Wespennest verwijderen Barendrecht

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Barendrecht? Hallo, ik ben René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Barendrecht

Bij je woning of bedrijfspand in Barendrecht hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Barendrecht. René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Barendrecht!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Barendrecht: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Barendrecht

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Barendrecht gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Barendrecht is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Barendrecht? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

René, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar René Sulkers heeft jarenlange ervaring: “Ik ga heel ver voor mijn klanten. Bijvoorbeeld als het gaat om de bestrijding van muizen: ik ga net zo lang door tot de overlast is verdwenen, ook als het betekent dat ik vaker moet terugkomen.”

Logo evm

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Nuran uit Hoogvliet

Kevin, een top jonge medewerker. Was super vriendelijk en heeft hard gewerkt. Hij heeft heel goed onderzocht en de gaten waar de muizen vandaan zouden...

Lees de hele review

Rein uit Alphen a/d rijn

Binnen een dag stond point pest control al voor de deur. Bleken twee grote wespennesten te zijn. Snelle en effici?nte afhandeling. Goede vakman! In ee...

Lees de hele review

Valissa uit Paukelaan 24

Zeer snel bereikbaar. Zelfde dag geholpen en de wespen waren zowel direct weg.

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Barendrecht?

Wespen bestrijden in Barendrecht doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Barendrecht deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

We hebben een wespennest in een kier van de muur en de dakgoot. Wat zijn de kosten om deze te verwijderen?

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Wat zijn de kosten om wespen te bestrijden? We hebben de laatste weken namelijk heel veel last van wespen in en nabij huis.

2 jaar geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

We hebben last van een wespennest. Hoe kunnen we deze het beste bestrijden?

2 jaar geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

We hebben een wespennest die we graag willen laten verwijderen. Kosten?

2 jaar geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Ter hoogte van vijf meter een gat tussen de stenen waar diverse wespen te zien zijn. Nog geen grote last van een zwerm, maar ik wil dit graag optijd verhelpen.

2 jaar geleden

Zuid-Holland • Barendrecht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder