Tankstations

Het huidige tankstation is veel meer dan enkel een plek waar brandstof voor de auto kan worden verkregen. Het is ook een plek om de honger en dorst te stillen. En een uitgebreide voedselvoorraad trekt helaas niet alleen hongerige mensen aan. Nee, ook muizen, ratten, vliegen en andere ongediertesoorten willen de buiken graag bij jouw tankstation vullen.

Als je ongedierte bij jouw tankstation wilt voorkomen, is het met name belangrijk dat je ervoor zorgt dat de hygiëne op peil is. Wanneer iemands blik op een rat valt tijdens het tanken, kun je er donder op zeggen dat je die klant kwijt bent. Kortom: niets is zo belangrijk dan het hebben van een ongediertevrij bedrijf.

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
25+ aangesloten bestrijders
100.000+ bedrijven geholpen
99% beveelt ons aan

Wat kunnen wij voor je betekenen? 

Zelfs als jij je uiterste best doet om ongedierte bij jouw tankstation te voorkomen, kun je nog door verschillende plaagdieren worden geteisterd. Tankstations in de buurt van stilstaan water hebben bijvoorbeeld snel te maken met ratten terwijl stedelijke ondernemingen met dezelfde aard vaak te kampen hebben met muizen en vliegen. 

Het is dus zeer moeilijk, al dan niet onmogelijk, om op eigen houtje ongedierte op afstand houden. Daarom staan wij, de ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt, ten alle tijden tot je beschikking. Wij zijn doorgewinterde specialisten met een gezonde dosis enthousiasme. Samen staan we sterk!

Hoe kunnen wij je helpen bij de preventie van ongedierteproblemen?

Als je een bestrijder via Beestjes Kwijt contacteert en reeds kampt met een ongedierteprobleem, zal hij direct overgaan op bestrijding. Tevens wordt er gekeken naar de oorzaak van het ongedierteprobleem en hoe het probleem in de toekomst voorkomen kan worden. Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat preventie van ongedierteproblemen zeer belangrijk is. De komst van één plaagdiertje kan namelijk razendsnel leiden tot een omvangrijk ongedierteprobleem. Een muizen-, ratten- of vliegenplaag is zo ontstaan. 

Wij raden dan ook aan om in alle gevallen maatregelen te treffen, waarmee ongedierteplagen voorkomen kunnen worden. De meest effectieve preventiemaatregelen, worden door onze ongediertebestrijders opgenomen in plaagdierbeheersingsplannen. Deze plannen voldoen aan de HACCP-voorschriften. Dit betekent dat je, ook wanneer je voedsel in het tankstation bewaard, aan de wettelijke hygiëne-eisen voldoet. Wanneer je een dergelijk plaagdierbeheersingsplan of full-servicepakket afneemt, word je voorzien van een (werings-) advies, periodieke controles, een logboeksysteem, bestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. 

Neem voor betrouwbaar advies en deskundige hulp gerust contact op met ons. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en zorgen er graag voor dat ongedierte een andere afrit neemt. 

Waarom is het belangrijk dat je aandacht aan een ongedierteprobleem besteedt?

Veel mensen associëren ongedierte met onhygiënische omstandigheden. En zeg nou zelf; ondernemingen waarbij de hygiëne beneden pijl is, mijden we toch liever allemaal? Dergelijke reputatieschade kan jouw tankstation de das omdoen. 

Naast reputatieschade kunnen veelvoorkomende ongediertesoorten bij tankstations, nog voor veel meer problemen zorgen. Wij hebben een aantal van deze bijkomende nare gevolgen voor jou op een rij gezet:

  • Ratten knagen aan je voedselvoorraad.
  • Vliegen vallen je personeelsleden en klanten in de winkels lastig.
  • Muizen beschadigen bekabeling en zorgen zo voor een verhoogd risico op brand.
  • Ratten jagen je klanten de stuipen op het lijf op het terrein van het tankstation.
  • Muizen laten hun uitwerpselen achter in de winkel en voorraadkast waardoor consumptie niet meer mogelijk is.
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Hoe komt ongedierte in tankstations terecht?

Wanneer je een tankstation in de buurt van stilstaand water of het riool heeft, is de kans groot dat je ratten op bezoek krijgt. Ratten zijn namelijk echte waterliefhebbers en na het trekken van een aantal baantjes, komen ze graag wat lekkers bij je verorberen. Eigenlijk is er maar één voordeel aan het hebben van ratten; ze houden muizen op afstand, omdat ze hun natuurlijke vijand zijn. Want ja, een muizenprobleem ligt wél op de loer voor ondernemers met een tankstation dat verder van water verwijderd is. Muizen zoeken met name in het najaar graag een behaaglijk warm plekje tussen vier muren op. Als er dan ook nog wat eten in de buurt is, zijn zij volkomen gelukkig. De plaagdieren kunnen zich al via een gat van een paar millimeter, toegang tot je tankstation verschaffen.

Hoe gaat ongediertebestrijding in zijn werk?

Vaak worden onze ongediertebestrijders ingeschakeld, wanneer het in een tankstation al wemelt van ongedierte. Wij zullen dan eerst overgaan op ongediertebestrijding en daarna advies geven over wering. Zo voorkom je in de toekomst dat je ons plotsklaps moet inschakelen.

Het bestrijden van ongedierte is namelijk een omvangrijke klus, zeker wanneer het naar alle tevredenheid gedaan moet worden. Gelukkig zijn wij bekend met veel verschillende bestrijdingsmethodes en weten welke manieren het meest effectief zijn. Zo bestrijden wij muizen en ratten bijvoorbeeld met vallen terwijl we voor vliegen vaak insectenlampen gebruiken. Uiteraard kun je aangeven welke bestrijdingsmethode jou het meest aanspreekt. We doen dit tenslotte samen.

Wat kunnen onze ongediertebestrijders voor jou betekenen?

Wanneer je contact met ons opneemt, zullen wij zo snel mogelijk bij je langs komen. Wij brengen dan het probleem in kaart en gaan samen kijken naar een oplossing. Uiteraard kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij kunnen je dan meer vertellen over onze plaagdierbeheersingsplannen en full-servicepakketten.

Dus, wil je alle passerende bestuurders in jouw tankstation verwelkomen? Bekijk dan met ons hoe wij jouw onderneming kunnen beschermen tegen ongedierte. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via de telefoon of via het contactformulier.

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Floor

Zeer snel hulp aangeboden, konden gelijk 's ochtends komen. Legden naderhand uit wat ze gedaan hadden.

Annemieke

Binnen 2 uur was de "bijenman" er. Een bijencolonie was uit de boomgaard mijn spowmuur ingekropen. Helaas dat de koningin dan niet te pakken is. Maar...

Lees de hele review

Bert

Vakkundig gedaan ik ben ze kwijt een telefoontje en ze komen en op de afgesproken tijd

Professional illustratie

Van welk ongedierte heb je last?

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden op een rij:

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder