Kantoren

In Nederland bevinden zich duizenden kantoren. Wanneer je één van deze vele kantoorpanden bezit, zul je naar alle waarschijnlijkheid gauw ontdekken dat het beheren van een kantoorpand nogal wat voeten in de aarde heeft. In sommige gevallen komen ondernemers met een kantoor voor heuse uitdagingen te staan, wanneer zij hun werknemers de optimale werkomstandigheden willen bieden.

Eén van de uitdagingen is de bedrijfsruimte ongedierte-vrij houden. Kantoren vallen namelijk goed in de smaak als toevluchtsoorden bij veel verschillende soorten ongedierte. Je kunt hierbij denken aan beestjes als muizen, vliegen, duiven en zilvervisjes. De gevolgen van de komst van ongedierte in het kantoor, zijn vaak niet te overzien. Enkel al het gezondheidsrisico dat je personeel en bezoek loopt, neemt toe. 

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
25+ aangesloten bestrijders
100.000+ bedrijven geholpen
99% beveelt ons aan

Wat kunnen wij voor je betekenen? 

Gelukkig sta je er bij het weren en bestrijden van ongedierte, niet alleen voor. Voor de ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt is geen uitdaging te groot! Wij komen zowel bij eenmanskantoren als bij grootschalige kantoorgebouwen over de vloer en kunnen iedereen uit de brand helpen. 

Als je één van onze ongediertebestrijders contacteert en reeds kampt met een ongedierteprobleem, zal hij direct overgaan op bestrijding. Tevens wordt er gekeken naar de oorzaak van het ongedierteprobleem en hoe het probleem in de toekomst voorkomen kan worden. Wij hopen immers dat wij jou zo min mogelijk te hulp moeten schieten.

Hoe kunnen wij je helpen bij de preventie van ongedierteproblemen?

Het is goed om te weten dat een groot gedeelte van de ongediertesoorten zich razendsnel voortplant. Eén muis zorgt er bijvoorbeeld binnen afzienbare tijd voor dat hij vergezeld wordt door talloze soortgenootjes. Het bestrijden van zo'n grote groep ongedierte is een tijdrovende en kostbare zaak. Daarom raden wij in alle gevallen aan om maatregelen te nemen, waarmee ongedierteplagen voorkomen kunnen worden.

De meest effectieve preventiemaatregelen, worden door onze ongediertebestrijders opgenomen in plaagdierbeheersingsplannen. Deze plannen voldoen aan de HACCP-voorschriften. Wanneer er ook op kantoor gegeten wordt, is dit laatste zeer belangrijk. Wanneer je een dergelijk plaagdierbeheersingsplan of full-servicepakket afneemt, word je voorzien van een (werings-) advies, periodieke controles, een logboeksysteem, bestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. 

Kortom, wij voorkomen dat jij tot in den treure met ongedierte aan het strijden bent. Neem voor betrouwbaar advies en deskundige hulp gerust telefonisch contact op met ons: wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. 

Waarom is het belangrijk dat je aandacht aan een ongedierteprobleem besteedt?

Een ongedierteprobleem kan vergaande gevolgen hebben. Duiven kunnen bijvoorbeeld de dakpannen van je kantoorpand loswrikken en muizen kunnen kabels doorknagen. Dit laatste kan weer kortsluiting en brandgevaar teweegbrengen. Zaken waar je uiteraard geen moment aan denken wilt.

Drie gevolgen van muizen en duiven in of rondom je kantoor kunnen zijn dat:

  • je kabels worden doorgeknaagd;
  • je dak wordt beschadigd;
  • je bezoekers en personeelsleden een groter gezondheidsrisico lopen. 
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Hoe komt ongedierte in kantoorpanden terecht?

Veelal wordt aangenomen dat ongedierte zich in moderne kantoorpanden niet laat zien. Dit is echter een verkeerde aanname. Ook wanneer je een modern kantoor hebt, kun je te maken krijgen met een ongedierteprobleem. Ongediertesoorten zoals muizen, ratten en vliegen komen bijvoorbeeld gewoon via een openstaande deur binnen. En duiven, die landen net zo lief op een plat dak. 

Hoe gaat ongediertebestrijding in zijn werk?

Vaak worden onze ongediertebestrijders ingeschakeld, wanneer het in het kantoor al wemelt van ongedierte. Wij zullen dan eerst overgaan op ongediertebestrijding en daarna advies geven over wering. 

Doordat wij inmiddels alweer enige tijd meedraaien in de branche, weten wij met elk probleem raad. Muizen bestrijden wij bijvoorbeeld met muizenvallen, vliegen met insectenlampen en duiven met spandraad of netten. Uiteraard kun je aangeven welke bestrijdingsmethode jou het meest aanstaat. We doen dit tenslotte samen.

Wat kunnen onze ongediertebestrijders voor jou betekenen?

Wanneer je contact met ons opneemt, zullen wij zo snel mogelijk bij jou langs komen. Wij brengen dan het probleem in kaart en gaan samen kijken naar een oplossing. Uiteraard kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij kunnen je dan meer vertellen over onze plaagdierbeheersingsplannen en full-servicepakketten.

Dus, wil jij je kantoor goed verzorgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via de telefoon of het contactformulier.

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

RogÈr

Top geholpen! Zelfs dingen gedaan die hij niet hoefde te doen. Geweldig!

Siepko

Snelle en goede afhandeling.

Monica

We hadden zelf alles al geprobeerd om van de mieren af te komen. We werden er licht overspannen van. Op de afgesproken tijd was mijnheer aanwezig. Voo...

Lees de hele review
Professional illustratie

Van welk ongedierte heb je last?

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden op een rij:

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder