Wespennest verwijderen Best

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Best? Hallo, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Best

Bij je woning of bedrijfspand in Best hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Best. Jerry van OBI Property Care & Inspectie schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Best!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Best: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Best

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Best gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Best is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Best? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Paul uit Chasm

Goede en snelle service

Lucy uit Willemstad

Vriendelijk en snel geholpen.

Bgjn uit Waalwijk

Keurige vriendelijke man.

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Best?

Wespen bestrijden in Best doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Best deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Ik heb een wespennest in mijn schuur. Ik ontvang graag een offerte voor een verwijdering. Ik weet niet hoe groot het nest nu precies is, want ik ga de schuur niet meer in. Ik hoop dat jullie langs kunnen komen?

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Best •

We hebben een bijen of wespennest in de schuur. Ik hoop dat dit nest door jullie kan worden bestreden, want ik heb er behoorlijk veel last van. Het zou fijn zijn als jullie snel langs kunnen komen.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Best •

Ik zou graag een wespennest willen laten verwijderen. Ik vroeg me alleen af hoeveel dit eigenlijk kan gaan kosten en wanneer jullie langs kunnen komen. Ik hoor graag een antwoord terug.

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Best •

Bij onze schoorsteen zitten de laatste tijd erg veel wespen. Ik denk dus dat er ergens in de schoorsteen een wespennest zit. Ik hoop dat jullie snel kunnen komen kijken.

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Best •

Drie dagen geleden heb ik bij ons in de tuin een wespennest aangetroffen. Ik weet zelf niet wat we hiertegen moeten doen en daarom hoop ik dat jullie iets voor ons kunnen betekenen.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Best •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder