Vrijetijdsvoorzieningen

Nederland is rijk aan vrijetijdsvoorzieningen. De leisure-sector is één van de grootste werkgevers van ons land. Kinderboerderijen, pretparken, speeltuinen en openlucht musea; we hebben ze allemaal. Helaas bestaat ook in deze branche echter de kans dat er een ongedierteprobleem ontstaat. 

Doordat veel verschillende soorten ondernemingen een vrijetijdsvoorziening kunnen zijn, is het aantal voorkomende ongediertesoorten in de branche groot. Zo zul je als eigenaar van een pretpark veelal last hebben van wespen terwijl een beheerder van een speeltuin sneller geconfronteerd zal worden met een aantal muizen.

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
25+ aangesloten bestrijders
100.000+ geholpen bedrijven
99% beveelt ons aan

Wat kunnen wij voor je betekenen? 

Wij, de ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt, zijn al vele jaren actief in de ongediertebestrijding. Hierdoor hebben wij ervaring met het bestrijden van veel verschillende soorten ongedierte. Dit is, als je opereert in de vrijetijdssector, geen overbodige luxe. Het kan namelijk zelfs zo zijn dat een grote organisatie gelijktijdig met meerdere ongediertesoorten te maken heeft. Een pretpark zou in het restaurant bijvoorbeeld last van muizen kunnen hebben terwijl op het terras wespen de vrijetijdsbeleving van de bezoekers verpesten. 

Wat alle ongediertesoorten met elkaar gemeen hebben, is dat effectieve bestrijding heel wat voeten in de aarde heeft. Zeker als dit discreet gebeuren moet. Een professional inschakelen is daarom geen overbodige luxe. 

Hoe kunnen wij je helpen bij de preventie van ongedierteproblemen?

Een bijkomend voordeel van het inschakelen van één van onze ongediertebestrijders, is dat wij jouw ongedierteprobleem niet enkel kunnen bestrijden. Nee, we kunnen je ook advies geven over preventie. Het staat namelijk als een paal boven water dat je ongedierteplagen het beste kunt proberen te vermijden.

Wij raden daarom aan om in alle gevallen maatregelen te treffen, waarmee ongedierteplagen voorkomen kunnen worden. De meest effectieve preventiemaatregelen, worden door onze ongediertebestrijders opgenomen in plaagdierbeheersingsplannen. Deze plannen voldoen aan de HACCP-voorschriften. Dit betekent dat je, ook wanneer je voedsel bij jouw vrijetijdsvoorziening serveert, aan de wettelijke hygiëne-eisen voldoet.

Wanneer je een dergelijk plaagdierbeheersingsplan of full-servicepakket afneemt, word je voorzien van een (werings-) advies, periodieke controles, een logboeksysteem, bestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. 

Neem voor betrouwbaar advies en deskundige hulp gerust telefonisch contact op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, bevinden ons in heel Nederland en hebben een enorme dosis aan ervaring.

Waarom is het belangrijk dat je aandacht aan een ongedierteprobleem besteedt?

Voor jou als ondernemer in de vrijetijdssector is ongetwijfeld niets zo belangrijk als jouw bezoekers en klanten een optimale vrijetijdsbeleving bieden. Dit kan uiteraard niet wanneer er ongedierte op uw terrein aanwezig is. Wanneer er een muis, wesp of ander plaagdiertje wordt gezien, is het kwaad al geschied. 

Welk kwaad dan, zul jij je allicht afvragen. Dat is natuurlijk afhankelijk van de ongediertesoort waarmee men te maken heeft. Een aantal gevolgen van veel voorkomende ongediertesoorten bij vrijetijdsvoorzieningen, hebben we hieronder voor jou op een rij gezet:

  • Wespen op het terras of bij prullenbakken brengen de gezondheid van je bezoekers in gevaar.
  • Muizen bevuilen je voedselvoorraad door overal uitwerpselen achter te laten.
  • Ratten knagen aan bekabeling en verhogen zo de kans op brand of een stukgaand apparaat.
  • Duiven beschadigen en bevuilen de gevel van je pand.
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Hoe komt ongedierte bij of in vrijetijdsvoorzieningen terecht?

De wijze waarop ongedierte bij of in je vrijetijdsvoorziening terechtkomt, is uiteraard sterk afhankelijk van het soort ongedierte waar je mee kampt. Ook speelt het soort onderneming dat je hebt een grote rol. Als je veel buitenruimtes hebt, waar zoetigheid wordt gegeten, ligt een wespenplaag in warme periodes op de loer. Als er echter voornamelijk binnen wordt gegeten, zullen muizen in koude periodes graag bij je op bezoek komen.  

Hoe gaat ongediertebestrijding in zijn werk?

Vaak worden onze ongediertebestrijders ingeschakeld, wanneer er al sprake is van een ongedierteprobleem. Wij zullen dan eerst overgaan op ongediertebestrijding en daarna advies geven over wering. Zo voorkomen wij dat je in de toekomst reputatieschade oploopt. 

Ongedierte bestrijden en ongedierte weren kan tegenwoordig op veel verschillende manieren. Gelukkig zijn wij bekend met veel verschillende bestrijdingsmethodes en weten welke manieren het meest effectief zijn. Zo bestrijden wij muizen en ratten bijvoorbeeld met vallen terwijl we voor vliegen vaak insectenlampen gebruiken. Wespen pakken we dan weer op andere wijze aan. Uiteraard kun je aangeven welke bestrijdingsmethode jou het meest aanspreekt zodat je ook achter de aanpak staat. 

Wat kunnen onze ongediertebestrijders voor jou betekenen?

Wanneer je contact met ons opneemt, zullen wij zo snel mogelijk bij jou langskomen. Wij brengen dan het probleem in kaart en gaan samen kijken naar een oplossing. Uiteraard kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij kunnen je dan meer vertellen over onze plaagdierbeheersingsplannen en full-servicepakketten.

Dus, vrees je voor een ongedierteprobleem of heb je al last van een plaag? Bekijk dan met ons hoe wij uw vrijetijdsvoorziening kunnen beschermen tegen ongedierte. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via de telefoon of het contactformulier

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Chantal

Wegens extreme overlast van vliegen in huis, contact opgenomen met de heer RenÈ Sulkers. Een e-mail verzonden en direct teruggebeld. Hele vriendelijke...

Lees de hele review

Jolanda

Snel en erg vriendelijk geholpen. Het moet nog blijken of de wespen weg zijn, anders was alle beoordeling een 10 geweest. Ik heb er alle vertrouwen in...

Lees de hele review

Mona

Een top-ervaring met AVL Ongediertebestrijding. Een ontzettend vriendelijke en ervaren man, Ton van Leur, reageerde direct op mijn oproep om hulp via...

Lees de hele review
Professional illustratie

Van welk ongedierte heb je last?

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden op een rij:

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder