Houtworm bestrijden Breda

Jouw lokale houtwormbestrijder

Houtworm bestrijden in Breda? Ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne en ik werk als houtwormbestrijder in Breda en in de nabije omgeving. Heb je houtworm in je woning of bedrijf gevonden of heb je nog slechts een vermoeden? Ik help je graag bij je houtwormplaag, dus mail of bel me meteen voor een afspraak!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw houtwormbestrijding in Breda

Zie je kleine gaatjes in het houtwerk? Ligt er ook zaagsel onder deze gaatjes? Mogelijk heb je houtwormbestrijding in Breda nodig, omdat al het hout in je woning of bedrijfspand langzaam wordt weggevreten. Bij Beestjes Kwijt heten we je dan van harte welkom. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders en dit betekent voor jou dat je nog maar één stap verwijderd bent van professionele houtworm bestrijding in Breda. Je belt of mailt ons en je krijgt rechtstreeks contact met Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Hij gaat jouw woning of bedrijfspand van de ondergang redden!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Houtworm bestrijden Breda: in en rondom je huis of bedrijf

Kies zonder twijfelen voor professionele houtwormbestrijding

Houtworm is de benaming voor de larven van de houtwormkever. Deze kever legt haar eitjes in hout. De larven komen uit en boren zich dieper in het hout door het uit te vreten. Gaandeweg ontstaan er kriskras allerlei lange gangen in het hout. Deze vreetpartij kan jaren aanhouden als de houtworm niet op tijd wordt ontdekt. In een aantal gevallen kan het zelfs te laat zijn…

Houtworm kan hout zo ernstig aantasten dat het verzwakt. Wordt houtworm in je huis of bedrijf te laat ontdekt, dan kan er sprake zijn van instortingsgevaar, zeker als er draagbalken of vloeren zijn aangetast. Het is dus verstandig om houten constructies van tijd tot tijd te keuren. Vind je inderdaad houtworm, dan kun je maar beter direct een houtworm bestrijdingsdienst dienst inschakelen. Ook als je slechts een vermoeden hebt!

Kun je houtworm zelf bestrijden? Nee, de meeste mensen kunnen dit niet. Je moet namelijk bouwkundig onderlegd zijn en ervaring hebben in het veilig en correct impregneren van het hout. Mét het juiste middel welteverstaan, maar daar slaan veel mensen al vaak de plank mis. Ze kopen een middel dat niet diep genoeg in het hout doordringt en/of het middel is niet sterk genoeg.

Een professionele houtworm bestrijding in Breda vind je bij ons: Mark van Vennink Bedrijfshygiëne weet precies hoe houtworm bestreden moet worden. Hij gebruikt alleen de beste middelen en gaat heel nauwkeurig te werk. Vertrouw op een goede afloop!

9.2

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Bel direct 085 - 029 2200
Logo cpmv

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

WMAJ

Concreet, duidelijk in de communicatie en afspraken.

Marianne

Snelle en vakkundige bestrijding van wespennest in dit geval op lastige plek op het dak. Denkt echt met je mee hoe het zo goed en goedkoop mogelijk ka...

Lees de hele review

A.J.M.

Vandaag is de heer A. van Leur langs geweest en heeft naar zijn expertise gesproeid. Dit i.v.m. naar mijn idee bedwants. Tot deze conclusie kwam ik na...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost houtwormbestrijding in Breda?

Houtworm bestrijden voor een eerlijke prijs

Houtwormbestrijding in Breda begint met een inspectie op locatie door de houtwormbestrijder. Zo komt hij tot een plan voor de juiste aanpak en maakt een inschatting van de kosten. De ongediertebestrijder presenteert je dan zowel het plan als de prijs. Bepalend voor deze prijs zijn de volgende punten:

  1. De ernst van de houtwormplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De middelen voor inspectie en bestrijding van houtworm
  4. Het aantal arbeidsuren van de expert
  5. Het aantal behandelingen

De houtwormbestrijder zal je precies uitleggen welke werkzaamheden nodig zijn en hoe deze tot stand zullen komen. Ook legt hij duidelijk uit welke kosten daarbij horen. Uiteraard zal hij ook zoveel mogelijk rekening houden met je budget. Je krijgt een eerlijke prijs voor de bestrijding van houtworm! Meer weten? Neem dan nu contact op met Mark en hij beantwoordt al je vragen.

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van houtworm

Wij hebben last van een boktor in ons tuinhuisje. Ons tuinhuisje is volledig van hout en er zitten nu op verschillende plekken gaten in het huisje. Ik wil graag dat dit bestreden wordt anders ligt het huisje dadelijk aan gort. Hoe snel kunnen jullie dit doen? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Vermoedelijk heb ik last van houtwormen. In de houten balken op onze veranda zitten namelijk verschillende gaten en ik heb ook hoopjes zaagsel zien liggen. Graag wil ik dat u een inspectie verricht, om ons daarna van een plan van aanpak te voorzien. 

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Ik vermoed dat we last hebben van houtworm op onze zolder. Ik zag laatst een aantal larven liggen in een hoopje zaagsel dus ik ben er bang voor. Ik wil een erge epidemie voorkomen dus het zou fijn zijn als jullie er snel bij kunnen zijn. Ik hoor het graag van jullie.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Er zit waarschijnlijk houtworm in de nok van mijn garage. Ik heb nog geen daadwerkelijke houtwormen gezien maar ik hoor wel geluid. Kunnen jullie komen kijken of er daadwerkelijk houtworm is? Indien nodig wil ik ze graag verwijderd hebben.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Ik denk dat er houtworm zit in de houten wand van de voordeur. Er zitten enkele hele kleine gaatjes in maar er zijn geen sporen van zaagsel. Ik weet dus niet helemaal zeker of het actieve houtworm betreft maar ik wil toch graag dat er iemand naar komt kijken. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder