Ratten bestrijden Breda

Jouw lokale rattenbestrijder

Ratten bestrijden in Breda? Hallo, mijn naam is Mark en ik ben met Vennink Bedrijfshygiëne actief in jouw stad als rattenbestrijder. Heb jij een rat zien lopen in of rond je huis of bedrijf? Dan zitten er vast meer! Bel of mail me nu voor een rattenbestrijding en ik kom jou zo spoedig mogelijk uit de nood helpen!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw rattenbestrijder voor Breda

Zijn er onlangs een aantal ratten jouw woning of bedrijf binnengeglipt en ervaar je nu overlast van ratten? Geen paniek! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Mark van Vennink Bedrijfshygiëne is jouw aangewezen expert voor rattenbestrijding in Breda. Hij bestrijdt de ratten op een efficiënte manier, brengt op professionele wijze wering en en vertelt je wat jij kunt doen om een volgende rattenplaag te voorkomen. Succes verzekerd met deze zeer ervaren rattenbestrijder in Breda!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Ratten bestrijden Breda: in en rondom je huis of bedrijf

Waar rattenbestrijding begint, eindigt jouw ongemak

Hun dikke, brede, harige lijven kunnen zich - vreemd genoeg - door de kleinste naden en kieren persen. Hun vraatzucht is ongekend: aan alles wat eetbaar is in je tuin, woning of bedrijfspand wordt geknaagd. Ook oneetbare spullen krijgen het te verduren, want ratten knagen aan alles om hun tanden op lengte te houden. De schade is enorm. De uitwerpselen liggen overal en de stank is onverdraagbaar. Maar is dat ook het ergste? Nee.

Ratten kunnen ernstige infectieziektes verspreiden onder mensen en dieren. Vooral als die in aanraking komen met rattenurine, - speeksel of -uitwerpselen. Vermijd daarom het contact met dit soort afscheidingen! Ook raden we je aan om de ratten niet zelf te gaan bestrijden met gif. Ratten bouwen namelijk snel resistentie op tegen allerlei middelen. Bovendien kunnen andere dieren vergiftigt raken als je het gif in de tuin strooit.

Wie ratten in zijn bedrijfspand heeft rondlopen, kan ook rekenen op allerlei ellende en schade. Eetbare goederen raken vervuild en dus ook onverkoopbaar. Magazijnen, loodsen en/of andere werkruimtes worden ook vervuild en de ratten maken het personeel bang. En wat dacht je van reputatieschade? Als klanten of leveranciers te horen krijgen dat er ratten in het bedrijf zitten, dan is dat erg slecht voor de naam van je zaak.

Kortom, we kunnen genoeg redenen aandragen om te kiezen voor professionele rattenbestrijding in Breda. Hiervoor bel of mail je Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Hij weet precies hoe de ratten in je huis of bedrijf kunnen worden bestreden en hoe je een nieuwe rattenplaag kunt voorkomen. Wacht niet met contact opnemen, want ratten planten zich sneller voort dan je denkt!

9.2

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Bel direct 085 - 029 2200
Logo cpmv

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Peter

AVL, in de persoon van Ton van Leur, heeft onder de dakgoot van mijn woning binnen 4 uur een wespennest bestreden. Dit is op effectieve wijze uitgevoe...

Lees de hele review

Claud

"top service" neemt alle tijd voor duidelijk advies vakman !!!

ajm

professioneel . effectief . vanuit overzicht handelen . geen onnodig gepraat. en beestjes kwijt .

Professional illustratie

Wat kost rattenbestrijding in Breda?

Ratten bestrijden: goed werk kost tijd

Professionele rattenbestrijding is altijd noodzakelijk als er ratten in je woning of bedrijfspand voorkomen. Dit ongedierte vertrekt namelijk nooit uit zichzelf! Maar wat betaal je voor een ingreep? Dit kan per opdracht verschillen. Zo zijn de kosten voor rattenbestrijding in Breda telkens afhankelijk van:

  1. De ernst van de rattenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. Het aantal uren voor inspectie, wering en ratten verwijderen Breda
  4. De gekozen materialen voor inspectie, bestrijding en wering
  5. Het aantal behandelingen

Bij zeer ernstige rattenplagen is het niet uitgesloten dat de ongediertebestrijder meerdere keren moet terugkomen voor een behandeling. Goed werk kost immers tijd! De bestrijder zal eerst een inspectie uitvoeren om te bepalen wat er moet gebeuren. Je krijgt dan een helder plan van aanpak inclusief duidelijke kostenberekening. Dit is de eerste stap naar een rattenvrij leven!

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van ratten

We hebben ratten in de voortuin gespot. We willen deze graag laten bestrijden omdat we bang zijn dat ze het huis in kunnen komen. Hoeveel gaat dit kosten?

10 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Ik heb ratten gezien in mijn tuin. Ik wil hier graag zsm vanaf. Kunt u mij verder helpen?

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

We hebben ratten in huis. Kunnen jullie ons helpen deze te verwijderen?

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Wij hebben 1 of meerdere ratten op zolder. Wat kunnen jullie hier tegen doen, tegen welke kosten en wanneer zijn jullie beschikbaar.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Wij hebben samen met de buren overlast van ratten. We willen deze gezamelijk laten bestrijden. Het betreft twee huizen in een rijtjeshuis. Wanneer kunnen jullie komen en hoeveel gaat dit ongeveer kosten?

4 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder