Bedwantsen bestrijden Etten-Leur

Jouw lokale bedwantsenbestrijder

Bedwantsen bestrijden in Etten-Leur? Aangenaam! Ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne en ik werk in jouw stad als bedwantsenbestrijder. Ben je al gebeten door een bedwants en zitten ze overal in je woning of bedrijf? Dan bied ik je graag een praktische en effectieve bedwantsen bestrijding oplossing. Bel me of mail me en ik kom je zo snel mogelijk helpen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw bedwantsenbestrijding in Etten-Leur

Bedwantsen, ook wel bed bugs genoemd, komen vaak voor in hotels. Ze nestelen zich in je bagage en reizen met jou mee naar huis. Ben je helemaal klaar met deze bloedzuigertjes in je bed? Of wil je juist voorkomen dat er meer gasten jouw hotel met jeuk verlaten? Dan zit je hier goed om de bedwants te bestrijden! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Mark van Vennink Bedrijfshygiëne is jouw aangewezen expert! Vaak staat hij al binnen 24 uur voor je deur om professionele bedwantsenbestrijding in Etten-Leur uit te voeren. Discretie gewenst? Geen probleem. Mark houdt rekening met al je verzoeken.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Bedwantsen bestrijden Etten-Leur: in of rondom je huis of bedrijf

Voor professionele bedwantsen bestrijding kom je bij ons

Bedwantsen - of: bed bugs - kunnen overal zitten en dan met name in B&B’s, hotels of vakantiehuizen. De beestjes verblijven in dezelfde bedden als de gasten. Wie door een bedwants gebeten wordt, kan rekenen op dikke rode bultjes en een heel nare jeuk! Vervelend is ook dat de bedwantsen vanuit de bedden en andere schuilplaatsen in de kamer ongemerkt in de koffers van de reizigers kunnen kruipen. Ze reizen dan mee naar woningen of naar andere logeergelegenheden, waar ze voor nieuwe plagen zorgen!

Helaas herken je een bedwantsenplaag vaak pas als het te laat is. Ze zijn uit de koffers gekropen en hebben zich overal in je woning verstopt. Ze verstoppen zich voornamelijk in bedden, omdat ze daar dicht op je huid kunnen leven, maar ze zitten ook in nachtkastjes, kleding, stopcontacten, achter het behang en zelfs in elektronische apparatuur. Anders gezegd: bedwantsen in je huis zitten overal en dat maakt bedwantsen bestrijden erg lastig!

Het zelf bestrijden van bedwantsen is nagenoeg onmogelijk. Ze vermenigvuldigen zich heel snel en kunnen in allerlei voorwerpen en meubels verstopt zitten. Alles behandelen met een middel uit de winkel helpt niet, want bedwantsen worden snel resistent en ze verplaatsen zich razendsnel zodra ze merken dat ze worden aangevallen. Niet voor niets staan bedwantsenplagen bekend als zeer hardnekkig en wordt er altijd een professionele bedwants bestrijder bij geroepen!

Heb jij last van bedwantsen of vermoed je dat er bedwantsen aanwezig zijn? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Je komt dan rechtstreeks in contact met Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Hij komt dan op de kortst mogelijke termijn naar jouw woning of bedrijf in Etten-Leur. Maak korte metten door de bedwants te bestrijden voor de plaag zich nog verder uitbreidt!

9

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Logo cpmv

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Rein uit Alphen a/d rijn

Binnen een dag stond point pest control al voor de deur. Bleken twee grote wespennesten te zijn. Snelle en effici?nte afhandeling. Goede vakman! In ee...

Lees de hele review

G a m uit Mijdrecht

S morgens gebeld gelijk doorverbonden en een afspraak gemaakt. In de middag is de verdelger gekomen en was het probleem opgelost. Ben zeer tevreden.

J.c uit Budel-dorplein

Geheel tevreden over de medewerker die ons geholpen heeft. Geen last meer gehad van wespen etc.

Professional illustratie

Wat kost bedwantsenbestrijding in Etten-Leur?

Bedwants bestrijden is grondig werk

Voordat je een professionele bedwantsenbestrijder in Etten-Leur inschakelt, wil je ongetwijfeld weten wat het bedwants bestrijden gaat kosten. Onze bedwantsenbestrijder in Etten-Leur komt daarom graag een inspectie uitvoeren. Hierna schrijft hij een plan van aanpak en krijg je alles over de kosten te horen. Deze worden bepaald door:

  1. De ernst van de bedwantsenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen materialen voor inspectie en bestrijding
  4. De duur van de werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

Milde bedwantsenplagen bestaan niet. Juist daarom is het van belang dat je voor een professionele bestrijding kiest: zoals de bedwantsen bestrijding in Etten-Leur. Deze zeer bekwame ongediertebestrijder hebben wij al voor jou geselecteerd. Verlos jezelf van die afschuwelijke bijtgrage beestjes en zet de eerste stap! Bel of mail ons direct en je krijgt rechtstreeks contact met Mark van Vennink Bedrijfshygiëne.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van bedwantsen

Een cliënt van mij heeft al 8 weken last van beestjes. Het zijn er niet veel, maar ze krijgt ze niet weg. Ze heeft verschillende middelen gebruikt. Het betreft het bed en de vloer. Ik wil graag iemand langssturen om ze te verwijderen.

11 maanden geleden

Noord-Brabant • Etten-Leur •

Wij denken bedwantsen te hebben in een van de slaapkamers. We zien ze niet, maar we zitten wel onder de jeukende bulten. Wat kunnen we doen?

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Etten-Leur •

Wij zijn zelf een huis aan het bouwen en wonen ook op dat stuk grond. Er is dus veel zand e.d. Er lopen sinds we hier wonen dus ook hele kleine rode beestjes door ons huis. Ik weet niet of het bedwantsen zijn. Wat zouden we hier tegen kunnen doen? Ik vind het nogal een vies idee dat ze overal in huis lopen.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Etten-Leur •

We hebben beestjes in mijn zoon zijn kamer. Ze lijken niet erg op wat u beschrijft, maar we zouden totaal niet weten wat het dan kan zijn. Witte beestjes kruipen op de laptop, enkele lichtrode kruipen in bed. Kunt u ons helpen?

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Etten-Leur •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder