Vlooien bestrijden Almere

Jouw lokale vlooienbestrijder

Vlooien bestrijden in Almere? Dan ben ik, Niels van Protect Pest Control jouw aangewezen expert! Ik kom vrijwel iedere dag in Almere om een succesvolle vlooienbestrijding uit te voeren. Twijfel niet om te mailen of te bellen, want vlooien bestrijden is één van mijn specialiteiten!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw vlooienbestrijding voor Almere

Vlooien zijn parasieten. Ze bijten in de huid van katten, honden of mensen waardoor hels jeukende bulten ontstaan. Heb je net vlooien aangetroffen in je woning of bedrijf in Almere? Bij Beestjes Kwijt laten we je niet vallen! We brengen je rechtstreeks in contact met Niels van Protect Pest Control. Hij zorgt ervoor dat alle vlooien vliegensvlug verdwijnen! Je hond zal weer kwispelen, je kat zal weer spinnen en je bedden zullen weer vlooienvrij zijn!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Vlooien bestrijden in Almere: in en rondom je huis of bedrijf

Vlooienbestrijding is voor iedereen mogelijk

Spreek het woord ‘vlooien’ uit en je ziet de mensen om je heen al zenuwachtig heen en weer schuiven. Nagels krassen over willekeurige stukjes huid. Spookjeuk? Misschien zitten er wel echt vlooien in je huis of bedrijf, anders zou je er ook niet over beginnen! Helaas kunnen vlooien overal voorkomen in Almere. Ze zitten in woningen, hotels of zorginstellingen en ze maken alle bewoners, tweevoeters of viervoeters, het leven zuur!

Vlooien zijn slechts een paar millimeter groot, dus het lastig om ze met het blote oog te zien. Wanneer valt een plaag dan op? Je ziet dat je hond of kat zich uitgebreid aan het krabben is. Mogelijk zie je ook kleine zwarte stipjes in de mand of op de kleedjes van je huisdier. Dit kunnen uitwerpselen van vlooien zijn! Je kunt je huisdier ook even doorkammen: als je kleine zwarte beestjes in de vacht ziet zitten, dan kun je er vrijwel zeker van zijn dat het om vlooien gaat!

De meest voorkomende vlo is de kattenvlo. Hoewel de naam anders doet vermoeden, kan deze vlooiensoort ook honden en mensen lastigvallen. Het bestrijden van deze vlooien moet op grondige wijze gebeuren. Niet alleen de vlooien, maar ook de eitjes moeten dan worden bestreden. Dit vereist nauwkeurig werk van een vakman!

Ongediertebestrijder Niels van Protect Pest Control staat al voor je klaar. Een telefoontje of een mailtje is genoeg! Hij komt dan zo spoedig mogelijk naar jouw adres in Almere rijden. Dat is de service van vlooien verwijderen in Almere: in een mum van tijd ben jij van de vlooien af!

9.2

Niels, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Niels Gobel, werkzaam in Almere en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Sommige mensen ervaren veel stress en angst door de overlast waarmee ze te maken krijgen. Dan stel ik ze gerust door uit te leggen wat de oorzaak is en hoe het ongedierteprobleem opgelost kan worden.”

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Ghislaine

Gisteravond ontdekte ik een wespennest. Ik belde meteen en kreeg Tom aan de telefoon die me enorm geruststelde en er vandaag tussen 12 en half 1 zou z...

Lees de hele review

Linda

Ik ben zeer snel en vriendelijk geholpen. Gebeld en binnen 12 uur hebben ze vakkundig het bijennest verwijderd. Zeker aan te bevelen.

Maria

Fijn dat ik s'avonds nog kon bellen. Ik ben heel tevreden met de snel geboden service.Voor mij een 9+ beleving!

Professional illustratie

Wat kost vlooienbestrijding in Almere?

Vlooien bestrijden kan tegen elke prijs

Van een vlooienplaag wordt geen mens of dier blij. Het is dan erg fijn dat je door een professional geholpen kunt worden. Maar hoeveel betaal je voor een ingreep? Dit kan per situatie verschillen. Onze ongediertebestrijder maakt een duidelijke berekening als er genoeg bekend is over het volgende:

  1. Hoe ernstig is de vlooienplaag? Hoeveel ruimtes moeten dus behandeld worden?
  2. Welke bestrijdingsmethode is het meest effectief?
  3. Welk materiaal moet gebruikt worden voor inspectie en vlooien bestrijding?
  4. Hoeveel behandelingen zullen nodig zijn?
  5. Hoeveel werkuren zullen er in totaal nodig zijn?

Om antwoord te krijgen op deze vragen voert de ongediertebestrijder eerst een inspectie uit. Hij spoort de vlooienhaarden op en krijgt zo een goed beeld van de plaag. Meer weten over de kosten van vlooien bestrijden in Almere? Neem dan gauw contact op met onze expert!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van vlooien

Ik heb sinds een aantal weken erg veel last van vlooien. Ik ben al verschillende keren op mijn armen en benen gebeten. Ik heb het hele huis gepoetst, alle bedden verschoond en overal gestogzuigd maar ze zitten er nog steeds. Kunnen jullie mij hier vanaf helpen? Ik hoor het graag.

6 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Mijn kat heeft onlangs last van vlooien gekregen en hij heeft het inmiddels door het hele huis verpreid. Het is vreselijk ze zitten letterlijk overal. Zelf krijgen we ze niet weg dus we hebben hulp nodig van een professional. Ik wil zo snel mogelijk van deze plaag afgeholpen worden.

8 maanden geleden

Flevoland • Almere •

De vlooien lijken zich nog alleen op de huisdieren te bevinden. Ik krijg de vlooien echter niet van ze af. Verder ben ik ook dat de vlooien door het huis zullen verspreiden wanneer ze niet snel weggaan bij de huisdieren. ik heb zelf het huis wel ingespoten maar ik denk niet dat dit genoeg is. Wat raad u aan?

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Ik heb onze kat al ruim drie maanden niet meer behandeld tegen vlooien omdat ik dacht dat het was. Het is namelijk een buitenkat. Dit bleek echter toch wel nodig te zijn want we hebben nu allemaal last van vlooienbeten. De kat zelf is inmiddels behandeld alleen de vlooien in huis zijn er nog. Twee tapijten zijn al verwijderd en in de schuur opgeborgen. Verder wassen we onze kleren op 60 graden, douchen we elke dag en verschonen we de lakens om de dag. Desondanks worden we nog steeds geteisterd met nieuwe bulten op het lichaam. Wat moeten we doen? 

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Sinds een week heb ik last van vlooien in bed. Wij hebben twee katten in huis, waarbij wij een maand geleden vlooien ontdekten. Daarna hebben we de katten met een vlooienbestrijdingsmiddel behandeld. Sindsdien hebben de katten geen last meer van deze beestjes. Ik heb zelf, weliswaar als enige van het gezin, last van vlooien in mijn bed. Al een paar keer heb ik een klein zwart beestje op mijn bed heen en weer zien springen. Op mijn benen, armen en rug heb ik verschillende jeukende, rode bultjes, die in groepjes voorkomen, ontdekt. Om dit niet uit de hand te laten lopen en te laten verspreiden door het gehele huis, wil ik graag de hulp inschakelen van een professional.

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Onze hond heeft erg veel last van vlooien. Dit is waarschijnlijk ontstaan door onvoldoende stofzuigen tijdens onze vakantie en door het mooie weer. Maar ik inmiddels over gestofzuigd en alles bespoten. De vlooien zijn nog steeds niet weg zowel bij de hond  als in het huis. Er is een rigoreuze aanapk nodig. Kunt u langskomen en het bestrijden?

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder