Hotels / hotellerie

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een druk bestaan en er wordt ieder jaar dan ook reikhalzend naar de vakantie uitgekeken. Als hotellier wil je natuurlijk niets liever dan je gasten een zorgeloos verblijf bieden, maar helaas kan ongedierte roet in het eten gooien. 

In hotels veroorzaken voornamelijk muizen, kakkerlakken en vliegen problemen, maar hun aanwezigheid valt haast in het niet bij die van de bedwants. Bedwantsen zijn zeer lastig te voorkomen doordat ze onbewust door reizigers van A naar B worden gebracht. Wanneer ze jouw niets vermoedende gasten ’s nachts meerdere keren bijten, zul je echter razendsnel actie moeten ondernemen om een leegloop van je accommodatie te voorkomen.

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
25+ aangesloten bestrijders
100.000+ geholpen bedrijven
99% beveelt ons aan

Wat kunnen wij voor je betekenen? 

Je gasten wil je ongetwijfeld een zorgeloos verblijf bieden en de ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt willen dat zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Wij kunnen jouw onderneming beschermen tegen ongedierte zoals bedwantsen en daarmee gelijktijdig jouw goede reputatie veiligstellen. 

Als je onze professionals contacteert en reeds kampt met een ongedierteprobleem, wordt er direct overgegaan op bestrijding. Tevens wordt bepaald hoe ongedierteproblemen in de toekomst voorkomen kunnen worden, omdat preventie minstens net zo belangrijk is als de bestrijding zelf.

Hoe kunnen wij je helpen bij de preventie van ongedierteproblemen?

Uiteraard staan wij jou ook bij wanneer je ongedierteplagen wil voorkomen. Onze ongediertebestrijders bieden plaagdierbeheersingsplannen aan, die voldoen aan de HACCP-voorschriften. Er wordt bovendien rekening gehouden met kwaliteitsnormen en hygiënecodes. Wij weten dat bijvoorbeeld je keuken met enige regelmaat gecontroleerd wordt en wij houden hier dan ook te allen tijde rekening mee.

Wanneer je een plaagdierbeheersingsplan of full-servicepakket afneemt, ga je een langdurige zakelijke relatie met onze bestrijders aan. Je wordt voorzien van een (werings-) advies, periodieke controles, een logboeksysteem, bestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. 

Kortom, jij zorgt voor je gasten en wij zorgen voor jou. Neem voor betrouwbaar advies en deskundige hulp gerust telefonisch contact op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.  

Waarom is het belangrijk dat je aandacht aan een (mogelijk) ongedierteprobleem besteed?

Als hotels kampen met een ongedierteprobleem en de gasten dit opmerken, is de kans dat groot dat het hotel reputatieschade lijdt. Ook wanneer je een hotel bezit, dat onder de paraplu valt van een grote hotelketen, ben je niet vrij van zorgen. 

De gevolgen van ongedierteproblemen variëren, omdat ieder ongedierte andere vervelende sporen achterlaat. Als hotellier zul je het meest in aanraking komen met muizen, kakkerlakken, vliegen en bedwantsen.  

Vijf gevolgen van deze ongediertesoorten in je hotel kunnen zijn dat:

  • je voedselvoorraad wordt beschadigd;
  • je gasten bedwantsenbeten oplopen tijdens hun nachtrust en een allergische reactie krijgen;
  • je gasten besmet worden met bijvoorbeeld salmonella of het Hantavirus;
  • je gasten niet meer kunnen genieten van een ontbijt of diner op het terras;
  • je werknemers hun taken niet meer naar behoren kunnen uitvoeren.
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Hoe komt ongedierte in je hotel terecht?

Muizen, kakkerlakken en vliegen hebben eigenlijk vrij eenvoudig toegang tot je hotel. Via elk naadje of kiertje in de muur kunnen zij zichzelf toegang tot het pand verlenen. Wanneer al deze ingangen worden gedicht, is de kans dat zij je hotel met een bezoekje vereren dus geminimaliseerd. Een dergelijke vorm van ongediertewering is een onderdeel van onze fullservice-pakketten. 

Het voorkomen van een bedwantsenplaag is helaas veel moeilijker. Bedwantsen komen namelijk ongezien via je gasten mee de hotelkamers binnen en wachten daar net zolang tot een vakantieganger of zakelijke reiziger zijn intrek neemt. Het ongedierte kan ontzettend lang zonder voedsel dus ook wanneer een hotelkamer even leeg staat, kan de bedwants overleven.

Hoe gaat ongediertebestrijding in een hotel in zijn werk?

Niet enkel de manier waarop ongedierte in jouw hotel terechtkomt, wordt bepaald door de ongediertesoort. Ook de meest effectieve bestrijdingsmethode hangt samen met de ongediertesoort. In overleg met jou zullen onze ongediertebestrijders de bestrijdingsmethode voor het ongedierteprobleem kiezen. 

Wanneer je last hebt van een bedwantsenplaag kunnen wij de besmette kamers afgaan en behandelen met een hittebehandeling. Het wordt bedwantsen dan te heet onder de voeten en zo is je probleem in mum van tijd verholpen. Daarna is het zaak om bij hun terugkomst direct melding bij je ongediertebestrijder te maken. Ben je bang om je (toekomstige) gasten af te schrikken? Geen paniek, wij gaan uiteraard discreet en grondig te werk.

Wat kunnen onze ongediertebestrijders voor jouw hotel betekenen?

Onze ongediertebestrijders werken zowel voor grote hotelketens als voor minder omvangrijke organisaties. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij kunnen je dan alles vertellen over onze plaagdierbeheersingsplannen en full-servicepakketten.

Schroom niet om eens te bellen en te informeren naar de mogelijkheden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via de telefoon of via een contactformulier.

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Saskia

In de ochtend gebeld, in de middag meteen geholpen. Prima service. Meedenkend en behulpzaam.

Dennis

Ik had om een vrijblijvend advies gevraagd en heb deze ook gekregen. Ik kan verder met het advies!

Geana

Vriendelijke en verzorgde mensen, grondige controle in je huis. Eenvoudig bereikbaar. En anders krijg je een snelle terug bel service van ze. Punctuee...

Lees de hele review
Professional illustratie

Van welk ongedierte heb je last?

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden op een rij:

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder