Ongediertebestrijding Dordrecht

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Dordrecht nodig? Hallo, ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Dordrecht. In de afgelopen 15+ jaar heb ik meer dan 12.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Dordrecht

Ongedierte bestrijden in Dordrecht? Daar heb je een betrouwbare en ervaren expert voor nodig! Je vindt hem bij Beestjes Kwijt, want wij beschikken over een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Je belt of mailt ons en je komt rechtstreeks in contact met Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Je kunt dan direct een afspraak met hem maken. Met de kennis, ervaring en enthousiasme van deze specialist verzeker je jezelf binnenkort van een ongediertevrije omgeving!

Van welk ongedierte in Dordrecht heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Voor ongediertebestrijding in Dordrecht moet je bij Beestjes Kwijt zijn. Onze specialist kan alle beestjes feilloos herkennen en op een effectieve manier bestrijden. Hieronder vind je alvast een overzicht van de meest voorkomende ongediertesoorten in Dordrecht. Wacht niet te lang met een afspraak maken, want het ongedierte wacht ook niet met schade aanrichten!

Last van ongedierte, maar staat het beestje niet in het overzicht? Weet je niet hoe je het probleem moet omschrijven? Dan staat onze ongediertebestrijder voor Dordrecht ook voor je klaar. Op jouw verzoek voert hij dan een inspectie uit. Na het onderzoek zal hij een oplossing aandragen. Je krijgt dan een plan van aanpak of hij begint meteen met de bestrijding!

Ongedierte bestrijden Dordrecht: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Dordrecht

Dordrecht ligt in Zuid-Holland en er komen hier drie rivieren samen: De Beneden Werde, de Noord en de Oude Maas. Daarnaast heeft Dordrecht een belangrijke haven. Helaas trekt al het water veel ongedierte aan, zoals bruine ratten en meeuwen. Ze zorgen voor veel overlast bij bedrijven en huishoudens en gaan bovendien niet vanzelf weg. Daar is een professionele ongediertebestrijder voor nodig.

Toeristen weten Dordrecht te vinden. Zij komen om op en langs het water te recreëren en de Biesbosch te bezoeken. Al deze mensen moeten ook ergens eten, drinken en overnachten. De binnenstad van Dordrecht heeft daarom tal van hotels, restaurants en cafés. Jammer genoeg zit aan dit toerisme ook een keerzijde. De bezoekers nemen namelijk ongemerkt bedwantsen mee in hun koffer en kleding. Dit ongedierte zorgt voor veel overlast, want ze bijten mensen om bloed te zuigen.

Dordrecht staat ook bekend om de grote hout- en metaalindustrie. Er wordt hierdoor veel gebouwd, maar ook gesloopt. Nieuwbouw zorgt voor overlast van zilvervisjes, omdat ze dol zijn op hoge luchtvochtigheid in nieuwe gebouwen. Daarnaast zorgt het slopen ervoor dat ongedierte als muizen en ratten zichtbaar worden en op zoek moeten naar een andere schuilplaats.

Dit alles bij elkaar kan voor veel overlast zorgen. Heb jij ook last van ongedierte in en rondom je huis of bedrijfspand in Dordrecht? Geen paniek! Mark van Vennink Bedrijfshygiëne staat voor ongedierte bestrijding in Dordrecht dag en nacht voor je klaar om jou van het ongedierte af te helpen. Bel of mail Mark daarom zo snel mogelijk.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Logo cpmv

Kosten van ongediertebestrijding

Ongedierte bestrijden is vaak maatwerk

Als je last hebt van ongedierte in je woning of bedrijf in Dordrecht, dan wil je natuurlijk eerst weten wat een behandeling kost. Mark van Vennink Bedrijfshygiëne zal een eerlijke en duidelijke prijs voor je opmaken, maar dan moet hij eerst een goed beeld hebben van de ongedierteplaag. De volgende vragen helpen hem daarbij:

  1. Van welk ongedierte is er sprake?
  2. Hoe ernstig is de plaag?
  3. Welke bestrijdingsmethode is noodzakelijk?
  4. Welke middelen zijn nodig?
  5. Hoeveel arbeidsuren zijn nodig?

In sommige gevallen kan er een plan van aanpak worden geschreven. Hierin staan zowel de werkzaamheden als de kosten nauwkeurig omschreven. Je weet dan precies wat er gaat gebeuren en waar je voor betaalt. Stem je in met het voorstel van de expert, dan gaat hij zo snel mogelijk van start met de werkzaamheden.

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

G.a. uit Diemen

Prima ervaring, direct gekomen om wespen te bestrijden, met garantie, vriendelijk

Jeroen uit Waalwijk

Snel geregeld, vriendelijk en vooral doeltreffend.

Lambertus uit Almere

Bestrijding van het wespennest snel en adequaat uitgevoerd

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Dordrecht

Ik heb gisteren een boktor in mijn toilet gevonden. Ik vond vandaag ook een boktor in mijn slaapkamer. Ik heb een tijdje geleden ook een paar keer een boktor gevonden. Ik zou graag een inspectie willen laten uitvoeren om te controleren of er meer aan de hand is. Wat zouden de kosten hiervan zijn?

6 maanden geleden

Zuid-Holland • Dordrecht •

Onder het huis zijn zwammen geconstateerd tijdens een keuring. Ik wil graag het huis verkopen, maar dit gaat niet zolang er zwammen zijn. Ik wil graag zo spoedig mogelijk een inspectie laten uitvoeren om te kijken hoe groot de schade is en wat hieraan gedaan kan worden. Ik zou ook meteen een offerte willen ontvangen.

6 maanden geleden

Zuid-Holland • Dordrecht •

Wanneer het weer beter wordt krijg ik direct weer last van mieren. De mieren komen vooral vanuit de muur. Ik heb al verschillende bestrijdingsmiddelen geprobeerd, maar niets heeft tot op heden geholpen. Ik wil de mieren graag laten bestrijden. Ik hoop snel van u te horen!

6 maanden geleden

Zuid-Holland • Dordrecht •

Vorige week heb ik voor het eerst een muis in de keuken gezien. De muis zit voornamelijk onder de keukenkastjes. Wij hebben onder de keukenkastjes gif gestrooid, maar dit heeft tot op heden niet geholpen. Gisteren zag ik op de eerste verdieping een muis lopen. Er liggen af en toe ook muizenkeutels in de keuken. Graag zouden wij informatie willen krijgen over de bestrijding van de muizen en wat jullie daarin kunnen betekenen. Uiteraard ook wat dan de kosten zouden zijn.

6 maanden geleden

Zuid-Holland • Dordrecht •

In onze kruipruimte hebben wij keutels gevonden van vermoedelijk ratten. Ook hangt er een vieze lucht in de kruipruimte. Zou er een inspectie kunnen worden uitgevoerd om te kijken of ik echt last heb van ratten of dat het iets anders is.

6 maanden geleden

Zuid-Holland • Dordrecht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder