Wespennest verwijderen Breda

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Breda? Hallo, ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Breda

Bij je woning of bedrijfspand in Breda hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Breda. Mark van Vennink Bedrijfshygiëne schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Breda!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Breda: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Breda

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Breda gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Breda is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Breda? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9.2

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Logo cpmv

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Charissa

Ton van AVL heeft zeer snel gehandeld nadat ik van een muizenplaag in de binnenstad via het systeemplafond last van vlooien had. Studio geheel ingespr...

Lees de hele review

Kyra

Ik had last van muizen en na gebeld te hebben met Pascal van ongediertemeldpunt kon hij de volgende dag langskomen voor inspectie. Twee dagen daarna h...

Lees de hele review

C.J.M.

Binnen no time stonden ze voor de deur, snel resultaat en netjes in omgang en communicatie. Kortom erg tevreden!

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Breda?

Wespen bestrijden in Breda doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Breda deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Wij hebben sinds kort een wespennest aan de achterkant van het huis onder de dakpannen. Mijn man en ik zijn inmiddels allebei al een paar keer gestoken. In verband met mijn dochter van 8 wil ik graag dat het nest zo snel mogelijk wordt verwijderd.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Ik heb een wespennest tussen de boeibord en de muur op ongeveer 3 meter van de grond. Ze vlieg continu rond in de tuin maar zijn nog niet agressief. Toch wil ik er zo snel mogelijk vanaf. Ik vroeg me af of jullie dit konden bestrijden en wat de kosten zijn.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

In onze Laurierhaag zitten veel wespen en je hoort een hard gezoem. Ik heb nog geen wespennest kunnen ontdekken, maar de kans lijkt me groot dat er een of meerdere zitten. We balen hier erg van en hopen dat jullie ons snel van ons 'wespenprobleem' af kunnen helpen.Kunnen jullie langs komen om hiernaar te komen kijken?

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Er zit bij mij een wespennest op 8 meter hoog op de zijkant van het dak. In het begin had ik nog niet zoveel last van de wespen maar ze beginnen nu ook naar binnen te komen. Ik hoop dus dat dit nest zo snel mogelijk bestreden kan worden. Ik hoor graag van jullie!

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Wij hebben in de garage een wespennest. Volgens mij is het inmiddels verlaten want ik zie geen activiteit en hoor helemaal niets. Toch twijfel ik of ik het zelf weg moet halen. Ik hoop dus dat jullie dit voor mij kunnen doen.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder