Uw lokale ongediertebestrijder voor Prinsenbeek

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Prinsenbeek staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Prinsenbeek werken we samen met Vennink Bedrijfshygiëne. Ongediertebestrijder Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Het is altijd fijn als klanten even opruimen voordat Mark langskomt om een ongedierteplaag aan te pakken. “Als bestrijder kun je dan overal bij en de kans is dan ook groter dat de bestrijding in één keer lukt. Vaak bespreken we vooraf met de klant wat hij of zij kan doen.” Is er in uw woning of bedrijfspand sprake van een spoedgeval? Ook dan staat Mark voor u klaar!

Vennink Bedrijfshygiëne helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Mark Vennink Bedrijfshygiëne Ongediertebestrijding

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Prinsenbeek op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Prinsenbeek. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Prinsenbeek weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Prinsenbeek ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Prinsenbeek? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Prinsenbeek

We horen met enige regelmaat een muis lopen in een gedeelte van ons huis tussen het plafond van de beneden verdieping en eerste verdieping. Wij willen hier graag vanaf. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

dinsdag 27 maart 2018
Plantsoen, Prinsenbeek

Wij hebben last van een boktor, op een 1 plank circa 80 cm x 35 cm. Wij willen deze graag laten bestrijden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

maandag 26 februari 2018
Vogelbos, Prinsenbeek

Vlooienbeten op been, veel jeuk, kat met een opengekrabte kont en veel jeuk, wij denken zelf aan een vlooienplaag. Hebben al eerder het hele huis schoongemaakt en gespoten met bestrijdingsmiddelen (drie a vier maanden geleden), maar het lijkt terug te zijn. Wat nu te doen en/of wat zijn de kosten?

donderdag 15 februari 2018
Moleneind, Prinsenbeek

Wij hebben in de garage een wespennest. (nest is ongeveer 10x20cm, dus niet echt heel groot). Volgens mij is het inmiddels verlaten want ik zie geen activiteit en hoor helemaal niets. Toch twijfel ik of ik het zelf weg moet halen. 

vrijdag 8 september 2017
Rakehof, Prinsenbeek