Muizen bestrijden Barendrecht

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Barendrecht? Aangenaam, ik ben René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding en ik werk vrijwel iedere dag in Barendrecht als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Barendrecht: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Barendrecht

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. René helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel René in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Barendrecht: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Barendrecht was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9

René, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar René Sulkers heeft jarenlange ervaring: “Ik ga heel ver voor mijn klanten. Bijvoorbeeld als het gaat om de bestrijding van muizen: ik ga net zo lang door tot de overlast is verdwenen, ook als het betekent dat ik vaker moet terugkomen.”

Logo evm

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Nuran uit Hoogvliet

Kevin, een top jonge medewerker. Was super vriendelijk en heeft hard gewerkt. Hij heeft heel goed onderzocht en de gaten waar de muizen vandaan zouden...

Lees de hele review

Jeroen uit Waalwijk

Snel geregeld, vriendelijk en vooral doeltreffend.

Claudia uit Berkel-enschot

Snelle reactie en snel geholpen. Vriendelijke man

Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Barendrecht?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Barendrecht al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Barendrecht duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Barendrecht!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

Vanavond heb ik een muis zien lopen door de woonkamer. We willen verkomen dat er meerdere komen. Wat kunnen we het beste doen?

5 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Wat zijn de kosten voor de bestrijding van muizen op een beneden verdieping. We zien vaak muizen lopen en dit is niet prettig. We hebben zelf ook al vallen gezet maar hiermee hebben we nog niets gevangen. Ik hoop dat jullie ons kunnen helpen. Alvast bedankt.

8 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Wij hebben zelf al met vallen en gif gewerkt echter komen ze daar niet op af. Wat kunnen we nog meer doen, eventueel met hulp van jullie? Kunnen jullie zo snel mogelijk contact met ons opnemen. We hebben namelijk al wekenlang last van ze.

11 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

We hebben last van veel muizen. We hebben veel zorgen omtrent hygiëne van invalide moeder. Ik heb zelf al vallen gezet en daarmee één muis gevangen. Toch willen we het probleem helemaal weg hebben. Het huis moet namelijk compleet hygiënisch zijn. We zouden graag een offerte ontvangen voor de bestrijding. Kunt u ons aub helpen.

11 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Vorig jaar zijn de muizen professioneel verwijderd maar ze zijn weer terug. Te goor om ze te zien en dan verdwijnen ze achter de plint in de keuken. Hoe pakken jullie dit aan? Gebeurt het met lokmais etc? Hoeveel kost het om deze vieze beesten te bestrijden ?

11 maanden geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder