Uw lokale muizenverdelger voor Breda

De onaangename geur, het krassende geluid op het plafond en de doorgebeten kabels: u heeft muizen rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Uiteraard wilt u dat de muizen hun heil ergens anders gaan zoeken. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor muizenbestrijding in Breda staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

Naar volle tevredenheid werken wij samen met Vennink Bedrijfshygiëne in Breda. Vennink Bedrijfshygiëne is een professionele bestrijdingsdienst die u op een doeltreffende en verantwoorde manier afhelpt van ongedierte zoals muizen. Wij garanderen u dat onze bestrijders in het bezit zijn van de juiste diploma’s en dat zij muizen bestrijden zoals dit staat beschreven in de voorschriften. U kunt er bovendien van op aan dat al onze bestrijders milieuvriendelijkheid te allen tijde in ogenschouw houden.

Muizen in en rondom uw huis of bedrijf

Muizen in huis of muizen in uw bedrijf: u zit er vast niet op te wachten. In de gure wintermaanden brengen muizen daarentegen maar al te graag een bezoekje aan uw warme woning of bedrijfspand. De aanwezige warmte en de overvloed aan voedsel maken dat muizen in Breda uw pand niet snel zullen verlaten.

Een enkele muis vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëren de muizen onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongediertebestrijders in Breda u graag uit deze benarde situatie redden.

Overlast herkennen van een muizenplaag

Naast de schade die muizen in huis kunnen veroorzaken, zijn de harige beestjes ook nog eens uiterst gevaarlijk voor de gezondheid van u en uw gezinsleden. Zo kunnen de muizen virussen zoals Salmonella, Leptospirose (Ziekte van Weil) en het Hantavirus bij zich dragen. Deze virussen kunnen de muizen eenvoudig over dragen via voedsel of urine.

Voorkom een muizenplaag, en hiermee gezondheidsproblemen, en herken tijdig de signalen die duiden op de aanwezigheid van muizen. De muizen verraden zichzelf onder andere op de volgende manieren:

  • Ze hebben één van uw keukenkastjes bijvoorbeeld als toilet gebruikt en muizenkeutels achtergelaten.
  • Ze hebben aan uw meubels of bedrading geknaagd.
  • Ze maken een krassend geluid wanneer ze over het plafond of onder de vloer lopen.
  • Ze verspreiden een onaangename geur doordat ze urine achterlaten.

Herkent u één of meerdere van voorgenoemde signalen en bent u op zoek naar muizenbestrijding in Breda? Neem dan contact met ons door te bellen naar 085 - 029 2200 en dan schieten wij u te hulp!

Kosten van muizenbestrijding in Breda

Iedere situatie is anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor muizenbestrijding in Breda te komen. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan.

Onze ongediertebestrijders lossen het muizenprobleem vakkundig op en geven u ook advies bij het voorkomen van muizen. Wanneer onze muizenbestrijder uw huis of bedrijf in Breda weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis. 

Muizenpreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Muizen: ze lijken zo schattig, maar ze kunnen voor flink wat overlast zorgen. Is er nu nog geen sprake van muizenoverlast, maar wilt u muizenplaag in Breda wel voorkomen? Goed nieuws, u kunt namelijk ook bij ons aankloppen voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. 

Eén van onze bestrijders komt graag op regelmatige basis langs voor een inspectie. Door periodieke controles uit te voeren bent u een muizenplaag in veel gevallen voor. Onze bestrijder herkent namelijk tijdig signalen die duiden op de aanwezigheid van muizen.

Het full-service pakket bevat naast preventie van ongedierte: een logboeksysteem, onderhoud op materialen die door ons geleverd zijn en bestrijding van ongedierte. Kortom, of het nu gaat om preventie of bestrijding: u kunt bij ons terecht.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in Nederland. Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en het maken van een afspraak!