Ongediertebestrijding Assendelft

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Assendelft gewenst? Gelukkig sta ik, Gert van Point Pest Control, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 10.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 15+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Assendelft nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Assendelft

Ontregelt het ongedierte je huishouden of je bedrijfsvoering? Via Beestjes Kwijt kun je dan snel en eenvoudig ongediertebestrijding Assendelft inschakelen. Wij beschikken namelijk over een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Gert van Point Pest Control komt regelmatig in Assendelft om allerlei soorten ongedierte op een veilige en verantwoorde manier te bestrijden. Een afspraak met deze professional is zo geregeld! Je belt ons of je stuurt een berichtje en jouw expert komt zo snel mogelijk!

Van welk ongedierte in Assendelft heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Woon of werk je in Assendelft en beleef je stressvolle dagen door ongedierte? Hoe sneller je het beestje herkent, hoe sneller er een oplossing kan komen! In onderstaand rijtje vind je de meest voorkomende soorten ongedierte in Assendelft. Dit kan je helpen om jouw probleem te omschrijven als je de ongediertebestrijder voor Assendelft contacteert voor een afspraak!

Het herkennen van ongedierte kan en uitdaging zijn, zeker als de beestjes zich amper laten zien. Wil je absolute zekerheid? Dan moet je ongediertebestrijding Assendelft bellen voor een inspectie. Wacht hier niet te lang mee, anders kan de schade in je woning of bedrijf zich nog verder uitbreiden. Na inspectie zul je een passend voorstel krijgen om het ongedierte weg te krijgen. Professionaliteit gegarandeerd!

Ongedierte bestrijden Assendelft: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Assendelft

Last van ongedierte in of rond je woning of bedrijf Assendelft? Pak dit dan zo snel mogelijk aan! Vele soorten ongedierte kunnen namelijk besmettelijke ziektes verspreiden. Worden er ook voedselproducten aangetast? Dan moet je deze waren zo snel mogelijk weggooien, want deze kunnen ook besmet zijn met nare schimmels of bacteriën.  

Schade aan spullen door ongedierte komt ook veelvuldig voor. Ratten en muizen kunnen bijvoorbeeld aan tapijten en meubilair knagen. Houtworm vreet de binnenkant van balken uit totdat deze niet meer stabiel zijn. Papiervisjes en zilvervisjes happen graag papier uit boeken, posters en schilderijen. Misschien kauwen ze zelfs wel op je diploma’s en certificaten?

Dan zijn er nog ongediertesoorten die je al jeuk bezorgen als je aan ze denkt. Wie heeft er bijvoorbeeld ooit vlooien, muggen of bedwantsen gehad? Onze eigen klanten denken er nog met veel schrik aan terug. Vooral bedwantsen zijn hardnekkig, want die moeten soms letterlijk uit ruimtes worden gebrand. Daarom nogmaals: hoe eerder je een ongedierteplaag oplost, hoe beter!

Ongedierte bestrijden in Assendelft? Dan zit je bij Beestjes Kwijt goed. De ongediertebestrijder voor Assendelft staat namelijk al voor jou klaar! Zijn naam is Gert van Point Pest Control. Hij heeft ervaring met vele soorten ongedierte en kan elk mogelijk probleem oplossen. Afspraak maken? Toets dan nu het telefoonnummer in of stuur een bericht via het contactformulier!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Gert, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Gert Drop heeft jarenlange ervaring met de bestrijding van ongedierte. “Ik vind het mooi om snel zichtbare resultaten te zien en een klantrelatie op te bouwen. Mijn bedrijf onderscheidt zich vooral door snelheid, goed advies en een eerlijke vergoeding voor onze werkzaamheden.”

Logo cpmv Logo vca

Kosten ongediertebestrijding Assendelft

Ongedierte bestrijden in Assendelft is vaak maatwerk

Wie ons belt of mailt voor ongediertebestrijding in Assendelft kan een uitstekende service verwachten. Deze service begint bij een juiste berekening van de kosten. Gert van Point Pest Control is jouw ongediertebestrijder voor Assendelft. Hij zal een heldere en eerlijke prijs bepalen en dat doet hij aan de hand van de volgende punten:

  1. De ongediertesoort in of rond jouw woning of bedrijf
  2. De ernst van de ongedierteplaag
  3. De gekozen bestrijdingsmethode
  4. De benodigde middelen
  5. De benodigde tijd

Jouw expert zal mogelijk eerst een inspectie moeten uitvoeren om een duidelijk beeld te krijgen van jouw ongedierteprobleem. Zodra hij voor ogen heeft wat er precies moet gebeuren, zal hij eventueel ook een plan van aanpak schrijven. Hierin worden de werkzaamheden en de bijbehorende kosten gedetailleerd omschreven. Wil je alvast een prijs bij benadering ontvangen? Bel of mail hem dan nu en maak aansluitend een afspraak.

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
767 beoordelingen

Johan uit Mijdrecht

Keurig en netjes zoals het hoort.

Jose uit Almere

Ik zet mijn petjeaf voor deze mensen

Claudia uit Berkel-enschot

Snelle reactie en snel geholpen. Vriendelijke man

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Assendelft

Ik heb last van mollen in mijn tuin, ze maken overal hopen en ik wil ze graag weg laten halen voordat ze nog meer kapot maken.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

Ik heb een wespennest in de achtertuin waar ik graag vanaf wil. Soms komen de wespen binnen door open ramen en of deuren.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

'S nachts knagen er muizen of ratten aan het dak, wat kan ik hieraan doen?

2 jaar geleden

Zeeland • Sluis •

In de spouw en kruipruimte (20 cm diep) van een vrijstaand huis zitten er ratten. Het huis staat +/- 3 jaar leeg en wordt nu gerenoveerd.

3 jaar geleden

Zeeland • Sluis •

Ons huis heeft gedeeltelijk een houten gevelbekleding (degelijke constructie, geen gaten). Voor de zomer viel het ons al op dat een wesp (groot exemplaar) rond onze ruit bleef hangen. Nu merken we vaak dat 1 of 2 wespen boven onze ruit (net onder het dak) op dezelfde plaats zitten en daar "boren".

3 jaar geleden

Zeeland • Sluis •

Zodra ik in bed lig of tegen mijn muur aan zit waar mijn bed tegen aan staat, wordt ik meerdere keren vaak gestoken. Rode kleine bultjes die erg jeuken. Ze prikken overal. Ik dacht eerst een tijd dat het muggen waren die ik niet opmerkte, totdat ik nu tot vier keer aan toe zo'n heel klein beestje aan trof, op het beeldscherm van mijn laptop als ik op mijn bed zat. Ik hoor graag of dit bed wantsen zijn en wat ik er aan kan doen.

4 jaar geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

Wespennest in schuur, wat te doen?

2 maanden geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

Ik heb een wespennest gevonden in mijn schuur en zou dit graag willen laten verwijderen. Het nest is goed bereikbaar en heeft op het moment de grootte van een softbal.

2 maanden geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder