Detailhandel food

Je zult als ondernemer ongetwijfeld vrezen voor de komst van ongedierte in jouw bedrijf. Zeker wanneer je voedsel aanbiedt, is de kans groot dat je vroeg of laat te maken krijgt met ongediertesoorten zoals muizen, vliegen en kakkerlakken. En wanneer klanten het ongedierte in jouw winkelpand zien, kan dat de reputatie van jouw onderneming behoorlijke schade toebrengen. Men zal veelal denken dat de hygiëne in jouw onderneming beneden peil is. Dit kan de doodsteek voor een onderneming zijn. Ontdek wat wij voor je kunnen doen omtrent ongediertepreventie en bestrijding in heel Nederland. 

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
25+ aangesloten bestrijders
100.000+ bedrijven geholpen
99% beveelt ons aan

Wat kunnen wij voor je betekenen? 

De ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt kunnen je winkelpand beschermen tegen ongedierte en daarmee beschermen zij dus gelijktijdig jouw goede reputatie. Als je onze professionals contacteert en reeds kampt met een ongedierteprobleem, kunnen wij direct overgaan op bestrijding. Tevens wordt bepaald hoe ongedierteproblemen in de toekomst voorkomen kunnen worden, omdat preventie minstens net zo belangrijk is als de bestrijding zelf.

Hoe kunnen wij je helpen bij de preventie van ongedierteproblemen?

Uiteraard hoef je er ook bij het voorkomen van de ongedierteplagen niet alleen voor te staan. Onze ongediertebestrijders bieden plaagdierbeheersingsplannen aan, die voldoen aan de HACCP-voorschriften. Er wordt bovendien rekening gehouden met kwaliteitsnormen en hygiënecodes zoals AIB, BRC, IFS en TESCO. 

Wanneer je een full-servicepakket afneemt, ga je een langdurige zakelijke relatie met onze bestrijders aan. Je zult worden voorzien van een (werings-) advies, periodieke controles, een logboeksysteem, bestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. 

Kortom, jij zorgt voor jouw klanten en wij zorgen voor jou. Neem voor betrouwbaar advies en deskundige hulp telefonisch contact op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Waarom is het belangrijk dat je een ongedierteprobleem aanpakt?

Ondernemingen in de voedingsmiddelenbranche, kunnen vrij snel slachtoffer worden van ongedierteproblemen. De drie meest voorkomende ongedierte in winkels met etenswaren zijn vliegen, kakkerlakken en muizen. Vijf gevolgen van deze ongewenste dieren in jouw winkel kunnen zijn dat:

  • klanten ziektes oplopen zoals salmonella, cholera, eczeem en astma;
  • het winkelpand onaangenaam begint te ruiken;
  • eetbare producten onverkoopbaar worden;
  • werknemers hun werkzaamheden niet meer kunnen uitvoeren;
  • jouw onderneming reputatieschade lijdt.

 

Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Hoe komt ongedierte in jouw winkel terecht? 

Hoewel alle ongediertesoorten onderling erg verschillen, hebben ze één overeenkomst: ze komen net zo graag bij jou langs als de vaste klanten! En ook wanneer de hygiëne in jouw zaak piekfijn in orde is, kun je te maken krijgen met een muizenplaag of een ander ongedierteprobleem. 

Muizen zijn in de winter bijvoorbeeld continu op zoek naar een warme schuilplaats. Wanneer jouw winkelpand een gaatje van slechts een halve centimeter bezit, kan de muis al binnenkomen. In de zomer vormen vliegen dan weer voornamelijk een bedreiging. Zij komen door ieder openstaand raam binnen.

Hoe gaat ongediertebestrijding in een onderneming in zijn werk?

Misschien schrik je van het gemak waarmee ongedierte jouw winkel binnen kan komen. In dat geval willen we je er graag op attenderen dat een professionele bestrijder je goed kan helpen bij zowel ongediertepreventie als bij ongediertebestrijding. 

Onze ongediertebestrijders gaan uiteraard discreet en grondig te werk. Wanneer er muizen in jouw winkel zitten komen wij bijvoorbeeld langs voor een inspectieronde, de daadwerkelijke muizenbestrijding en eventueel voor het verwijderen van overleden muizen. Bij vliegen bestrijding wordt er dan weer vaak gekozen voor het ophangen van een UV-lamp met lijmplank. Wij kunnen ook dit voor je in orde maken en de lamp vervangen, wanneer dat nodig is.

Wat kunnen onze ongediertebestrijders voor jouw onderneming betekenen?

Als onze manier van ongediertebestrijding je aanstaat, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij verschaffen graag meer informatie over onze plaagdierbeheersingsplannen en full-servicepakketten. Schroom niet om eens te bellen en te informeren naar de mogelijkheden. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar of via het onderstaande contactformulier.

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Hannah

Als je last hebt van een wespennest aan huis (bij ons in de muur) aarzel niet en bel Pascal. Voor mij een ware held. Bestrijdt wespen op een veilige...

Lees de hele review

Frans

Prima geholpen, vakkundig en vriendelijk. Ook de nazorg is geod.

astrid

prettige beleefde meneer. Kwam netjes op tijd. Gisteren geweest vanmorgen zag ik ze niet meer. Hopelijk blijf dat zo.

Professional illustratie

Van welk ongedierte heb je last?

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden op een rij:

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder