Uw lokale ongediertebestrijder voor Dordrecht

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Dordrecht staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Dordrecht werken we samen met Vennink Bedrijfshygiëne. Deze bestrijdingsdienst helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Dordrecht op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Dordrecht. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Dordrecht weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis. 

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Dordrecht ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Dordrecht? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Dordrecht: een plaats met water en ongedierte

Dordrecht ligt in het zuiden van Zuid-Holland en er komen drie rivieren hier samen: de Beneden Werde, de Noord en de Oude Maas. Daarnaast heeft Dordrecht een belangrijke haven. Dit is de zesde zeehaven van Nederland en veel mensen werken hier in de scheepsbouw. Water is dus een belangrijke factor in en rond deze stad. Helaas trekt het ook ongedierte aan, zoals bruine ratten en meeuwen. Ze zorgen voor veel overlast bij bedrijven en particulieren.

Ook toeristen weten Dordrecht te vinden. Zij komen om op en langs het water te recreëren en om het natuur- en recreatiegebied de Biesbosch te bezoeken. Al die mensen moeten ook ergens overnachten en een hapje en drankje kunnen doen. De binnenstad van Dordrecht heeft daarom tal van hotels, hostels en B&B’s. Bovendien kan men hier heerlijk shoppen en wordt er door de vele restaurants en cafés ook aan de innerlijke mens gedacht. Jammer genoeg zit er aan toerisme ook een keerzijde, want ze nemen ongemerkt bedwantsen mee op hun reis. Dit ongedierte zorgt voor problemen bij overnachtingsplaatsen, want ze voeden zich ’s nachts aan de gasten.

Dat het water een grote invloed heeft op het werkaanbod in Dordrecht is duidelijk, de scheepvaart is hier een grote werkgever. Maar ook de houtindustrie en metaalindustrie zijn volop aanwezig. Er wordt hierdoor veel gebouwd, maar ook veel gesloopt. Nieuwbouw zorgt voor overlast van zilvervisjes, omdat ze gek zijn op de hoge luchtvochtigheid in nieuwe gebouwen en huizen. Het slopen zorgt ervoor dat ongedierte zichtbaar wordt en een andere schuilplaats zoekt. Als een muizenfamilie vlucht en zich vervolgens in een loods met schepen vestigt, kan dit zeer nare gevolgen hebben voor de werkzaamheden! Huur altijd een professionele ongediertebestrijder in bij dit soort situaties. Of nog beter, zorg met preventieve bestrijding dat u overlast van allerlei beestjes voorkomt.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Dordrecht, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Vanuit Dordrecht krijgen we vooral meldingen van muizen, duiven, kakkerlakken en ratten. Dit soort ongedierte zorgt heel snel voor een ware plaag!

Onze ongedierteverdelgers worden vaak ingehuurd in de gemeente Dordrecht door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, horecabedrijven, winkeliers, huiseigenaren, aannemers en makelaars. Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Dordrecht naast de historische binnenstad om bekend staat. We begrijpen dat het uitermate vervelend is als een muizenfamilie in uw woning zit of dat uw kantoorpand wordt geterroriseerd door allerlei kruipend ongedierte en uw belangrijke papieren worden aangetast.

Om deze nare scenario’s te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar de beestjes. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Dordrecht is er bijna geen ontkomen aan, vanwege het al eerder genoemde aanwezige water in en rond de stad en de natuur die zich rond Dordrecht bevindt. Ongedierte is in een grote stad als Dordrecht niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat zilvervisjes in uw nieuwe woning een bestaan opbouwen of dat uw hotelgasten worden gebeten door bedwantsen. Akelige situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Dordrecht. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. We komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Dordrecht. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.