Ongediertebestrijding Lelystad

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Lelystad nodig? Hallo, ik ben Niels van Protect Pest Control. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Lelystad. In de afgelopen 15+ jaar heb ik meer dan 10.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Lelystad

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Lelystad ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Lelystad nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Niels Gobel of een van zijn collega's van Protect Pest Control voor de deur!

Van welk ongedierte in Lelystad heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Lelystad op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De bestrijder komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongediertebestrijding. 

Ongedierte bestrijden Lelystad: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in lelystad

Lelystad is een echte watersportstad. De slogan ‘Lelystad geeft lucht aan watersport’ is dan ook erg toepasselijk. Een kustlijn van zeventien kilometer, zeven jachthavens met meer dan drieduizend ligplaatsen, twee stranden aan het Markermeer en eindeloos open water. Genoeg mogelijkheden om te zwemmen, surfen, suppen, vissen, zeilen of te varen. Jammer genoeg trekt al dit water ook veel ongedierte aan. Bruine ratten, muggen, wespen en ander ongedierte trekken massaal naar het water en vormen een ware plaag.

Het centrum van Lelystad biedt veel winkels, restaurants en cafés. De Batavia Stad Fashion Outlet is zeven dagen per week geopend. Er trekken daarom dagelijks veel mensen naar Lelystad. Die laten weleens veel afval achter. Muizen, kakkerlakken en ander ongedierte kunnen daardoor naar de stad trekken en in sommige gevallen zelfs de voorraden van restaurants en cafés leegplunderen.

Ongedierte kan ook voor overlast zorgen in en rondom je huis, kies daarom voor ongedierte bestrijding in Lelystad. Dit kan komen door de slechte hygiëne of door te veel openingen in het gebouw waardoor ongedierte makkelijk binnen kan komen. Deze beestjes kunnen hardnekkig zijn en gaan in de meeste gevallen niet vanzelf weg. Daar is een professionele ongediertebestrijder voor nodig. Niels van Protect Pest Control is een ervaren bestrijder die je graag van het ongedierte af helpt. Wacht niet te lang en neem contact met hem op.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Niels, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Niels Gobel, werkzaam in Almere en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Sommige mensen ervaren veel stress en angst door de overlast waarmee ze te maken krijgen. Dan stel ik ze gerust door uit te leggen wat de oorzaak is en hoe het ongedierteprobleem opgelost kan worden.”

Bel direct 085 - 029 2200
Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten van ongediertebestrijding

Ongedierte bestrijden in Lelystad is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Lelystad te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Lelystad lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Lelystad weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Marleen

Het was ontzettend schrikken toen wij vogelmijt op onze zolder bleken te hebben - des te fijner was het om alles aan vakmensen over te kunnen laten!

Lees de hele review

Gerrit

Ik heb gebeld voor het verwijderen van een wespennest. Ze kwamen meteen dezelfde morgen,om het effectief te bestrijden,door het in te spuiten. Erg s...

Lees de hele review

M.

snel oordeel, en goed geholpen

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Lelystad

Ik ontdekte vandaag een grote gang in de tuin, vermoedelijk gemaakt door een rat. Een tijdje geleden hoorde ik een knaaggeluiden vanuit achter het gasfornuis. Afgelopen week hing er een vreemde geur in mijn keuken en in het keukenkastje vond ik kleine zwarte keutels. Ik wil graag professionele bestrijding.

4 maanden geleden

Flevoland • Lelystad •

Wij hebben sinds een tijdje last van boktorren in ons huis. Voorheen zaten ze alleen aan de buitenkant van de ramen, maar nu zijn ze ook binnengekomen. Ik ben bang dat ze eitjes gaan leggen. Ik wil graag professionele hulp.

7 maanden geleden

Flevoland • Lelystad •

Een aantal weken geleden heb ik een muis zien lopen. 's Nachts hebben we veel geluidsoverlast van de knaaggeluiden van de muizen. Ik wil graag van de muizen af.

9 maanden geleden

Flevoland • Lelystad •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder