3 jaar)!

vrijdag 9 maart 2018
Saenredamstraat, Haarlem

Ik heb nu een aantal keer een muis gezien in mijn woonkamer en keuken de afgelopen twee dagen. Ik weet niet of dit 1 dezelfde is. Ook heb ik het idee dat ik ze af en toe hoor lopen bij het plafond. Mijn vraag is wat ik hier tegen kan doen.

dinsdag 27 februari 2018
Kampervest, Haarlem

Er lopen muizen door huis. Zowel op de beganegrond als op 1 hoog.

woensdag 21 februari 2018
Jan Gijzenkade, Haarlem

Ik heb waarschijnlijk bedwantsen in de slaapkamer.

woensdag 21 februari 2018
Gedempte Voldersgracht, Haarlem

Ik heb dit weekend een flinke beschimmelde plek in mijn kruipruimte geconstateerd. Ik ben bezorgd dat het mogelijk huiszwam is en wil hierover graag zekerheid.

dinsdag 13 februari 2018
Billitonstraat, Haarlem

Onze buren hebben last van zwammen, wij misschien ook. Ik zou het fijn vinden als iemand dit kan komen controleren.

maandag 12 februari 2018
Eindenhoutstraat, Haarlem

Ik heb muizen rond de keuken/huiskamer en in de schuur welke ik verhuur als woning. Het is een probleem hier in de buurt. In de muizenval met pindakaas is er maar 1 gelopen en het lijkt erop dat het gif niet wordt gegeten. Ik wil er natuurlijk graag vanaf.

woensdag 7 februari 2018
Rollandstraat, Haarlem

We hebben circa 2 kuub eikenhout als brandhout in de schuur op de beganegrond bewaard.Tussen de bast en de stam zitten regelmatig gangetjes (en veel stof) en we treffen ook zo nu en dan een zwart/rode torretje in huis (op de eerste verdieping) aan. We hoorden ook een knisperend geluid in het hout afgelopen zomer. Huis heeft een houten tussenvloer. Hoe weet ik of er ongedierte (boktor?) in onze woning is gaan wonen?

maandag 5 februari 2018
Dijkstraat, Haarlem

Last van wespen in huis. Zitten voornamelijk bij het raam. Het was een tijdje minder, maar er komen steeds meer wespen.

dinsdag 24 oktober 2017
Kennemerplein, Haarlem

Wespennest op zolder, wat moet ik doen?

vrijdag 6 oktober 2017
Professor Eijkmanlaan, Haarlem