Ongediertebestrijding Ridderkerk

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Ridderkerk nodig? Hallo, ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Ridderkerk. In de afgelopen 15+ jaar heb ik meer dan 12.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Ridderkerk

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Ridderkerk ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Ridderkerk nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Mark Vennink of een van zijn collega's van Vennink Bedrijfshygiëne voor de deur!

Van welk ongedierte in Ridderkerk heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Ridderkerk op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De bestrijder komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding. 

Ongedierte bestrijden Ridderkerk: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Ridderkerk

Veel toeristen gebruiken Ridderkerk als uitvalsbasis naar Rotterdam of naar de Kinderdijk. In de stad zelf worden de verschillende grote parken regelmatig bezocht, zoals het Reijerpark of het Donckse Bos. Men probeert deze parken zo schoon mogelijk te houden, zodat er geen ongedierte op af komt, zoals muizen of ratten. Met vier winkelgebieden is het ook noodzakelijk dat het afval van de straat blijft en dat zowel bewoners als ondernemers hun eigen woningen of bedrijfspanden schoonhouden.

Als er vele winkels naast elkaar liggen, kan een eventuele ongedierteplaag makkelijk van de ene naar de andere winkel of nabijgelegen woning overwaaien. Supermarkten kunnen door muizen of ratten worden geplaagd. Als deze door allerlei naden en kieren naar binnen kunnen komen, dan lukt hen dat ook bij andere gebouwen. Stel je eens voor dat jouw delicatessenzaak ook wordt getroffen? Of dat het ongedierte zich ineens in de keuken van je horecabedrijf bevindt?

Ook in en rond woningen kunnen ongedierteplagen voorkomen. In de zomer kun je veel last krijgen van insecten, zoals muggen, vliegen en wespen. Die laatsten kunnen zelfs een nest in je woning hebben gebouwd, bijvoorbeeld op zolder of in een spouwmuur. En hoe schoon is je huis? Wie langdurig afval laat liggen, kan erop rekenen dat daar beestje op afkomen. Ook in de tuin is het oppassen geblazen, want zelfs vogelvoer kan al ongewenste knaagdieren aantrekken.

Heb jij op dit moment last van een plaag en zoek je een goede ongediertebestrijder voor Ridderkerk? Laat Mark van Vennink Bedrijfshygiëne jou dan helpen. Mark heeft vele jaren ervaring in het bestrijden van alle soorten ongedierte met ongedierte bestrijding in Ridderkerk. Bij zijn klanten staat hij ook bekend als iemand die op een prettige manier steun en advies geeft waar nodig. Wil jij Mark ook inschakelen? Toets dan ons telefoonnummer in of stuur een bericht via het contactformulier.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Logo cpmv

Kosten van ongediertebestrijding

Ongedierte bestrijden is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Ridderkerk te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Ridderkerk lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Ridderkerk weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

 

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Hans

Adequate reactie tijdens eerste telefonische contact. Inspelend op mijn agenda (ik zou op korte termijn naar het buitenland vertrekken) werd een afspr...

Lees de hele review

RogÈr

Top geholpen! Zelfs dingen gedaan die hij niet hoefde te doen. Geweldig!

Claud

"top service" neemt alle tijd voor duidelijk advies vakman !!!

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Ridderkerk

Bijna 4 maanden geleden heb ik een muis gevangen in een muizenklem. Daarna 3 maanden niks meer gezien. Twee weken geleden zag ik er weer eentje. Ik heb gaten gedicht, pasta gebruikt en gifkorrels getrooid, maar niks helpt. Ik wil zo snel mogelijk van dit probleem af aangezien mijn 2 kinderen er ook onrustig van worden.

4 maanden geleden

Zuid-Holland • Ridderkerk •

Wij wonen in een nieuwbouw eengezinswoning. De zilvervisjes zitten overal. Het is erg vies, ze komen ook in de keuken en op het aanrecht. Kunnen jullie mij helpen?

4 maanden geleden

Zuid-Holland • Ridderkerk •

Sinds een aantal weken vinden wij af en toe een geel/wit klein rupsachtig beestje. We hebben echter werkelijk geen idee om wat voor beestje het gaat. We vinden ze niet elke dag en we weten niet zeker waar het vandaan komt. Wat zijn de kosten om dit te laten bestrijden?

 

7 maanden geleden

Zuid-Holland • Ridderkerk •

Ik vind de afgelopen tijd kleine zwarte beestjes in mijn bed, ook heb ik af en toe een paar bloedstrepen op het bedlaken. Zou ik een prijsopgave kunnen ontvangen voor bestrijding? Alvast bedankt.

10 maanden geleden

Zuid-Holland • Ridderkerk •

In onze woonkamer vinden wij dagelijks hordes dode vliegjes op onze vensterbank. Met name in de keuken en aan de achterkant van het huis. Ook zien wij als het donker is grote hoeveelheden vliegjes verzamelen in de hoeken bij het plafond. Graag ontvangen we een reactie met een oplossing en offerte. Alvast bedankt.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Ridderkerk •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder