Muizen bestrijden

Tips, werkwijze en kosten muizenbestrijding

Muizen bestrijden: doe je het zelf of vertrouw je liever op professionele muizenbestrijding? Bedenk dat een muis zich razendsnel kan voortplanten. Alle nakomelingen storten zich op je voedselvoorraden en knagen al je spullen en meubels kapot. Ook elektriciteitskabels worden niet gespaard, met uitslaande brand als gevolg! Wil je dit voorkomen? Bekijk dan hier al onze informatie over de werkwijze en de kosten van een muizenbestrijding. Stop het geknaag en het geplaag door muizen!

Snel weer vrij van muizen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten

Muizen bestrijden: zelf doen of laten doen?

Meer resultaat met jouw muizenbestrijder

Muizen kunnen zich razendsnel voortplanten. Met een paar muizenvalletjes uit de winkel houd je ze echt niet tegen! Bovendien moet je lokdozen en klemmen op tactische plekken neerzetten, anders krijg je de muizen nooit te pakken. Een ervaren ongediertebestrijder weet hoe dit moet en gaat zelfs een stapje verder door ook wering tegen muizen aan te brengen. Ervaring en een goed getraind oog zorgen voor het beste resultaat!

Ontmoet het team

Zij staan voor je klaar om jouw huis of bedrijf vrij van ongedierte te maken

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Muizen bestrijding: wat kun je zelf doen?

Alle muizen bestrijding tips op een rijtje

Als je een ongediertebestrijder inschakelt, kan het zijn dat je eerst wat voorbereidingen moet treffen. Bij muizen in je huis of bedrijfspand kun je bijvoorbeeld de vloeren vrijmaken, zodat lokdozen of klemmen eenvoudig geplaatst kunnen worden. Intussen kun je zelf ook iets tegen muizen doen en deze tips kunnen daarbij helpen.

  1. Gooi aangevreten voedsel direct weg.
  2. Bescherm onaangetast voedsel. Verpak het goed en berg het veilig op.
  3. Verwijder zoveel mogelijk tuinafval of huishoudelijk afval.
  4. Werp ook geen voedsel voor de vogels in de tuin.
  5. Houd alle ruimtes in je woning of bedrijfspand schoon!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

1. De strijd met muizen

Muizen knagen aan je etenswaren en scherpen hun tanden aan je spullen. Je vindt overal keutels en de stank van hun urine is niet te harden. De kans op verspreiding van ernstige ziektes is groot en je bent terecht bang voor nog meer schade. Als je dan ook nog eens doorgeknaagde kabels vindt, is de maat vol: een uitslaande brand is wel het laatste wat je wilt! Natuurlijk moet je dan een professionele muizen bestrijder inschakelen.

2

2. De muizen bestrijder komt eraan

Via Beestjes Kwijt kom je per telefoon of per mail rechtstreeks in contact met je lokale muizen bestrijder. Vertel hem over de muizenplaag: wat heb je gezien? Hoe ervaar je de overlast? Je kunt meteen een afspraak met de muizenbestrijding maken en hij staat meestal binnen 24 uur bij je op de stoep. Uiteraard brengt hij alle benodigdheden mee voor een effectieve muizen bestrijding.

3

3. Muis bestrijding: eind goed, al goed

De muis bestrijding begint met een inspectie. Om welke muizensoort gaat het? Is deze soort beschermd? Hoe ernstig is de plaag? Voor het muis bestrijden bedenkt de muizenbestrijder een plan van aanpak en overlegd over de kosten. Afhankelijk van de situatie worden de muizen met rodenticide of met klemmen bestreden. Is wering tegen muizen aanbrengen noodzakelijk? Dan kan de ongediertebestrijding dit ook voor je doen. Zo kan hij naden en kieren in het pand dichten om ervoor te zorgen dat de muizen niet meer binnen kunnen komen.

4

4. Advies van de muizenbestrijder

Hoe voorkom je een nieuwe muizenplaag? Na de muizen bestrijding krijg je alle nodige adviezen. Misschien kun je de hygiëne in of rond je huis of je bedrijfspand verbeteren. Misschien moet je je opslagplaatsen vaker controleren op muizen. Wil je preventieve controles liever door de muis bestrijder laten uitvoeren? Dan maak jij je niet meer druk over het bestrijden van de muis. Vraag de muis bestrijding gerust naar alle mogelijkheden!

Kosten van muizenbestrijding

Muizen bestrijden: de juiste oplossing voor de juiste prijs

Een muizenplaag bestrijden is moeilijker dan je denkt. Je weet dit, omdat je misschien al veel geld in doe-het-zelfmiddelen hebt gestoken. Voortaan besteed je dit geld meteen aan professionele muizenbestrijding! Na inspectie door de ongediertebestrijder weet je meteen wat er moet gebeuren en welke kosten daaraan verbonden zijn. De volgende vragen zijn bij dit laatste van belang:

  1. Hoe ernstig is de muizenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode is nodig om het muizenprobleem op te lossen?
  3. Hoeveel tijd zal de muizenbestrijding in beslag nemen?
  4. Moet er wering worden aangebracht en zo ja, met welk materiaal?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig om het probleem op te lossen?

Heb je last van een muizenplaag in je bedrijf? Dan ben je zelfs verplicht om een professionele ongediertebestrijding in te schakelen. Dit heeft voordelen, want je hebt toch geen tijd om zelf met allerlei middelen in de weer te gaan. Bovendien heb jij ook klanten die bediend moeten worden!

99% beveelt ons aan

Muizen bestrijden in bedrijf

Verlos je onderneming van de nare muizenplaag

Muizen knagen je goederen en je werkruimtes kapot. Daarnaast bevuilen ze alles met buiksmeer, urine en uitwerpselen. De stank is niet te harden. Klanten die muizen in of rond je bedrijf aantreffen, lopen dan ook snel weer weg om nooit meer terug te komen. De oplossing? Vraag nu een professionele muizenbestrijding bij onze ongediertebestrijder aan of regel periodieke controles om een muizenplaag te voorkomen.

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

P

Prettig onderhoud en goede tips!

Cecile

Wat een geweldige service. 's Avonds gebeld, de volgende dag al geholpen. Een zeer vriendelijke meneer die met veel zorg te werk is gegaan. Top!

R.K.

Professionele benadering. Geen overdaad aan dure adviezen; gewoon eerlijk en alleen de zaken aanhalen die nodig zijn. Adequate en efficiente aanpak...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

Ik heb in de keuken erg veel last van muizen. Ik heb direct muizenvallen geplaatst. Ik heb een aantal muizen gevangen, maar de muizen blijven terug komen. Ik vind ook dagelijks muizenkeutels in de keuken. Wat te doen?

4 maanden geleden

Limburg • Roermond •

Wij horen sinds een aantal dagen gerommel op de zolder. Eerst dachten wij dat het vogels waren, maar afgelopen nacht hoorde ik het geluid weer. Toen ik goed ben gaan luisteren hoorde ik ook gepiep. Ik heb vanochtend ook voor het eerst een muis op de zolder gezien. Ik zou de muizen graag willen laten bestrijden op een diervriendelijke manier. Ik hoor graag van u over de mogelijkheden voor het bestrijden van muizen!

4 maanden geleden

Zuid-Holland • Gouda •

Ik heb last van muizen. Ik vermoed dat het veel muizen zijn, gezien het geluid dat ik hoor bij het plafond. De muizen komen niet in de kamers van de woning. Wij hebben drie katten, dus de muizen krijgen niet de kans om in de woning te komen. Hoe kan ik de muizen het beste bestrijden, aagezien ik heb geen idee waar de muizen vandaan komen?

5 maanden geleden

Gelderland • Ede •

Ik heb een muis in huis. Ik denk zelf dat het een muis is. Wij zien de muis af en toe vanuit de meterkast naar binnen komen. Ik heb van alles geprobeerd. Ik heb  meerdere muizenvallen geplaatst, maar dit heeft niets opgeleverd. De muis eet de hondenbrokken. Ik weet niet meer wat ik zelf nog kan doen om van de muis van te komen. Ik heb een erg schoon huis. Ik denk dat de muis alleen maar voor de hondenbrokken komt. Wat kan ik nu het beste doen?

5 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

In het verleden heb ik last gehad van muizen in de kruipruimte. Ik heb toen een ongediertebestrijder ingeschakeld om de muzien te laten bestrijden. Ik heb daarna nooit meer een muis gezien tot gisteren. Gisteren heb ik weer twee muizen gezien. Ik vermoed dat de muizen weer uit de kruipruimte komen. Om zeker te weten dat de muizen uit de kruipruimte komen, wil ik graag een inspectie laten uitvoeren.

5 maanden geleden

Noord-Holland • Hilversum •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder