Wespennest verwijderen Almere

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Almere? Hallo, ik ben Niels van Protect Pest Control en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Almere

Bij je woning of bedrijfspand in Almere hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Almere. Niels van Protect Pest Control schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Almere!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Almere: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Almere

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Almere gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Almere is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Almere? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Niels van Protect Pest Control. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9.2

Niels, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Niels Gobel, werkzaam in Almere en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Sommige mensen ervaren veel stress en angst door de overlast waarmee ze te maken krijgen. Dan stel ik ze gerust door uit te leggen wat de oorzaak is en hoe het ongedierteprobleem opgelost kan worden.”

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Rjl

Snelle service! Prijs is aan de hoge kant.

Henny

Open, eerlijke communicatie, snel en komt betrouwbaar en professioneel over. En als prettig extraatje ook nog een heerlijk gevoel voor humor.....korto...

Lees de hele review

Paul

snel en accuraat nest verwijderd, daarbij tips hoe te voorkomen.

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Almere?

Wespen bestrijden in Almere doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Almere deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Ik vermoed dat er op zolder een wespennest zit. Ik kan het nest zelf niet vinden, maar er vliegen continu wespen naar binnen en buiten. Kunt u mij helpen?

11 maanden geleden

Flevoland • Almere •

In de tuin stikt het van de wespen rondom een fruitboom. Ik weet echter niet zeker of er een nest zit, want ik durf niet op onderzoek uit te gaan. Aan de hoeveelheid wespen te zien zit er wel een nest, ik wil deze professioneel laten verwijderen zonder dat het de boom aantast.

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Sinds enige tijd hebben we in de spouwmuur direct onder het dak, op ongeveer 6 meter hoogte een wespennest. Ons huis staat half in het water gebouwd, en ik vrees dat gifgebruik een risico voor de vissen en eenden in de vaart vormen. Ik wens dus een natuurvriendelijke oplossing.

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Mijn zoon heeft in zijn nieuwe huis in Almere een wespennest in de tuin onder wat tuinafval, en wil deze laten verwijderen. Ik wil graag weten wat het gaat kosten.

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

In mijn schuur hangt er een wespennest aan het dak van asbestplaten. Ik vroeg me af of u deze zou kunnen verwijderen. Er hangt ook een oud wespennest van vorig jaar, waar ik toendertijd niks aan gedaan heb.

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder