Muizen bestrijden Breda

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Breda? Aangenaam, ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne en ik werk vrijwel iedere dag in Breda als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Breda: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Breda

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Mark helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel Mark in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Breda: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Breda was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! Mark van Vennink Bedrijfshygiëne staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9.2

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Bel direct 085 - 029 2200
Logo cpmv

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Menno

Zeer prettige ervaring!

Haico

Vlotte reactie, op tijd verschenen, adequate aanpak, redelijke prijs

Paul

Na een telefoontje is er direct gereageerd en een intakegesprek gepland. Bij de intake werd er helder gecommuniceerd over de manier van bestrijden en...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Breda?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Breda al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Breda duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Breda!

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

Sinds afgelopen vrijdag hebben wij last van muizen in huis. We hebben zelf vallen gezet en gif, maar tot op heden niets gevangen. Gezien mijn angst voor muizen wil ik hier zo snel mogelijk vanaf. Ik wil graag weten of het mogelijk is dat een bestrijder bij ons maatregelen kan treffen om ze zo snel mogelijk weg te krijgen. Ik heb inmiddels begrepen dat er bij ons in de straat meerdere bewoners last hebben van muizen, dus wellicht een plaag. Ik hoop snel van u te horen.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Ik heb nu al een aantal weken muizen in de spouwmuur en het plafond en ik wil er graag vanaf. Ik kan 's avonds soms niet goed slapen door al het geritsel van de muizen. Ik weet verder niet of het een heel nest is of dat het er maar een paar zijn. Ik hoop dat jullie mij snel kunnen helpen bij dit muizenprobleem want ik wil er vanaf.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Wij hebben nu al een tijdje last van muizen. We hebben één muis gevangen maar er zitten er waarschijnlijk meerdere. Vaak horen we ze ook lopen. We hopen dat jullie deze muizen snel kunnen bestrijden voor ons. Ik hoor graag snel van jullie terug.

7 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Ik heb sinds een aantal weken last van muizen. Ik hoor vaak geluiden in de huiskamer. Vaak is het een beetje geritsel maar soms zijn het ook erg harde 'gillen'. Verder heb ik ook al tweemaal een muis zien lopen. Ik hoop snel van de muizen af te komen omdat ik het geen fijn gevoel vind dat ze thuis rondlopen. Ik hoor graag van jullie!

8 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Wij hebben al een aantal weken last van muizen in onze woonkamer. We hebben er afgelopen week al drie gevangen met muizenvallen maar er blijken er meer te zitten. Ik wil graag van dit muizenprobleem af want ik vind dit niet fris. Graag zou ik hier iemand naar willen laten kijken.

10 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder