Ongediertebestrijding Deurne

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Deurne gewenst? Gelukkig sta ik, Jerry van OBI Property Care & Inspectie, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 30.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 25+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Deurne nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Deurne

Met spoed op zoek naar een ongediertebestrijder die snel naar Deurne kan komen? Beestjes Kwijt zorgt ervoor dat jij eenvoudig in contact komt met ongediertebestrijding Deurne! Niet voor niets beschikken wij over een landelijk netwerk van ervaren ongediertebestrijders. Nu een afspraak maken? Jerry van OBI Property Care & Inspectie komt je dan helpen. Geen plaag is voor hem te ernstig, geen beestje is voor hem te gek. Bel of mail ons en hij helpt je in no-time van het ongedierte af!

Van welk ongedierte in Deurne heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Je moet er niet aan denken dat er ongedierte in of rond je woning of bedrijf zit. Komt het toch zo ver? Dan moet je onmiddellijk actie ondernemen! In dit overzicht vind je alle ongediertesoorten die in Deurne kunnen voorkomen. Beestje gevonden? Bel dan ongediertebestrijding Deurne voor een professionele oplossing!

Heb je moeite met het herkennen van het ongedierte? Of staat het beestje waar jij last van hebt er niet tussen? Dat geeft niets, want je kunt altijd contact opnemen met de ongediertebestrijder voor Deurne. Hij komt dan langs voor een inspectie. Na herkenning van het beestje zal hij met een oplossing komen. In veel gevallen kan de bestrijding zelfs direct aanvangen!

Ongedierte bestrijden Deurne: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Deurne

Ongedierte bestrijden in Deurne? Snelheid is belangrijk als het gaat om het oplossen van een ongedierteprobleem. Want hoe langer je wacht, hoe meer schade er kan optreden in jouw woning of bedrijf. Voor jouw gezondheid en die van je gezin of personeel is snel ingrijpen ook beter, want ongedierte kan makkelijk ziekteverwekkers verspreiden.

Een ongedierteplaag kan op verschillende manieren tot stand komen. Misschien zaten er wel kakkerlakken in een partij met buitenlandse goederen. Misschien zijn er muizen door gaten in muren gekropen. Misschien zijn er wel bedwantsen met je meegereisd tijdens je vakantie of zakenreis? Voor sommige ongedierteplagen kan er niet direct een oorzaak worden aangewezen. Voor andere plagen is er een overduidelijke oorzaak.

Zo is slechte hygiëne vaak oorzaak nummer één van ongedierteplagen. Onder slechte hygiëne kun je bijvoorbeeld niet opgeruimd afval verstaan. In en om een gebouw liggen afvalbakken open of ligt het afval zelfs op de grond. Dit afval kan in een mum van tijd zowel insecten als knaagdieren aantrekken. Met veel pech kamp je straks niet met één, maar twee ongedierteplagen!

Woon of werk je in Deurne en heb jij onlangs ongedierte aangetroffen? Dan kunnen wij je helpen! Je belt het nummer op deze pagina en je hebt rechtstreeks contact met een ongediertebestrijder voor Deurne. Je mag ook het contactformulier gebruiken om een afspraak te maken. Jerry van OBI Property Care & Inspectie helpt je dan graag verder!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Deurne

Ongedierte bestrijden in Deurne is vaak maatwerk

Jerry van OBI Property Care & Inspectie is jouw aangewezen vakman als je last hebt van ongedierte in Deurne. Hij vertelt je graag alles over de kosten, maar dan moet hij eerst een goed beeld krijgen van jouw ongedierteprobleem. De volgende vragen helpen hem om de kosten op een juiste en eerlijke manier voor je te bepalen:

  1. Om welke ongediertesoort gaat het?
  2. Hoe groot is de ongedierteplaag in of rond jouw woning of bedrijf?
  3. Welke bestrijdingsmethode zal het beste resultaat geven?
  4. Met welke middelen zal hij moeten werken?
  5. Hoeveel arbeidsuren zijn nodig om de klus tot een goed einde te brengen?

In veel gevallen zal een plan van aanpak worden opgesteld. Hierin omschrijft jouw expert alle benodigde werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Je weet precies waar je voor betaalt! Stem je in met zowel plan als prijs, dan pakt de expert de werkzaamheden zo snel mogelijk op. Succes gegarandeerd, want hij stopt niet voor al het ongedierte verdwenen is!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Iris uit Amstelveen

Snelle service en ze denken echt met je mee!

T.p. uit Almere

Jose uit Almere

Ik zet mijn petjeaf voor deze mensen

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Deurne

Ons goed geïsoleerde huis bevat erg veel spinnen en zilvervisjes/papiervisjes. Is er iets aan te doen en wat zijn de kosten? Ik hoor het graag.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Deurne •

Wij hebben sinds kort een nieuwbouwwoning. We wonen er nog niet in, maar zijn wel van plan binnenkort te gaan overhuizen. Nu zien we in de buurt van de ramen/kozijnen steeds hele kleine torretjes/kevertjes. Zou het mogelijk zijn dat er iemand komt kijken om te vertellen wat voor soort diertjes het zijn? Ik hoor graag zsm van u.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Deurne •

Ik heb toenemend last van zilvervisjes en/of papiervisjes. Het worden er steeds meer en ze zitten door het hele huis. Ik wil graag weten wat een goede bestrijding is en wat dat gaat kosten.

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Deurne •

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het bestreiden van vlooien. Het hele huis zit onder, van de huiskamer tot de zolder. Het betreft een stanaard rijtjeshuis. Het zou fijn zijn als we snel geholpen kunnen worden.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Deurne •

Wij hebben last van muizen in huis. We hebben er nu in korte tijd al zes gevangen en we worden er gek van. Geen sporen, geen gekke geuren dus waar komen ze vandaan en belangrijker nog hoe komen we er van af?

4 jaar geleden

Noord-Brabant • Deurne •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder