Ongediertebestrijding Helmond

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Helmond nodig? Hallo, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Helmond. In de afgelopen 25+ jaar heb ik meer dan 30.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Helmond

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Helmond ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Helmond nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Jerry Egter of een van zijn collega's van OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie voor de deur!

Van welk ongedierte in Helmond heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Helmond op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Helmond komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Helmond: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Helmond

Helmond is een historische plaats in Noord-Brabant. Er wordt continu aan de stad gewerkt waardoor er veel wordt gesloopt en ook veel nieuwbouw te vinden is. Ongedierte wordt door het slopen van huizen en gebouwen zichtbaar. Ratten en muizen vluchten dan naar kelders van een oud gebouw waar ze binnenkomen door de kieren in de muren. Nieuwbouw zorgt daarnaast voor ongedierte als zilvervisjes. Deze beestjes zijn namelijk dol op de hoge luchtvochtigheid van de nieuwe gebouwen. Als het ongedierte eenmaal een onderkomen heeft gevonden gaan de beestjes niet vanzelf weg, daar is een professionele ongediertebestrijder voor nodig.

Er is voor toeristen veel te zien en te doen in het centrum van Helmond. Er zijn tal van recreatiegebieden waar men heerlijk kan wandelen, fietsen of watersportactiviteiten kan uitoefenen. Al dit groen is heerlijk voor mensen, maar ook ongedierte is hier erg blij mee. Muizen, ratten en vliegen genieten dan ook volop van Helmond en de natuurgebieden.

Helmond heeft voor bezoekers die iets meer willen dan wandelen en fietsen ook genoeg te bieden. Er zijn namelijk tal van cafés, restaurants en hotels in de stad te vinden. Daarnaast worden er vaak evenementen georganiseerd waar je kunt genieten van muziek, kunst en eten. Hier komen natuurlijk veel mensen op af die aardig wat zwerfafval achterlaten. En daar komt weer allerlei ongedierte op af.

Heb jij ook last van ongedierte in Helmond in en rondom je huis of bedrijf? Probeer de beestjes niet zelf weg te jagen, maar kies voor een ervaren ongediertebestrijder, zoals Jerry van OBI Property Care & Inspectie voor ongedierte bestrijding in Helmond. Hij beschikt over de juiste materialen en kennis om jou van het ongedierte af te helpen. Bel of mail Jerry zodat hij ervoor kan zorgen dat je binnen de kortste keren van de beestjes af bent.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Helmond

Ongedierte bestrijden in Helmond is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Helmond te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Helmond lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Helmond weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Marcel

Snelle afhandeling van ons probleem en beantwoording van vragen achteraf zeer snel en correct beantwoord door Guido van Gaudo ongedierte bestrijding.K...

Lees de hele review

Huda

Goudeerlijk, zeker een aanrader bestrijder Pascal. Uitgebreide inspectie en goed advies over wat er precies aan de hand was. Geen kosten doorgerekend...

Lees de hele review

ronald

goed snel en goedkoop

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Helmond

Ik vermoed dat wij bedwantsen hebben meegenomen na onze vakantie. Ik heb de bedwantsen niet gezien, maar ik word wel dagelijk gebeten en ik heb erg veel jeuk. Ik wil dit probleem graag opgelost hebben en ik wil een offerte ontvangen voor het bestrijden van bedwantsen.

4 maanden geleden

Noord-Brabant • Helmond •

Ik heb last van clustervliegen. Vooral met warm weer heb ik veel last van vliegen. Ik heb zoveel mogelijk vliegen proberen te vangen, maar er lijkt geen einde aan te komen. Ik heb vliegenstrips opgehangen, maar dit heeft tot op heden weinig resultaat opgeleverd. Ik ben opzoek naar een definitieve oplossing voor het vliegenprobleem.

5 maanden geleden

Noord-Brabant • Helmond •

In mijn nieuwbouw woning heb ik last van zilvervisjes. Ik tref de zilvervisjes door het hele huis aan. Het zijn ook erg veel zilvervisjes. Ik heb ook een dochter die net kan kruipen en ik vind het niet fijn dat er allemaal zilvervisjes over de grond lopen. Hopelijk kunnen jullie mij van de zilvervisjes afhelpen!

5 maanden geleden

Noord-Brabant • Helmond •

Ik heb net een nieuw huis gekocht en zie de eerste dag al direct een aantal kakkerlakken op de zolder en op de slaapkamer lopen. Ik heb de kakkerlakken verwijderd. De kakkerlakken blijven terugkomen, ondanks het gebruik van verschillende bestrijdingsmiddelen. Ik ben bang dat ik last heb van een kakkerlakkenplaag. Zou er iemand langs kunnen komen om te kijken of ik daadwerkelijk last heb van een kakkerlakkenplaag?

9 maanden geleden

Noord-Brabant • Helmond •

In mijn schuur is een hoornaar zijn nest aan het maken. Het nest hangt aan het plafond en is erg goed zichtbaar. Ik heb twee jonge kinderen die graag buitenspelen. Ik vind dit erg gevaarlijk aangezien het speelgoed in de schuur ligt. Ik durf mijn kinderen niet meer in de schuur te laten. Ik hoor graag van jullie wat de mogelijkheden zijn voor het bestrijden van hoornaars.

11 maanden geleden

Noord-Brabant • Helmond •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder