Bedwantsen bestrijden Breda

Jouw lokale bedwantsenbestrijder

Bedwantsen bestrijden in Breda? Aangenaam! Ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne en ik werk in jouw stad als bedwantsenbestrijder. Ben je al gebeten door een bedwants en zitten ze overal in je woning of bedrijf? Dan bied ik je graag een praktische en effectieve bedwantsen bestrijding oplossing. Bel me of mail me en ik kom je zo snel mogelijk helpen!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw bedwantsenbestrijding in Breda

Bedwantsen, ook wel bed bugs genoemd, komen helaas steeds vaker voor in huizen en in bedrijfspanden. Ben je helemaal klaar met deze bloedzuigertjes in je bed? Of wil je juist voorkomen dat er meer gasten jouw hotel met jeuk verlaten? Dan zit je hier goed om de bedwants te bestrijden! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Mark van Vennink Bedrijfshygiëne is jouw aangewezen expert! Binnen 24 uur staat hij voor je deur om professionele bedwantsenbestrijding in Breda uit te voeren. Discretie gewenst? Geen probleem. Mark houdt rekening met al je verzoeken.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Bedwantsen bestrijden Breda: in of rondom je huis of bedrijf

Voor professionele bedwantsen bestrijding kom je bij ons

Bedwantsen - of: bed bugs - kunnen overal zitten en dan met name in B&B’s, hotels of vakantiehuizen. De beestjes verblijven in dezelfde bedden als de gasten. Wie door een bedwants gebeten wordt, kan rekenen op dikke rode bultjes en een heel nare jeuk! Vervelend is ook dat de bedwantsen vanuit de bedden en andere schuilplaatsen in de kamer ongemerkt in de koffers van de reizigers kunnen kruipen. Ze reizen dan mee naar woningen of naar andere logeergelegenheden, waar ze voor nieuwe plagen zorgen!

Helaas herken je een bedwantsenplaag vaak pas als het te laat is. Ze zijn uit de koffers gekropen en hebben zich overal in je woning verstopt. Ze verstoppen zich voornamelijk in bedden, omdat ze daar dicht op je huid kunnen leven, maar ze zitten ook in nachtkastjes, kleding, stopcontacten, achter het behang en zelfs in elektronische apparatuur. Anders gezegd: bedwantsen in je huis zitten overal en dat maakt bedwantsen bestrijden erg lastig!

Het zelf bestrijden van bedwantsen is nagenoeg onmogelijk. Ze vermenigvuldigen zich heel snel en kunnen in allerlei voorwerpen en meubels verstopt zitten. Alles behandelen met een middel uit de winkel helpt niet, want bedwantsen worden snel resistent en ze verplaatsen zich razendsnel zodra ze merken dat ze worden aangevallen. Niet voor niets staan bedwantsenplagen bekend als zeer hardnekkig en wordt er altijd een professionele bedwants bestrijder bij geroepen!

Heb jij last van bedwantsen of vermoed je dat er bedwantsen aanwezig zijn? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Je komt dan rechtstreeks in contact met Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Hij komt dan op de kortst mogelijke termijn naar jouw woning of bedrijf in Breda. Maak korte metten door de bedwants te bestrijden voor de plaag zich nog verder uitbreidt!

9.2

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Bel direct 085 - 029 2200
Logo cpmv

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Annemieke

Vriendelijke service, resultaatgericht. Nu geen last meer van ongedierte.

J.L.

Dhr. van de Rhee was heel vriendelijk, duidelijk en ging vakkundig te werk. Hij is 2 dagen geleden geweest, dus we kunnen nog niets over het eindresul...

Lees de hele review

mieke

Prettig. Duidelijke uitleg. Zowel over wat hij zag aan ongedierte of uitwerpselen. Als wat hij ging doen om ze te bestrijden. Als wat ik kon doen om...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost bedwantsenbestrijding in Breda?

Bedwants bestrijden is grondig werk

Voordat je een professionele bedwantsenbestrijder in Breda inschakelt, wil je ongetwijfeld weten wat het bedwants bestrijden gaat kosten. Onze bedwantsenbestrijder in Breda komt daarom graag een inspectie uitvoeren. Hierna schrijft hij een plan van aanpak en krijg je alles over de kosten te horen. Deze worden bepaald door:

  1. De ernst van de bedwantsenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen materialen voor inspectie en bestrijding
  4. De duur van de werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

Milde bedwantsenplagen bestaan niet. Juist daarom is het van belang dat je voor een professionele bestrijding kiest: zoals de bedwantsen bestrijding in Breda. Deze zeer bekwame ongediertebestrijder hebben wij al voor jou geselecteerd. Verlos jezelf van die afschuwelijke bijtgrage beestjes en zet de eerste stap! Bel of mail ons direct en je krijgt rechtstreeks contact met Mark van Vennink Bedrijfshygiëne.

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van bedwantsen

Ik heb enkele bultjes, maar voor mij voelen ze niet echt als muggenbulten omdat ze kleiner zijn. Ik heb zelf mijn bed zo goed mogelijk geinspecteerd, maar heb niets kunnen vinden wat leidt tot bedwantsen. Ik weet niet wat ik verder moet doen. Kunnen jullie mij helpen?

9 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

De laatste week heb ik erg veel last van bedwantsen en ook zit ik hierdoor onder de bultjes. Kunnen jullie deze bestrijden? Dat zou erg fijn zijn.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Ik heb de laatste week bedwantsen bij mij thuis ontdekt. Hoe kan ik deze het beste laten bestrijden?

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Wij komen net terug uit Sri Lanka en waarschijnlijk hebben wij bedwantsen meegenomen. Hier hebben wij nu veel last van. Kunnen jullie iets voor ons betekenen?

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Wat zijn de kosten van een bedwantsenbestrijding? Ik heb hier al een tijd last van op mijn kamer.

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Breda •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder