Ongediertebestrijding Barendrecht

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Barendrecht nodig? Hallo, ik ben René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Barendrecht. In de afgelopen 25+ jaar heb ik meer dan 20.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Barendrecht

Zie je overal beestjes kruipen of vliegen, maar ligt dat niet aan je ogen? Dan komt ongediertebestrijding Barendrecht vliegensvlug naar je toe! Natuurlijk moet je dan wel eerst een afspraak regelen en dat doe je via Beestjes Kwijt. Hier vind je namelijk een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Hoe het werkt? Je belt of mailt ons en je komt rechtstreeks in contact met René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Jouw ongedierteprobleem wordt correct opgelost: wees daar maar zeker van!

Van welk ongedierte in Barendrecht heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Word je moedeloos van het ongedierte in je woning of bedrijf? Dan moet je daar iets aan doen! Herkenning van het beestje is een goede eerste stap, daarom hebben wij hier een overzicht geplaatst van de meest voorkomende ongediertesoorten in Barendrecht. Herken je de boosdoener? Dan mag je ongediertebestrijding Barendrecht meteen bellen voor een oplossing!

Heb je juist moeite met het herkennen van het ongedierte? Geen nood, want de ongediertebestrijder voor Barendrecht kan zo bij je zijn voor een inspectie. Als er inderdaad sprake is van ongedierte, zal hij je over een mogelijke oplossing kunnen adviseren. Indien nodig maakt hij ook een uitgebreid plan van aanpak. In veel gevallen zal hij zelfs meteen kunnen ingrijpen!

Ongedierte bestrijden Barendrecht: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Barendrecht

Veel Nederlandse steden bevinden zich aan het water of worden omgeven door water. Barendrecht is daar zeker geen uitzondering in. De stad ligt aan de Oude Maas en door de stad zelf lopen ook allerlei singels. Door al dit water kunnen er ongedierteplagen ontstaan. Die worden bijvoorbeeld veroorzaakt door muizen of ratten. Plagen door vogels, zoals duiven of meeuwen, kunnen ook voorkomen, zeker als er ook nog eens veel afval in de buurt ligt.

Bij Barendrecht liggen ook twee belangrijke groenvoorzieningen. Zo vinden kampeerders hun geluk in recreatiepark De Oude Maas. Wandelaars treffen elkaar in natuurgebied Carnisse Grienden. Helaas kan er door het vele bezoek in deze gebieden zwerfvuil ontstaan. Voor bepaalde ongediertesoorten betekent dit een lekker maaltje, voor vele mensen betekent dit na verloop een plaag in eigen woning of bedrijf.

Natuurlijk worden ongedierteplagen niet alleen door zwerfafval veroorzaakt. We worden namelijk ook geregeld gebeld door woningen en bedrijven in Barendrecht die door eigen toedoen ongedierte hebben aangetrokken. Niet alle panden worden namelijk even goed onderhouden. In sommige gevallen ontstaan plagen door rioolproblemen. Of je hebt de pech dat een wespenkoningin spontaan een nest in je zolder of spouwmuur gaat bouwen.

Heb jij ongedierte in of rondom je huis of bedrijf en loopt dit de spuigaten uit? René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding is dan jouw aangewezen expert voor ongedierte bestrijding in Barendrecht. Hij pakt alle soorten ongedierte aan. Ook krijg je professioneel advies over hoe je een volgende plaag kunt voorkomen. Interesse in een afspraak op zeer korte termijn? Bel of mail ons en je komt rechtstreeks in contact met René.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

René, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar René Sulkers heeft jarenlange ervaring: “Ik ga heel ver voor mijn klanten. Bijvoorbeeld als het gaat om de bestrijding van muizen: ik ga net zo lang door tot de overlast is verdwenen, ook als het betekent dat ik vaker moet terugkomen.”

Logo evm

Kosten ongediertebestrijding Barendrecht

Ongedierte bestrijden in Barendrecht is vaak maatwerk

Wat kost het om ongedierte in je woning of bedrijf in Barendrecht te bestrijden? René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding zorgt voor een duidelijke en eerlijke prijs, maar hij zal eerst duidelijkheid moeten krijgen over je ongedierteprobleem. De volgende punten zijn namelijk van groot belang bij het bepalen van de kosten:

  1. Het soort ongedierte
  2. De grootte van de plaag
  3. De bestrijdingsmethode
  4. De benodigde middelen
  5. De benodigde tijd

In veel gevallen kan er eerst een inspectie worden uitgevoerd. Je krijgt dan een plan van aanpak aangeboden waarin zowel de werkzaamheden als de kosten omschreven staan. Ga je akkoord met de aanpak en de bijbehorende prijs, dan gaat ongediertebestrijding Barendrecht zo snel mogelijk aan de slag. Reken op professioneel advies en vakkundig werk!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Jaap uit Santpoort noord

Gert drop is langs geweest, prettig en deskundig iemand belt keurig op hoe laat hij komt, perfecte man

Willem uit Nijmegen

Precies op de afgesproken tijd kwam een vriendelijke man aan de deur. Hij straalde vakkundigheid uit en verloste ons in no time van een vervelend wesp...

Lees de hele review

Rolf uit Enschede

Er werd snel een afspraak gemaakt, ik werd vooraf nog even gebeld en er is grondig onderzoek gedaan en maatregelen zijn getroffen in overleg. Deskundi...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Barendrecht

Wij hebben last van papiervisjes in huis. Wij zijn benieuwd wat de kosten zijn van een bestrijding, omdat we er graag vanaf willen. Alvast bedankt!

5 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Ik heb vlooien bij mijn hond ontdekt, en waarschijnlijk zitten ze dus ook in huis. Mijn hond heeft er erg veel last van, dus ik zou dit graag willen verhelpen. Kunnen jullie mij helpen met dit probleem?

8 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Laatst heb ik muizen ontdekt bij mij thuis tussen de vloer en het plafond. Ze maken in de avond erg veel lawaai en je hoort ze steeds lopen. Ik hoop dat jullie dit probleem op kunnen lossen. Alvast bedankt!

8 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Wij hebben de laatste tijd last van een insectenplaag, met name vliegjes. Ik heb ze sinds kort ontdekt en we hebben tevens last van hele kleine vliegjes (fruitvliegjes). Elke dag zitten ze in de keuken tegen het raam en in de woonkamer tegen het raam, geen idee waar ze vandaan komen. Tevens zouden we ook de zilvervliesbeestjes willen laten behandelen daar hebben we ook al een geruime tijd last van. Het zou fijn zijn als dit opgelost kan worden.

11 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Ik vermoed last te hebben van bedwantsen. Ik heb namelijk erg last van jeukende bultjes op mijn armen en benen, waarvan een aantal ook op een rijtje staan. Ik heb gehoord dat dit ook een kenmerk van een bedwantsenbeet kan zijn. Zou het mogelijk zijn dat er een inspectie plaats zou kunnen vinden? Zo ja, welk tarief zou hier dan ongeveer aan verbonden kunnen zijn?

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder