Ongediertebestrijding Dordrecht

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Dordrecht nodig? Hallo, ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Dordrecht. In de afgelopen 15+ jaar heb ik meer dan 12.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Dordrecht

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Dordrecht ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Dordrecht nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Mark Vennink of een van zijn collega's van Vennink Bedrijfshygiëne voor de deur!

Van welk ongedierte in Dordrecht heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Dordrecht op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De bestrijder komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding. 

Ongedierte bestrijden Dordrecht: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Dordrecht

Dordrecht ligt in Zuid-Holland en er komen hier drie rivieren samen: De Beneden Werde, de Noord en de Oude Maas. Daarnaast heeft Dordrecht een belangrijke haven. Helaas trekt al het water veel ongedierte aan, zoals bruine ratten en meeuwen. Ze zorgen voor veel overlast bij bedrijven en huishoudens en gaan bovendien niet vanzelf weg. Daar is een professionele ongediertebestrijder voor nodig.

Toeristen weten Dordrecht te vinden. Zij komen om op en langs het water te recreëren en de Biesbosch te bezoeken. Al deze mensen moeten ook ergens eten, drinken en overnachten. De binnenstad van Dordrecht heeft daarom tal van hotels, restaurants en cafés. Jammer genoeg zit aan dit toerisme ook een keerzijde. De bezoekers nemen namelijk ongemerkt bedwantsen mee in hun koffer en kleding. Dit ongedierte zorgt voor veel overlast, want ze bijten mensen om bloed te zuigen.

Dordrecht staat ook bekend om de grote hout- en metaalindustrie. Er wordt hierdoor veel gebouwd, maar ook gesloopt. Nieuwbouw zorgt voor overlast van zilvervisjes, omdat ze dol zijn op hoge luchtvochtigheid in nieuwe gebouwen. Daarnaast zorgt het slopen ervoor dat ongedierte als muizen en ratten zichtbaar worden en op zoek moeten naar een andere schuilplaats.

Dit alles bij elkaar kan voor veel overlast zorgen. Heb jij ook last van ongedierte in en rondom je huis of bedrijfspand in Dordrecht? Geen paniek! Mark van Vennink Bedrijfshygiëne staat voor ongedierte bestrijding in Dordrecht dag en nacht voor je klaar om jou van het ongedierte af te helpen. Bel of mail Mark daarom zo snel mogelijk.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Logo cpmv

Kosten van ongediertebestrijding

Ongedierte bestrijden is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Dordrecht te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Dordrecht lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Dordrecht weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

 

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Frans

Prima geholpen, vakkundig en vriendelijk. Ook de nazorg is geod.

Rens

Uitstekende service en vakmanschap, Harrie Houben heeft perfect werk geleverd. Dit alles in schril contrast tot een collega, die sturen iemand zonder...

Lees de hele review

Patrick

Zeer klantvriendelijk en professioneel. Flexibel en gericht op tevredenheid van de klant.

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Dordrecht

Ik heb gisteren een boktor in mijn toilet gevonden. Ik vond vandaag ook een boktor in mijn slaapkamer. Ik heb een tijdje geleden ook een paar keer een boktor gevonden. Ik zou graag een inspectie willen laten uitvoeren om te controleren of er meer aan de hand is. Wat zouden de kosten hiervan zijn?

4 maanden geleden

Zuid-Holland • Dordrecht •

Onder het huis zijn zwammen geconstateerd tijdens een keuring. Ik wil graag het huis verkopen, maar dit gaat niet zolang er zwammen zijn. Ik wil graag zo spoedig mogelijk een inspectie laten uitvoeren om te kijken hoe groot de schade is en wat hieraan gedaan kan worden. Ik zou ook meteen een offerte willen ontvangen.

4 maanden geleden

Zuid-Holland • Dordrecht •

Wanneer het weer beter wordt krijg ik direct weer last van mieren. De mieren komen vooral vanuit de muur. Ik heb al verschillende bestrijdingsmiddelen geprobeerd, maar niets heeft tot op heden geholpen. Ik wil de mieren graag laten bestrijden. Ik hoop snel van u te horen!

4 maanden geleden

Zuid-Holland • Dordrecht •

Vorige week heb ik voor het eerst een muis in de keuken gezien. De muis zit voornamelijk onder de keukenkastjes. Wij hebben onder de keukenkastjes gif gestrooid, maar dit heeft tot op heden niet geholpen. Gisteren zag ik op de eerste verdieping een muis lopen. Er liggen af en toe ook muizenkeutels in de keuken. Graag zouden wij informatie willen krijgen over de bestrijding van de muizen en wat jullie daarin kunnen betekenen. Uiteraard ook wat dan de kosten zouden zijn.

4 maanden geleden

Zuid-Holland • Dordrecht •

In onze kruipruimte hebben wij keutels gevonden van vermoedelijk ratten. Ook hangt er een vieze lucht in de kruipruimte. Zou er een inspectie kunnen worden uitgevoerd om te kijken of ik echt last heb van ratten of dat het iets anders is.

4 maanden geleden

Zuid-Holland • Dordrecht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder