Ongediertebestrijding Helmond

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Helmond gewenst? Gelukkig sta ik, Jerry van OBI Property Care & Inspectie, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 30.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 25+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Helmond nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Helmond

Met spoed op zoek naar een ongediertebestrijder die snel naar Helmond kan komen? Beestjes Kwijt zorgt ervoor dat jij eenvoudig in contact komt met ongediertebestrijding Helmond! Niet voor niets beschikken wij over een landelijk netwerk van ervaren ongediertebestrijders. Nu een afspraak maken? Jerry van OBI Property Care & Inspectie komt je dan helpen. Geen plaag is voor hem te ernstig, geen beestje is voor hem te gek. Bel of mail ons en hij helpt je in no-time van het ongedierte af!

Van welk ongedierte in Helmond heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Je moet er niet aan denken dat er ongedierte in of rond je woning of bedrijf zit. Komt het toch zo ver? Dan moet je onmiddellijk actie ondernemen! In dit overzicht vind je alle ongediertesoorten die in Helmond kunnen voorkomen. Beestje gevonden? Bel dan ongediertebestrijding Helmond voor een professionele oplossing!

Heb je moeite met het herkennen van het ongedierte? Of staat het beestje waar jij last van hebt er niet tussen? Dat geeft niets, want je kunt altijd contact opnemen met de ongediertebestrijder voor Helmond. Hij komt dan langs voor een inspectie. Na herkenning van het beestje zal hij met een oplossing komen. In veel gevallen kan de bestrijding zelfs direct aanvangen!

Ongedierte bestrijden Helmond: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Helmond

Helmond is een historische plaats in Noord-Brabant. Er wordt continu aan de stad gewerkt waardoor er veel wordt gesloopt en ook veel nieuwbouw te vinden is. Ongedierte wordt door het slopen van huizen en gebouwen zichtbaar. Ratten en muizen vluchten dan naar kelders van een oud gebouw waar ze binnenkomen door de kieren in de muren. Nieuwbouw zorgt daarnaast voor ongedierte als zilvervisjes. Deze beestjes zijn namelijk dol op de hoge luchtvochtigheid van de nieuwe gebouwen. Als het ongedierte eenmaal een onderkomen heeft gevonden gaan de beestjes niet vanzelf weg, daar is een professionele ongediertebestrijder voor nodig.

Er is voor toeristen veel te zien en te doen in het centrum van Helmond. Er zijn tal van recreatiegebieden waar men heerlijk kan wandelen, fietsen of watersportactiviteiten kan uitoefenen. Al dit groen is heerlijk voor mensen, maar ook ongedierte is hier erg blij mee. Muizen, ratten en vliegen genieten dan ook volop van Helmond en de natuurgebieden.

Helmond heeft voor bezoekers die iets meer willen dan wandelen en fietsen ook genoeg te bieden. Er zijn namelijk tal van cafés, restaurants en hotels in de stad te vinden. Daarnaast worden er vaak evenementen georganiseerd waar je kunt genieten van muziek, kunst en eten. Hier komen natuurlijk veel mensen op af die aardig wat zwerfafval achterlaten. En daar komt weer allerlei ongedierte op af.

Heb jij ook last van ongedierte in Helmond in en rondom je huis of bedrijf? Probeer de beestjes niet zelf weg te jagen, maar kies voor een ervaren ongediertebestrijder, zoals Jerry van OBI Property Care & Inspectie voor ongedierte bestrijding in Helmond. Hij beschikt over de juiste materialen en kennis om jou van het ongedierte af te helpen. Bel of mail Jerry zodat hij ervoor kan zorgen dat je binnen de kortste keren van de beestjes af bent.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Helmond

Ongedierte bestrijden in Helmond is vaak maatwerk

Jerry van OBI Property Care & Inspectie is jouw aangewezen vakman als je last hebt van ongedierte in Helmond. Hij vertelt je graag alles over de kosten, maar dan moet hij eerst een goed beeld krijgen van jouw ongedierteprobleem. De volgende vragen helpen hem om de kosten op een juiste en eerlijke manier voor je te bepalen:

  1. Om welke ongediertesoort gaat het?
  2. Hoe groot is de ongedierteplaag in of rond jouw woning of bedrijf?
  3. Welke bestrijdingsmethode zal het beste resultaat geven?
  4. Met welke middelen zal hij moeten werken?
  5. Hoeveel arbeidsuren zijn nodig om de klus tot een goed einde te brengen?

In veel gevallen zal een plan van aanpak worden opgesteld. Hierin omschrijft jouw expert alle benodigde werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Je weet precies waar je voor betaalt! Stem je in met zowel plan als prijs, dan pakt de expert de werkzaamheden zo snel mogelijk op. Succes gegarandeerd, want hij stopt niet voor al het ongedierte verdwenen is!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Nuran uit Hoogvliet

Kevin, een top jonge medewerker. Was super vriendelijk en heeft hard gewerkt. Hij heeft heel goed onderzocht en de gaten waar de muizen vandaan zouden...

Lees de hele review

Bgjn uit Waalwijk

Keurige vriendelijke man.

Werner uit Goirle

De jongenman die is geweest was aardig en legde alles goed uit.

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Helmond

Ik vermoed dat wij bedwantsen hebben meegenomen na onze vakantie. Ik heb de bedwantsen niet gezien, maar ik word wel dagelijk gebeten en ik heb erg veel jeuk. Ik wil dit probleem graag opgelost hebben en ik wil een offerte ontvangen voor het bestrijden van bedwantsen.

6 maanden geleden

Noord-Brabant • Helmond •

Ik heb last van clustervliegen. Vooral met warm weer heb ik veel last van vliegen. Ik heb zoveel mogelijk vliegen proberen te vangen, maar er lijkt geen einde aan te komen. Ik heb vliegenstrips opgehangen, maar dit heeft tot op heden weinig resultaat opgeleverd. Ik ben opzoek naar een definitieve oplossing voor het vliegenprobleem.

7 maanden geleden

Noord-Brabant • Helmond •

In mijn nieuwbouw woning heb ik last van zilvervisjes. Ik tref de zilvervisjes door het hele huis aan. Het zijn ook erg veel zilvervisjes. Ik heb ook een dochter die net kan kruipen en ik vind het niet fijn dat er allemaal zilvervisjes over de grond lopen. Hopelijk kunnen jullie mij van de zilvervisjes afhelpen!

8 maanden geleden

Noord-Brabant • Helmond •

Ik heb net een nieuw huis gekocht en zie de eerste dag al direct een aantal kakkerlakken op de zolder en op de slaapkamer lopen. Ik heb de kakkerlakken verwijderd. De kakkerlakken blijven terugkomen, ondanks het gebruik van verschillende bestrijdingsmiddelen. Ik ben bang dat ik last heb van een kakkerlakkenplaag. Zou er iemand langs kunnen komen om te kijken of ik daadwerkelijk last heb van een kakkerlakkenplaag?

11 maanden geleden

Noord-Brabant • Helmond •

In mijn schuur is een hoornaar zijn nest aan het maken. Het nest hangt aan het plafond en is erg goed zichtbaar. Ik heb twee jonge kinderen die graag buitenspelen. Ik vind dit erg gevaarlijk aangezien het speelgoed in de schuur ligt. Ik durf mijn kinderen niet meer in de schuur te laten. Ik hoor graag van jullie wat de mogelijkheden zijn voor het bestrijden van hoornaars.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Helmond •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder