Uw lokale rattenbestrijder voor Breda

Het rioleringsstelsel in Nederland biedt, met 100.000 kilometer aan rioolbuizen, plaats aan elke Nederlandse rat. Helaas maken ratten graag een uitstapje buiten de deur en dus komen ze soms ongevraagd bij ons langs. Zijn er onlangs een aantal ratten uw pand binnengeglipt en ervaart u nu overlast van ratten? Geen paniek! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor rattenbestrijding in Breda staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

Vennink Bedrijfshygiëne is de professionele bestrijdingsdienst waar wij mee samen werken in Breda. Deze bestrijdingsdienst helpt u op een doeltreffende en verantwoorde wijze af van ongedierte zoals ratten. Wij garanderen dat onze bestrijders in het bezit zijn van de juiste diploma's, milieuvriendelijkheid te allen tijde in ogenschouw houden en ratten bestrijden via de opgestelde voorschriften.

Ratten in en rondom uw huis of bedrijf

U zit vast niet te wachten op ratten in huis of ratten in uw bedrijfspand. En toch komen ze af en toe, ongevraagd, bij u op visite. De aanwezige eetbare producten maken dat ratten in Breda zich goed thuis voelen in uw pand.

Ondervindt u overlast van ratten of creëren de ratten onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongediertebestrijders uit Breda u graag uit deze benarde situatie redden.

Ratten in de tuin

U kunt ratten niet alleen tegenkomen in uw huis of in uw bedrijfspand. Nee, ratten laten hun snuitje ook geregeld zien in de tuin. Heeft u restafval in uw tuin liggen, of ligt het bij u op de stoep? Dan komen de ratten daar op af!

Wanneer u gaten en/of gangen ontdekt in uw tuin, dan is de kans aanwezig dat u ratten in de tuin heeft gesignaleerd. Geen paniek, er ontstaat nu niet meteen een gevaarlijke situatie. Wel moet u er van bewust zijn dat ratten bacteriën kunnen overdragen, via hun uitwerpselen, urine en speeksel. Deze bacteriën kunnen slecht zijn voor de gezondheid. Wij raden u dan ook aan om te kiezen voor rattenbestrijding in Breda om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Overlast herkennen van een rattenplaag

Ratten kunnen met hun scherpe tandjes voor flink wat schade zorgen. Naast deze knaagschade, zijn de veelvraten ook nog eens uiterst gevaarlijk voor de gezondheid van u, uw gezinsleden of medewerkers. Zo kunnen de ratten levensgevaarlijke ziektes overbrengen zoals salmonella en de ziekte van Weil. Bovendien kunnen ratten elektriciteitskabels doorknagen waardoor brand kan ontstaan.

Voorkom een rattenplaag, en hiermee brand en gezondheidsproblemen, en herken tijdig de signalen die duiden op de aanwezigheid van ratten. Ratten in Breda verraden zichzelf onder andere op de volgende manieren:

  • Ze laten donkere en langwerpige uitwerpselen achter.
  • Ze laten een onaangename geur achter.
  • Ze hebben geknaagd aan uw voedselvoorraad.
  • Ze schuifelen heen en weer in de muren
  • Ze knagen aan houten of plastic meubels.

Herkent u voorgenoemde signalen en bent u op zoek naar iemand die alles weet over ratten bestrijden in Breda? Neem dan contact met ons door te bellen naar 085 - 029 2200. Wij komen u dan zo snel mogelijk te hulp!

Kosten ratten bestrijden in Breda

Geen enkele situatie is hetzelfde. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor rattenbestrijding in Breda te komen. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan.

Onze ongediertebestrijders lossen het rattenprobleem vakkundig op en geven u ook advies bij het voorkomen van ratten. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Breda weer verlaat, bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Rattenpreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Heeft u nog niet te maken met een rattenplaag, maar wilt u een rattenplaag in Breda voorkomen? Dan kunt u ook bij ons terecht. Naast dat wij ratten bestrijden in Breda kunt u ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Wij bieden u een full service pakket voor preventie van ongedierte die vaker voorkomen.

Wanneer u bij ons om een full service pakket vraagt, dan bieden wij u onder andere een logboeksysteem, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. Bovendien komen wij bij u langs voor periodieke controles. Door deze preventiemaatregelen in te zetten wordt het risico op een rattenplaag aanzienlijk verkleint.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in Nederland. Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en het maken van een afspraak!