Wespennest verwijderen Assendelft

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Assendelft? Hallo, ik ben Gert van Point Pest Control en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Assendelft

Bij je woning of bedrijfspand in Assendelft hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Assendelft. Gert van Point Pest Control schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Assendelft!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Assendelft: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Assendelft

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Assendelft gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Assendelft is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Assendelft? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Gert van Point Pest Control. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Gert, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Gert Drop heeft jarenlange ervaring met de bestrijding van ongedierte. “Ik vind het mooi om snel zichtbare resultaten te zien en een klantrelatie op te bouwen. Mijn bedrijf onderscheidt zich vooral door snelheid, goed advies en een eerlijke vergoeding voor onze werkzaamheden.”

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Lambertus uit Almere

Bestrijding van het wespennest snel en adequaat uitgevoerd

Simone uit Zeewolde

Perfecte service, vriendelijke man die duidelijk uitleg geeft over hoe het proces in z'n werk gaat. Goede afloop.

Henk uit Olst

Prima vakman deskundig en veilig.

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Assendelft?

Wespen bestrijden in Assendelft doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Assendelft deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

We denken een wespennest te hebben. Deze zit naast de dakkapel. We horen geritsel en buiten vliegen er rondom de plek heel veel wespen. Graag een prijsindicatie om het te verwijderen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

Onder mijn dakgoot zit een wespennest. Ik vind dit erg vervelend. Kunt u deze verwijderen.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

We hebben onlangs een woning gekocht. We zien nu overalm dede wespen ligge. Met name in de lamp. We weten niet waar het nest zou kunnen zijn.

4 jaar geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

Sinds zaterdag komen er wespen ons huis binnen. Ze komen via een gat in de deuren aan de achterzijde van ons huis. Ze zitten in de spouwmuur boven de deuren. Nu vliegen ze steeds vanuit het gat tegen de deur. Wat kunnen wij hieraan doen?

5 jaar geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder