Ongediertebestrijding Zwijndrecht

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Zwijndrecht nodig? Hallo, ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Zwijndrecht. In de afgelopen 15+ jaar heb ik meer dan 12.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Zwijndrecht

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Zwijndrecht ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Zwijndrecht nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Mark Vennink of een van zijn collega's van Vennink Bedrijfshygiëne voor de deur!

Van welk ongedierte in Zwijndrecht heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Zwijndrecht op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De bestrijder komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding. 

Ongedierte bestrijden Zwijndrecht: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Zwijndrecht

Rond Zwijndrecht bevinden zich enkele rivieren, zoals de Oude Maas, maar ook in de stad zelf ligt veel water, bijvoorbeeld bij de Hoge Devel. Voor ondernemers is Zwijndrecht een belangrijke plek, juist vanwege de havens. Sterker nog, Zwijndrecht is de ‘thuishaven van de binnenvaart’, zoals de gemeente de stad zelf noemt. Alle hieruit voortvloeiende bedrijvigheid is natuurlijk goed voor de economie, maar het heeft ook een keerzijde: water kan verschillende soorten ongedierte aantrekken.

Ongewenste knaagdieren zoals ratten verblijven dicht bij water, mogelijk zelfs op de schepen of in loodsen of magazijnen. Daar kunnen ze allerlei soorten waren aantasten en werkruimtes vervuilen. Men moet dan zo snel mogelijk voorkomen dat de plaag zich verder verspreidt. Het water in en rond de stad kan daarnaast ook veel muggen en vliegen aantrekken. Dit komt vooral voor in de zomer, omdat insecten warmte en vocht nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen.

Los van het water kunnen er in woningen en bedrijven zelf ook ongedierteplagen voorkomen als er niet genoeg aandacht aan hygiëne wordt besteed. Knaagdieren en kakkerlakken kunnen op (rottend) organisch afval afkomen en voor heftige plagen zorgen. Vinden de beestjes ook nog genoeg schuilplekken in en rond het gebouw, dan wordt het heel lastig om ze met huis-tuin-en-keukenmiddelen weg te krijgen.

Woon of werk je in Zwijndrecht en denk je last te hebben van ongedierte? Mark van Vennink Bedrijfshygiëne helpt je graag! Hij kan alle soorten ongedierte herkennen en bestrijden met ongedierte bestrijding in Zwijndrecht. Als je hem belt of mailt voor een afspraak, komt hij zo snel mogelijk naar je toe: hij weet namelijk heel goed dat overlast door ongedierte nooit lang kan wachten op een professionele oplossing!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Logo cpmv

Kosten van ongediertebestrijding

Ongedierte bestrijden is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Zwijndrecht te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Zwijndrecht lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Zwijndrecht weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

 

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

ben

Zeer tevreden over de kennis en kunde van de medewerkers van Vennink. Snelle actie ondernomen en ook de nazorg is top.

Mike

We hadden een wespennest in het dak zitten, bij het terras. Op zondag heb ik een mail gestuurd voor een aanvraag, en binnen twee uur had ik antwoord....

Lees de hele review

jolanda

Na het sturen van een mailtje middenin de nacht. Werd ik smorgens opgebeld. Ik was bang last te hebben van kakkerlakken. Diezelfde middag om 14.00 kw...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Zwijndrecht

Wij hebben in huis vrij veel zilvervisjes. Daar willen we vanaf. We zien ze vaak 's avonds wegschieten wanneer we de lichten aan doen. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en kosten hiervoor. Ik hoop spoedig van jullie te horen.

4 maanden geleden

Zuid-Holland • Zwijndrecht •

Er lopen erg veel spinnen in ons appartement rond. Vooral nu de winter voorbij lijkt te zijn wordt het steeds erger. We willen graag ons appartement in laten spuiten tegen spinnen. Kunnen jullie dit doen? We horen het graag.

4 maanden geleden

Zuid-Holland • Zwijndrecht •

We hebben in de draagbalken van het dak van onze schuur houtworm zitten. Er zitten namelijk verschillende gaatjes in het hout en ik heb al een aantal een houtworm zien liggen in de schuur. Ik wil dit graag door een professional laten bestrijden. Alvast bedankt.

9 maanden geleden

Zuid-Holland • Zwijndrecht •

In onze garage zit een wespennest en die willen we zo snel mogelijk we hebben. We zijn opzoek naar een deskundige die het nest goed kan verwijderen zonder problemen. We willen namelijk niet dat de garage er onder gaat lijden. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

9 maanden geleden

Zuid-Holland • Zwijndrecht •

We willen graag de motmuggen/rioolvliegjes in ons huis bestreden hebben. In het begin waren het er enkele maar het lijken er nu steeds meer te worden. Ik hoop dat jullie van dienst kunnen zijn want ik wil graag van deze plaag af.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Zwijndrecht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder