Detailhandel non-food

Er wordt soms gedacht dat enkel winkeliers in de foodsector kampen met ongedierteproblemen, maar wij weten wel beter. Ook winkels in de non-foodsector kunnen door verschillende ongediertesoorten geplaagd worden. Sterker nog, door de vele goederenuitwisselingen is de kans groot dat je, als winkelier in bijvoorbeeld de modebranche, vroeg of laat bezoek krijgt van plaagdieren. En een mot of muis in de gloednieuwe jaszakken, is niet erg bevorderlijk voor de handel. Onze bestrijder staat klaar om je te helpen met ongediertepreventie en bestrijding. 

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
25+ aangesloten bestrijders
100.000+ bedrijven geholpen
99% beveelt ons aan

Wat kunnen wij voor je betekenen? 

De klant is koning, is het motto van veel winkeliers en wij delen deze overtuiging. Voor de ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt bent jij koning. Wij kunnen jouw onderneming beschermen tegen ongedierte en daarmee gelijktijdig jouw goede reputatie veiligstellen. 

Als je onze professionals contacteert en reeds kampt met een ongedierteprobleem, wordt er direct overgegaan op bestrijding. Tevens wordt bepaald hoe ongedierteproblemen in de toekomst voorkomen kunnen worden, omdat preventie minstens net zo belangrijk is als de bestrijding zelf.

Hoe kunnen wij jou helpen bij de preventie van ongedierteproblemen?

Uiteraard staan wij je ook bij wanneer je ongedierteplagen wilt voorkomen. Onze ongediertebestrijders bieden plaagdierbeheersingsplannen aan, die voldoen aan de HACCP-voorschriften. Er wordt bovendien rekening gehouden met kwaliteitsnormen en hygiënecodes. Wij weten dat je als winkelier regelmatig gecontroleerd wordt en wij houden hier dan ook te allen tijde rekening mee.

Wanneer je een plaagdierbeheersingsplan of full-servicepakket afneemt, ga je een langdurige zakelijke relatie met onze bestrijders aan. Je wordt voorzien van een (werings-) advies, periodieke controles, een logboeksysteem, bestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. 

Hoe kun je ons bereiken? 

Kortom, jij zorgt voor je gasten en wij zorgen voor jou. Neem voor betrouwbaar advies en deskundige hulp gerust telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over ongedierte in winkels in de non-foodsector, lees dan hieronder verder.

Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Waarom is het belangrijk dat je aandacht aan een (mogelijk) ongedierteprobleem besteed?

Winkeliers in de non-foodsector hebben voornamelijk last van muizen, motten en duiven. Al deze ongediertesoorten kunnen de reputatie van jouw onderneming schaden, maar ze kunnen daarnaast nog veel andere nare gevolgen met zich meebrengen. 

Vijf gevolgen van deze ongediertesoorten in je winkel kunnen zijn dat:

  • er aan elektriciteitsdraden of kabels wordt geknaagd;
  • je voorraad wordt beschadigd;
  • je winkelpand wordt bevuild aan zowel de binnen- als buitenzijde;
  • klanten besmet worden met bijvoorbeeld salmonella of het Hantavirus;
  • je werknemers niet meer naar behoren kunnen functioneren. 

Hoe komt ongedierte in je winkel terecht?

De manier waarop ongedierte in je winkel terechtkomt, wordt bepaald door de ongediertesoort. Muizen en duiven kunnen bijvoorbeeld gewoon komen aanwaaien. Duiven zoeken vaak een rustige plek op een dak en vliegen daarheen. Muizen zoeken juist een behaaglijk warme plek uit en wurmen zich door gaatjes van amper een halve centimeter in je muur. 

Bij het bestrijden van muizen en duiven is goede ongediertewering daarom van groot belang. Bij motten is het voorkomen van hun komst echter moeilijker. Zij komen vaak mee in textiel en worden daardoor minder snel opgemerkt. Toch kunnen onze ongediertebestrijders jou ook helpen bij het bestrijden van een mottenplaag.

Hoe gaat ongediertebestrijding in een onderneming in zijn werk?

Niet enkel de manier waarop ongedierte in je winkel terechtkomt, wordt bepaald door de ongediertesoort. Ook de meest effectieve bestrijdingsmethode hangt samen met de ongediertesoort. 

In overleg met jou zullen onze ongediertebestrijders de bestrijdingsmethode voor jouw ongedierteprobleem kiezen. Bij duiven wordt er bijvoorbeeld vaak duivenpinnen op het dak geplaatst. Zo kunnen duiven niet langer lekker op uw dakpannen gaan zitten. Ben je bang om (toekomstige) af te schrikken? Geen paniek, wij gaan uiteraard discreet en grondig te werk.

Wat kunnen onze ongediertebestrijders voor jouw onderneming betekenen?

Als je wat steun en advies goed kunt gebruiken, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen je dan meer informatie verschaffen over onze plaagdierbeheersingsplannen en full-servicepakketten. 

Schroom niet om eens te bellen en te informeren naar de mogelijkheden. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar of via het onderstaande contactformulier.

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Nathalie

Goede communicatie, vriendelijk en beleefde man. Ook fijn dat er begrip was voor mijn angst voor gif en uitleg. Mark gebruikt wettelijk toegestane bes...

Lees de hele review

Mar

Super tevreden! Je word serieus genomen en snel opgelost, ben van alle beestjes af! Top werk!!

Maurice

Prettige, vriendelijke service. Wel relatief summier in de ondersteuning. Enkel de bevestiging en minder advie.

Professional illustratie

Van welk ongedierte heb je last?

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden op een rij:

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder