Ongediertebestrijding Barendrecht

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Barendrecht nodig? Hallo, ik ben René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Barendrecht. In de afgelopen 25+ jaar heb ik meer dan 20.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Barendrecht

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Barendrecht ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Barendrecht nodig? Dan staat binnen een mum van tijd René Sulkens of een van zijn collega's van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding voor de deur!

Van welk ongedierte in Barendrecht heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Barendrecht op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Barendrecht komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Barendrecht: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Barendrecht

Veel Nederlandse steden bevinden zich aan het water of worden omgeven door water. Barendrecht is daar zeker geen uitzondering in. De stad ligt aan de Oude Maas en door de stad zelf lopen ook allerlei singels. Door al dit water kunnen er ongedierteplagen ontstaan. Die worden bijvoorbeeld veroorzaakt door muizen of ratten. Plagen door vogels, zoals duiven of meeuwen, kunnen ook voorkomen, zeker als er ook nog eens veel afval in de buurt ligt.

Bij Barendrecht liggen ook twee belangrijke groenvoorzieningen. Zo vinden kampeerders hun geluk in recreatiepark De Oude Maas. Wandelaars treffen elkaar in natuurgebied Carnisse Grienden. Helaas kan er door het vele bezoek in deze gebieden zwerfvuil ontstaan. Voor bepaalde ongediertesoorten betekent dit een lekker maaltje, voor vele mensen betekent dit na verloop een plaag in eigen woning of bedrijf.

Natuurlijk worden ongedierteplagen niet alleen door zwerfafval veroorzaakt. We worden namelijk ook geregeld gebeld door woningen en bedrijven in Barendrecht die door eigen toedoen ongedierte hebben aangetrokken. Niet alle panden worden namelijk even goed onderhouden. In sommige gevallen ontstaan plagen door rioolproblemen. Of je hebt de pech dat een wespenkoningin spontaan een nest in je zolder of spouwmuur gaat bouwen.

Heb jij ongedierte in of rondom je huis of bedrijf en loopt dit de spuigaten uit? René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding is dan jouw aangewezen expert voor ongedierte bestrijding in Barendrecht. Hij pakt alle soorten ongedierte aan. Ook krijg je professioneel advies over hoe je een volgende plaag kunt voorkomen. Interesse in een afspraak op zeer korte termijn? Bel of mail ons en je komt rechtstreeks in contact met René.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

René, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar René Sulkers heeft jarenlange ervaring: “Ik ga heel ver voor mijn klanten. Bijvoorbeeld als het gaat om de bestrijding van muizen: ik ga net zo lang door tot de overlast is verdwenen, ook als het betekent dat ik vaker moet terugkomen.”

Bel direct 085 - 029 2200
Logo evm

Kosten ongediertebestrijding Barendrecht

Ongedierte bestrijden in Barendrecht is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Barendrecht te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Barendrecht lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Barendrecht weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Sherida

Keek er naar uit dat ik na 2 jaar geen last meer van mollen in de tuin zou hebben. Helaas......na beoordeling zei Mark mij dat er in no time zo weer e...

Lees de hele review

Wijnand

Vlotte afwikkeling en ik verwacht een adequate bestrijding maar dat moet nog blijken aangezien hij net de deur uit is :-) Maar er werd goed de tijd...

Lees de hele review

richard

ze zijn er snel bij na eerste telefoontje heeft het 2 uur geduurd toen stond hij al voor de deur alles goed uitgelegen garantie op het afgeleverde wer...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Barendrecht

Wij hebben last van papiervisjes in huis. Wij zijn benieuwd wat de kosten zijn van een bestrijding, omdat we er graag vanaf willen. Alvast bedankt!

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Ik heb vlooien bij mijn hond ontdekt, en waarschijnlijk zitten ze dus ook in huis. Mijn hond heeft er erg veel last van, dus ik zou dit graag willen verhelpen. Kunnen jullie mij helpen met dit probleem?

6 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Laatst heb ik muizen ontdekt bij mij thuis tussen de vloer en het plafond. Ze maken in de avond erg veel lawaai en je hoort ze steeds lopen. Ik hoop dat jullie dit probleem op kunnen lossen. Alvast bedankt!

6 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Wij hebben de laatste tijd last van een insectenplaag, met name vliegjes. Ik heb ze sinds kort ontdekt en we hebben tevens last van hele kleine vliegjes (fruitvliegjes). Elke dag zitten ze in de keuken tegen het raam en in de woonkamer tegen het raam, geen idee waar ze vandaan komen. Tevens zouden we ook de zilvervliesbeestjes willen laten behandelen daar hebben we ook al een geruime tijd last van. Het zou fijn zijn als dit opgelost kan worden.

8 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Ik vermoed last te hebben van bedwantsen. Ik heb namelijk erg last van jeukende bultjes op mijn armen en benen, waarvan een aantal ook op een rijtje staan. Ik heb gehoord dat dit ook een kenmerk van een bedwantsenbeet kan zijn. Zou het mogelijk zijn dat er een inspectie plaats zou kunnen vinden? Zo ja, welk tarief zou hier dan ongeveer aan verbonden kunnen zijn?

11 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder