Ongediertebestrijding Deurne

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Deurne nodig? Hallo, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Deurne. In de afgelopen 25+ jaar heb ik meer dan 30.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Deurne

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Deurne ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Deurne nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Jerry Egter of een van zijn collega's van OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie voor de deur!

Van welk ongedierte in Deurne heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Deurne op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Deurne komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Deurne: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Deurne

In Deurne kan overal ongedierte opduiken. Als je bijvoorbeeld een dode muis of rat voor een café en restaurant ziet liggen, bedenk je je wel twee keer voor je daar naar binnen gaat. Is het zomer? Dan komen de wespen en de muggen ook even langs op de terrassen. Of heb je op dit moment zelf last van ongedierte in je woning of bedrijf?

Als je ongedierte hebt aangetroffen, dan ga je misschien eerst zelf op onderzoek uit. Om wat voor beestje denk je dat het gaat? Zitten er ergens knaagsporen? Ben je zelf ergens door gebeten? Wat valt op? Hoe meer je weet, hoe beter je het probleem kunt omschrijven als je een ongediertebestrijder belt. Misschien probeer je de beestjes nog eerst zelf te bestrijden, maar dan moet je wel oppassen.

Aan het gebruik van gif tegen ongedierte kleeft altijd gevaar. Wie flink tekeer gaat met een giftige spray, kan de giftige damp inademen. Wie zomaar gif strooit, kan ook andere dieren en (kleine) kinderen vergiftigen. Wil je toch met een giftig middel aan de slag gaan, dan moet je dat met veel beleid doen! Lees bijvoorbeeld altijd de gebruiksaanwijzing en zorg ervoor dat je voldoende ventileert!

Zoek jij liever een professionele ongediertebestrijder voor Deurne? Dan is dat zeker mogelijk. Jerry van OBI Property Care & Inspectie kan op allerlei slimme manieren ongedierte bestrijden in Deurne. Via ons kun je snel en eenvoudig een afspraak met hem maken. Hij reageert op alle telefoontjes en berichtjes!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Deurne

Ongedierte bestrijden in Deurne is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Deurne te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Deurne lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Deurne weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Rob

Duidelijke uitleg en wat de kosten zullen zijn. Snel geholpen, dus prima service

Jolanda

Snel en erg vriendelijk geholpen. Het moet nog blijken of de wespen weg zijn, anders was alle beoordeling een 10 geweest. Ik heb er alle vertrouwen in...

Lees de hele review

astrid

prettige beleefde meneer. Kwam netjes op tijd. Gisteren geweest vanmorgen zag ik ze niet meer. Hopelijk blijf dat zo.

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Deurne

Ons goed geïsoleerde huis bevat erg veel spinnen en zilvervisjes/papiervisjes. Is er iets aan te doen en wat zijn de kosten? Ik hoor het graag.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Deurne •

Wij hebben sinds kort een nieuwbouwwoning. We wonen er nog niet in, maar zijn wel van plan binnenkort te gaan overhuizen. Nu zien we in de buurt van de ramen/kozijnen steeds hele kleine torretjes/kevertjes. Zou het mogelijk zijn dat er iemand komt kijken om te vertellen wat voor soort diertjes het zijn? Ik hoor graag zsm van u.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Deurne •

Ik heb toenemend last van zilvervisjes en/of papiervisjes. Het worden er steeds meer en ze zitten door het hele huis. Ik wil graag weten wat een goede bestrijding is en wat dat gaat kosten.

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Deurne •

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het bestreiden van vlooien. Het hele huis zit onder, van de huiskamer tot de zolder. Het betreft een stanaard rijtjeshuis. Het zou fijn zijn als we snel geholpen kunnen worden.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Deurne •

Wij hebben last van muizen in huis. We hebben er nu in korte tijd al zes gevangen en we worden er gek van. Geen sporen, geen gekke geuren dus waar komen ze vandaan en belangrijker nog hoe komen we er van af?

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Deurne •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder